Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Korkacak hiç bişey yok canım . Çıkar aklından korkuyu. Bu korku yüzünden olmuyo zaten . Beynine sürekli olumlu mesajlar gönder biraz cesaret yapabilirsin. Parmağını soksan oraya nasıl girdiğini anlıcaksın. Şu an oraya bişeyin girmesi imkansız gibi geliyo sana biliyorum bana da öyle oluyodu . Ama egzersizlere bi başlasan oranın nasıl açıldığını nasıl girdiğini görsen kafanda rahatlıcak bu kadar korkmucaksın en azından

Anestol yeterli uyuşukluğu sağlıyor mu? Ve nereye kadar sürüyorsunuz nasıl uygulamalıyız öneriniz var mı?

Olmuyo yaa olmuyoo kalınlar olmuyo cıldırıcammm uyuşturmadan denedim ondan mı olmadı neden bilmiyorum yaaaa nası bişey bu
Sakin ol kalınlar olmuyosa daha hazır değilsin belki de diğerleriyle devam et pes etmeden iyice alışsın . Uyuşturarak dene istersen daha rahat edersin

Suan inceleri yapabiliyorum ..içindeyken saga sola döndürün gir çık yapı diyorlar.gir çıkı zar zor yapabiliyorum ama saga sola döndüremiyorum...

Ya ben mi beceremiyorum anlamadım ki herşey çok güzel, itme korkma kasma panik hiç bişy yok hatta elimle ucuna yerleştiriyorum ıkınıyorum ama yine de içime girmiyor ve kayıyor alta doğru , acaba biz mi yerini bulamıyoruz

Okun tam bittiği yerden başlıyorsun ve ol yönüne dogru yapmaya çalışacaksın..eger kasmıyorsan yapabilirsin..

Eklentiler

• 2548AA8F-402F-4FF2-A0BC-6FA2AE314B18.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…