Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba

Uzun zamandır girmemisim bu siteye

Vajinismus illeti ile ilgili bir çok yazı okudum burdan takip ettim vs. Birçok yöntem denedim kendimce. Ağrı kesici sprey, kas gevşetici vs. Önce disfircasini cevirip denedim kendimde. Sonra devamı gelmedi. Yapamadım. Cesaret edemedim.

Sonra bir baktım kendime verdigim hiç bir sözü tutmamisim ve bu senede almış başını gitmiş. Geçen yıldan farklı hicbirsey yapmamıştım genel olarak. Oturdum eksikliklerin neler çıkarttım. En başında bu illeti yenmek gerektiğinin farkına vardım. Evliliğin uzerinden 2,5 sene geçti. İtici bir güce ijtiyacim vardı. Buda profesyonel bir destekle mümkündü. Ben Nişantaşı'nda ki Hera vajinismus merkezi olan kliniğe gittim. Önce telefonda konuştuk sonra randevu aldık. Once size birkaç soru sorup sizi ve korkularinizi tanımaya çalışıyorlar. Sonra tedavi süreciniz basliyir. Esinizde sizinle olmalı 1_2seans. Çünkü bu sadece sizin değil esinizinde sorunu.Çok detaya girmem doğru olmayabilir diye girmiyorum. Ve 3 gün nde gercekten, 3 gunde bu korkuyu yeniyorsunuz. Ben geçen hafta gittim ve bitirdim. Halen şuan destek aldığım hem hemsire hemde cinsel terapist olan ayrica çok tatlı olup, utanma duygumu kıran Nuray hemsireyede ayrıca çok teşekkür ederim.

Bazı konulari tek başımıza halledemiyorsak vakit kaybetmek yerine, uzman birinden destak alın derim ben nacizane olarak

Ben gittim ve memnun kaldım Hera klinikten. Umarım sizlerde bir umut ışığı olur bu yazim

Merhaba cok korkuyorum arkadaslar yardim edin. Ilk gecemizi hala yasayamadik cok üzülüyorum 2 parmağımı alabiliyorum ama p... alabilirmiyim bilmiyorum kasılıyorum . Doktor a gitmeye maddi olarak suan gücümüz yok. Bari sizler doktor deneyimlerinizi anlatip yardimci olun bana

İki parmak oluyorsa vemcaine ile eşli deneme yapım isterseniz

Ben bugün regl oldum. Hergün çalışmaya alışmışım boşluğa düştüm açıkcası regl sonrası benim için zor olmaz değil mi yani böyle zorunlu ara verenler sorun yaşadı mı

Saat gece 4. Dilatör setini aldım elime. Önce daha evvel satın aldığım vajina nemlendiriciyi vajina içine sıktım. Dilatörlerin en küçüğünden başladım. 3. yü bile içime aldım hala şoktayım. Alırken acımadı ama zor soktum içeri. İçeride sanki bir yerlere değiyor gibi oldu. Hafif bir ağrı gibi bir şey hissettim. Ya da huzursuzluk da diyebilirim belki. İçimde onu hissetmek çok kasti beni. 2-3 dakka ancak durabildim. Ama komple içime alabildim 3. Boyu. Ama 4. mümkün değil. Komple genital bölgem 4. Kadar zaten. Vajina içine sokmaya çalıştım ama girmedi. Başını bile azıcık bile sokamadım.

Merhaba, bu anlattıklarınızı elif hanımda mı yaşadınız. Ben artvindeyim. Muayenesi 200 müş. Vajinismus deyince sekreter 500 tl dedi. İlk seansta ne yapacaktı ki 500 alacak diye düşündüm. Gitmedim.

Arkadaşlar aldım, 4. yü de aldım. Hem de 2 sefer. Bunun şerefine gidip bir sigara yakayım. ama çok zorlandım. Terler akıttım. Elli tane şekle girdim. İlk gerdek gecesinde yaşadığım hissi yaşadım. O gün de her şeyden habersiz eşime bacaklarımı açtım. Girmeye çalıştığı an aşırı bir yanma, batma hissi olmuştu. Benzer bir his oldu ve kalçalarım bile kasıldı. Cidden bu hissi hiç sevmiyorum. Aparatı ilk denemede sonuna dek soktum nerdeyse ama 2. denemede sanki ilerde bir şeye değdi. Daha devam edemedim. Yani bastırdım bayağı ama acıdı çok.

Merhaba, bu anlattıklarınızı elif hanımda mı yaşadınız. Ben artvindeyim. Muayenesi 200 müş. Vajinismus deyince sekreter 500 tl dedi. İlk seansta ne yapacaktı ki 500 alacak diye düşündüm. Gitmedim.
Rizedeki. 65 tl lik bir uyuşturucu krem yaptırıyor. 150 tl dilatör
En son bağırsağa baskı yapıyor. Sokma şeklin yanlışsa olabilir. 4. Boyu sokunca 5 kez sık bırak 5 kes daire yap 5 kez ileri geri yap 15 dk içerde tut açılmayı sağlasın. Birkaç gün yap rahat şekilde aldığında 3 gün terapili penis denemesi yap sonra direk dene. Doktora gerek kalmadı. Deneme sırasında eşini itme olursa üzülme dilatörü eşine denet o itme de geçiyor

Bir de eşli denemekten ya da eşime denettirmekten çok korkuyorum. En azından dilatörde kontrol bende. Girmiyor diye ya bir anda sokarsa falan diye düşünüyorum. Ve şu yanma batma acı hissini yaşamaktan çok canımı yakıyor. Ondan tedirgin oluyorum. Alıştırmak yaptıkça belki o acı geçer

Aynı dilatör gibi olacak.eşinle anlaşacaksın sen dedikçe o yapacak dur diyince duracak o şekilde yani.denemede kargaylaştıcı kullan birde eşinde sertleşme sorunu olabilir ilaç kullansın

merhaba benim gibi bu derdi yasayan tum arkadaslara ara sira hep bu siteye bakiyorum bi umit diyorum benimde 5 yil oldu hala yenemedik denemedigimiz sey kalmadi artik doktorami gitemeliyim diye dusunmeye basladim varmi aranizda onerebilecek saglam ve uygun ucrette bir doktor klinik vs.. inanin duygularimi burda yazmak istemiyorum cunku bu beni daha cok yipratiyor ancak okuyup bu durumus yenen arkadaslari okuyunca mutlu oluyorum

Penisle deneme yaparken yine aynı şekilde derin nefes alın kendinizi rahatlatın nefes alıp verin sürekli sonra penis içeri girme aşamasında iyice derin nefes alın ve kontrol sizde olsun dilatörle yapıyormuş gibi elinizle ittirin önce yavaş yavaş , ilk girdiği zaman çıkarın tekrar itin böylece giriş yeri biraz daha açılmış olur ,, bir de ben deneme yaparken oturma pozisyonundaydım yatağa uzanmadım oturdum bacaklarımı açtım eşim o şekilde uzandı hem daha rahat oluyor , birde zeytinyağı kullandık sizde şu durumda kuruluk olabilir çünkü hemen ıslanma zevk vs. Olmuyor bayanda heyecandan dolayı :) zeytinyağı çok yardımcı oluyor eşinize de sürün , ittirme aşamasında kayıyor sıkıntı olmuyor , başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…