- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.821
Bende dilatörü hep dik yapmaya çalıştım dümdüz ama orda degilmiş delik..asagı dogru yapınca girdiOrta kısımda yapıyoruz sanırsamaşağı doğru kayıyor makat bölgesine doğru ,, kasılma itme olmuyor eşimde söyledi ama yine hüsran
Biz deneme sırasında ortaya doğru koyuyoruz p yi , snra ittirme aşamasında düz gidiyo galiba ya da alta doğru kayıyor çıkıyorBende dilatörü hep dik yapmaya çalıştım dümdüz ama orda degilmiş delik..asagı dogru yapınca girdi
Elinle ayarlaman gerekmiş sanırım canım..inan yensemde yönlendirebilsem keşke...Biz deneme sırasında ortaya doğru koyuyoruz p yi , snra ittirme aşamasında düz gidiyo galiba ya da alta doğru kayıyor çıkıyor
Ben varim.Bazen ilk denemede hemen yapamayabiliyordum ama bekleyip devam ettikce oluyordu.Bir kere yapinca yine yapiyorsun korkma.Adet olup sonradan tekrar dilatorlere devam eden var mı? Şuanda öyleyim de hiç yapamazsam diye korkuyorum
Ben hep uyusturmadan yaptim ve basardim canim.Sadece kayganlastirici sürdüm.Biraz yapmayi dene ve olmuyorsa bekle,sakinles ve karnini sisirip itmeye calis.Aci hissettiginde cok zorlama.Biraz ileri geri yapip acilmasini saglayabilirsin.Zaten kaslari gevsettikce orasi aciliyor.Olmuyo yaa olmuyoo kalınlar olmuyo cıldırıcammmuyuşturmadan denedim ondan mı olmadı neden bilmiyorum yaaaa nası bişey bu
Elimle ayarlayacağım artık , en son denemede kasılma korkma itme çekilme olmadı çok şükür rahat bir şekilde yatağa girdim ama bu sefer de yeri bulamadıkElinle ayarlaman gerekmiş sanırım canım..inan yensemde yönlendirebilsem keşke...
Denemeye devam ediyor musunuz cesaretinizi toplayın tekrar deneyin pes etmeyin lütfen yapanlar yapıyorsa bizde yapacağız bizim ne eksiğimiz varOlmuyo yaa olmuyoo kalınlar olmuyo cıldırıcammmuyuşturmadan denedim ondan mı olmadı neden bilmiyorum yaaaa nası bişey bu
İşte bazen oluyor bazen olmuyor.ama kalınları alamayınca hüsran oldum.baslarda oraya birşey girmesini bile düşünemezdm cnkü kapalı sanıyodum snra dilatör bir ve iki girince mutlu oldum.ama beynim sunu biliyor p nin kalınlıgı ikinci dilatörün iki katı..şimdide buna taktım hayırlısı olsun.. ne diyebilirimkş baska...Denemeye devam ediyor musunuz cesaretinizi toplayın tekrar deneyin pes etmeyin lütfen yapanlar yapıyorsa bizde yapacağız bizim ne eksiğimiz var
Sürekli yaparsam kaslar her seferinde genişliyır mu.ben bir giriyor diye hemen iki ye geçtim iki oldu dedm üçe geçtim yani hepsini bir sefer yaptm sadece...Ben hep uyusturmadan yaptim ve basardim canim.Sadece kayganlastirici sürdüm.Biraz yapmayi dene ve olmuyorsa bekle,sakinles ve karnini sisirip itmeye calis.Aci hissettiginde cok zorlama.Biraz ileri geri yapip acilmasini saglayabilirsin.Zaten kaslari gevsettikce orasi aciliyor.
Eşler bilmediği içinde sanırım biraz bu haldeyiz.sahsen ben kendi adıma öyleyimz.eşim daha önce kimseyle beraber olmamış buna sevinirdim ama sonradan üzülceğim hiç aklıma gelmezdi..simdi resmen yerini ben bulup gösteriyorum.tüm yük omuzlarımda ve agır geliyor her geçen gün..Elimle ayarlayacağım artık , en son denemede kasılma korkma itme çekilme olmadı çok şükür rahat bir şekilde yatağa girdim ama bu sefer de yeri bulamadıkeşimde cahil bende cahilim ama şuan çocuk gibi mutluyum korkmadım kasılmadım diye Allah’ın izniyle kurtulacağız , otobüse binmiştik bugün yanıma bir bayan oturdu çocuğu vardı , o kadar tatlı konuşuyordu ki , hüngür hüngür ağlamaya başladım ilişkiye giremiyorum diye çocuğumuz olmayacak dedim eşime , sonra dedim hadi yatağa gidecZ o çocuğu aklıma getirdim çok rahattım eşimde şaşırdı bak görüyor musun isteyince nasıl rahat oluyorsun dedi , bizim zamanımız yoktu yolculuk yapmam gerekiyordu hazırlandık çıktık fazla denemeye zamanımız olmadı denedik ama yanlış yere denedik rahat olmalıyız kendimize Şart koymalıyız inanın o şekilde daha rahat oluyor
İkiyi birkac kez yapip üce gec istersen.Ben öyle yapmistim.Alisiyorsun yaptikça.Sürekli yaparsam kaslar her seferinde genişliyır mu.ben bir giriyor diye hemen iki ye geçtim iki oldu dedm üçe geçtim yani hepsini bir sefer yaptm sadece...
Bizde de ayni sorun oluyor evetEşler bilmediği içinde sanırım biraz bu haldeyiz.sahsen ben kendi adıma öyleyimz.eşim daha önce kimseyle beraber olmamış buna sevinirdim ama sonradan üzülceğim hiç aklıma gelmezdi..simdi resmen yerini ben bulup gösteriyorum.tüm yük omuzlarımda ve agır geliyor her geçen gün..
Denicem canım..İkiyi birkac kez yapip üce gec istersen.Ben öyle yapmistim.Alisiyorsun yaptikça.
Eşimde öyle daha önce beraber olmamış , ikimizde bakireyiz bu konuda bilgimiz yok interntten bişeyler araştırıyorız birbirimize gösteriyoruz bak böyleymiş flan diye , şurdan mı ittireyim burdan mı ittireyim diye soruyor , bende orta bölümden zevk alıyordum elimle oraya doğru yönlendiriyordum büyük ihtimalle yanlış bir yer , bir de bende kuruluk çok oluyor , artık bir şekilde öğrenerek yaparak başaracağız rahat olmak çok önemliEşler bilmediği içinde sanırım biraz bu haldeyiz.sahsen ben kendi adıma öyleyimz.eşim daha önce kimseyle beraber olmamış buna sevinirdim ama sonradan üzülceğim hiç aklıma gelmezdi..simdi resmen yerini ben bulup gösteriyorum.tüm yük omuzlarımda ve agır geliyor her geçen gün..
Öyle canım senin eşin bu durumu kabullenmiş.benimkisi bilmediğini kabullenmiyorEşimde öyle daha önce beraber olmamış , ikimizde bakireyiz bu konuda bilgimiz yok interntten bişeyler araştırıyorız birbirimize gösteriyoruz bak böyleymiş flan diye , şurdan mı ittireyim burdan mı ittireyim diye soruyor , bende orta bölümden zevk alıyordum elimle oraya doğru yönlendiriyordum büyük ihtimalle yanlış bir yer , bir de bende kuruluk çok oluyor , artık bir şekilde öğrenerek yaparak başaracağız rahat olmak çok önemli
Tedirgin olabilir kendini bilmiyormuş cahil gibi gözükmek istemediğinden kabullenmiyordur ,, Anlayışlı olsunda laf söylemesin senin yüzünden olmuyor diye ,, bir şekilde öğreneceğiz yapacağız tedavisi olan birşey ,,Öyle canım senin eşin bu durumu kabullenmiş.benimkisi bilmediğini kabullenmiyorBu sebeptende herşeyi tek basıma yapmaya çalışıyorum..ve onun tedirgin yaklaşımı beni iyice tedirgin ediyor
Çok şükür bunu demiyor neyseki..Tedirgin olabilir kendini bilmiyormuş cahil gibi gözükmek istemediğinden kabullenmiyordur ,, Anlayışlı olsunda laf söylemesin senin yüzünden olmuyor diye ,, bir şekilde öğreneceğiz yapacağız tedavisi olan birşey ,,
İnstgramdan doktorların videolarını takip ediyorum onlar da cesaret veriyor egzersizleri izliyorum , dualar ediyorum , doktora gitmek istemiyorum artık siz yine egzersiz yapıyorsunuz ne güzelÇok şükür bunu demiyor neyseki..
Egzersizleri nerden izliyorsunuzİnstgramdan doktorların videolarını takip ediyorum onlar da cesaret veriyor egzersizleri izliyorum , dualar ediyorum , doktora gitmek istemiyorum artık siz yine egzersiz yapıyorsunuz ne güzel
Bir tane yabancı doktordan izledik vajinaya parmak girişi nasıl olur yazdık Google’a , videolardan izledik Kegel egzersizi ve yabancı doktor var video eşliğinde parmağını flan sokuyor masadaki kadına,Egzersizleri nerden izliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?