Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim sen 4 du biraz daha calis olucak eminim ben allah yardimcim.olsun 4 de biraz daha oyalan sonra esliye bi gec yine olmazsa kadin.doguma bi gidersin

Anestol işe yarıyor mu ben bu gece ilk denemede süreceğim ama yine korkuyorum baskı hissi olunca kendimi çekiyorum anestol vajina içine sürülür mü nasıl kullanıcam inş faydası olur
Kremi alın vajina çevresine sürün güzelce yayın içine gelmesin üstüne sürün güzelce ama içine sakın sürmeyin. Kendinizi sıkmayın rahat bırakın baskı hissi bitecek ilk denemede zaten

Katılıyorum.. Bu hastalık tamamen psikolojik Bi hastalık her zaman olumluyu düşünmek gerekir.. Doktorla yenen de başa dönmez evde yapanda dönmez.. Bende evde yendim başa dönmeyeceğim.. Allah kimseye de yaşatmasın

Canim nerelerdesin sesin cikmiyor gelişme varmi sizde

Aynen allah kimseye yasatmasin

Bende aynı durumdayim sprru sayesinde parmagi esim soktugunda bile hissetmiyorim ama tam giriş kisminda baskı hissettigimde kendimi kasiyorum bu sefer girisi engelliyorum keske buna da bi çare bulabilsek

Bende aynı durumdayim sprru sayesinde parmagi esim soktugunda bile hissetmiyorim ama tam giriş kisminda baskı hissettigimde kendimi kasiyorum bu sefer girisi engelliyorum keske buna da bi çare bulabilsek
Aynen bende bu şekildeyim giriş kısmındaki baskı beni mahvediyor acayip tıkanıyor sanki bağırsaklarım patlayacak gibi kuvvet oluyor içimde keşke bu giriş kısmına da çare bulsalar

Aynen bende bu şekildeyim giriş kısmındaki baskı beni mahvediyor acayip tıkanıyor sanki bağırsaklarım patlayacak gibi kuvvet oluyor içimde keşke bu giriş kısmına da çare bulsalar
Evet hatta ben diyorum acaba girdi de mi bu kadar baskı var eşim başı bile giremedi diyo ama ben o baskı hissine katlanamiyorum

Sen krem yerine sprey denedinmi
Sprey denemedim faydası olacağını da sanmıyorum benim için girişin içindeki kısmı hissetmemek lazım
Kizlar baski dediginiz cisiniz geliyor gbi bi baskiysa p nin hepsi girdigi icin oyle olabiliyor onu dusunmezseniz gider eger aklinizi oraya koyarsaniz orda yine ayni sek baskiyi hissedersiniz dusunmeyin keyfine varin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…