Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar 2 ay oldu evleneli , ama 8 haftalık Kısımda sadece 2 hafta deneme şansımız oldu , eşim vajinaya p..koyunca kasılma olmuyor hatta zevk veriyor ama ittirmeye başlayınca acı verince panikliyorum , çok ağladım doktora gittik alttan kontrol etti normal dedi , vajinusmus diyemem böyle diyebilmem için ilişkiye girmeden 6 ay geçmesi gerekir ddi ama şuan vajinusmus hastası gibi anlatıcam size ddi , vajinayı tanıttı , daha snra bir hafta vajinaya parmak sokmadan parmağını vajinaya koy kas bırak kas bırak ve okşa dedi o şekilde yaparken bile bazen zevkli oluyor kasılmıyorum ama bu şekilde gidersem vajinusmuslu olabilirim , ilk denemede Emla , anestol Pomad veya sprey kullansam faydası olur mu ? Eşim işteyken tamam diyorum yapıcam diyorum kendime cesaretim geliyor snra akşam oluyor üzüntü mü korku mu bilemedim zevke gelemiyorum kuruluk oluyor bebe yağı denedik olmadı , uyuşturucu krem işe yarar mı en azından giriş aşamasında ???

Merhaba Emla kremin faydası oluyor mu acaba ben parmak sokmayı denemedim ama tam bir vajinusmus hastası da değilm böyle giderse olacağım , sadece ittirme aşamasında çok baskı oluyor dayanamıyorum bırakıyorum o yüzden emlayı kullansam ilk başta o baskıyı yine hisseder miyim veya faydası olur mu

Merhaba uyuşturucu kremin faydası oluyor mu , bazı arkadaşlar fayda etmediğini söylemiş neye göre faydası olmuyor bende ilk denemede kullanmak istiyorum ama korkuyorum faydası olmaz diye

Merhaba uyuşturucu kremin faydası oluyor mu , bazı arkadaşlar fayda etmediğini söylemiş neye göre faydası olmuyor bende ilk denemede kullanmak istiyorum ama korkuyorum faydası olmaz diye
Bende baya fayda etti açıkçası. Ciddi mana da uyuşturuyor ilk girişte vajina açıldığı için o açılmadan uyuşturmak acıyı baya hafifletir. Deliğin genişlediğini görünce bıraktım acısı kalmadı zaten şaştım bende hiç acımıyormuş yaaa bu muydu dedim tek sıkıntı enfeksiyon.. Üst üste denediğimiz için tahriş ettim ona dikkat edilmesi gerek

Olayı akışına bırakmak ya bende aynı şeyleri hissettim 1.5 sene geçti rahat olun en zoru başını sokmak zaten devamı daha rahat olur. Zevk almaya bakın siz uyuşturucu krem sürün anestol pomad kullandım ben eşinizde zeytinyağı falan sürsün başka kayganlaştırıcılar ereksiyonu düşürüyor erkekte

Bir de eşimin p..sine zararı olmaz dmi ve ne kdar
Anestol pomadı nasıl kullanacağım vajina içine sürecek miyim ve reçetesiz alınabilir değil mi

Ben sprey sıktım hiç dokundurtmuyodum kendime ilk önce bi kendimi inceledim ikininca acildigini gördüm. Sprey onermisler onu aldım sıktım tamamen uyusmadi az sikmisim.bi cesaretle zaten incecik çubuğu onu içime sokup sıktım sonra eşim parmağını sokmus hiç farketmedim bile ama penisin ucu dahi girdiginde aşırı bi baskı hissi o da beni tekrar kasilmaya goturuyo

Canim sadece uyusdurucu kremle benn yapamamisdim tedavi gördüm oyle yapmistim uyusdurucu kremlede baskıyı hisetmistim belki yapabilirsin denemekde fayda var

O bi ton para alan kliniklerde size inceleme tanıma parmak egzersizi hatta doktor dilatör kullanımı yapıyor ben çok araştırdım kendim yapamadığım şeyi eşimin yapamadığı şeyi doktor kontrolünde yapsam bile eminim belli süre sonra başa döneceğini düşünüyorum bende

Benim tedavimde böyle 4. Boyu alıyordum şuan korkuyorum ve sonuç olumsuz.

Bacaklarını da yatak kenarina koyy yada havada kaldir nasil rahat edersen egzersizlerde kasma gitmesi lazım doktoruna sor belki bilmedigimiz bisi olabilir
Oda anlam veremedi.olmadı lazım vs sonuçta psikolojik olabilir dedi. Sanki ben bilmiyorum psikolojik olduğunu. Dr dilek Öcal onlıne terapi yazmış numara bırakmış. Galiba internet üzerinde terapi. Yarın arayıp bilgi almayı düşünüyorum

Dr dilek Öcal ınstagramdan bakın online terapi yazmış internet üzerinden gitmeden galiba. Arayıp bilgi alabilirsiniz

Dilatörler yararlı ama büyük boy zor oluyor. Bende internetten yapay p... aldım . Dilatöre göre daha esnek, gerçekçi. Umarım işe yarar

İlk üç boyu denedim. Krem falan sürmedim. Onlarda sorun olmadı. En büyük boya gelince tam girmiyor.

Arkadaşlar merhaba, ağrı olmasın diye kullandığınız spreyin adı nedir acaba? Birde maje... diye bir ağrı kesicinin spreyi var farenjit için veriliyor. O kullanılır mı ? Aslında hiç krem kullanmadım şimdiye kadar kullanmasam mı acaba ? Diktatörlerin ilk 3 boyunu kullandım. Ama en büyük boyda sorun yaşıyorum. Gerçekçi p.. .aldım. bide bu kremlerden mı alsam acaba .

Vemcaine sprey ve anestol krem lokal uyuşukluk

Bu yazdiginizi doğru bulmuyorum suan bu hastaligi okdr kendi başına yenmeye çalışan var bi okdrda doktora gidip para veren var ben kendkm yapamadim doktora gittim evet param gitti ama mutluyum arkadasim huzurluyum yendim bitti vajinimus ve eskiye donebilcegim aklimin ucundan dahi gecmiyor ki oyle bisey de olamaz yardimci olcaksan yaz buraya köstek olmak icin yazma mümkünse korkanlari dahada korkutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…