Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evde kendinizz mi yendiniz...

Herhangi bişy kullandınız mı ve sevişme sırasında isteğe gelmek yani ıslanılmak kolaylaştırıyor mu acaba diyorum isteğim gelmeden zorladğm için mi canım yanıyor itme aşamasında onu merak ediyorum rica etsem yardımcı olur musunuz

Doktorla görüştügümde dediki.oradaki kasları kasınca igne ucu bile girmez..dilatörleri kendim yaptıgım için kasmayıp gevşemeyi ögrendm.ama egzersizden önce eşimle denedfmde aynı baskı bendede oldu.cnkü kaslar bizden bagımsız hareker ediyor..kitliyor girişi.p..ste olunca zorluyo baskı oluyor

Anladımmm yani ıslaklık olsa Bile o kaslar kasılıyor dmi yani gevşemeyi öğrenmemiz lazım aynen resmen kitlendi kuuvetli bir basınç oldu sanki kabız oldumda içimdekiler çıkmıyor patlayacak gibi ,,

Anladımmm yani ıslaklık olsa Bile o kaslar kasılıyor dmi yani gevşemeyi öğrenmemiz lazım aynen resmen kitlendi kuuvetli bir basınç oldu sanki kabız oldumda içimdekiler çıkmıyor patlayacak gibi ,,
Aynen öyle canım bendede ıslaklık oluyor ama o noktaya bastırdıgında kup kuru.kayganlaştırıcı sürdük yine olmadı.cnkü o kas benden bagımsız kendini kitledi.yeni yeni beynim oraya birşeyler girdiğini görüyor..dikatörler sayesinde birde eşli denemeyi görsem Allahım nolur kurtar bizi yaa....

Ben uyuşturucu krem ve parmak egzersizleriyle yendim . Ben istediğimde ıslaklık olduğunda da kasılıyordum o ana geldiğinde. Ama olcak olcak diye motive ettim kendimi ve uyuşturarak sürekli parmak egzersizi yaptım bir hafta falan eşimle hiç denemedim ama kendi kendime çalıştım güvenim yerine gelsin diye uğraştım. Hazır hissettiğimde denedik yine olmadı ama birkaç denemeden sonra oldu. umudunu kaybetmemek çok önemli . Ve doktora gidiyorsan onun dediklerini uygula öyle ya da böyle olcak sakın kendini mahvetme zehir etme günlerini

Ben fırça ile falan denemedim hiç sadece parmak egzersizleriyle denedim. İlk serçe parmakla daha sonra iki parmakla falan denedim . İlk başta uyuşturmadan deneyemiyodum ama alışınca uyuşturmadan da giriyordu . Her aklına geldiğinde egzersiz yap mutlaka . Ben bir hafta denedim bu şekilde .kendimi hazır hissedince eşimle denedim . Tam girerken o zorlandığım baskı olan yerde tüm gücümle ıkındım. Bi baktım girmiş nasıl olduğunu anlamadım bile ne acı ne kan vardı çok şaşırmıştım . Boşuna mi bu kadar ağladım diye

Cok sevindim adınıza darısı bize inşallah...

Doktora gittim ama vajinaya parmak sokmadan okşama egzersizi verdi , parmağımı vajinaya koyup kasları kas bırak yaptım sonra okşama yaptım öyle yani snra bu hafta gidemedim doktorun randevusu dolu , nasıl yapıcam bilmiyorum, bende herşey normal sadece ittirme aşamasında kuvvetli basınç oluyor , doktor tam anlamıyla vajinusmus diyemem 6 ay geçmesi gerekiyor öyle diyebilmem için ddi , öneriler sundu gönderdi bir hafta yasak ilişki dedi Tabi ben sabırsızım dayanamadım anestol sürdüm bebe yağı kullandım denedik ama o basınç beni mahvediyor iki gündür karın kasık ağrısı çekiyorım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sizdeki o baskı nasıl oluyordu , ben afedersiniz kabızmışım içimdekiler çıkmıyormuş tıkanmış gibi bir basınçtı ,, ne güzel yenmişsiniz inş darısı bizlere olur ,, uyuştururken ne kullandınız birde parmak sokarken canınız yanmıyor mu ben korkuyorum parmak almaya

Aynen bende de öyle bi basınç vardı sanki orası kapalı orası patladığında kanlar akıcakmıs gibi hissediyordum hep . İğrenc geliyordu. Anestol kullanmıştım ben canım. Yok canın yanmıyor ıkınınca hemen giriyo zaten parmak . İlk başta bende sokmamıyodum cesaretim yoktu ama zamanla alıştım . Uyuşturup deniyodum parmakla alışana kadar

Ben bugün denedim ıkındım flan ama parmağı alamadım zaten ıkınınca küçücük bir delik açılıyor yarısı et gibi parçayla dolu kenarı küçücük delik oluyor cesaret edip sokamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…