Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında yeni atlatan arkadasların tavsiyelerine ihtiyacımız var bizim yaşadıklarımızı yasadılar şimdi rahat ilişki yaşıyor musunuz, kolay yolu nedir özellikle ben takılı kaldım eşli denemeyi yapamıyorum bir tek ben kaldım yapamayan sanırım yarım oluyordu uzun süredir de denemiyoruz 4. boyda 2 parmakta sıkıntı yok ama eşli denerken aşırı bir baskı hissediyorum aparat gibi rahat değilim kolay yolu nedir tavsiye verebilecek var mı

Aynı durumdayız doktorum psikolojik dedi. Hipnoza randevu aldım. Sende psikiyatriye gidebilirsin. Psikiyatri bana çare olmadı

Merhaba

Merhaba canim

Çok sağol cevabın için ama eşim sorun ediyo 4. Boy aparatı attım 3. Boy aparat var onunla denesem olur mu onunla hiç kanamam sızlamam olmuyo bi de eşimle olurken yırtılma ve aşırı acı hissini napacam eşimde çok üzülüyo ikimizinde yaşı artık bu işi hallettikten sonra çocuk istiyoruz ama halledemedik daha Doktor bana hafif vajinusmussun demişti 3 seansa biter demişti gidemedim aparatları kendim denedim başarılıda sayılırım 3.ye kadar ama eşimde o acı neden oluyo ki

aparatta sıkıntı olmayıp eşlide galiba sende benim gibi kasıyorsun bende aynı şeyleri hissediyorum çünkü 4. boyda hiç kasmıyorum acı falan olmuyo eşlide hala rahat bırakamıyoruz sanırım

Çok sağol cevabın için parmak egzersiziyle başladım zaten başta bi parmagımın yarısına kadar oluyodu oda kremle sonra tamamı oldu sonra dilatörler şimdide iki parmagım oluyo dilatörlerin en küçüğünü alamıyodum başta şimdi kremsiz en küçüğü yapabiliyom ama diğerleri zeytinyagsız olmuyo 4. Boy aparatı attım 3.boyla devam etsem açılır mı olur mu atlatabilirmiyim acı hissi neden cok hissediyorum ki yırtılma hissi baskı falan değil

Çok sağol cevabın için parmak egzersiziyle başladım zaten başta bi parmagımın yarısına kadar oluyodu oda kremle sonra tamamı oldu sonra dilatörler şimdide iki parmagım oluyo dilatörlerin en küçüğünü alamıyodum başta şimdi kremsiz en küçüğü yapabiliyom ama diğerleri zeytinyagsız olmuyo 4. Boy aparatı attım 3.boyla devam etsem açılır mı olur mu atlatabilirmiyim acı hissi neden cok hissediyorum ki yırtılma hissi baskı falan değil

yırtılma hissi benim zar tamamen gittikten sonra geçti o da sürekli 4. aparatla egzersiz yapıyordum eşli de deniyoduk o şekilde tamamen zar gitti zaten iyice genişledi bariz belli oluyo artık. valla bilemedim 3. aparat bana biraz küçük geliyo artık 4. yapmaya alışmışım sende istersen kalınlaştır aparatı sayfada öyle yapan arkadaslar vardı ya da eşli dene kendini hazır hissettiğinde

Yani o yırtılma hissi yaşanacak illa nasıl dayanacam acaba eşli denemede fena değilim korku tabi ki var ama giriş sağlıyorum bazen nadirde olsa ama ilerlemede o yırtılma hissi olunca durduruyorum ağlıyorum bazen bazende itiyorum cok acıyo diye

3. Boyu yaptığında 15 dk içerde beklet açılsın. Eşli denemede eşini itiyorsan dilatörü o yapsın ozaman o his azalıyor.

Cnm yırtılma hissi diye bisi yok onu at kafandan öyle derin yirtilcak o yırtılmayi hissetcen kesinlikle oyle bisi yok yenmis biri olarak soyluyorum yirtildigini hissetmiosun zar oyle kalin bisi deilki incecik bir doku

Çok teşekkür ederim ilk kez beni anlayan birileri var inanın o kadar duygulandım ki yazılan cevapları okuyunca kimse beni anlamayacak sanıyodum tamam ben 3. Aparatı bugun aralıklarla bayagı denedim 10 kere falan sokup cıkardım zorlandım başlarda ama oldu sonunda zeytinyagını bolca sürmeyince olmuyo ama sürünce oluyo 4.boy aparatım yok yarında 3.boy aparatı 15 dakika tutarım içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…