- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.261
Çocuğun var mı peki? Ben de 1yil çektim snra ameliyat oldum şuan tam olmasada oluyor kasmıyor eskisi gibi kızlığı alıp genişletme yaptılar .psikolojik onu anladm kendimi kasinca ilk evlendigimde mosmor oluyordu vücudum .şimdi iyiyiz şükürmerhaba benim gibi bu derdi yasayan tum arkadaslara ara sira hep bu siteye bakiyorum bi umit diyorum benimde 5 yil oldu hala yenemedik denemedigimiz sey kalmadi artik doktorami gitemeliyim diye dusunmeye basladim varmi aranizda onerebilecek saglam ve uygun ucrette bir doktor klinik vs.. inanin duygularimi burda yazmak istemiyorum cunku bu beni daha cok yipratiyor ancak okuyup bu durumus yenen arkadaslari okuyunca mutlu oluyorum
Kendimw güvenim geldi wallahi bakmadan da yaptım ilk aynayla denedm . Üstüne oturur gbi yaptım bakmadan aynı rahatlıkla oldu ama spryle wemcaineyle yaptım. Yüzüm eşime mi dönük olmalı yoksa sırtım mıPenisle deneme yaparken yine aynı şekilde derin nefes alın kendinizi rahatlatın nefes alıp verin sürekli sonra penis içeri girme aşamasında iyice derin nefes alın ve kontrol sizde olsun dilatörle yapıyormuş gibi elinizle ittirin önce yavaş yavaş , ilk girdiği zaman çıkarın tekrar itin böylece giriş yeri biraz daha açılmış olur ,, bir de ben deneme yaparken oturma pozisyonundaydım yatağa uzanmadım oturdum bacaklarımı açtım eşim o şekilde uzandı hem daha rahat oluyor , birde zeytinyağı kullandık sizde şu durumda kuruluk olabilir çünkü hemen ıslanma zevk vs. Olmuyor bayanda heyecandan dolayı :) zeytinyağı çok yardımcı oluyor eşinize de sürün , ittirme aşamasında kayıyor sıkıntı olmuyor , başarılar dilerim
Süper :) siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapabilirsiniz benim yüzüm eşime dönüktü çünkü gözlerine bakınca bana cesaret veriyordu :)Kendimw güvenim geldi wallahi bakmadan da yaptım ilk aynayla denedm . Üstüne oturur gbi yaptım bakmadan aynı rahatlıkla oldu ama spryle wemcaineyle yaptım. Yüzüm eşime mi dönük olmalı yoksa sırtım mı
İki paramagida yaparsın bu senin bedenin ve sen istersen herşey olur emin ol çok acimiyacak esin yasayacagin güzel geceleri düşün ve ben yaparım de gözlerini kapat göreceksin gözündedağ gibi buyutugun şeyin bi karınca kadar büyük olmadiginiİlk defa eşimle parmak egzersizi yaptık bugün.sadece bir parmak.süreyi yarım saatten fazla yaptık.sanki alıştım gibi.iki parmagıda alırmıyım dersinizz
Devlet hastanesi bu işi bedava yapıyor imkânınız varsa deneyn derimMerhaba cok korkuyorum arkadaslar yardim edin. Ilk gecemizi hala yasayamadik cok üzülüyorum2 parmağımı alabiliyorum ama p... alabilirmiyim bilmiyorum kasılıyorum . Doktor a gitmeye maddi olarak suan gücümüz yok. Bari sizler doktor deneyimlerinizi anlatip yardimci olun bana
Ben o zman ilk alt pozisyonda deneyeyim . Siz sprey kullanymydunuzSüper :) siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapabilirsiniz benim yüzüm eşime dönüktü çünkü gözlerine bakınca bana cesaret veriyordu :)
2 yıldır tedavi görüp çözemiyorum. Seni düşünemiyorum canım.şuan ki aklım olsa hera kliniğe giderdim. 2 yılda 7 bin harcadım. Giden bir kişi 10 bin harcadım dedi. Gidiş kalış terapi ilaç vs olarak. Senin terapi seansın ve gideceğin yol mesafesi belki daha kısadır.hera kliniğin 2 3 şehirde yeri var. Arayıp bilgi al ve bir yerden başla. Eğer kendin hiçbişey yapmadıysan dilatör seti al evde çalış. Daha fazla ertelememerhaba benim gibi bu derdi yasayan tum arkadaslara ara sira hep bu siteye bakiyorum bi umit diyorum benimde 5 yil oldu hala yenemedik denemedigimiz sey kalmadi artik doktorami gitemeliyim diye dusunmeye basladim varmi aranizda onerebilecek saglam ve uygun ucrette bir doktor klinik vs.. inanin duygularimi burda yazmak istemiyorum cunku bu beni daha cok yipratiyor ancak okuyup bu durumus yenen arkadaslari okuyunca mutlu oluyorum
Canim sana doktor oneremiyecegim ama nasil yendigimi anlatabilirim 3 aylik evliyim 2 ay ugrastik canim okadr yaniyoduki devam edemiyorduk kendimi kastigimdan canim yaniyodu zeytinyagi ile ve esin ustunde yenenleri okudum burda bende oyle denedim esimin ustunde ben ve esim bol yag sürdük yavas yavas kendimi kasmadan ve en onemlisi ıkındım ıkıninca delik buyuyo ıkıninca cok rahat girdi ve canim hic acimadi resmen saka gibi geliyo insana yapamadigim zman kendimi kastigimda asiri derecede aciyodu o acinin ceyregini yasamadim orda bi baskı ve açılma hissediyorsun inan bana kendini kasmazsan kesinlikle acı hissetmiyorsun insaAllah yenersin kurtulursun.merhaba benim gibi bu derdi yasayan tum arkadaslara ara sira hep bu siteye bakiyorum bi umit diyorum benimde 5 yil oldu hala yenemedik denemedigimiz sey kalmadi artik doktorami gitemeliyim diye dusunmeye basladim varmi aranizda onerebilecek saglam ve uygun ucrette bir doktor klinik vs.. inanin duygularimi burda yazmak istemiyorum cunku bu beni daha cok yipratiyor ancak okuyup bu durumus yenen arkadaslari okuyunca mutlu oluyorum
Hayır sprey kullanmadım ben önce bebe yağı kullandım egzersiZ yaparken ,, sonra ilişki sırasında zeytinyağı kullandımBen o zman ilk alt pozisyonda deneyeyim . Siz sprey kullanymydunuz
Merhabalar, seni burada herkes çok iyi anlıyor buraya anlatman seni yıpratmaz aksine hepimiz senin için elimizden ne geliyorsa yaparız moral, destek ve aşşırı motivasyonla Allah İn izniyle bu işin üstesinden gelirizmerhaba benim gibi bu derdi yasayan tum arkadaslara ara sira hep bu siteye bakiyorum bi umit diyorum benimde 5 yil oldu hala yenemedik denemedigimiz sey kalmadi artik doktorami gitemeliyim diye dusunmeye basladim varmi aranizda onerebilecek saglam ve uygun ucrette bir doktor klinik vs.. inanin duygularimi burda yazmak istemiyorum cunku bu beni daha cok yipratiyor ancak okuyup bu durumus yenen arkadaslari okuyunca mutlu oluyorum
Anladım, ya bnde hafiften böyle ağrı gbi sızı gbi bişey var . Sizde yaşadınız mı böyle . Çok sancılı değil ama hafif hafif hissedyrumHayır sprey kullanmadım ben önce bebe yağı kullandım egzersiZ yaparken ,, sonra ilişki sırasında zeytinyağı kullandım
Evet bende de vardı ama gün içinde hemen geçiyorduAnladım, ya bnde hafiften böyle ağrı gbi sızı gbi bişey var . Sizde yaşadınız mı böyle . Çok sancılı değil ama hafif hafif hissedyrum
Ya ağrı olayı geçti gbi ama sanki vajina dış çevresi acıyo zorladm ya tahriş olmuş olabilir mi ondan olur mu kiEvet bende de vardı ama gün içinde hemen geçiyordu
Evet tahrişten olabilir bende bunlar hiç olmamıştı ama zorlamadan dolayı tahriş olabilirYa ağrı olayı geçti gbi ama sanki vajina dış çevresi acıyo zorladm ya tahriş olmuş olabilir mi ondan olur mu ki
Ben olmayınca girsin diye zorladım canıma tak etmişti artıkEvet tahrişten olabilir bende bunlar hiç olmamıştı ama zorlamadan dolayı tahriş olabilir
Bende orda bişey varmış hissi oldu bugun ama vajina etrafı acıyor umarım mantar olmuyorumdurBende de oluyor. Tahrişten çok ağrı sızı gibi bir şey. Ve sanki gün boyu vajinam açık ve ordan bir şey akıyor hissi yaşıyorum.
Ne zamandır 4’le yapıyorsunuz ? Ben 4le yaptığım gün bir kaç defa sokup çıkardım snra eşliye geçtim hemenBen olmayınca girsin diye zorladım canıma tak etmişti artıkbi kaç gün 4 le çalışmalımıyım sizce ne zman eşliye geçmelym
Ne zamandır 4’le yapıyorsunuz ? Ben 4le yaptığım gün bir kaç defa sokup çıkardım snra eşliye geçtim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?