- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.581
Insallah canim Allah herkese hayirli saglikli evlat nasip etsinAnne olmuşsun maşallah sana insallah atlatirsin kisa surede :)
Eşli ilk demeyi yaptık sadece bir kısmı oldu kastığım için hepsi girmedi 4.dilatörde bir sorunum yok çok rahat oluyor ama eşli de bi noktadan sonra kendimi kastım yineBende 4. Boyu 4 gün boyunca aldım ama eslide yapamadım 5. Gün eslide yapabildim
Canim kendim evde yapabilirim diyosan dilator siparisi verMerhaba hanımlar.. Bir vasinusmus vakası da bende varyaklaşık 2.5 yıldır vajinusmusum. Ben kendi vucudumu bile tanimadigimi farkettim. Yani p..s nereye girecek nasil olacak bunlari dusunmek vs vs hepsi kabus gibi. Ve artik tükendim. Bunu aşmam lazim. Parmak egzersizlerinide yapamadim. Dilatörü sipariş vermek bile o kadar zor gelio ki bana. Nasil baslamaliyim nasil ilerlemeliyim? Doktora gitmeyi dusundum ama eşim pek yanaşmadı bana da maddi olarak çok yüksek geldi. Tüm korkularima ragmen bu sefer kararliyim. Bu yil bitmeden aşacağım bunu. Dün bebeyagı aldim masaj yapayim kendime diye. Her turlu yönlendirmelerinize fikirlerinize acigim. Hangi pozisyonda denemeliyiz en kolay nasil olur? Nasil baslamaliyim. Sifirdan ilk gun ki gibi bu durumu asmaya calisama hazirim. Ve sizden yardim istiyorum
Bende de ayni durum var cozebilirseniz tavsiyenizi alirimEşli ilk demeyi yaptık sadece bir kısmı oldu kastığım için hepsi girmedi 4.dilatörde bir sorunum yok çok rahat oluyor ama eşli de bi noktadan sonra kendimi kastım yinene yapmalıyım
Bence önce bir devlette kadin doguma gidin isterseniz muayenede bir sıkıntı yok derse hemen aparatlara başlayın wemcaine sprey öneririm hem fiyat olarak uygun hem tamamen uyusturuyor his kalmıyor bu spreyle aparatları kolayca yaparsinizMerhaba hanımlar.. Bir vasinusmus vakası da bende varyaklaşık 2.5 yıldır vajinusmusum. Ben kendi vucudumu bile tanimadigimi farkettim. Yani p..s nereye girecek nasil olacak bunlari dusunmek vs vs hepsi kabus gibi. Ve artik tükendim. Bunu aşmam lazim. Parmak egzersizlerinide yapamadim. Dilatörü sipariş vermek bile o kadar zor gelio ki bana. Nasil baslamaliyim nasil ilerlemeliyim? Doktora gitmeyi dusundum ama eşim pek yanaşmadı bana da maddi olarak çok yüksek geldi. Tüm korkularima ragmen bu sefer kararliyim. Bu yil bitmeden aşacağım bunu. Dün bebeyagı aldim masaj yapayim kendime diye. Her turlu yönlendirmelerinize fikirlerinize acigim. Hangi pozisyonda denemeliyiz en kolay nasil olur? Nasil baslamaliyim. Sifirdan ilk gun ki gibi bu durumu asmaya calisama hazirim. Ve sizden yardim istiyorum
Ben de sizin gibiydim evde kendim yaptim egzersizleri sorunuz olursa yazabilirsinizMerhaba hanımlar.. Bir vasinusmus vakası da bende varyaklaşık 2.5 yıldır vajinusmusum. Ben kendi vucudumu bile tanimadigimi farkettim. Yani p..s nereye girecek nasil olacak bunlari dusunmek vs vs hepsi kabus gibi. Ve artik tükendim. Bunu aşmam lazim. Parmak egzersizlerinide yapamadim. Dilatörü sipariş vermek bile o kadar zor gelio ki bana. Nasil baslamaliyim nasil ilerlemeliyim? Doktora gitmeyi dusundum ama eşim pek yanaşmadı bana da maddi olarak çok yüksek geldi. Tüm korkularima ragmen bu sefer kararliyim. Bu yil bitmeden aşacağım bunu. Dün bebeyagı aldim masaj yapayim kendime diye. Her turlu yönlendirmelerinize fikirlerinize acigim. Hangi pozisyonda denemeliyiz en kolay nasil olur? Nasil baslamaliyim. Sifirdan ilk gun ki gibi bu durumu asmaya calisama hazirim. Ve sizden yardim istiyorum
Eşli ilk demeyi yaptık sadece bir kısmı oldu kastığım için hepsi girmedi 4.dilatörde bir sorunumsor çodilatorleri biraktim
kastiğin için Canın acıdı ve panik oldun, devamı gelmedi biliyorum o hissi. Bir kısmı olduğuna göre devamı gelir her gün çalış yavaş yavaş olacak ben inanıyorum sakın pes etme üstüne git. 1 hafta boyunca yarım alsan, 1 hafta tam alsan sonra ki 1 haftada yavaşça gel git yapsan tamamdır. Ben artık dilator kullanmayı bıraktım eşliye geçebiliyorun direk gel gitde yapabiliyoruz birden olacak şeyler değil çok uğraştım sende yapacaksın mutlu haberlerini bekliyorum
Bende parmak yapmaya cesaret edememiştim dilator alıp onda calistim. Pozisyon konusunda herkesin rahat edebileceği pozisyon farklıdır kimi üstte kontrolü sağlayıp deneyebiliyor kimi alttayken daha rahat hissediyorMerhaba hanımlar.. Bir vasinusmus vakası da bende varyaklaşık 2.5 yıldır vajinusmusum. Ben kendi vucudumu bile tanimadigimi farkettim. Yani p..s nereye girecek nasil olacak bunlari dusunmek vs vs hepsi kabus gibi. Ve artik tükendim. Bunu aşmam lazim. Parmak egzersizlerinide yapamadim. Dilatörü sipariş vermek bile o kadar zor gelio ki bana. Nasil baslamaliyim nasil ilerlemeliyim? Doktora gitmeyi dusundum ama eşim pek yanaşmadı bana da maddi olarak çok yüksek geldi. Tüm korkularima ragmen bu sefer kararliyim. Bu yil bitmeden aşacağım bunu. Dün bebeyagı aldim masaj yapayim kendime diye. Her turlu yönlendirmelerinize fikirlerinize acigim. Hangi pozisyonda denemeliyiz en kolay nasil olur? Nasil baslamaliyim. Sifirdan ilk gun ki gibi bu durumu asmaya calisama hazirim. Ve sizden yardim istiyorum
Yeni mi başladınız eşli denemeyeBende de ayni durum var cozebilirseniz tavsiyenizi alirim
Biz zaten sürekli deniyoduk egzerszden oncede sonrada yarisina kadar alabildim en sonYeni mi başladınız eşli denemeye
Ben yanmada baskida hissettim baski hala oluyor yanmada ara ara kendimi kastikca oluyor. Bi de ben hala iliski oncesi kayganlastirici kullaniyorumBir tek zeytinyagi denemedim onuda deneyeyim bari:) tesekkurler peki ilk iliskiden sonra daha devam ediyo musunuz kullanmaya bir de iliskide yanma baski falan hissettinizmi
Anladim canim teşekkürlerBen yanmada baskida hissettim baski hala oluyor yanmada ara ara kendimi kastikca oluyor. Bi de ben hala iliski oncesi kayganlastirici kullaniyorum
Ben egzersizden önce hiç alamıyordum yarısına kadar olması bile bir ilerlemedir herhaldeBiz zaten sürekli deniyoduk egzerszden oncede sonrada yarisina kadar alabildim en son
Bende de aynı sorun varBende de ayni durum var cozebilirseniz tavsiyenizi alirim
Bende anlamıyorum 2 kez yarım olmuş eşimin söylediğine göre. Onu eşin anlar yani. Hera kliniğe giden biriy le görüştüm 1 ay yarım alabilmiş sonra normale dönmüş.Bende hala yarısına kadar alabildim. Tam içine aldıgimizi da nasıl anlarız yada içine ve ucuna bosalma farkı nasıl anlaşılır ? Pek farkedemiyorum ucunda gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?