- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.781
Evde kendinizz mi yendiniz...İnan bende çok kötüydüm asla olmaz diye düşünüyodum. Denemek bile istemiyodum. Çünkü sonu hüsran ve saatlerce ağlıyodum. Ama buradaki yenen insanların tecrübelerini nasıl yendikerini okudum hep . Okudukça konuştukça cesaret geldi . Denedim denedim bi baktım olmuş. Nasıl olduğuna ben bile şaşırdım . Ama sakın pes etme sakın . Araştır buradaki insanları başarılarını nasıl yendiklerini oku ve uygula bi bakmışsın olmuş inşallah
Ben 4000 tl verdimTedavi ücretleri yüksek mi
Herhangi bişy kullandınız mı ve sevişme sırasında isteğe gelmek yani ıslanılmak kolaylaştırıyor mu acaba diyorum isteğim gelmeden zorladğm için mi canım yanıyor itme aşamasında onu merak ediyorum rica etsem yardımcı olur musunuzİnan bende çok kötüydüm asla olmaz diye düşünüyodum. Denemek bile istemiyodum. Çünkü sonu hüsran ve saatlerce ağlıyodum. Ama buradaki yenen insanların tecrübelerini nasıl yendikerini okudum hep . Okudukça konuştukça cesaret geldi . Denedim denedim bi baktım olmuş. Nasıl olduğuna ben bile şaşırdım . Ama sakın pes etme sakın . Araştır buradaki insanları başarılarını nasıl yendiklerini oku ve uygula bi bakmışsın olmuş inşallah
Rahatlatma açısından faydalı olmuştur dmi yani p yi alabilirsiniz o cesareti hissediyor musunuzBen 4000 tl verdim
Tamamdn kasları kontrol edememekten canım o..Herhangi bişy kullandınız mı ve sevişme sırasında isteğe gelmek yani ıslanılmak kolaylaştırıyor mu acaba diyorum isteğim gelmeden zorladğm için mi canım yanıyor itme aşamasında onu merak ediyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
Nasıl yaniTamamdn kasları kontrol edememekten canım o..
Umudunuz yıkılmasın bu bile başarı , cesaret Verin kendinizeOlmuyo.dilatörler girince mutlu olmuştum 3 ve 4 ü yapamadım tüm umudum yıkıldı...
Doktorla görüştügümde dediki.oradaki kasları kasınca igne ucu bile girmez..dilatörleri kendim yaptıgım için kasmayıp gevşemeyi ögrendm.ama egzersizden önce eşimle denedfmde aynı baskı bendede oldu.cnkü kaslar bizden bagımsız hareker ediyor..kitliyor girişi.p..ste olunca zorluyo baskı oluyorNasıl yani
Anladımmm yani ıslaklık olsa Bile o kaslar kasılıyor dmi yani gevşemeyi öğrenmemiz lazım aynen resmen kitlendi kuuvetli bir basınç oldu sanki kabız oldumda içimdekiler çıkmıyor patlayacak gibi ,,Doktorla görüştügümde dediki.oradaki kasları kasınca igne ucu bile girmez..dilatörleri kendim yaptıgım için kasmayıp gevşemeyi ögrendm.ama egzersizden önce eşimle denedfmde aynı baskı bendede oldu.cnkü kaslar bizden bagımsız hareker ediyor..kitliyor girişi.p..ste olunca zorluyo baskı oluyor
Aynen öyle canım bendede ıslaklık oluyor ama o noktaya bastırdıgında kup kuru.kayganlaştırıcı sürdük yine olmadı.cnkü o kas benden bagımsız kendini kitledi.yeni yeni beynim oraya birşeyler girdiğini görüyor..dikatörler sayesinde birde eşli denemeyi görsem Allahım nolur kurtar bizi yaa....Anladımmm yani ıslaklık olsa Bile o kaslar kasılıyor dmi yani gevşemeyi öğrenmemiz lazım aynen resmen kitlendi kuuvetli bir basınç oldu sanki kabız oldumda içimdekiler çıkmıyor patlayacak gibi ,,
Evet kendim yendim ben parmak egzersizleriyleEvde kendinizz mi yendiniz...
Banada anlatır mısınız tam olarak nasıl yaptıgınızı zahmet olmazsa eger sizee..bende cok okuyorum ama belki baska bir yöntemdir işe yarar.allık fırça sapı bile soktum ben ç.ama sanki inceler giriyor kalınlar girmiyor...Evet kendim yendim ben parmak egzersizleriyle
Ben uyuşturucu krem ve parmak egzersizleriyle yendim . Ben istediğimde ıslaklık olduğunda da kasılıyordum o ana geldiğinde. Ama olcak olcak diye motive ettim kendimi ve uyuşturarak sürekli parmak egzersizi yaptım bir hafta falan eşimle hiç denemedim ama kendi kendime çalıştım güvenim yerine gelsin diye uğraştım. Hazır hissettiğimde denedik yine olmadı ama birkaç denemeden sonra oldu. umudunu kaybetmemek çok önemli . Ve doktora gidiyorsan onun dediklerini uygula öyle ya da böyle olcak sakın kendini mahvetme zehir etme günleriniHerhangi bişy kullandınız mı ve sevişme sırasında isteğe gelmek yani ıslanılmak kolaylaştırıyor mu acaba diyorum isteğim gelmeden zorladğm için mi canım yanıyor itme aşamasında onu merak ediyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
Ben fırça ile falan denemedim hiç sadece parmak egzersizleriyle denedim. İlk serçe parmakla daha sonra iki parmakla falan denedim . İlk başta uyuşturmadan deneyemiyodum ama alışınca uyuşturmadan da giriyordu . Her aklına geldiğinde egzersiz yap mutlaka . Ben bir hafta denedim bu şekilde .kendimi hazır hissedince eşimle denedim . Tam girerken o zorlandığım baskı olan yerde tüm gücümle ıkındım. Bi baktım girmiş nasıl olduğunu anlamadım bile ne acı ne kan vardı çok şaşırmıştım . Boşuna mi bu kadar ağladım diyeBanada anlatır mısınız tam olarak nasıl yaptıgınızı zahmet olmazsa eger sizee..bende cok okuyorum ama belki baska bir yöntemdir işe yarar.allık fırça sapı bile soktum ben ç.ama sanki inceler giriyor kalınlar girmiyor...
Cok sevindim adınıza darısı bize inşallah...Ben fırça ile falan denemedim hiç sadece parmak egzersizleriyle denedim. İlk serçe parmakla daha sonra iki parmakla falan denedim . İlk başta uyuşturmadan deneyemiyodum ama alışınca uyuşturmadan da giriyordu . Her aklına geldiğinde egzersiz yap mutlaka . Ben bir hafta denedim bu şekilde .kendimi hazır hissedince eşimle denedim . Tam girerken o zorlandığım baskı olan yerde tüm gücümle ıkındım. Bi baktım girmiş nasıl olduğunu anlamadım bile ne acı ne kan vardı çok şaşırmıştım . Boşuna mi bu kadar ağladım diye
Siz ne kadarlık evlisinizCok sevindim adınıza darısı bize inşallah...
Doktora gittim ama vajinaya parmak sokmadan okşama egzersizi verdi , parmağımı vajinaya koyup kasları kas bırak yaptım sonra okşama yaptım öyle yani snra bu hafta gidemedim doktorun randevusu dolu , nasıl yapıcam bilmiyorum, bende herşey normal sadece ittirme aşamasında kuvvetli basınç oluyor , doktor tam anlamıyla vajinusmus diyemem 6 ay geçmesi gerekiyor öyle diyebilmem için ddi , öneriler sundu gönderdi bir hafta yasak ilişki dedi Tabi ben sabırsızım dayanamadım anestol sürdüm bebe yağı kullandım denedik ama o basınç beni mahvediyor iki gündür karın kasık ağrısı çekiyorım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen uyuşturucu krem ve parmak egzersizleriyle yendim . Ben istediğimde ıslaklık olduğunda da kasılıyordum o ana geldiğinde. Ama olcak olcak diye motive ettim kendimi ve uyuşturarak sürekli parmak egzersizi yaptım bir hafta falan eşimle hiç denemedim ama kendi kendime çalıştım güvenim yerine gelsin diye uğraştım. Hazır hissettiğimde denedik yine olmadı ama birkaç denemeden sonra oldu. umudunu kaybetmemek çok önemli . Ve doktora gidiyorsan onun dediklerini uygula öyle ya da böyle olcak sakın kendini mahvetme zehir etme günlerini
Sizdeki o baskı nasıl oluyordu , ben afedersiniz kabızmışım içimdekiler çıkmıyormuş tıkanmış gibi bir basınçtı ,, ne güzel yenmişsiniz inş darısı bizlere olur ,, uyuştururken ne kullandınız birde parmak sokarken canınız yanmıyor mu ben korkuyorum parmak almayaBen fırça ile falan denemedim hiç sadece parmak egzersizleriyle denedim. İlk serçe parmakla daha sonra iki parmakla falan denedim . İlk başta uyuşturmadan deneyemiyodum ama alışınca uyuşturmadan da giriyordu . Her aklına geldiğinde egzersiz yap mutlaka . Ben bir hafta denedim bu şekilde .kendimi hazır hissedince eşimle denedim . Tam girerken o zorlandığım baskı olan yerde tüm gücümle ıkındım. Bi baktım girmiş nasıl olduğunu anlamadım bile ne acı ne kan vardı çok şaşırmıştım . Boşuna mi bu kadar ağladım diye
Aynen bende de öyle bi basınç vardı sanki orası kapalı orası patladığında kanlar akıcakmıs gibi hissediyordum hep . İğrenc geliyordu. Anestol kullanmıştım ben canım. Yok canın yanmıyor ıkınınca hemen giriyo zaten parmak . İlk başta bende sokmamıyodum cesaretim yoktu ama zamanla alıştım . Uyuşturup deniyodum parmakla alışana kadarSizdeki o baskı nasıl oluyordu , ben afedersiniz kabızmışım içimdekiler çıkmıyormuş tıkanmış gibi bir basınçtı ,, ne güzel yenmişsiniz inş darısı bizlere olur ,, uyuştururken ne kullandınız birde parmak sokarken canınız yanmıyor mu ben korkuyorum parmak almaya
Ben bugün denedim ıkındım flan ama parmağı alamadım zaten ıkınınca küçücük bir delik açılıyor yarısı et gibi parçayla dolu kenarı küçücük delik oluyor cesaret edip sokamadımAynen bende de öyle bi basınç vardı sanki orası kapalı orası patladığında kanlar akıcakmıs gibi hissediyordum hep . İğrenc geliyordu. Anestol kullanmıştım ben canım. Yok canın yanmıyor ıkınınca hemen giriyo zaten parmak . İlk başta bende sokmamıyodum cesaretim yoktu ama zamanla alıştım . Uyuşturup deniyodum parmakla alışana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?