- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.661
canim sen 4 du biraz daha calis olucak eminim ben allah yardimcim.olsun 4 de biraz daha oyalan sonra esliye bi gec yine olmazsa kadin.doguma bi gidersinOda anlam veremedi.olmadı lazım vs sonuçta psikolojik olabilir dedi. Sanki ben bilmiyorum psikolojik olduğunu. Dr dilek Öcal onlıne terapi yazmış numara bırakmış. Galiba internet üzerinde terapi. Yarın arayıp bilgi almayı düşünüyorum
Anestol işe yarıyor mu ben bu gece ilk denemede süreceğim ama yine korkuyorum baskı hissi olunca kendimi çekiyorum anestol vajina içine sürülür mü nasıl kullanıcam inş faydası olurVemcaine sprey ve anestol krem lokal uyuşukluk
Kremi alın vajina çevresine sürün güzelce yayın içine gelmesin üstüne sürün güzelce ama içine sakın sürmeyin. Kendinizi sıkmayın rahat bırakın baskı hissi bitecek ilk denemede zatenAnestol işe yarıyor mu ben bu gece ilk denemede süreceğim ama yine korkuyorum baskı hissi olunca kendimi çekiyorum anestol vajina içine sürülür mü nasıl kullanıcam inş faydası olur
Katılıyorum.. Bu hastalık tamamen psikolojik Bi hastalık her zaman olumluyu düşünmek gerekir.. Doktorla yenen de başa dönmez evde yapanda dönmez.. Bende evde yendim başa dönmeyeceğim.. Allah kimseye de yaşatmasınBu yazdiginizi doğru bulmuyorum suan bu hastaligi okdr kendi başına yenmeye çalışan var bi okdrda doktora gidip para veren var ben kendkm yapamadim doktora gittim evet param gitti ama mutluyum arkadasim huzurluyum yendim bitti vajinimus ve eskiye donebilcegim aklimin ucundan dahi gecmiyor ki oyle bisey de olamaz yardimci olcaksan yaz buraya köstek olmak icin yazma mümkünse korkanlari dahada korkutma.
Canim nerelerdesin sesin cikmiyor gelişme varmi sizdeTamam canim ama sen de bekleme daha fazla.Ben geçen zamana üzülüyorum simdi.Daha tam olarak yenmesem bile artik atlatacagimi düsünüyorum, çünkü aparati yapabiliyorum.Evliligimin baslarinda doktora gitmis olsaydim simdiye kadar coktan atlatirdim.Sen de parmakla veya dilatörle bi dene istersen,belki kendin bile yaparsin.
İç kısmını da uyuşturuyor mu bu krem , kimisi içine sür demişte o yüzdenKremi alın vajina çevresine sürün güzelce yayın içine gelmesin üstüne sürün güzelce ama içine sakın sürmeyin. Kendinizi sıkmayın rahat bırakın baskı hissi bitecek ilk denemede zaten
Aynen allah kimseye yasatmasinKatılıyorum.. Bu hastalık tamamen psikolojik Bi hastalık her zaman olumluyu düşünmek gerekir.. Doktorla yenen de başa dönmez evde yapanda dönmez.. Bende evde yendim başa dönmeyeceğim.. Allah kimseye de yaşatmasın
İçte bişey yok zaten mesela o dış derinin gevşemesi içine aldığınız zaman ilk başta hafif baskı dışında başka hiçbişey hissetmiyorsunuz acımıyor çünkü içiniz rhaat olsunİç kısmını da uyuşturuyor mu bu krem , kimisi içine sür demişte o yüzden
Biraz snra deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürürmİçte bişey yok zaten mesela o dış derinin gevşemesi içine aldığınız zaman ilk başta hafif baskı dışında başka hiçbişey hissetmiyorsunuz acımıyor çünkü içiniz rhaat olsun
Şuan sürdüm ama on dk geçti içerideki kasları da uyuşturuyor mu ben kaslarımı açıp kapayabiliyorm halaİçte bişey yok zaten mesela o dış derinin gevşemesi içine aldığınız zaman ilk başta hafif baskı dışında başka hiçbişey hissetmiyorsunuz acımıyor çünkü içiniz rhaat olsun
Teşekkürler. Vemcaine içe sıkılıyor galibaVemcaine sprey ve anestol krem lokal uyuşukluk
Bende aynı durumdayim sprru sayesinde parmagi esim soktugunda bile hissetmiyorim ama tam giriş kisminda baskı hissettigimde kendimi kasiyorum bu sefer girisi engelliyorum keske buna da bi çare bulabilsekMerhaba Emla kremin faydası oluyor mu acaba ben parmak sokmayı denemedim ama tam bir vajinusmus hastası da değilm böyle giderse olacağım , sadece ittirme aşamasında çok baskı oluyor dayanamıyorum bırakıyorum o yüzden emlayı kullansam ilk başta o baskıyı yine hisseder miyim veya faydası olur mu
Aynen bende bu şekildeyim giriş kısmındaki baskı beni mahvediyor acayip tıkanıyor sanki bağırsaklarım patlayacak gibi kuvvet oluyor içimde keşke bu giriş kısmına da çare bulsalarBende aynı durumdayim sprru sayesinde parmagi esim soktugunda bile hissetmiyorim ama tam giriş kisminda baskı hissettigimde kendimi kasiyorum bu sefer girisi engelliyorum keske buna da bi çare bulabilsek
Evet hatta ben diyorum acaba girdi de mi bu kadar baskı var eşim başı bile giremedi diyo ama ben o baskı hissine katlanamiyorumAynen bende bu şekildeyim giriş kısmındaki baskı beni mahvediyor acayip tıkanıyor sanki bağırsaklarım patlayacak gibi kuvvet oluyor içimde keşke bu giriş kısmına da çare bulsalar
Aynı bende bu durumdayım o baskı kuvvetleniyor ve bağırsaklarım patlayacak gibi oluyor çok değişik bişey o baskıya bende katlanamıyorım Allah yardımcımız olsunEvet hatta ben diyorum acaba girdi de mi bu kadar baskı var eşim başı bile giremedi diyo ama ben o baskı hissine katlanamiyorum
Bi yol bulursak lütfen paylasalimAynı bende bu durumdayım o baskı kuvvetleniyor ve bağırsaklarım patlayacak gibi oluyor çok değişik bişey o baskıya bende katlanamıyorım Allah yardımcımız olsun
Kas gevşetici içsek işe yarar mı acabaBi yol bulursak lütfen paylasalim
Sen krem yerine sprey denedinmiKas gevşetici içsek işe yarar mı acaba
Sprey denemedim faydası olacağını da sanmıyorum benim için girişin içindeki kısmı hissetmemek lazımSen krem yerine sprey denedinmi
Sen krem yerine sprey denedinmi
Kizlar baski dediginiz cisiniz geliyor gbi bi baskiysa p nin hepsi girdigi icin oyle olabiliyor onu dusunmezseniz gider eger aklinizi oraya koyarsaniz orda yine ayni sek baskiyi hissedersiniz dusunmeyin keyfine varinSprey denemedim faydası olacağını da sanmıyorum benim için girişin içindeki kısmı hissetmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?