- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.281
Emin olun kesinlikle oluyor çünkü penisle denerken dilatörle deniyor gibi kendinizi cesaretlendiriyorsunuz sonra bir bakmışsınız oluyorDün yaptım bitekeşli denemeyi yapmayı çok istyrum kaç senedir beklyruz bunu ama işte anlamsız bi korku da var içimde olmazsa diye
4 ü bir kaç defa yapıp hemen peşine deneyin orasını da genişletin iyice sağ sol daire yapın Dilatörle sonra hemen denemeye geçin başı dahi olsa yapın başarı başarıyı çeker yaptıkça gaza gelip daha fazlasını almaya çalışacaksın. Sadece kendine şunu şartla sadece hafif bir gerginlik hissedeceğim. O da saniyesinde geçiyorDün yaptım bitekeşli denemeyi yapmayı çok istyrum kaç senedir beklyruz bunu ama işte anlamsız bi korku da var içimde olmazsa diye
Ağrı olmuyor demi bi süre sonraEmin olun kesinlikle oluyor çünkü penisle denerken dilatörle deniyor gibi kendinizi cesaretlendiriyorsunuz sonra bir bakmışsınız oluyorçok güzel bir duygu kısa sürede korkmadan deneyin
Tamam deneyceğim . İnşllah tek seferde hepsi olurOl
4 ü bir kaç defa yapıp hemen peşine deneyin orasını da genişletin iyice sağ sol daire yapın Dilatörle sonra hemen denemeye geçin başı dahi olsa yapın başarı başarıyı çeker yaptıkça gaza gelip daha fazlasını almaya çalışacaksın. Sadece kendine şunu şartla sadece hafif bir gerginlik hissedeceğim. O da saniyesinde geçiyor
Hayır ağrı olmuyor , sadece ilk giriş aşamasında biraz baskı olabilir o da saniyelik hemen geçer merak etmeyinAğrı olmuyor demi bi süre sonra
Tamamdr teşekkürler . Som olarak dilatörü hemen bırakbldnz miHayır ağrı olmuyor , sadece ilk giriş aşamasında biraz baskı olabilir o da saniyelik hemen geçer merak etmeyin
Sadece ilk ilişkiden snra 2 ilişkide kullandım ,, üçüncü ilişkide kullanmadım :) ama bolca zeytinyağı sürdüm bende kuruluk sorunu var hemen zevke gelemiyorum zeytinyağı çok faydalı oldu , özellikle içeri girme aşamasında mükemmel faydalı oluyorTamamdr teşekkürler . Som olarak dilatörü hemen bırakbldnz mi
Benimde afedersiniz çişim geliyo cok fazla hemde her denemeden sonra kendimi zor atıyorum tuvalete ama öyle dgl aşırı bi agrı yırtılma hissi gibi baskı falan degil o gelen kan neydi peki tahrişmi anlam veremedim o kadar zor durumdayım kiBendede oluyor biraz girdigini hissediyorum ama baskidan dolayi ilerlemesine izin vermiyorum. Böyle idrar istegi gibi anlayamiyorum
Bence sipariş et en azından psikolojik olarak bak çabalıyorum hissi oluyo insandaBende 4 aydir yapamiyorum aslinda birazda yogunluktan iliskiye giremiyoruz. Bende ayni senin gibiydim evlenmeden oncede korkuyodum. Devlet hast. Gittim iliski yasamanda bi sikinti yok jel al oyle dene dedi ama yine yapamadim. Sonra parmakla denemeye basladim. 2 parmak yapabiliyorum. Dilator siparis versemmi bilmiyorum bende
senin yasadıklarını bende yaşadım birkaç kez doktora gittiğimde çentik şeklinde kızlık zarında zedelenme olmuş ama tamamen açılmamış demişti yani egzersiz yaparken öyle oluyor sızlamalarda o yüzden hissediliyo 4. boyda zaten kızlık zarında zedelenme olmuştu bir de eşli denerken tamamen açılmıştı orası aslında sevinmen lazım gün geçtikçe açılıyor, işin daha çok kolaylasacak zamanla sızlamaların hepsi geçiyo giriş kısmı genişliyoBendebilen birileri bana yardımcı olsa napacam ben nedir bende ki durum
4. çalışmaya devam et bence iyice alışırsın yapabiliyorsan parmak egzersizi yapabilirsin eşin zar konusunda sıkıntı yapmıyorsa egzersizlere devam et açılsın iyice alışsın. eşli denemelerde idrar hissini herkes yaşıyorBendebilen birileri bana yardımcı olsa napacam ben nedir bende ki durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?