Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dün yaptım bitek eşli denemeyi yapmayı çok istyrum kaç senedir beklyruz bunu ama işte anlamsız bi korku da var içimde olmazsa diye
Emin olun kesinlikle oluyor çünkü penisle denerken dilatörle deniyor gibi kendinizi cesaretlendiriyorsunuz sonra bir bakmışsınız oluyor çok güzel bir duygu kısa sürede korkmadan deneyin

Ol
Dün yaptım bitek eşli denemeyi yapmayı çok istyrum kaç senedir beklyruz bunu ama işte anlamsız bi korku da var içimde olmazsa diye
4 ü bir kaç defa yapıp hemen peşine deneyin orasını da genişletin iyice sağ sol daire yapın Dilatörle sonra hemen denemeye geçin başı dahi olsa yapın başarı başarıyı çeker yaptıkça gaza gelip daha fazlasını almaya çalışacaksın. Sadece kendine şunu şartla sadece hafif bir gerginlik hissedeceğim. O da saniyesinde geçiyor

Tamam deneyceğim . İnşllah tek seferde hepsi olur

Tamamdr teşekkürler . Som olarak dilatörü hemen bırakbldnz mi
Sadece ilk ilişkiden snra 2 ilişkide kullandım ,, üçüncü ilişkide kullanmadım :) ama bolca zeytinyağı sürdüm bende kuruluk sorunu var hemen zevke gelemiyorum zeytinyağı çok faydalı oldu , özellikle içeri girme aşamasında mükemmel faydalı oluyor

merhaba ben yeni üye oldum hatta ilk kez bi foruma üye oluyorum ve sırf bu konu için üye oldum biri beni anlasın istiyorum artık dinlesin gerçekten yardımcı olmak istesin istiyorum artık cevremdeki herkesten cok sıkıldım hep aynı şeyler zor dgl biraz acıyo vs ama cok korkuyorum öyle böyle değil üstelik bekarkende vardı bu korku bende hatta bu sebepten erteliyodum evliliği ama sonra sevdim ve evlendim 2 aydır evliyim ve ilişki yaşayamıyoruz ben aşırı korkuyorum eşimde ben korkunca korkuyo çok çaresiz hissediyorum kendimi ben bunu hemen farkedip doktora gittim bana dilatör sipariş verdirdi eşimede sertleşme sorunu için ilaç verdi sonrasında doktora gitmedim dilatörle

Bende 4 aydir yapamiyorum aslinda birazda yogunluktan iliskiye giremiyoruz. Bende ayni senin gibiydim evlenmeden oncede korkuyodum. Devlet hast. Gittim iliski yasamanda bi sikinti yok jel al oyle dene dedi ama yine yapamadim. Sonra parmakla denemeye basladim. 2 parmak yapabiliyorum. Dilator siparis versemmi bilmiyorum bende

Dilatörleri denedim gecen hafta bi cesaret geldi denedim eşim istemiyodu denememi kızlık bozulur diye dinlemedim burdan zeytinyagını duydum ve onunla denedim gerçekten işe yaradı 1.2.yi denedim zeytinyagıyla sonra eşim deneme yeter dedi 3 4ü dinlemedim diğer gün 3üde denedim zorda olsa oldu uyusturucu vemcaine spreyle tabi sonraki gün bi cesaret 4ü denemek istedim deneyemedim ilk başta naptıysam girmedi terler döktüm kalktım agladım eşimden gizli bir daha 4ü denedim ve oldu girdi elim ayagım tüm vucudum titredi vemcainle yine tabi oldu sonra git gel yapayım ddm 1 kere galan yaptım sonra cıkardım üstünde bir damla kan vardı eşimi çağırdım hemen gösterdim ama aşırı korktum heryerim titredi aglama krizi tuttu korkudan eşimde cok kızdı bagırdı aşırı derece sonra tuvalete gittim 1 2 damla daha pembe su oldu sonra bi daha bişey gelmedi

Eşimle doktora kontrole gittik aşırı kastım muyanede kendimi ve doktor bozulmamış dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eşim sevindi tabi neyise 1 hafta ara verdik yanıma yaklaştırmadım sızlamam vardı ama korkum 1 ken 10 oldu farkındaydım sonra baktım iki parmak kendiliginden rahat giriyo sonra denedik girişi sağlayamıyo eşim cok kalın diyemi artık bilemiyorum zeytinyagıyla girdi biraz o zamanda aşırı acı hissediyorum yanlış yeri mi zorluyo bilemiyorum ama ittirdim acıyo die normalmi bunlar bende anlayamıyorum ama bu ikinciydi bi kere daha giriş sağlamıştı ama ilerletemedim aşırı agrı oluşuyo baskı falan dgl bayagı zorlama yırtılma hissi canlı canlı bende mi var bi tek

Sonra dilatörün 3.sünü denedim vemcainle girişte zorlansamda kayıp gidiyo 4ü attık malesef 4ü kullanamam artık 3e kadar dilatörüm var doktorda belki eşiö sorum ediyo diyincemi duruyo dedi anlamadım yani bunlar normalmi ilişki yaşayabilenler bu hisler falan bayagı yırtılma acısı hissediyorum yanlış yeremi zorluyo bende anlayamıyorum ama aşırı korkuyorum artık eskisinden beter hale geldim

[
Bendede oluyor biraz girdigini hissediyorum ama baskidan dolayi ilerlemesine izin vermiyorum. Böyle idrar istegi gibi anlayamiyorum
Benimde afedersiniz çişim geliyo cok fazla hemde her denemeden sonra kendimi zor atıyorum tuvalete ama öyle dgl aşırı bi agrı yırtılma hissi gibi baskı falan degil o gelen kan neydi peki tahrişmi anlam veremedim o kadar zor durumdayım ki

Bence sipariş et en azından psikolojik olarak bak çabalıyorum hissi oluyo insanda

Bende bilen birileri bana yardımcı olsa napacam ben nedir bende ki durum
senin yasadıklarını bende yaşadım birkaç kez doktora gittiğimde çentik şeklinde kızlık zarında zedelenme olmuş ama tamamen açılmamış demişti yani egzersiz yaparken öyle oluyor sızlamalarda o yüzden hissediliyo 4. boyda zaten kızlık zarında zedelenme olmuştu bir de eşli denerken tamamen açılmıştı orası aslında sevinmen lazım gün geçtikçe açılıyor, işin daha çok kolaylasacak zamanla sızlamaların hepsi geçiyo giriş kısmı genişliyo

Bende bilen birileri bana yardımcı olsa napacam ben nedir bende ki durum
4. çalışmaya devam et bence iyice alışırsın yapabiliyorsan parmak egzersizi yapabilirsin eşin zar konusunda sıkıntı yapmıyorsa egzersizlere devam et açılsın iyice alışsın. eşli denemelerde idrar hissini herkes yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…