- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.681
Yok o cis hissi değil de daha tam basi bile giremeden giris kismindaki baski o zaman da kasıyorum olmuyo hiç ilerleyemiyoruzKizlar baski dediginiz cisiniz geliyor gbi bi baskiysa p nin hepsi girdigi icin oyle olabiliyor onu dusunmezseniz gider eger aklinizi oraya koyarsaniz orda yine ayni sek baskiyi hissedersiniz dusunmeyin keyfine varin
Bende de öyle oluyor gevşiyorum kasmıyorum kendimi sonra başını ittirmeye başlayınca içimde bir kuvvet oluşuyor , o sırada ister istemez sıkıyorım kendimi snra kendimi bırakıyorum hadi diyorım bağırsağamda çağırsamda bu iş olacak bırakma diyorum ama nerdeee o kuvvetli baskı bi anda içimde kitleniyor bağırsağım patlayacak gibi oluyor afedersiniz alttan gazım bile çıkmıyorYok o cis hissi değil de daha tam basi bile giremeden giris kismindaki baski o zaman da kasıyorum olmuyo hiç ilerleyemiyoruz
Birde bacaklarımı kapiyorum istemeden oyle olunca engelliyorum tamamen offBende de öyle oluyor gevşiyorum kasmıyorum kendimi sonra başını ittirmeye başlayınca içimde bir kuvvet oluşuyor , o sırada ister istemez sıkıyorım kendimi snra kendimi bırakıyorum hadi diyorım bağırsağamda çağırsamda bu iş olacak bırakma diyorum ama nerdeee o kuvvetli baskı bi anda içimde kitleniyor bağırsağım patlayacak gibi oluyor afedersiniz alttan gazım bile çıkmıyor
Egzersiz yaptınız mıBirde bacaklarımı kapiyorum istemeden oyle olunca engelliyorum tamamen off
Parmaklarda bir sıkıntı yok eşim yapabiliyo hatta hissetmiyorum bile ama penise gelince giriş kısmında o baskıya katlanamiyorumEgzersiz yaptınız mı
Yok o cis hissi değil de daha tam basi bile giremeden giris kismindaki baski o zaman da kasıyorum olmuyo hiç ilerleyemiyoruz
2 3 parmak denedinizmi küstüm isareti falan yapiyorlar parmakda die bliyorum acma germe onu yaptinizmiParmaklarda bir sıkıntı yok eşim yapabiliyo hatta hissetmiyorum bile ama penise gelince giriş kısmında o baskıya katlanamiyorum
Öyle sandığınız gibi tamamen hissizlik olmaz iç kaslarını zaten uyuşturmaz dışını kısmi olarak uyuşturur. Zaten ben buna karşıyım eğer tamamen uyuşturursanız iç dış ve sürekli onu denerseniz diğer türlüsünü yapmaya çok zorlanırsınız.Şuan sürdüm ama on dk geçti içerideki kasları da uyuşturuyor mu ben kaslarımı açıp kapayabiliyorm hala
Dün gece denedik ama yapamadım malesefÖyle sandığınız gibi tamamen hissizlik olmaz iç kaslarını zaten uyuşturmaz dışını kısmi olarak uyuşturur. Zaten ben buna karşıyım eğer tamamen uyuşturursanız iç dış ve sürekli onu denerseniz diğer türlüsünü yapmaya çok zorlanırsınız.
Öncelikle üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor emir kipleriyle konuşmazsanız sevinirim . BENde aynı dertten muzdaribim 3 yoldur aynıproblemleri yaşıyorum ben kendi görüşümü yazdım herkes istediğini yazamayacak fikir beyan edemeyecekse ne anladık bu işten . O zaman kimse korkuyorum acıyor vs yazmasın . Ve ben kimseyi korkutma amaçlı yazmadım yazdığım gayet açık kendi fikrim kliniğe verilen para saçma geliyor bu kafada biten bir olay neticesinde biz kendi kendimizi tedavi edebilmeliyizdemek istedim . Kusura bakma bu sayfa varsa bende kendi fikrimi beyan edebilirimBu yazdiginizi doğru bulmuyorum suan bu hastaligi okdr kendi başına yenmeye çalışan var bi okdrda doktora gidip para veren var ben kendkm yapamadim doktora gittim evet param gitti ama mutluyum arkadasim huzurluyum yendim bitti vajinimus ve eskiye donebilcegim aklimin ucundan dahi gecmiyor ki oyle bisey de olamaz yardimci olcaksan yaz buraya köstek olmak icin yazma mümkünse korkanlari dahada korkutma.
6 ay oldu ben yeneli 4 aydır istiyoruz henüz olmadı ama eğer yaş kist menapoz gibi bi sıkıntınız yoksa bence bekleyin biraz tadına varın evliliğiniz inYa arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum.. Vajinismusu yenipte hemen hamile kalan var mı yoksa biraz zaman mı aldı? Gecikirse neden gecikir ya da hemen hamile kalanlarda nasıl oldu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.
1 buçuk senedir yeterince tadına vardık ya bu psikoloji bizi mafetti bize en güzel ilaç deva Bi evlat olur artık6 ay oldu ben yeneli 4 aydır istiyoruz henüz olmadı ama eğer yaş kist menapoz gibi bi sıkıntınız yoksa bence bekleyin biraz tadına varın evliliğiniz in
Herşey çok güzeldi çok heveslenmiştim bu gece olacak dedim kendime güvendim duamızı ettik eşimle , eşim kremi sürdü yarım saat arayla iki defa sürdük baya uyuştu snra biraz sevişme yaptık ki ben heyecanla fazla tat alamadımSorun tam olarak neredeydi peki nerede zorlandın
Evet o baskı rahatsız ediyor biraz ilk seferde olur ağlamayın üzülmeyin ya hiç yazık etmeyin kendinize. .Herşey çok güzeldi çok heveslenmiştim bu gece olacak dedim kendime güvendim duamızı ettik eşimle , eşim kremi sürdü yarım saat arayla iki defa sürdük baya uyuştu snra biraz sevişme yaptık ki ben heyecanla fazla tat alamadımsonra bebe yağı ve zeytinyağı sürdük denemelere başladık üç kere flan denedik olmuyor, tam giriş aşamasında bir baskı oluyor sanki içimdeki organlar patlayacak , snra eşim durdu kendimi topladım devam et dedim yine aynı sorun , o baskıyı anlatamıyorum o kdar kuvvetli ki nefesimi bile kesiliyor,, saatlerce ağladım eşimi de üzüyorum ne yapacağım bilemiyorum başarısız oldukça da hevesim kaçıyor şuan yumurtlama dönemindeyim normalde çok akıntım olurdu şimdi o bile yok artık heves istek kalmıyor kendimi çok eksik hissediyorum eşime bunları yaşatmaya hakkım yoktu adamcağız anlayışlı sağolsun ama ben kendime sindiremiyorum
Psikolojimi toparlayayım bide öyle deneriz artık Rabbim dert verip derman aratmasın çok zormuş bunlarEvet o baskı rahatsız ediyor biraz ilk seferde olur ağlamayın üzülmeyin ya hiç yazık etmeyin kendinize. .
Eşiniz vajinanınızın ucuna değdirsin ve orayı p....siyle genişletmeye çalışsın yukarı aşağı sağa sola hafif hafif git gel yapın böyle böyle açılınca baskı da gider
Kesinlikle çok büyük bir imtihanPsikolojimi toparlayayım bide öyle deneriz artık Rabbim dert verip derman aratmasın çok zormuş bunlar
Ama hamilelikte ve lohusalıkta eğer ilişki olmazsa Allah korusun ilk zamanlara dönme ihtimali var yapmayın nolur yazık olur ilişkinize1 buçuk senedir yeterince tadına vardık ya bu psikoloji bizi mafetti bize en güzel ilaç deva Bi evlat olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?