- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.641
Merhaba Emla kremin faydası oluyor mu acaba ben parmak sokmayı denemedim ama tam bir vajinusmus hastası da değilm böyle giderse olacağım , sadece ittirme aşamasında çok baskı oluyor dayanamıyorum bırakıyorum o yüzden emlayı kullansam ilk başta o baskıyı yine hisseder miyim veya faydası olur muCanim kendim evde yapabilirim diyosan dilator siparisi ver
Ben kendim yapamam die doktora gittim bende 3 yllk evlym artik para yerine gelir zanan yerine gelmiyor malesef ayna al karsina bacaklarini ayirabildigin kadar ayir ikindiginda orda bi delik acilacak ora delik yerimiz
Dilator siparis verirsen eczaneden emla.krem.aliyosun emla kremi o delige guzelce suruyorsun cokda surme nohut buyuklugundem biraz daha fazla al sur güzelce 5 dk bekle bebe yagini guzelce yagla hem orani hem dilatoru birinci dilatorden basla 3 4 gun yap sonra 2 dilatore onuda ayni sekil 3 4 gun oyle oyle son aparata gec onuda yaptığında esli denemeye geçebilirsin
Merhaba uyuşturucu kremin faydası oluyor mu , bazı arkadaşlar fayda etmediğini söylemiş neye göre faydası olmuyor bende ilk denemede kullanmak istiyorum ama korkuyorum faydası olmaz diyeValla eşli deneme cidden çok zor başı giriyor sonu gelmiyor delirecek gibi oluyordum. Yatağın ucuna geçin uyuşturucu krem sürün eşinizde bebe yağı veya zeytinyağı sürsün. Açın bacaklarınızı iki yana derin nefes alın verin tek seferde girmiyor zaten emin olun 3. Denemede anca oldu. Zaten en başlarda sonuna kadar girmiyor bizim gibi problemi olan insanlar kendilerini hep eksikmiş gibi görüyor sonuna kadar girmesi gerekirken girmiyor diye kafaya takmayın zamanla oda olacak. Ucunu o çıkıntılı yerden sonraya kadar sokmaya çalışın ve içinde gel git yapın yer baya genişliyor zaten. Ara vermeden deneyin ara verince insan kasılıyor her gün deneyin. Zarım bozuldu mu bozulmadı mı bilmiyorum kanamadı ama eşim baya yarısına kadar girdi ve bebek girişiminde bulunduk herkesin kanaması olmuyor belki de benim de olmadı emin değilim. Ama pes etmeyin.. Ümitsizliğe kapılmayın Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah..
Bende baya fayda etti açıkçası. Ciddi mana da uyuşturuyor ilk girişte vajina açıldığı için o açılmadan uyuşturmak acıyı baya hafifletir. Deliğin genişlediğini görünce bıraktım acısı kalmadı zaten şaştım bende hiç acımıyormuş yaaa bu muydu dedimMerhaba uyuşturucu kremin faydası oluyor mu , bazı arkadaşlar fayda etmediğini söylemiş neye göre faydası olmuyor bende ilk denemede kullanmak istiyorum ama korkuyorum faydası olmaz diye
Olayı akışına bırakmak ya bende aynı şeyleri hissettim 1.5 sene geçti rahat olun en zoru başını sokmak zaten devamı daha rahat olur. Zevk almaya bakın siz uyuşturucu krem sürün anestol pomad kullandım ben eşinizde zeytinyağı falan sürsün başka kayganlaştırıcılar ereksiyonu düşürüyor erkekteMerhaba arkadaşlar 2 ay oldu evleneli , ama 8 haftalık Kısımda sadece 2 hafta deneme şansımız oldu , eşim vajinaya p..koyunca kasılma olmuyor hatta zevk veriyor ama ittirmeye başlayınca acı verince panikliyorum , çok ağladım doktora gittik alttan kontrol etti normal dedi , vajinusmus diyemem böyle diyebilmem için ilişkiye girmeden 6 ay geçmesi gerekir ddi ama şuan vajinusmus hastası gibi anlatıcam size ddi , vajinayı tanıttı , daha snra bir hafta vajinaya parmak sokmadan parmağını vajinaya koy kas bırak kas bırak ve okşa dedi o şekilde yaparken bile bazen zevkli oluyor kasılmıyorum ama bu şekilde gidersem vajinusmuslu olabilirim , ilk denemede Emla , anestol Pomad veya sprey kullansam faydası olur mu ? Eşim işteyken tamam diyorum yapıcam diyorum kendime cesaretim geliyor snra akşam oluyor üzüntü mü korku mu bilemedim zevke gelemiyorum kuruluk oluyor bebe yağı denedik olmadı , uyuşturucu krem işe yarar mı en azından giriş aşamasında ???
Bir de eşimin p..sine zararı olmaz dmi ve ne kdarBende baya fayda etti açıkçası. Ciddi mana da uyuşturuyor ilk girişte vajina açıldığı için o açılmadan uyuşturmak acıyı baya hafifletir. Deliğin genişlediğini görünce bıraktım acısı kalmadı zaten şaştım bende hiç acımıyormuş yaaa bu muydu dedimtek sıkıntı enfeksiyon.. Üst üste denediğimiz için tahriş ettim ona dikkat edilmesi gerek
Anestol pomadı nasıl kullanacağım vajina içine sürecek miyim ve reçetesiz alınabilir değil miOlayı akışına bırakmak ya bende aynı şeyleri hissettim 1.5 sene geçti rahat olun en zoru başını sokmak zaten devamı daha rahat olur. Zevk almaya bakın siz uyuşturucu krem sürün anestol pomad kullandım ben eşinizde zeytinyağı falan sürsün başka kayganlaştırıcılar ereksiyonu düşürüyor erkekte
Ben sprey sıktım hiç dokundurtmuyodum kendime ilk önce bi kendimi inceledim ikininca acildigini gördüm. Sprey onermisler onu aldım sıktım tamamen uyusmadi az sikmisim.bi cesaretle zaten incecik çubuğu onu içime sokup sıktım sonra eşim parmağını sokmus hiç farketmedim bile ama penisin ucu dahi girdiginde aşırı bi baskı hissi o da beni tekrar kasilmaya goturuyoİşte o histen nasıl kurtulacağız bende ben bilemiyorum zeytinyağı dene dediler onu deneyeceğim birde son çare . Doktora gittim devlete özele hep aynı şeyler incele orgazm sağla parmak eğzersizine gelince bitiyor onu yapamıyorum ve artık hiç bir dpktora gitmek istemiyorum
Normale dönmüş derken tam mi alabilmiş eski haline mi donmusBende anlamıyorum 2 kez yarım olmuş eşimin söylediğine göre. Onu eşin anlar yani. Hera kliniğe giden biriy le görüştüm 1 ay yarım alabilmiş sonra normale dönmüş.
Canim sadece uyusdurucu kremle benn yapamamisdim tedavi gördüm oyle yapmistim uyusdurucu kremlede baskıyı hisetmistim belki yapabilirsin denemekde fayda varMerhaba uyuşturucu kremin faydası oluyor mu , bazı arkadaşlar fayda etmediğini söylemiş neye göre faydası olmuyor bende ilk denemede kullanmak istiyorum ama korkuyorum faydası olmaz diye
Benim tedavimde böyle 4. Boyu alıyordum şuan korkuyorum ve sonuç olumsuz.Merhabalar biraz araştırma yaparken vajinumısla alakalı bi yazı buldum sizlerle paylaşıyorum
SEVGİLİ CANIMMM VAJİLİ BACILARIM........ SİZLERE O ÇOOOKK ÜNLÜ BİR DOKTORUN VAJİ ÇÖZÜMÜNÜ ADIM ADIM ANLATACAĞIM . ŞAHSEN KENDİM MAYIS 3500 LİRA ÖDEYEREK 3 GÜNDE ÇÖZÜME ULAŞMIŞ VE ŞUAN 4 AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK ARTIK BU İLLETTEN KURTULABİLENE YARDIM ETMEK İÇİN ALDIM ELİME BİLGİSAYARIMI HADİ BAKALIM......
1. ADIM : Her şeyden önce ilk olarak herhangi bir kadın doğumcuya muayene olup vajina yapınızın ve kızlık yapınızın normal olduğundan emin olun.
2. ADIM : Bikerem orası gerçekten delikmiş :)) onu kabul edin
3. ADIM :Vajinismusun kesin bir cozumu olup olmadigini arastirirken genelde tum sitelerde Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !.. seklinde basliklarla karsilasabilirsiniz. Fakat tam aksine vajinismusun mucizevi sayilacak bir kremi var bende basta buna inanmak istemedim doktorla gidip gorustugumde ve tedaviye basladigimda bana verilen aparatlarla ve su miniminnacik kremlemi bunu asacagim diye dusundum
AMA cevap EVET ...oldu :)) sadece 3-yada 4 gunde bu illetten kurtulabiliyorsunuz. Ben 2 yıllık evliyim ve bundan 4 ay once kurtuldım şimdide hamişimm :)))))) Kendimden sonra etrafımda ne kadar vajınısmuslu arkadaşım varsa bu yontemle kurtuldular şimdi sıra burdakı mağdur şekerlerde........
1.GÜN :
BIOLYN %5 kremi ve dilator setı ni ve Bepanthol Cilt Bakım Kremi temin edin internetten rahatlıkla bulabilirsiniz .
-Sıcak bi duş alın rahatlayın avuc ıcıne bir mıktar bepanthol + bıolyn kremden karısım yapıp vajına bolgenıze ozellıkle vajına gırışıne bolca surun bunu yaklaşık 7-8 dk masajla o bolgeye uygulayın
-Sonrasında dilatorlerinizden en kucuk boyunu elinize alın her tarafını bepanthol kremleyin ve sadece üst yani uc kısmına fındık buyuklugunde bıolyn surun ve yavaşça vajına içine itin hiççççç korkmayın cunku vajına bolgesi tamamen uyusuk :) hiç bişey hıssetmeyeceksiniz 1 numaralı ( en kucuk dilator ) dilatöru içeri iterken derin nefes alın ve sonuna kadar itin işteeeee dilatör artık içerde.....
- Son olarak içerde olan dilatörü ileri geri hareket ettirin bu vajınayı esnetmeye yarayacak hareketlerden birinir 5 kez ileri geri yapın sonra vajınayı sıkın bırakın yani içerdeki dilatöru hissedin iç vajınal kaslarını sıkın kucuk tuvaletinizi tutmak için sıkarız ya onun gibi...
2014yılında bi bayan arkadaş paylaşmış bende sizler için buldum. Umarım azda olsa yardımcı olmuşumdur .
Oda anlam veremedi.olmadı lazım vs sonuçta psikolojik olabilir dedi. Sanki ben bilmiyorum psikolojik olduğunu. Dr dilek Öcal onlıne terapi yazmış numara bırakmış. Galiba internet üzerinde terapi. Yarın arayıp bilgi almayı düşünüyorumBacaklarını da yatak kenarina koyy yada havada kaldir nasil rahat edersen egzersizlerde kasma gitmesi lazım doktoruna sor belki bilmedigimiz bisi olabilir
Dr dilek Öcal ınstagramdan bakın online terapi yazmış internet üzerinden gitmeden galiba. Arayıp bilgi alabilirsinizO bi ton para alan kliniklerde size inceleme tanıma parmak egzersizi hatta doktor dilatör kullanımı yapıyor ben çok araştırdım kendim yapamadığım şeyi eşimin yapamadığı şeyi doktor kontrolünde yapsam bile eminim belli süre sonra başa döneceğini düşünüyorum bende
Dün eşimle konuştum yarım olduğunda git gel bile yapmış ama ben onuda anlamdım.hemde uyuşuk değildimEsimde anlamıyor girdi gibi diyor ama ucuna kadar mı ortasına kadar mı bilmiyor
Merhabalar biraz araştırma yaparken vajinumısla alakalı bi yazı buldum sizlerle paylaşıyorum
SEVGİLİ CANIMMM VAJİLİ BACILARIM........ SİZLERE O ÇOOOKK ÜNLÜ BİR DOKTORUN VAJİ ÇÖZÜMÜNÜ ADIM ADIM ANLATACAĞIM . ŞAHSEN KENDİM MAYIS 3500 LİRA ÖDEYEREK 3 GÜNDE ÇÖZÜME ULAŞMIŞ VE ŞUAN 4 AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK ARTIK BU İLLETTEN KURTULABİLENE YARDIM ETMEK İÇİN ALDIM ELİME BİLGİSAYARIMI HADİ BAKALIM......
1. ADIM : Her şeyden önce ilk olarak herhangi bir kadın doğumcuya muayene olup vajina yapınızın ve kızlık yapınızın normal olduğundan emin olun.
3. ADIM :Vajinismusun kesin bir cozumu olup olmadigini arastirirken genelde tum sitelerde Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !.. seklinde basliklarla karsilasabilirsiniz. Fakat tam aksine vajinismusun mucizevi sayilacak bir kremi var bende basta buna inanmak istemedim doktorla gidip gorustugumde ve tedaviye basladigimda bana verilen aparatlarla ve su miniminnacik kremlemi bunu asacagim diye dusundum
AMA cevap EVET ...oldu :)) sadece 3-yada 4 gunde bu illetten kurtulabiliyorsunuz. Ben 2 yıllık evliyim ve bundan 4 ay once kurtuldım şimdide hamişimm :)))))) Kendimden sonra etrafımda ne kadar vajınısmuslu arkadaşım varsa bu yontemle kurtuldular şimdi sıra burdakı mağdur şekerlerde........
1.GÜN :
BIOLYN %5 kremi ve dilator setı ni ve Bepanthol Cilt Bakım Kremi temin edin internetten rahatlıkla bulabilirsiniz .
-Sıcak bi duş alın rahatlayın avuc ıcıne bir mıktar bepanthol + bıolyn kremden karısım yapıp vajına bolgenıze ozellıkle vajına gırışıne bolca surun bunu yaklaşık 7-8 dk masajla o bolgeye uygulayın
-Sonrasında dilatorlerinizden en kucuk boyunu elinize alın her tarafını bepanthol kremleyin ve sadece üst yani uc kısmına fındık buyuklugunde bıolyn surun ve yavaşça vajına içine itin hiççççç korkmayın cunku vajına bolgesi tamamen uyusuk :) hiç bişey hıssetmeyeceksiniz 1 numaralı ( en kucuk dilator ) dilatöru içeri iterken derin nefes alın ve sonuna kadar itin işteeeee dilatör artık içerde.....
- Son olarak içerde olan dilatörü ileri geri hareket ettirin bu vajınayı esnetmeye yarayacak hareketlerden birinir 5 kez ileri geri yapın sonra vajınayı sıkın bırakın yani içerdeki dilatöru hissedin iç vajınal kaslarını sıkın kucuk tuvaletinizi tutmak için sıkarız ya onun gibi...
2014yılında bi bayan arkadaş paylaşmış bende sizler için buldum. Umarım azda olsa yardımcı olmuşumdur .
İlk üç boyu denedim. Krem falan sürmedim. Onlarda sorun olmadı. En büyük boya gelince tam girmiyor.Merhabalar biraz araştırma yaparken vajinumısla alakalı bi yazı buldum sizlerle paylaşıyorum
1.GÜN :
Vemcaine sprey ve anestol krem lokal uyuşuklukArkadaşlar merhaba, ağrı olmasın diye kullandığınız spreyin adı nedir acaba? Birde maje... diye bir ağrı kesicinin spreyi var farenjit için veriliyor. O kullanılır mı ? Aslında hiç krem kullanmadım şimdiye kadar kullanmasam mı acaba ? Diktatörlerin ilk 3 boyunu kullandım. Ama en büyük boyda sorun yaşıyorum. Gerçekçi p.. .aldım. bide bu kremlerden mı alsam acaba .
Bu yazdiginizi doğru bulmuyorum suan bu hastaligi okdr kendi başına yenmeye çalışan var bi okdrda doktora gidip para veren var ben kendkm yapamadim doktora gittim evet param gitti ama mutluyum arkadasim huzurluyum yendim bitti vajinimus ve eskiye donebilcegim aklimin ucundan dahi gecmiyor ki oyle bisey de olamaz yardimci olcaksan yaz buraya köstek olmak icin yazma mümkünse korkanlari dahada korkutma.O bi ton para alan kliniklerde size inceleme tanıma parmak egzersizi hatta doktor dilatör kullanımı yapıyor ben çok araştırdım kendim yapamadığım şeyi eşimin yapamadığı şeyi doktor kontrolünde yapsam bile eminim belli süre sonra başa döneceğini düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?