- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.601
Esimde anlamıyor girdi gibi diyor ama ucuna kadar mı ortasına kadar mı bilmiyorBende anlamıyorum 2 kez yarım olmuş eşimin söylediğine göre. Onu eşin anlar yani. Hera kliniğe giden biriy le görüştüm 1 ay yarım alabilmiş sonra normale dönmüş.
Dilatör sayesinde yendiniz miBende parmak yapmaya cesaret edememiştim dilator alıp onda calistim. Pozisyon konusunda herkesin rahat edebileceği pozisyon farklıdır kimi üstte kontrolü sağlayıp deneyebiliyor kimi alttayken daha rahat hissediyor
Sayılïr.. dilatörsüz eşli olarak 3 kez yaptık git gel de olduDilatör sayesinde yendiniz mi
inşallah aşarsınBunu ben de denedim ancak hic bir ise yaramiyor. Beyindeki engeli alkol kaldiramaz. Hatta benim uykumu getirmisti uyumak istemistim :))
Bu konu altinda emla kremden cok bahsedilmis bir ara ancak internetten arastirdigimda vajina icine surulmemeli diyor onun icin korktum onu da deneyemedim. Ama deneyip sonucu mutlu olanlar da var okudugum kadariyla. Bende kayganlastirici da yanma yapti mesela. Hatta kayganlastirici cok vicik oluyor hic hosuma gitmiyor benim. Derdime derman sadece kendim olacagim sanirim yine :) durmak yok yola devam. Ilerde bu sorunumu gulerek animsayacagim insallah inaniyorum. Allah hepimize asmayi nasib etsin vardir bir bildigi.
Evet nasıl anlayacağız bilmiyorumBiz hissetmiyoruzda eşler nasıl hissetmiyor bende bunu anlamıyorumİlk denemede biraz zorlama oldu bende ve kan geldi.zar normalde vajinanın iki bucuk santm gerisindeymiş.ama eşime sorsan ucu bile girmedi diyor Sanırım tam olarak ne kadar girdigini hiç bir zaman ögrenemicez
kayganlaştırıcı sürsene dilatöre. bi de içine almaya çalışırken ıkın. oradaki kasların açılsınKızlar ben de reglim, dilatör geldi ama hala kaçıyorum. Umarım bir gün hepimiz yeneceğiz ve buraya yazacağızYalnız değiliz bu çok önemli ve güzel. Dilatörü denerken önereceğiniz bi şey var mı? Çömelerek mi deniyorsunuz? Of of
Yatarak bacaklarını aç ve öyle dene bide poponu biraz havaya kaldır daha kolay oluyor ama öncesinde vajinanı ayna ile incele keşfet ilk seferde yapamazsan pes etme denemeye devam et yaparken de derin nefes al ver nefes verirken biraz it olacaktırKızlar ben de reglim, dilatör geldi ama hala kaçıyorum. Umarım bir gün hepimiz yeneceğiz ve buraya yazacağızYalnız değiliz bu çok önemli ve güzel. Dilatörü denerken önereceğiniz bi şey var mı? Çömelerek mi deniyorsunuz? Of of
Nasıl yaptın kac kez sıktın yakma olmadi mı uyusmasi lazimKızlar bugün spreyle denedim sonuna kadar söküp sıktım çok uyusmadi öyle neden anlamadim yine olmadı çok mutsuzum
Giriş kısmına sıkmadın mı bir kac kez ?Kızlar bugün spreyle denedim sonuna kadar söküp sıktım çok uyusmadi öyle neden anlamadim yine olmadı çok mutsuzum
Ben kendim elimle itiyorum ama geri çıkıyor gibi, hergün denemeyi eşim istemiyor bende başarana kadar denemek istiyorum zaten regl dönemi de yaklaşıyor en azından olmadan bitsin bu iş istiyorum ama bu duruma da canım sıkılıyorKizlar eşiniz nasil anlamadi nekdr girdigini siz bakın nekdr girmis gormeden mi sokuyor eşiniz?
Gormemesi imkansiz anlamiyor olabilir ama siz altta acabildiginiz kadr acin bacaklarinizi popoya yastik koyun yuksek kalsin poponuz yatak kenarinda deneyin girdiginde kafanizi kaldirin bakin nekdr girmis esinizin bunu gormemesi imkansizzzz
Yan fln denerseniz anlamaz nekdr girdigini ama benim dedigim pozisyonda tam birlesme olacakdır dedigimi uygulayin benide etiketleyin yaptıkdan sonra basaracaksiniz kendinize guvenin oraya biseyon girdigini beyniniz anladi egzersizleri yaptınız p isi cok kolay hadi bekliyorum teker teker yaptik demenizi❤
Yakti sonuna kadar soktum 2 fis sonra 2 fis daha sıktım en son kısma 1 fis siktim az mı olmis acabaNasıl yaptın kac kez sıktın yakma olmadi mı uyusmasi lazim
Giriş kısmına 2 kez siktim az mı acabaGiriş kısmına sıkmadın mı bir kac kez ?
Egzersiz yapmışmıydin canimBen kendim elimle itiyorum ama geri çıkıyor gibi, hergün denemeyi eşim istemiyor bende başarana kadar denemek istiyorum zaten regl dönemi de yaklaşıyor en azından olmadan bitsin bu iş istiyorum ama bu duruma da canım sıkılıyor
Evet egzersiz yapıyorum elimden geldikçe 3 ve 4 ileEgzersiz yapmışmıydin canim
1 ve 2 bitirdin demekki 3 de kolay yapiosan 4 de gec 4 de tamamen giriosa p yi yaparsin ben doktor yardimiyla yendim doktorun yanında 4 du tamamen aldiydim evde yarim bi sekilde aldim 4 du sonra eslide olmustuEvet egzersiz yapıyorum elimden geldikçe 3 ve 4 ile
Ben 3 ve 4 u alıyorum ama eslide tam alamıyorum yarım oluyor niye acaba bende doktora gittim1 ve 2 bitirdin demekki 3 de kolay yapiosan 4 de gec 4 de tamamen giriosa p yi yaparsin ben doktor yardimiyla yendim doktorun yanında 4 du tamamen aldiydim evde yarim bi sekilde aldim 4 du sonra eslide olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?