Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba herkese, doğru yerde miyim bilmiyorum. 3 aylık evliyim 1 aydır psikiyatriste gidiyorum, bana her hafta ödev veriyor ve ben vajinayı inceleme tanıma egzersizlerinden ötesine geçemiyorum. Parmak egzersizi verdi hatta parmağın tek boğumu yeterli dedi ama ben bir türlü cesaret edemiyorum erteliyorum egzersizi yapmaya oturmuyorum bile. Eşim ve doktoruma güveniyorum ama kendimde cesaret bulamıyorum. Nasıl yapmam nereden başlamam gerekiyor bu cesareti nasıl bulabilirim.

Kizlar merhaba 2 aylik evliyim hala iliskiye giremedik lutfen yardim edin. Yani hangi pozisyonlarda yaptiniz nasil yaptiniz . Biraz okudum tabi ama bu doktorlarin seanslarda maptiklarini merak ediyorum cok

Yakti sonuna kadar soktum 2 fis sonra 2 fis daha sıktım en son kısma 1 fis siktim az mı olmis acaba
Az gelmis olabilir belki bir de sıkınca ben akıp gitmesin diye elimle sürüyordum masaj yapar gibi birkaç kez daha sık akıp gittiyse belki etki etmemistir girisin tamamen uyusuyo olmasi lazim istersen bir sık icine dışına 19 dk sonra tekrar dışına sık yine parmakla kontrol edersin

Kızlar basi
Tamamdır öyle deneyeyim birde o baskı hissi hissediliyormu uyusunca

Yatak kenarında denesek bacakları nereye koyacağız ben üst bölgemi kasıyorum. Sırt ağrısı oluyor

Esimde anlamıyor girdi gibi diyor ama ucuna kadar mı ortasına kadar mı bilmiyor
Stresten sönme vs oluyorsa anlamaz. Bizde de yarım oluyormuş ama ben sertlik hissedemiyorum. Stres kaynaklı sorun oluşuyor. Doktora danışıp ilaç alacağız. Birde dilatörleri bebe yağı denemeyi kayganlaştırıcı ile yapacağım.

Ben 3 yıla yakındır bu dertten muzdaripim burda bi kaç arkadaş sayesinde bence ilerleme kaydettim en azından baş kısmını alabiliyorum belki gün geçtikçe daha fazlası olacağına inandırdım kendimi . Benim için bu bile büyük başarı

Selam arkadaslar evlendim ve 2 yil bu dertten müzdariptim allahdan eşim anlayisliydi. Bir gun internette arastirirken dr saygin micozkadioglu nun videolarini seyrettim ve kafama koydum bnm diger kadinlardan farkim ne hicbisi okadar cok istedimki bunu yenmeyi ve bu doktora gittim yaklasik 15 gun sonra eşimle bu dertten kurtulduk. 2 yil gecti bile bunu yeneli suan bebis bekliyoruz.

Bende aynen oyleyim fakat o baski hissinden sonra acı olmadiginin farkında olsam da baskı hissi beni başa donduruyor napmamiz gerek acaba

Merhabalar biraz araştırma yaparken vajinumısla alakalı bi yazı buldum sizlerle paylaşıyorum

SEVGİLİ CANIMMM VAJİLİ BACILARIM........ SİZLERE O ÇOOOKK ÜNLÜ BİR DOKTORUN VAJİ ÇÖZÜMÜNÜ ADIM ADIM ANLATACAĞIM . ŞAHSEN KENDİM MAYIS 3500 LİRA ÖDEYEREK 3 GÜNDE ÇÖZÜME ULAŞMIŞ VE ŞUAN 4 AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK ARTIK BU İLLETTEN KURTULABİLENE YARDIM ETMEK İÇİN ALDIM ELİME BİLGİSAYARIMI HADİ BAKALIM......

1. ADIM : Her şeyden önce ilk olarak herhangi bir kadın doğumcuya muayene olup vajina yapınızın ve kızlık yapınızın normal olduğundan emin olun.
2. ADIM : Bikerem orası gerçekten delikmiş :)) onu kabul edin
3. ADIM :Vajinismusun kesin bir cozumu olup olmadigini arastirirken genelde tum sitelerde Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !.. seklinde basliklarla karsilasabilirsiniz. Fakat tam aksine vajinismusun mucizevi sayilacak bir kremi var bende basta buna inanmak istemedim doktorla gidip gorustugumde ve tedaviye basladigimda bana verilen aparatlarla ve su miniminnacik kremlemi bunu asacagim diye dusundum
AMA cevap EVET ...oldu :)) sadece 3-yada 4 gunde bu illetten kurtulabiliyorsunuz. Ben 2 yıllık evliyim ve bundan 4 ay once kurtuldım şimdide hamişimm :)))))) Kendimden sonra etrafımda ne kadar vajınısmuslu arkadaşım varsa bu yontemle kurtuldular şimdi sıra burdakı mağdur şekerlerde........

1.GÜN :

BIOLYN %5 kremi ve dilator setı ni ve Bepanthol Cilt Bakım Kremi temin edin internetten rahatlıkla bulabilirsiniz .
-Sıcak bi duş alın rahatlayın avuc ıcıne bir mıktar bepanthol + bıolyn kremden karısım yapıp vajına bolgenıze ozellıkle vajına gırışıne bolca surun bunu yaklaşık 7-8 dk masajla o bolgeye uygulayın
-Sonrasında dilatorlerinizden en kucuk boyunu elinize alın her tarafını bepanthol kremleyin ve sadece üst yani uc kısmına fındık buyuklugunde bıolyn surun ve yavaşça vajına içine itin hiççççç korkmayın cunku vajına bolgesi tamamen uyusuk :) hiç bişey hıssetmeyeceksiniz 1 numaralı ( en kucuk dilator ) dilatöru içeri iterken derin nefes alın ve sonuna kadar itin işteeeee dilatör artık içerde.....
- Son olarak içerde olan dilatörü ileri geri hareket ettirin bu vajınayı esnetmeye yarayacak hareketlerden birinir 5 kez ileri geri yapın sonra vajınayı sıkın bırakın yani içerdeki dilatöru hissedin iç vajınal kaslarını sıkın kucuk tuvaletinizi tutmak için sıkarız ya onun gibi...

2014yılında bi bayan arkadaş paylaşmış bende sizler için buldum. Umarım azda olsa yardımcı olmuşumdur .

Kei
cok sağolun yaa keşke devamıda olsaydııı

Kei

cok sağolun yaa keşke devamıda olsaydııı
Hemen bulduğum formunn linkini bırakıyorum, inceleyin isterseniz

Teşekkür ederimm

Bende aynen oyleyim fakat o baski hissinden sonra acı olmadiginin farkında olsam da baskı hissi beni başa donduruyor napmamiz gerek acaba
İşte o histen nasıl kurtulacağız bende ben bilemiyorum zeytinyağı dene dediler onu deneyeceğim birde son çare . Doktora gittim devlete özele hep aynı şeyler incele orgazm sağla parmak eğzersizine gelince bitiyor onu yapamıyorum ve artık hiç bir dpktora gitmek istemiyorum

Yatak kenarında denesek bacakları nereye koyacağız ben üst bölgemi kasıyorum. Sırt ağrısı oluyor
Bacaklarını da yatak kenarina koyy yada havada kaldir nasil rahat edersen egzersizlerde kasma gitmesi lazım doktoruna sor belki bilmedigimiz bisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…