Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah aşarsın

Biz hissetmiyoruzda eşler nasıl hissetmiyor bende bunu anlamıyorum İlk denemede biraz zorlama oldu bende ve kan geldi.zar normalde vajinanın iki bucuk santm gerisindeymiş.ama eşime sorsan ucu bile girmedi diyor Sanırım tam olarak ne kadar girdigini hiç bir zaman ögrenemicez

Evet nasıl anlayacağız bilmiyorum dilatorler çok sert olduğu için ve sonuna kadar girince çok baskı yapıyor ve anlaşılıyor ama gerçekte öyle değil sanki bilemiyorum

Kızlar ben de reglim, dilatör geldi ama hala kaçıyorum. Umarım bir gün hepimiz yeneceğiz ve buraya yazacağız Yalnız değiliz bu çok önemli ve güzel. Dilatörü denerken önereceğiniz bi şey var mı? Çömelerek mi deniyorsunuz? Of of

kayganlaştırıcı sürsene dilatöre. bi de içine almaya çalışırken ıkın. oradaki kasların açılsın

Yatarak bacaklarını aç ve öyle dene bide poponu biraz havaya kaldır daha kolay oluyor ama öncesinde vajinanı ayna ile incele keşfet ilk seferde yapamazsan pes etme denemeye devam et yaparken de derin nefes al ver nefes verirken biraz it olacaktır

Kizlar eşiniz nasil anlamadi nekdr girdigini siz bakın nekdr girmis gormeden mi sokuyor eşiniz?
Gormemesi imkansiz anlamiyor olabilir ama siz altta acabildiginiz kadr acin bacaklarinizi popoya yastik koyun yuksek kalsin poponuz yatak kenarinda deneyin girdiginde kafanizi kaldirin bakin nekdr girmis esinizin bunu gormemesi imkansizzzz
Yan fln denerseniz anlamaz nekdr girdigini ama benim dedigim pozisyonda tam birlesme olacakdır dedigimi uygulayin benide etiketleyin yaptıkdan sonra basaracaksiniz kendinize guvenin oraya biseyon girdigini beyniniz anladi egzersizleri yaptınız p isi cok kolay hadi bekliyorum teker teker yaptik demenizi❤

Ben kendim elimle itiyorum ama geri çıkıyor gibi, hergün denemeyi eşim istemiyor bende başarana kadar denemek istiyorum zaten regl dönemi de yaklaşıyor en azından olmadan bitsin bu iş istiyorum ama bu duruma da canım sıkılıyor

Egzersiz yapmışmıydin canim

Evet egzersiz yapıyorum elimden geldikçe 3 ve 4 ile
1 ve 2 bitirdin demekki 3 de kolay yapiosan 4 de gec 4 de tamamen giriosa p yi yaparsin ben doktor yardimiyla yendim doktorun yanında 4 du tamamen aldiydim evde yarim bi sekilde aldim 4 du sonra eslide olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…