Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ben doktor sayesinde yendim yine diyorum kremi içinede sürdüm
Icine sürebilirsin ben surdum bisi olamadi.ki herkes bu sekilde yeniyor abartili surme günde 1 veya 2 kere sur egzersizlerde surekli sürünce enfeksiyon kapiyor sanirim

Ben anestol kullandım içine de sürdüm birazcık ama yine de o baskıyı hissettim valla psikolojim bozuldu Artk hiç birşeyden keyif alamıyorum o baskı beni mahvediyor devamı gelmiyor bırakıyorum ve saatlerce ağlama başlıyor

Uyuşuyor mu bende sprey denemel istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorm o baskıyı gecsem basaracam ama olmuyor

Uyuşuyor mu bende sprey denemel istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorm o baskıyı gecsem basaracam ama olmuyor
Evet uyuşturuyor bişey hissetmiyorsun ama tam peenisin giriş aşamasında eşim ittirince çok fena baskı oluyor hani kabız olduğunda ıkınırsın ama içinde kuvvetli bişey çıkmaya çalışır ama çıkamaz aynı o baskıyı hissediyorum snra vajinadaki kaslar kasılıyor tabi öyle kalıyor ileriye gidemedik o baskı yüzünden , günlerdir mahvoldum ağlıyorum sürekli , nasıl alışacak bilmiyorum acaba kas gevşetici ilaç işe yarar mı

Ben ucte biri kadar giriyor ondan sonra baskı hissediyorm benim girişte sorun yok ben kas gevşetici hersey kullandım faudası yok son care spreyi deniyecegim uste dene nefes al ver ben o şekilde oraya kadar geldim orda tıkandım

Ben ucte biri kadar giriyor ondan sonra baskı hissediyorm benim girişte sorun yok ben kas gevşetici hersey kullandım faudası yok son care spreyi deniyecegim uste dene nefes al ver ben o şekilde oraya kadar geldim orda tıkandım
Üstte nasıl oluyor ben onu denemeye çalıştım ama kontrolü sağlayamadım nefes alıp vererek ve ıkınarak mı yapılınca daha kolay oluyor o kdar kötüyüm ki artık hiç bişy deneyesim gelmiyor

Üstte nasıl oluyor ben onu denemeye çalıştım ama kontrolü sağlayamadım nefes alıp vererek ve ıkınarak mı yapılınca daha kolay oluyor o kdar kötüyüm ki artık hiç bişy deneyesim gelmiyor

Evet ustte daha kolay kontrol sende oluyor ben bir sure tedavi gördüm parmak egzersizi vs esli denemwye kadar geldim bana doktorum ustte denememi söledi tabi kayganlaşrırıcı ve bebe yagı yardımıyla olacak yavas yavas oturuyorsun nefes alıp vetıyorsun ıkınacan ama malesef beyinden o baskıya kadar ilerleuenildim ben gerisi yok o noltada canım cok yanıyor biraz deneyince pes ediyorm

Aslında hepimiz istekliyiz kararlıyız ama o baskı olunca vazgeçiyoruz malesef ooof Allahım sen yardım ım et o kdar kötü bir durum ki , annelerimizin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum başlı başına kız olmak çok zor , anne olmak kadın olmak çok zor , bu durumu atlatsak bir de bunun çocuk doğumu var , hep engel çıkıyor , o kdar zor ki , ilişkiye girenler bir anlık bişey diyo sonra çok zevkli diyor tamam ama iş burada bitiyor o bir anlık olay beni bitiriyor baskı olunca ,, ölüm yok ucunda aslnda biraz cesareti toplasak dişimizi sıksak kendimizi rahat bıraksak olacak gibi hissediyorum

Dilator ile egzersiz yaptınız mi eger yapmadiysaniz bende yasamistim aynısını ama egzersiz mutlaka sart

Arkadaşlar bu sprey eczanelerde satılmıyor galiba ben aradım bulamadım.Siz nereden aldınız? Ben korkumu azalttım epeyce ama biraz ileri itince o giriş kısmında canım öyle bir acıyor ki devamını getiremeyip aniden kasılıyorum.Hep umutlu ve inançlıydım ama sanırım o inancı yavaş yavaş kaybetmeye başladım.Kaç ay oldu o kadar mutsuzum ki geçen denememiz başarısız olunca saatlerce ağladım.Artık denemek dahi istemiyorum kendimden çok utanıyorum normal bir kadın olamamak öyle canımı yakıyor ki ne yapacağımı bilmez haldeyim.

Şuan sizinle aynı durumdayım bende günlerdir ağlıyorum siz en azından biraz olsun ilişki yaşamışsınız ben onu da yapamadım çok basınç oluyor canım yanıyor ittirme aşamasında , bende bırakıyorum ve çok üzülüyorum denemek dahi istemiyorum çok zor bir süreç , hastaneye gittiniz mi hiç

İlişki diyemiyorum ben maalesef ona benim de giriş kısmından biraz ittirse acıdam duramıyorum.Doktora gitmiştim baktı fizyolojik bir sıkıntı yok.Dilatör denedim çok sert ve soğuk geliyor onunla da bir yere kadar deneyebildim.Eşimle olacağına inanıp denedim denedim hep bir adım ilerledim hatta buraya da yazdım çok sevinçliydim.Ama bir süredir tıkandım kaldım sanki olduğum yerde sayıyorum psikolojim çok tükendi.Gerçekten bir mucize olsa da bir anda yaşasak gerçekleşse ve bu kabustan uyansak.Ancak onu dileyebiliyorum.

Nereye kadar gidebiliuorsunz bende aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…