Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar, size danişmak istediğim bisey var o da şu ki artik eşimle 7 8 keredir dilatörsüz ilişkiye girebiloyoruz ama hem ilk girişte zorlaniyorum hemde git gel yaparken zorlaniyorum.. Git gel yapmadan oylece içimde kalsa sorun olmuyor.. Acaba bilinçsizce kendimi kastiğim için mi oluyor?? Benim gibi olan arkadaşlar bu durum sizdede oldu mu ne kadar sure sonra bu durum geçer

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü suan tam aynı durumdayiz acı değil farkındayım ama baskiya katlanamıyorum sürekli kafamda bunu düşünüyorum

Merhaba bende vajinusmusla ugrasıyorm bir yıl oldu ucte birini almama ragmen devamı gelmiyor cok baskı hissediyorm ne yapmam lazım bana da yardımcı olabilirmisinz

Jesimle gine konuştuk ocak yada subattada ben basliycam ins ins tedaviye ya ayten hAnıma tada dicle hanima kismet artik hangisi
İnsallah canim sen benden önce yenersin bu gidislehangisi icine daha cok sinerse ona git ama ihmal etme sen de.Aslinda cok basit oldugunu göreceksin.Bizim olmamasinin sebebi biraz da esimle benim tembelligimiz.Yorgunluktan ugrasmak istemiyoruz pek bu aralar.Şöyle bir kaç gün izin olsa rahat rahat deniycem de.

Hadi canim hayirli haberlerin olsun ins ins

Kızlar yapmayın yaa acıdan korkarken birde baskı mı cıktı Allahım bu nasıl bir sınav ..Nolur kurtulalım hepimiz biran önce nolurr yaaaa

Ben acıdan korkuyordum yeni yeni egzersiz yapmaya basladım.cok mutluydum eşli denemede oranın boşluk oldugunu görünce p..te girer diyordum.simdi herkes baskıdan şikayetçi olmus.birde bu sorun cıkınca hevesim kalmıyor gitgide...ben daha eşimle denemedm bile.içimdende gelmiyor cnkü o aşamaya gelip bırakalm yapamıcam demek beni yerin bin kat dibine sokuyor.cnkü eşim üzgün oluyo gergin oluyo bakışları bile degişiyor.anlıyorm cnkü onun için daha zor...

Anlıyorum , siz egzersiz yapıyorsunuz alışınca eşli denemede sorun çıkmayabilir , belki baskı hissetmezsiniz herkesin değişik oluyor egzersiz yapanlar biraz daha rahat oluyor bende parmak egzersizi yapamıyorum içeri sokamıyorum

O zaman egzersizleri dene.direk ilişkiye girmekten daha basit.bende öyle denedim o baskı dediginizi şimdi anladımm..kasmaktan oluyor malesef...

Bende cok istiyorum sende mi isdiosun cani.

Siz benim uslubuma laf eedemezsiniz ! Ilk yazdiginiz yaziyi okursanız sevinirim. Doktora gidmek.isteyen biri varsada yazdiginizi Gordukden sonraa gidebilir mi biraz empati lütfen.
Herkes evde kendi basina yenemeyebilir vajinimusun da asamalari var doktora gidip sorarsaniz sizin faydaniza 3 yildirbende cektim bunu ama emin olun en ufacik ayrinti bile benim ve benim gibilerin dusuncelerini yıkıyor. Herkes hassas doktora okdr para dokemem edemem sonra ayni vajinimusa geri döneriz ederiz diyemezsin sen bu konuya insanlar kendilerine merhem oluyor bueda siz yara açmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…