- 17 Kasım 2019
- 27
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.741
Giriş kısmına kadar geliyor sadece içeriye giriş olmadan biraz ittirince çok acı hissediyorum( daha ileriye götüremedik
Oksa ama oraya biseyin girdiginide beyninin anlamasi.lazim cok.zor degil gercekden bende 3 yil cektimHayır dilatörle flan hiç bişey yapmadım sadece parmak sokmadan okşama egzersizi verdi doktor , ama bir kademe ileri gidemiyorum çok zormuş
Nasıl aşmıştınız peki unuttum o kdar çok yazı okudum ve mesaj aldım ki Rabbim yardımcımız olsun inş Birgün bende o duyguyu yaşarımOksa ama oraya biseyin girdiginide beyninin anlamasi.lazim cok.zor degil gercekden bende 3 yil cektim
Giriş kısmına kadar geliyor sadece içeriye giriş olmadan biraz ittirince çok acı hissediyorum( daha ileriye götüremedik
Kizlaaaar ben tedavi ile yendim ilkden doktorum uzuunn bi cubuk gbi bisi verdi bynu ben yapamam dediydim agladim ettim ha gayret dedim yapmistim inanamadiydim kendime neyse 1. Dilatoru verdii dedim o ilk kolaydı bu nasik olcak bana doktorum cubugu yapamam.diodun yaptin buda kolay dedi orda yapmistim1. Dilatorle eve geldik doktorumun yanında guzel yapmıştım malum evdede yapmam.lazim evde denemede ben yapamadıydım 1. En kucugunu hemen aradim doktorumla konustum o beni motive etti cidden motive gercekden en ihtiyacimiz.olan bişey esim destekcim.iyimi yanımdaydı her egzersizimde ha gayret die die evet biraz ilk girisde canimiz aciyor amaaa kastigimiz icin acıyor inanin bana kasmadigimiz zaman ora resmen p yi cekiyor korkmayin o acıyan yerde azicik skin dişiniziKızlık zardan bahsediyorsunz sanırım zaten orayı aşınca biley kalmıyor tek sorunum benimde o
Yasayacaksin tabikide canim ben yendim ama yendim die gitmedim size destek olmak icin geliyorum bakiyorum buraya tum sorularinizi sorabilrrsnzNasıl aşmıştınız peki unuttum o kdar çok yazı okudum ve mesaj aldım ki Rabbim yardımcımız olsun inş Birgün bende o duyguyu yaşarım
Bende tedaviye başladım geçen hafta , doktor vajinaya parmak sokmadan Kegel egzersizi verdi okşayarak kasları sık bırak, sık bırak yaparak kas egzersizi yaptırdı , bir hafta ilişki yasaktı ama ben sabırsızım dayanamadım iki gün önce anestol pomad aldım kullandım ama giriş aşamasında basınç olunca dayanamadım sıktım korktum panikledim vazgeçtik ve saatlerce ağladım , tekrar gideceğiz doktora ya bana da parmak veya dilatör verirse napıcam bilmiyorum aklım çıkıyor , en azından penisleee flan sürtünme olunca zevke geliyorum alışıyorum ama dilatör olunca aklım duruyor , hiç aşamazsan diye korkuyorum , bir de kadın zevke gelince oradaki kaslar kasılmıyormu onu merak ediyorum tamamen bilinçsizim ve ben zevke geldiğimde eşim sertleşmeye başlıyor snra benim zevkim gidiyor nasıl başarıcmm bilmiyorumYasayacaksin tabikide canim ben yendim ama yendim die gitmedim size destek olmak icin geliyorum bakiyorum buraya tum sorularinizi sorabilrrsnz
Tatlim orayaaa biseyin girdigini gormen lazim blmiyorum ki baska bi türlü nasil kurtulunurrr.Bende tedaviye başladım geçen hafta , doktor vajinaya parmak sokmadan Kegel egzersizi verdi okşayarak kasları sık bırak, sık bırak yaparak kas egzersizi yaptırdı , bir hafta ilişki yasaktı ama ben sabırsızım dayanamadım iki gün önce anestol pomad aldım kullandım ama giriş aşamasında basınç olunca dayanamadım sıktım korktum panikledim vazgeçtik ve saatlerce ağladım , tekrar gideceğiz doktora ya bana da parmak veya dilatör verirse napıcam bilmiyorum aklım çıkıyor , en azından penisleee flan sürtünme olunca zevke geliyorum alışıyorum ama dilatör olunca aklım duruyor , hiç aşamazsan diye korkuyorum , bir de kadın zevke gelince oradaki kaslar kasılmıyormu onu merak ediyorum tamamen bilinçsizim ve ben zevke geldiğimde eşim sertleşmeye başlıyor snra benim zevkim gidiyor nasıl başarıcmm bilmiyorum
Dilatörle nasıl yaptınız peki ben doktora gidemezsem dilatör alırımTatlim orayaaa biseyin girdigini gormen lazim blmiyorum ki baska bi türlü nasil kurtulunurrr.
Ya parmak vericek doktorun ya dilator benimki dilator vermişti ben yani yapamazdim 3 yil daha gecerdi yani benim bekleme sen hemen egzersizlerine calis bitsin gitsin
Valla doktorun yanında yapinca bende anlamadim hatırlamıyorum bile.nasil girdi etti orda gridigini görünce dedim tamam girer eve geldik 1 dilatoru yapamadıydım doktorumla knstum rahatlatti sonra devam ettim bitti 10 gunde şükür yani sen kendim egzersiz yapamam edemem diosanda doktorunu dinle her sekilde oyle ilerle zamanin bosuna gitmesinDilatörle nasıl yaptınız peki ben doktora gidemezsem dilatör alırım
Doktora gidecektik ama bu hafta günler uymuyor yine zamanım boşa geçecekValla doktorun yanında yapinca bende anlamadim hatırlamıyorum bile.nasil girdi etti orda gridigini görünce dedim tamam girer eve geldik 1 dilatoru yapamadıydım doktorumla knstum rahatlatti sonra devam ettim bitti 10 gunde şükür yani sen kendim egzersiz yapamam edemem diosanda doktorunu dinle her sekilde oyle ilerle zamanin bosuna gitmesin
Canim asama asama vajinimus ta ben simdi bilemem ne derece senin vajinimus kendim evde yapabilirim dilator siparis vereyim diosan yaparsin ama ben doktor eşliğinde yaparim kendim beceremem diosan doktordur yani ben kendim evde katiyen yapamazdım yapanlari tebrik ediyorumDoktora gidecektik ama bu hafta günler uymuyor yine zamanım boşa geçecekkendim deneme yapsam zorlanır mıyım
Benim derece nasıl bilmiyorum ki doktor tam vajinusmus diyemem dedi çünkü 6 ay geçmesi gerekiyormuş öyle tanı koyabilmesi için , ama kendim deneme gücü bulamıyorum kendimde , bir de anlamadığım konu var tamamen bilinçsizim vajinada yeterli ıslaklık sağlanırsa yine de kasılma olur mu o zevk esnasında , artık kafama takılan şeyleri bile denemeye hevesim kalmadıCanim asama asama vajinimus ta ben simdi bilemem ne derece senin vajinimus kendim evde yapabilirim dilator siparis vereyim diosan yaparsin ama ben doktor eşliğinde yaparim kendim beceremem diosan doktordur yani ben kendim evde katiyen yapamazdım yapanlari tebrik ediyorum
Tabiki nekdr islaklik olursa olsun canim p oraya degince isder istemez kasiyosun kendini yani islansan da ıslanmasanda o yataga yatarken aklinda nasil girer girmicek yine kesin yapamam canim acır nabarim die dusunerek girdigimiz icin amac oraya biseyin girdigini beynimizin algilamasi sonra kasilmada gidiyor o baskida gidiyor canim egzersiz egzsrsiz sadece egzersiz kasilmada.kalmiyor duvarda kalmiyorBenim derece nasıl bilmiyorum ki doktor tam vajinusmus diyemem dedi çünkü 6 ay geçmesi gerekiyormuş öyle tanı koyabilmesi için , ama kendim deneme gücü bulamıyorum kendimde , bir de anlamadığım konu var tamamen bilinçsizim vajinada yeterli ıslaklık sağlanırsa yine de kasılma olur mu o zevk esnasında , artık kafama takılan şeyleri bile denemeye hevesim kalmadı
Anladım çok teşekkür ederim,, üniversite okumuş biriyim ama bu konularda ne tecrübem ne de bilgim var , doktor egzersiz yaptırırken yanınızda mı duruyor o mu talimat veriyorTabiki nekdr islaklik olursa olsun canim p oraya degince isder istemez kasiyosun kendini yani islansan da ıslanmasanda o yataga yatarken aklinda nasil girer girmicek yine kesin yapamam canim acır nabarim die dusunerek girdigimiz icin amac oraya biseyin girdigini beynimizin algilamasi sonra kasilmada gidiyor o baskida gidiyor canim egzersiz egzsrsiz sadece egzersiz kasilmada.kalmiyor duvarda kalmiyor
Doktorunuz vajinimus doktoru ise zaten zamaninizi size veriyor esinizde yaninizda oluyorAnladım çok teşekkür ederim,, üniversite okumuş biriyim ama bu konularda ne tecrübem ne de bilgim var , doktor egzersiz yaptırırken yanınızda mı duruyor o mu talimat veriyor
Ben devlet hastanesine gittim , hastanede kadın doğum polikliniğine gittim , ve kendi aralarında bölüme ayrılmışlar , gebe takip , pelvik Ağrı , infertilite , cinsel sağlık vs gibi biz de cinsel sağlığa gittik vajinusmusla da ilgileniyor doktor , cinsel isteksizlik vajinusmus sertleşememe gibi sorunlarla ilgileniyormuş , psikologlarla beraber çalışıyorlarmış ben gittiğimde 40 dk flan zaman ayırdı kontrol etti , bilgiler verdi falan ama snraki süreç nasl olur bilmiyorumDoktorunuz vajinimus doktoru ise zaten zamaninizi size veriyor esinizde yaninizda oluyor
Hakkinda hayirlisi olsun canimBen devlet hastanesine gittim , hastanede kadın doğum polikliniğine gittim , ve kendi aralarında bölüme ayrılmışlar , gebe takip , pelvik Ağrı , infertilite , cinsel sağlık vs gibi biz de cinsel sağlığa gittik vajinusmusla da ilgileniyor doktor , cinsel isteksizlik vajinusmus sertleşememe gibi sorunlarla ilgileniyormuş , psikologlarla beraber çalışıyorlarmış ben gittiğimde 40 dk flan zaman ayırdı kontrol etti , bilgiler verdi falan ama snraki süreç nasl olur bilmiyorum
Zar olsa gene iyi vajinanın girişi daha içine bile giremeden ittirmeye başlayınca acı duyuyorum zaten o acıyan yere katlanıp ilerlemesine izin versem acı geçiyor diyorlar ama dayanamıyorum kiKızlık zardan bahsediyorsunz sanırım zaten orayı aşınca biley kalmıyor tek sorunum benimde o
Canım ben 12 Haziran'da yendim 24 temmuzda 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Yani aynı ay içinde hamile kaldım.Ya arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum.. Vajinismusu yenipte hemen hamile kalan var mı yoksa biraz zaman mı aldı? Gecikirse neden gecikir ya da hemen hamile kalanlarda nasıl oldu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.
Merhaba, ben de aynı sizin gibiyim. Giriş çıkış oluyor bende ama baskı oluyor çok zorlanıyor ve kaçıyorum. Dilatör aldım ama hala denemedim, erteliyorum. Bu süreçte kendimi çok yalnız hissettim, eşin desteği de bir yere kadar yetiyor. Kendin gibi olanlarla konuşmak, paylaşmak istiyorsun. O nedenle buradaki paylaşımlarımız çok kıymetli. Kendimizi yalnız hissetmeyelim, evet çok zor ama bir gün halolacağına hep beraber inanalım. Başaranlar var, biz neden başarmayalım? Bence biraz cesaret ve harekete geçmemiz gerekiyor. Umarım hallederizAslında hepimiz istekliyiz kararlıyız ama o baskı olunca vazgeçiyoruz malesef ooof Allahım sen yardım ım et o kdar kötü bir durum ki , annelerimizin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum başlı başına kız olmak çok zor , anne olmak kadın olmak çok zor , bu durumu atlatsak bir de bunun çocuk doğumu var , hep engel çıkıyor , o kdar zor ki , ilişkiye girenler bir anlık bişey diyo sonra çok zevkli diyor tamam ama iş burada bitiyor o bir anlık olay beni bitiriyor baskı olunca ,, ölüm yok ucunda aslnda biraz cesareti toplasak dişimizi sıksak kendimizi rahat bıraksak olacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?