Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olmuyo yaa olmuyoo kalınlar olmuyo cıldırıcammm uyuşturmadan denedim ondan mı olmadı neden bilmiyorum yaaaa nası bişey bu
Ben hep uyusturmadan yaptim ve basardim canim.Sadece kayganlastirici sürdüm.Biraz yapmayi dene ve olmuyorsa bekle,sakinles ve karnini sisirip itmeye calis.Aci hissettiginde cok zorlama.Biraz ileri geri yapip acilmasini saglayabilirsin.Zaten kaslari gevsettikce orasi aciliyor.

Elinle ayarlaman gerekmiş sanırım canım..inan yensemde yönlendirebilsem keşke...
Elimle ayarlayacağım artık , en son denemede kasılma korkma itme çekilme olmadı çok şükür rahat bir şekilde yatağa girdim ama bu sefer de yeri bulamadık eşimde cahil bende cahilim ama şuan çocuk gibi mutluyum korkmadım kasılmadım diye Allah’ın izniyle kurtulacağız , otobüse binmiştik bugün yanıma bir bayan oturdu çocuğu vardı , o kadar tatlı konuşuyordu ki , hüngür hüngür ağlamaya başladım ilişkiye giremiyorum diye çocuğumuz olmayacak dedim eşime , sonra dedim hadi yatağa gidecZ o çocuğu aklıma getirdim çok rahattım eşimde şaşırdı bak görüyor musun isteyince nasıl rahat oluyorsun dedi , bizim zamanımız yoktu yolculuk yapmam gerekiyordu hazırlandık çıktık fazla denemeye zamanımız olmadı denedik ama yanlış yere denedik rahat olmalıyız kendimize Şart koymalıyız inanın o şekilde daha rahat oluyor

Denemeye devam ediyor musunuz cesaretinizi toplayın tekrar deneyin pes etmeyin lütfen yapanlar yapıyorsa bizde yapacağız bizim ne eksiğimiz var
İşte bazen oluyor bazen olmuyor.ama kalınları alamayınca hüsran oldum.baslarda oraya birşey girmesini bile düşünemezdm cnkü kapalı sanıyodum snra dilatör bir ve iki girince mutlu oldum.ama beynim sunu biliyor p nin kalınlıgı ikinci dilatörün iki katı..şimdide buna taktım hayırlısı olsun.. ne diyebilirimkş baska...

Sürekli yaparsam kaslar her seferinde genişliyır mu.ben bir giriyor diye hemen iki ye geçtim iki oldu dedm üçe geçtim yani hepsini bir sefer yaptm sadece...

Eşler bilmediği içinde sanırım biraz bu haldeyiz.sahsen ben kendi adıma öyleyimz.eşim daha önce kimseyle beraber olmamış buna sevinirdim ama sonradan üzülceğim hiç aklıma gelmezdi..simdi resmen yerini ben bulup gösteriyorum.tüm yük omuzlarımda ve agır geliyor her geçen gün..

Bizde de ayni sorun oluyor evet

Eşimde öyle daha önce beraber olmamış , ikimizde bakireyiz bu konuda bilgimiz yok interntten bişeyler araştırıyorız birbirimize gösteriyoruz bak böyleymiş flan diye , şurdan mı ittireyim burdan mı ittireyim diye soruyor , bende orta bölümden zevk alıyordum elimle oraya doğru yönlendiriyordum büyük ihtimalle yanlış bir yer , bir de bende kuruluk çok oluyor , artık bir şekilde öğrenerek yaparak başaracağız rahat olmak çok önemli

Öyle canım senin eşin bu durumu kabullenmiş.benimkisi bilmediğini kabullenmiyor Bu sebeptende herşeyi tek basıma yapmaya çalışıyorum..ve onun tedirgin yaklaşımı beni iyice tedirgin ediyor

Öyle canım senin eşin bu durumu kabullenmiş.benimkisi bilmediğini kabullenmiyor Bu sebeptende herşeyi tek basıma yapmaya çalışıyorum..ve onun tedirgin yaklaşımı beni iyice tedirgin ediyor
Tedirgin olabilir kendini bilmiyormuş cahil gibi gözükmek istemediğinden kabullenmiyordur ,, Anlayışlı olsunda laf söylemesin senin yüzünden olmuyor diye ,, bir şekilde öğreneceğiz yapacağız tedavisi olan birşey ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…