- 28 Aralık 2017
- 72
- 37
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.761
Zar olsa gene iyi vajinanın girişi daha içine bile giremeden ittirmeye başlayınca acı duyuyorum zaten o acıyan yere katlanıp ilerlemesine izin versem acı geçiyor diyorlar ama dayanamıyorum kio uyuşturucu spreyi de bulamadım doktoruma sordum emla sürebilir miyim diye hayır dokuyu zedelersin dedi.Acı olması normal biraz katlanmalısın demişti ama katlanabilsem zaten katlanacağım acıyı çok hissediyorum
Ne kadar güzel maşaAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşaAllah.. Bunu duymak beni sevindirdi ve yüreklendirdi yaCanım ben 12 Haziran'da yendim 24 temmuzda 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Yani aynı ay içinde hamile kaldım.
Siz ne güzel biraz ilerlemişsiniz doktora flan gittiniz mi amin inşallah biz de hallederiz ve hayatımız normale dönerMerhaba, ben de aynı sizin gibiyim. Giriş çıkış oluyor bende ama baskı oluyor çok zorlanıyor ve kaçıyorum. Dilatör aldım ama hala denemedim, erteliyorum. Bu süreçte kendimi çok yalnız hissettim, eşin desteği de bir yere kadar yetiyor. Kendin gibi olanlarla konuşmak, paylaşmak istiyorsun. O nedenle buradaki paylaşımlarımız çok kıymetli. Kendimizi yalnız hissetmeyelim, evet çok zor ama bir gün halolacağına hep beraber inanalım. Başaranlar var, biz neden başarmayalım? Bence biraz cesaret ve harekete geçmemiz gerekiyor. Umarım hallederiz
Amin canım inşallahNe kadar güzel maşaAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşaAllah.. Bunu duymak beni sevindirdi ve yüreklendirdi ya
Zor olmadı mı ilişkimiz açısından hamile kalmak? Yani hamilelikte devam edebiliyor musunuz ilişkiyeAmin canım inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur
Gittim ama ben açıkcası doktorla aşmadım. Benim doktor daha çok ilişki terapisi üzerinden cinselliğe gidecek bir yol izlemeyi seçti ve süreç uzun sürdü. Bizi maddi manevi çok etkiledi, bıraktık. Ben de çözmüş değilim hala oraya kendim bi şey sokamıyorum, bakamıyorum. İlişkilerimizin birinde oluyorsa ikincisinde olmuyor. Bu da bizi mental anlamda çok yıpratıyor. Dilatörlerle aşmam gereken bi yol var. Ordaki kaslarımı asla kullanmaıyorum, bana ait değil gibiler.Siz ne güzel biraz ilerlemişsiniz doktora flan gittiniz mi amin inşallah biz de hallederiz ve hayatımız normale döner
Hamileliği öğrenmeden önce zaten olayı tamamen aşmıştık biz. Vajinismus benim için bitmiştirZor olmadı mı ilişkimiz açısından hamile kalmak? Yani hamilelikte devam edebiliyor musunuz ilişkiye
Kasılmamayı ve korkmamayı nasıl beceriyorsunuzGittim ama ben açıkcası doktorla aşmadım. Benim doktor daha çok ilişki terapisi üzerinden cinselliğe gidecek bir yol izlemeyi seçti ve süreç uzun sürdü. Bizi maddi manevi çok etkiledi, bıraktık. Ben de çözmüş değilim hala oraya kendim bi şey sokamıyorum, bakamıyorum. İlişkilerimizin birinde oluyorsa ikincisinde olmuyor. Bu da bizi mental anlamda çok yıpratıyor. Dilatörlerle aşmam gereken bi yol var. Ordaki kaslarımı asla kullanmaıyorum, bana ait değil gibiler.
Evet o korku kafada zaten bi bitseKasılmamayı ve korkmamayı nasıl beceriyorsunuz
Burada birisi sayfanın birinde ıkınır gibi içimize almaktan ve nefes vermekten bahsetmişti. O bende biraz işe yaradı, bence nefes alıp vermek tahmin ettiğimizden daha önemli. Bir de zeytin yağı yazmışlardı onu denedim. Gerçekten kremlerden, jellerdem daha rahat oldu sanki. Hem de kimyasal değil.Kasılmamayı ve korkmamayı nasıl beceriyorsunuz
Ben ıkınıyorum ama snra iş o ana gelince heyecan panik korku karışıyor bende o yüzden yine olmuyorBurada birisi sayfanın birinde ıkınır gibi içimize almaktan ve nefes vermekten bahsetmişti. O bende biraz işe yaradı, bence nefes alıp vermek tahmin ettiğimizden daha önemli. Bir de zeytin yağı yazmışlardı onu denedim. Gerçekten kremlerden, jellerdem daha rahat oldu sanki. Hem de kimyasal değil.
Ben de sizin gibiydim ama doktora gidince 4.dilatörü dahi yaptim.İlk basta doktor 1 ve 2 yi kendi yapti.Korkudan kendimi cok fazla kastim ve biraz aci hissettim.Sonra doktorum beni sakinlestirdi ve simdi sen yapacaksin dedi.Yavas yavas yapmaya basladim 2 yi.Evde de birkac kere yaptiktan sonra 3 ü yaptim doktorun yaninda.Onu da birkac kez evde deneyip 4 e gectik.Bir türlü yapamiyordum ama doktorun israriyla onu da basardim sonunda.İnsan deneye deneye daha iyi alisiyor ve kendini kasmamayi ögreniyor.Dilatörle yapmak cok rahat bence.Eşli de deneyecektim ama bir firsat olmadi malesefBende tedaviye başladım geçen hafta , doktor vajinaya parmak sokmadan Kegel egzersizi verdi okşayarak kasları sık bırak, sık bırak yaparak kas egzersizi yaptırdı , bir hafta ilişki yasaktı ama ben sabırsızım dayanamadım iki gün önce anestol pomad aldım kullandım ama giriş aşamasında basınç olunca dayanamadım sıktım korktum panikledim vazgeçtik ve saatlerce ağladım , tekrar gideceğiz doktora ya bana da parmak veya dilatör verirse napıcam bilmiyorum aklım çıkıyor , en azından penisleee flan sürtünme olunca zevke geliyorum alışıyorum ama dilatör olunca aklım duruyor , hiç aşamazsan diye korkuyorum , bir de kadın zevke gelince oradaki kaslar kasılmıyormu onu merak ediyorum tamamen bilinçsizim ve ben zevke geldiğimde eşim sertleşmeye başlıyor snra benim zevkim gidiyor nasıl başarıcmm bilmiyorum
Hangi doktora gittinizBen de sizin gibiydim ama doktora gidince 4.dilatörü dahi yaptim.İlk basta doktor 1 ve 2 yi kendi yapti.Korkudan kendimi cok fazla kastim ve biraz aci hissettim.Sonra doktorum beni sakinlestirdi ve simdi sen yapacaksin dedi.Yavas yavas yapmaya basladim 2 yi.Evde de birkac kere yaptiktan sonra 3 ü yaptim doktorun yaninda.Onu da birkac kez evde deneyip 4 e gectik.Bir türlü yapamiyordum ama doktorun israriyla onu da basardim sonunda.İnsan deneye deneye daha iyi alisiyor ve kendini kasmamayi ögreniyor.Dilatörle yapmak cok rahat bence.Eşli de deneyecektim ama bir firsat olmadi malesef
Ayten OlgunHangi doktora gittiniz
Tedavi ücretleri yüksek miAyten Olgun
Cesaret verin kendinize böyle yapmayınBenimde eşli denemek içimden gelmiyor artık..biraz önce yine denemek istedi hayır dedim.ben artık denemiyorum bile ne olcak bilmiyorum.....
İnan bende çok kötüydüm asla olmaz diye düşünüyodum. Denemek bile istemiyodum. Çünkü sonu hüsran ve saatlerce ağlıyodum. Ama buradaki yenen insanların tecrübelerini nasıl yendikerini okudum hep . Okudukça konuştukça cesaret geldi . Denedim denedim bi baktım olmuş. Nasıl olduğuna ben bile şaşırdım . Ama sakın pes etme sakın . Araştır buradaki insanları başarılarını nasıl yendiklerini oku ve uygula bi bakmışsın olmuş inşallahBenimde eşli denemek içimden gelmiyor artık..biraz önce yine denemek istedi hayır dedim.ben artık denemiyorum bile ne olcak bilmiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?