Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba hanımlar.. Bir vasinusmus vakası da bende var yaklaşık 2.5 yıldır vajinusmusum. Ben kendi vucudumu bile tanimadigimi farkettim. Yani p..s nereye girecek nasil olacak bunlari dusunmek vs vs hepsi kabus gibi. Ve artik tükendim. Bunu aşmam lazim. Parmak egzersizlerinide yapamadim. Dilatörü sipariş vermek bile o kadar zor gelio ki bana. Nasil baslamaliyim nasil ilerlemeliyim? Doktora gitmeyi dusundum ama eşim pek yanaşmadı bana da maddi olarak çok yüksek geldi. Tüm korkularima ragmen bu sefer kararliyim. Bu yil bitmeden aşacağım bunu. Dün bebeyagı aldim masaj yapayim kendime diye. Her turlu yönlendirmelerinize fikirlerinize acigim. Hangi pozisyonda denemeliyiz en kolay nasil olur? Nasil baslamaliyim. Sifirdan ilk gun ki gibi bu durumu asmaya calisama hazirim. Ve sizden yardim istiyorum

Canim kendim evde yapabilirim diyosan dilator siparisi ver
Ben kendim yapamam die doktora gittim bende 3 yllk evlym artik para yerine gelir zanan yerine gelmiyor malesef ayna al karsina bacaklarini ayirabildigin kadar ayir ikindiginda orda bi delik acilacak ora delik yerimiz
Dilator siparis verirsen eczaneden emla.krem.aliyosun emla kremi o delige guzelce suruyorsun cokda surme nohut buyuklugundem biraz daha fazla al sur güzelce 5 dk bekle bebe yagini guzelce yagla hem orani hem dilatoru birinci dilatorden basla 3 4 gun yap sonra 2 dilatore onuda ayni sekil 3 4 gun oyle oyle son aparata gec onuda yaptığında esli denemeye geçebilirsin

Bence önce bir devlette kadin doguma gidin isterseniz muayenede bir sıkıntı yok derse hemen aparatlara başlayın wemcaine sprey öneririm hem fiyat olarak uygun hem tamamen uyusturuyor his kalmıyor bu spreyle aparatları kolayca yaparsiniz

Ben de sizin gibiydim evde kendim yaptim egzersizleri sorunuz olursa yazabilirsiniz

Bende parmak yapmaya cesaret edememiştim dilator alıp onda calistim. Pozisyon konusunda herkesin rahat edebileceği pozisyon farklıdır kimi üstte kontrolü sağlayıp deneyebiliyor kimi alttayken daha rahat hissediyor

Bir tek zeytinyagi denemedim onuda deneyeyim bari:) tesekkurler peki ilk iliskiden sonra daha devam ediyo musunuz kullanmaya bir de iliskide yanma baski falan hissettinizmi
Ben yanmada baskida hissettim baski hala oluyor yanmada ara ara kendimi kastikca oluyor. Bi de ben hala iliski oncesi kayganlastirici kullaniyorum

Ben de denedim ve başardım. Ama canım acıdı bu his geçmeyecek mi iki defa denedik farklı saatlerde. İkisinde de girerken acıdı dayanılmayacak bir acı değil ama acı hissi rahatsız ediyor git gel yaparken o kadar acımadı ama bilmiyorum. Kayganlaştırıcı da kullandık

Bende hala yarısına kadar alabildim. Tam içine aldıgimizi da nasıl anlarız yada içine ve ucuna bosalma farkı nasıl anlaşılır ? Pek farkedemiyorum ucunda gibi geliyor bana

Bende hala yarısına kadar alabildim. Tam içine aldıgimizi da nasıl anlarız yada içine ve ucuna bosalma farkı nasıl anlaşılır ? Pek farkedemiyorum ucunda gibi geliyor bana
Bende anlamıyorum 2 kez yarım olmuş eşimin söylediğine göre. Onu eşin anlar yani. Hera kliniğe giden biriy le görüştüm 1 ay yarım alabilmiş sonra normale dönmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…