- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.241
İki parmak oluyorsa vemcaine ile eşli deneme yapım istersenizMerhaba cok korkuyorum arkadaslar yardim edin. Ilk gecemizi hala yasayamadik cok üzülüyorum2 parmağımı alabiliyorum ama p... alabilirmiyim bilmiyorum kasılıyorum . Doktor a gitmeye maddi olarak suan gücümüz yok. Bari sizler doktor deneyimlerinizi anlatip yardimci olun bana
Walla dünyanın en zor işi gibi geliyor. Bana ya.bugün de başarısız oldum regl olcam onun da stressi var bıraktım çalışmayı.millet nasıl başarıyor diyorum.3 ü yaparken 4 bakın gözünüzalışınca daha kolay oluyor. Ben öyle yapnıştım
Vajinismusu yendim mi? Doktor önerin varmı lütfen bir bilgisorunlarımın kaynagı ve baslangıcı evet bu olaydan dolayı oldu.ama ilk baslarda eşimden bu konuda hiçbirsekilde destek görmedim.şimdilerde bunun bi hastalık oldugunun farkında.ama ilk baslarda cok cektim.
Rizedeki. 65 tl lik bir uyuşturucu krem yaptırıyor. 150 tl dilatörMerhaba, bu anlattıklarınızı elif hanımda mı yaşadınız. Ben artvindeyim. Muayenesi 200 müş. Vajinismus deyince sekreter 500 tl dedi. İlk seansta ne yapacaktı ki 500 alacak diye düşündüm. Gitmedim.
En son bağırsağa baskı yapıyor. Sokma şeklin yanlışsa olabilir. 4. Boyu sokunca 5 kez sık bırak 5 kes daire yap 5 kez ileri geri yap 15 dk içerde tut açılmayı sağlasın. Birkaç gün yap rahat şekilde aldığında 3 gün terapili penis denemesi yap sonra direk dene. Doktora gerek kalmadı. Deneme sırasında eşini itme olursa üzülme dilatörü eşine denet o itme de geçiyorArkadaşlar aldım, 4. yü de aldım. Hem de 2 sefer. Bunun şerefine gidip bir sigara yakayım.ama çok zorlandım. Terler akıttım. Elli tane şekle girdim. İlk gerdek gecesinde yaşadığım hissi yaşadım. O gün de her şeyden habersiz eşime bacaklarımı açtım. Girmeye çalıştığı an aşırı bir yanma, batma hissi olmuştu. Benzer bir his oldu ve kalçalarım bile kasıldı. Cidden bu hissi hiç sevmiyorum. Aparatı ilk denemede sonuna dek soktum nerdeyse ama 2. denemede sanki ilerde bir şeye değdi. Daha devam edemedim. Yani bastırdım bayağı ama acıdı çok.
Aynı dilatör gibi olacak.eşinle anlaşacaksın sen dedikçe o yapacak dur diyince duracak o şekilde yani.denemede kargaylaştıcı kullan birde eşinde sertleşme sorunu olabilir ilaç kullansınBir de eşli denemekten ya da eşime denettirmekten çok korkuyorum. En azından dilatörde kontrol bende. Girmiyor diye ya bir anda sokarsa falan diye düşünüyorum. Ve şu yanma batma acı hissini yaşamaktan çok canımı yakıyor. Ondan tedirgin oluyorum. Alıştırmak yaptıkça belki o acı geçer
3 gün dilatör soktuklarıyla sonra deniyceksin3 gün terapili ne demem
Derin nefes alın karnınızı şişirin ve hafif ıkının gördüğünüz delikten içeriye ittirmeye çalışın bende zorlanmıştım kan ter içinde kalmıştım , bebe yağını iyice boca ettim ittirirken hafif sandı oldu ama Kan da aksa ölsemde seni yapıcam dedim bi hışımla ittirdim oldu
Yaptım oldu 4.yü yaptım ilkinde biraz ağrı hissettim çok durutmadm 3 defa denedm 3.sünde baya ilerlettim ve gel git yaptım . Şimdi eşli denemeye geçicem ama burdaki gbi ıkınınca p..... geri itermiyim onu bilemdm onu nasıl başarablirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?