- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.701
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü suan tam aynı durumdayiz acı değil farkındayım ama baskiya katlanamıyorum sürekli kafamda bunu düşünüyorumHerşey çok güzeldi çok heveslenmiştim bu gece olacak dedim kendime güvendim duamızı ettik eşimle , eşim kremi sürdü yarım saat arayla iki defa sürdük baya uyuştu snra biraz sevişme yaptık ki ben heyecanla fazla tat alamadımsonra bebe yağı ve zeytinyağı sürdük denemelere başladık üç kere flan denedik olmuyor, tam giriş aşamasında bir baskı oluyor sanki içimdeki organlar patlayacak , snra eşim durdu kendimi topladım devam et dedim yine aynı sorun , o baskıyı anlatamıyorum o kdar kuvvetli ki nefesimi bile kesiliyor,, saatlerce ağladım eşimi de üzüyorum ne yapacağım bilemiyorum başarısız oldukça da hevesim kaçıyor şuan yumurtlama dönemindeyim normalde çok akıntım olurdu şimdi o bile yok artık heves istek kalmıyor kendimi çok eksik hissediyorum eşime bunları yaşatmaya hakkım yoktu adamcağız anlayışlı sağolsun ama ben kendime sindiremiyorum
Yok canim ya hala ayni yerdeyiz.Zaten bu hafta da çok yoruldum hic uğrasamadim.Doktorum yine sordu bugün olmadi deyince üzüldü biraz.Hadi bir tek sen kaldin diyorCanim nerelerdesin sesin cikmiyor gelişme varmi sizde
Hadi canim ya hadu sen o aparatlari yaptin iliski daha kolay olucak ins bak bana kac sene nasıl geçti bilrmedim anliyamadimYok canim ya hala ayni yerdeyiz.Zaten bu hafta da çok yoruldum hic uğrasamadim.Doktorum yine sordu bugün olmadi deyince üzüldü biraz.Hadi bir tek sen kaldin diyor
Jesimle gine konuştuk ocak yada subattada ben basliycam ins ins tedaviye ya ayten hAnıma tada dicle hanima kismet artik hangisiYok canim ya hala ayni yerdeyiz.Zaten bu hafta da çok yoruldum hic uğrasamadim.Doktorum yine sordu bugün olmadi deyince üzüldü biraz.Hadi bir tek sen kaldin diyor
İnsallah canim sen benden önce yenersin bu gidisleJesimle gine konuştuk ocak yada subattada ben basliycam ins ins tedaviye ya ayten hAnıma tada dicle hanima kismet artik hangisi
Hadi canim hayirli haberlerin olsun ins insİnsallah canim sen benden önce yenersin bu gidislehangisi icine daha cok sinerse ona git ama ihmal etme sen de.Aslinda cok basit oldugunu göreceksin.Bizim olmamasinin sebebi biraz da esimle benim tembelligimiz.Yorgunluktan ugrasmak istemiyoruz pek bu aralar.Şöyle bir kaç gün izin olsa rahat rahat deniycem de.
Sizinde sorununuz aynı mıKızlar yapmayın yaa acıdan korkarken birde baskı mı cıktıAllahım bu nasıl bir sınav ..Nolur kurtulalım hepimiz biran önce nolurr yaaaa
Anlıyorum , siz egzersiz yapıyorsunuz alışınca eşli denemede sorun çıkmayabilir , belki baskı hissetmezsiniz herkesin değişik oluyor egzersiz yapanlar biraz daha rahat oluyor bende parmak egzersizi yapamıyorum içeri sokamıyorumBen acıdan korkuyordum yeni yeni egzersiz yapmaya basladım.cok mutluydum eşli denemede oranın boşluk oldugunu görünce p..te girer diyordum.simdi herkes baskıdan şikayetçi olmus.birde bu sorun cıkınca hevesim kalmıyor gitgide...ben daha eşimle denemedm bile.içimdende gelmiyor cnkü o aşamaya gelip bırakalm yapamıcam demek beni yerin bin kat dibine sokuyor.cnkü eşim üzgün oluyo gergin oluyo bakışları bile degişiyor.anlıyorm cnkü onun için daha zor...
Yani daha önce hiç içeri birşey girmedi öyle mi?Anlıyorum , siz egzersiz yapıyorsunuz alışınca eşli denemede sorun çıkmayabilir , belki baskı hissetmezsiniz herkesin değişik oluyor egzersiz yapanlar biraz daha rahat oluyor bende parmak egzersizi yapamıyorum içeri sokamıyorum
EvetYani daha önce hiç içeri birşey girmedi öyle mi?
Parmak sokmayı denemedim ama düşünmesi bile beni korkutuyorO zaman egzersizleri dene.direk ilişkiye girmekten daha basit.bende öyle denedim o baskı dediginizi şimdi anladımm..kasmaktan oluyor malesef...
Serçe parmagına kayganlaştırıcı sür ve ara hemen kayıp gidiyorParmak sokmayı denemedim ama düşünmesi bile beni korkutuyorsadece üstten okşuyoruz
Bende cok istiyorum sende mi isdiosun cani.Ya arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum.. Vajinismusu yenipte hemen hamile kalan var mı yoksa biraz zaman mı aldı? Gecikirse neden gecikir ya da hemen hamile kalanlarda nasıl oldu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.
Siz benim uslubuma laf eedemezsiniz ! Ilk yazdiginiz yaziyi okursanız sevinirim. Doktora gidmek.isteyen biri varsada yazdiginizi Gordukden sonraa gidebilir mi biraz empati lütfen.Öncelikle üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor emir kipleriyle konuşmazsanız sevinirim . BENde aynı dertten muzdaribim 3 yoldur aynıproblemleri yaşıyorum ben kendi görüşümü yazdım herkes istediğini yazamayacak fikir beyan edemeyecekse ne anladık bu işten . O zaman kimse korkuyorum acıyor vs yazmasın . Ve ben kimseyi korkutma amaçlı yazmadım yazdığım gayet açık kendi fikrim kliniğe verilen para saçma geliyor bu kafada biten bir olay neticesinde biz kendi kendimizi tedavi edebilmeliyizdemek istedim . Kusura bakma bu sayfa varsa bende kendi fikrimi beyan edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?