Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Adet donemindeyim sonasılsa bi hafta kalacak yatılı misafirler geliyor aynı zamanda çalışıyorum çok stresli ve umutsuz bi durumdayım başladığım cabaladigim bu sıkıntı yarım kalacak öylece. Kimseye bişey anlatamamak çok kötü bi durum ve kimsenin seni dusunmesi

Hep okuyorum yazdıklarınızı Allah yardımcınız olsun inş hepiniz yenersiniz bu sıkıntıyı. Ben sizin gibi egzersiz yapmadığım için yardımcı olamıyorum malesef ama yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum ben 4 sene çektim her gece ağlayarak uyudum herkes bebeğiniz olmuyo mu derken biz daha ilişkiye bile giremememiştik.. Biraz kendinize inanın zorunlu hissedin herkes yapar benim eksiğim yok diye düşünün inanın oluyo

Arkadaşlar merhabalar passiflora tablet - vemcaine sprey - zeytinyağı üçlüsü ile bu illeti yenebilen var mi aranızda?

Arkadaşlar merhabalar passiflora tablet - vemcaine sprey - zeytinyağı üçlüsü ile bu illeti yenebilen var mi aranızda?
Hepsini denedim hic bir ise yaramiyor. Hele o vemciana spreyi eczanalerde ne aradim ama bunlardan medet umdum sorun bunlar degil beyinde bitiyor hersey .Ben hic birinde becerrmedim. Hatta zil zurna sarhos oldum yine olmadi. En agir normal recete ile bile satilmayan agir uyku haplarindan bile aldim yine olmamisti.
Doktora gitmeden olmuyor malesef.

Doktora gitmeden olmuyo diye bişey yok gayret edersen egzersiz yaparsan oluyo. Yeter ki biraz cesaret olsun .dediğin gibi beyinde bitirmek önemli olan ama o kremlerde cesaret vermişti bana uyuşturduğu için acimaz diye kafan daha rahat oluyo en azından bende öyle olmuştu. Ama oranın açık olduğunu kabullenmek en önemli olan

Uyku ilacı içip denemeyin kızlar. Doktorum uyku esnasında olan birleşmeyi vücut tecavüz olarak algılayabilir. Bu da daha kötü sonuçlar verebilir dedi.

Gayret gosterdigin halde olmuyorsa doktor sart.sahsi gorusum bir kac hafta kendin cozemiyorsan vakit kaybetmeye gerek olmadigini dusunuyorum.cunku hemen olsun diye de bir yandan acelecide davranmaya calisip bu sefer hic yapamiyorsun.vajinusmus aciyacak korkusu ile birlikte vajina bolgesine bir seyin almayi kabul edememe psikoljiside agir basiyor. Bu da zaten vucudumuzu tanimadigimdan kaynakli.
Zor surecler Allah yardimci olsun bu durumda olanlara.

Bu tamamen sizin sorununuz. İnsanlara byle olumsuz bilgi vermek hiç doğru değil heveslerini kırmış oluysunuz kaç kişi kremle yada vemcaineyle yendi

Merhaba hanımlar,
2 ay önce evlendim ve vajinismus olduğumu öğrendim.İlk geceden teşhisimi koymuştum ama yinede belki olur diye eşimle bekledik.Tahmin edersiniz ki kendimi cok kötü hissettim ağlama krizlerine girdim sağolsun eşim hep destek oldu.internette gezerken kadınlar klubunu gördüm birçok kadının benim gibi olduğunu öğrendim biyandan sevinip bi yandan üzüldüm.Doktor desteği olmadan olamayacağını fark ettim.Önce jinekoloğa gittim.Bana alkol alıp denememi ve parmak egzersizini söyledi.Alkol kullanmıyorum ve mantıken hep alkol mü kullanıcam dedim yapmadım,parmak egzersizi de e zaten vajinaya bişey girebilmesi sorun zaten onuda yapamadım.Burada klinik isimleri vardı hepsini araştırdım (istanbul için).Hemen hemen çoğu ilk bilgilendirme telefonunda durumu açıklamaktan cok maddi olarak bilgilendirme yaptı.Hera kliniği aradım sağolsun kurtuluş abla çok detaylı açıklama yaptı ve görüşmeye gittim önce tereddütlüydüm tabiki herkes gibi.
Şenay hanımla görüştüm sonra terapistim nurayla :) Sağolsun nuray çok yardımcı oldu sürekli iletişim halindeydik başaracağıma inandı beni de inandırdı ve 4 gün sonunda başardım:) kendi kendinize denemeyin mutlaka bi uzmana gidin cünkü beyin gördüğünü kabul ediyor orada yapılan uygulamalarla e bunu yapıyosam diğerini hayli hayli yaparım diyorsun ve korkuların geçiyor.ve inanın asla bir acı hissi,sizi kötü hissettirecek hiçbir şey olmuyor kendinizi rahatlatın.
Burayı okuyarak cözüme ulaştım o yüzden üye olup sizlere de hem teşekkür etmek hem de durumu belirtmek istedim.Belki birileri de bu yazıyı okur ve başarıya ulaşır.Cözümsüz bi hastalık değil yeter ki isteyin,çözüme kavuşun :)

Arkadaşlar ben deliği bulamıyorum! Ikındıgımda kımıldayan bir yer var, baya da beyaz... Ama oraya bir şey sokamıyorum. Ya lütfen biri aynısını yaşadıysa nasıl çözdüğünü anlatsın

Cok sevindim sixin adınıza neler yaptilar brnde hastane dudunuyorum anlatirmidiniz

Bu tamamen sizin sorununuz. İnsanlara byle olumsuz bilgi vermek hiç doğru değil heveslerini kırmış oluysunuz kaç kişi kremle yada vemcaineyle yendi
Zaten benim sorunum oldugu icin yaziyirum.heves kirmak degil yazdkklarimi iyi okursaniz anlasilabilir olduguni zaten bilirdiniz. Biir sure kendi deneyimlerinle olmuyorsa beklemenin anlami yok.bu psikolojik bir rahatsizlik doktor yardimi almak daha sagljkli olacaktir.tabikide kendi yontemi ile yenen var ancak bosa zaman kaybi yasayan da var

Arkadaşlar ben deliği bulamıyorum! Ikındıgımda kımıldayan bir yer var, baya da beyaz... Ama oraya bir şey sokamıyorum. Ya lütfen biri aynısını yaşadıysa nasıl çözdüğünü anlatsın
Ben özele gttim bu sorundan dolayı doktor parmağını soktu o gün buldum bende . Bi kadın doğuma gitmeniz daha sağlıklı olablir

Sert çıktıysam affola . Bende uğraşyrum yenebilmek için ve krem yada sprey denyrum . Ben byle şeyler görünce olumsuz etkilenyrum yazınızı tamamn olumsuz algıladgm için tepki gösterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…