- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.861
Yaa tüh . Aslında ıkınıca açıkıuor farkına varıyosun orası olduğuna açılıyogittim ve korkumdan dokunamadı doktor... kendim dokunabiliyorum ama bulamıyorum işte
Aynen delik görmesen bile yavaş yavaş ıkınarak bastırYaa tüh . Aslında ıkınıca açıkıuor farkına varıyosun orası olduğuna açılıyo
nasıl yendinizcanım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....
Üç ayda cabalayip evde cozemediyseniz ertelemeyin ve dra gidin bence çok kısa bir tedavi sonucu atlatiliyor. Tedavisi olan kolay bir hastalık için öyle zor psikolojiler yasanmamali kendimden biliyorum nasıl evrelerden geçildiğini atlatamayan kalmasın inşallahBen de 3 aylık evliyim kendi kendine bu sorunu yenenler bana da yardim edin kendimi çok çaresiz hissediyorum.
İnşallah ama doktora nasıl gidebilirim ki ordan muayene olmak benim için imkansız gibi geliyor.Üç ayda cabalayip evde cozemediyseniz ertelemeyin ve dra gidin bence çok kısa bir tedavi sonucu atlatiliyor. Tedavisi olan kolay bir hastalık için öyle zor psikolojiler yasanmamali kendimden biliyorum nasıl evrelerden geçildiğini atlatamayan kalmasın inşallah
Sadece açıp bakıyorlar ilk muayenede fiziksel bir sorun varmı diye devamını anlamiyirsunuz bile çorap söküğü gibi geliyorBen de 3 aylık evliyim kendi kendine bu sorunu yenenler bana da yardim edin kendimi çok çaresiz hissediyorum
İnşallah ama doktora nasıl gidebilirim ki ordan muayene olmak benim için imkansız gibi geliyor.
İnşallah öyle olur teşekkür ederim aynada kendim bi kaç kez baktım hicbir delik v.s göremedim iç tarafta bi et parçası gördüm bunu görünce daha çok tedirgin oldum.Sadece açıp bakıyorlar ilk muayenede fiziksel bir sorun varmı diye devamını anlamiyirsunuz bile çorap söküğü gibi geliyor
eşlerimiz sağolsun onların anlayışı olmasa kendimizi daha da kotu hissederiz.girişi kalçaya doğru mu yapacak ben aynada baktım delik v.s göremedim bunu görünce biz ner3y3 deneme yapacaz diye korktum.Bende evliligimin ilk 4 ayi ugrastim esim destek oldu hep narin ve kibar davrandi sende kasmamaya calis giris yapacagi zaman derin bir nefes al nefes alirken giris yapsin sonrasi yavas yavas tabi islak olmali ki kolay olsun ben hep jel kullanirdim artik hic bise kullanmiyorum kendim yendim doktorda yenmissin dedi
Konya da mı yaşıyorsunuzeşlerimiz sağolsun onların anlayışı olmasa kendimizi daha da kotu hissederiz.girişi kalçaya doğru mu yapacak ben aynada baktım delik v.s göremedim bunu görünce biz ner3y3 deneme yapacaz diye korktum.
evetKonya da mı yaşıyorsunuz
Bana kalsa bende delik göremiyordum ama bize öyle geliyor birde kasinca tamamen kapanıyor zaten belki iğne bile giremez kasincaİnşallah öyle olur teşekkür ederim aynada kendim bi kaç kez baktım hicbir delik v.s göremedim iç tarafta bi et parçası gördüm bunu görünce daha çok tedirgin oldum.
yani benimki anormal değil normal öyle miBana kalsa bende delik göremiyordum ama bize öyle geliyor birde kasinca tamamen kapanıyor zaten belki iğne bile giremez kasinca
Merhabalar, ben de bir vajinismuslu olarak araniza yeni katildim. İki yildir bu sorunla ugrasiyorum ve ne yapsam cozumleyemedim. Tam parmak egzersizi icin cesaretimi toplamistim ki giris saglayamadim. Bazen de halen girisi bulamiyorum, siz nasil parmak egzersizi yapiyorsunuz arkadaslar?
parmak egzersizine geçmeden önce aynada vajinami tanıma yöntemini uyguladım ve hicbir giriş göremeyince parmağa hic geçemedim.Bide egzersizi hangi yöne doğru yapacagimi da bilmiyorum.hepimiz kurtuluruz inşallahMerhabalar, ben de bir vajinismuslu olarak araniza yeni katildim. İki yildir bu sorunla ugrasiyorum ve ne yapsam cozumleyemedim. Tam parmak egzersizi icin cesaretimi toplamistim ki giris saglayamadim. Bazen de halen girisi bulamiyorum, siz nasil parmak egzersizi yapiyorsunuz arkadaslar?
Nasıl muayene etti ben korkuyorum gitmeyeAyrica, doktora muayene oldum ve normal bir yapida oldugumu soyledi, vajinismusmusum ama tedavi olmaya utandim
Ayy kendime buyuzden o kadar uyiz oluyroum ki anlatamam! Bir turlu cesaret edemiyorum, rahat olamiyorum doktorun yaninda...Tedavi olmaya beden utanıyorsunuz eğer evde kendiniz başaramıyorsanız başka şansınız Yok ki yA kendin yapacaksın ya destek alacaksın ben 1.5 yıl boş bekledim ama kendim bu gün yarın diye bir yol alamadım gördüğüm anladığım şu çabalamadan malesef olmuyor inş yenersiniz
Muayeneyi vajinanin dudaklarini ayirarak acip bakiyor ve anatominin normal olup olmadigi ve bakire olup olmadiginizi soyluyor. Kizlik zari her kadinda farkli olabildigi icin bunu muayene olmadan anlayamazsiniz..Nasıl muayene etti ben korkuyorum gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?