- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.407
- 133
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.801
Korkacak hiç bişey yok canım . Çıkar aklından korkuyu. Bu korku yüzünden olmuyo zaten . Beynine sürekli olumlu mesajlar gönder biraz cesaret yapabilirsin. Parmağını soksan oraya nasıl girdiğini anlıcaksın. Şu an oraya bişeyin girmesi imkansız gibi geliyo sana biliyorum bana da öyle oluyodu . Ama egzersizlere bi başlasan oranın nasıl açıldığını nasıl girdiğini görsen kafanda rahatlıcak bu kadar korkmucaksın en azındanBen bugün denedim ıkındım flan ama parmağı alamadım zaten ıkınınca küçücük bir delik açılıyor yarısı et gibi parçayla dolu kenarı küçücük delik oluyor cesaret edip sokamadım
Bende hep onun haberine bAkıyorum
Size mutlu bir haber vermek isterdim ama daha denemeye firsat bulamadik malesef,belki haftasonu kismet olursa deneriz.Bende hep onun haberine bAkıyorum
Ins canim insSize mutlu bir haber vermek isterdim ama daha denemeye firsat bulamadik malesef,belki haftasonu kismet olursa deneriz.
Anestol yeterli uyuşukluğu sağlıyor mu? Ve nereye kadar sürüyorsunuz nasıl uygulamalıyız öneriniz var mı?Ben uyuşturucu krem ve parmak egzersizleriyle yendim . Ben istediğimde ıslaklık olduğunda da kasılıyordum o ana geldiğinde. Ama olcak olcak diye motive ettim kendimi ve uyuşturarak sürekli parmak egzersizi yaptım bir hafta falan eşimle hiç denemedim ama kendi kendime çalıştım güvenim yerine gelsin diye uğraştım. Hazır hissettiğimde denedik yine olmadı ama birkaç denemeden sonra oldu. umudunu kaybetmemek çok önemli . Ve doktora gidiyorsan onun dediklerini uygula öyle ya da böyle olcak sakın kendini mahvetme zehir etme günlerini
8 ay...Siz ne kadarlık evlisiniz
Sakin ol kalınlar olmuyosa daha hazır değilsin belki de diğerleriyle devam et pes etmeden iyice alışsın . Uyuşturarak dene istersen daha rahat edersinOlmuyo yaa olmuyoo kalınlar olmuyo cıldırıcammmuyuşturmadan denedim ondan mı olmadı neden bilmiyorum yaaaa nası bişey bu
Canım benim gayet memnundum uyuşturmasından. Kenarlarına ve az bişey içine sürüyordum benAnestol yeterli uyuşukluğu sağlıyor mu? Ve nereye kadar sürüyorsunuz nasıl uygulamalıyız öneriniz var mı?
Korkma canım bi kere yaptıysan yine yaparsan . Korktuğumuz için böyle oluyo zaten .ben bunu yaparım de kendine sürekli beynine o mesajı gönderAdet olup sonradan tekrar dilatorlere devam eden var mı? Şuanda öyleyim de hiç yapamazsam diye korkuyorum
Tamam incelerle devam et canım sürekli ama bir çık yapa yapa alıştır . Olmuyo diye sakın ara verme umutsuzluk yookSuan inceleri yapabiliyorum ..içindeyken saga sola döndürün gir çık yapı diyorlar.gir çıkı zar zor yapabiliyorum ama saga sola döndüremiyorum...
Tamam edicem...Tamam incelerle devam et canım sürekli ama bir çık yapa yapa alıştır . Olmuyo diye sakın ara verme umutsuzluk yook
İnşallah ya, artık kurtulalim inşallah şu problemdenKorkma canım bi kere yaptıysan yine yaparsan . Korktuğumuz için böyle oluyo zaten .ben bunu yaparım de kendine sürekli beynine o mesajı gönder
Popoya dogru itmek gerekiyormuş canım resimşe gösterbilesem göstereyimYa ben mi beceremiyorum anlamadım ki herşey çok güzel, itme korkma kasma panik hiç bişy yok hatta elimle ucuna yerleştiriyorum ıkınıyorum ama yine de içime girmiyor ve kayıyor alta doğru , acaba biz mi yerini bulamıyoruz
Okun tam bittiği yerden başlıyorsun ve ol yönüne dogru yapmaya çalışacaksın..eger kasmıyorsan yapabilirsin..Ya ben mi beceremiyorum anlamadım ki herşey çok güzel, itme korkma kasma panik hiç bişy yok hatta elimle ucuna yerleştiriyorum ıkınıyorum ama yine de içime girmiyor ve kayıyor alta doğru , acaba biz mi yerini bulamıyoruz
Orta kısımda yapıyoruz sanırsamOkun tam bittiği yerden başlıyorsun ve ol yönüne dogru yapmaya çalışacaksın..eger kasmıyorsan yapabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?