Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama nedense hissediyorum anlayamadım ki eşimmi doğru yöne doğru yapamıyo bilemedim ki bende sanki parçalanıyo gibi aşırı bi acı ağrı oluyo yarın 3. Aparatı içimde tutup denicem bakalım güzel haber veririm inşallah

Bence kızlıgın gitmiş.doktor eşim sorun etmesin diye öyle demiş olabilir mi acaba bu tedirginliğini belirttiysen.gerçek ilişkiye girdigindede kan gelmezse mesela ki genelinde gelmiyo.zar esnektir ondan gelmemiştir der.daha öncedende doktor kızlık duruyo dedigi için eşinde sorun etmez.bu olaya malesef karşıyım ama hayat böyle malesef Yırtılmış olmasa üçe kadar alamazsın bence.benm eşim biraz zorladı hafif kan geldi.tuvalettede senin gibi pembelik vardı ertesi gün bişey yoktu.doktora gittim yırtılmış dedi bana.snra içim rahatladı okdr dilatör denedm daha hiç kan gelmedi.

Ben en son 4. Dilatörü aldığımı yazmıştım burayı okuyorum ama egzersiz yapamadım kaç gündür. Eşim hastalandı hep onla uğraşıyorum. Normalde hep tek yaptım eşimle yapmayı da düşünüyordum. Dilerim yeniden başlayınca korkmam. Bir de zeytinyağı ile denemek istiyorum ama nedense tiksiniyorum. Yiyecek bir şey olduğu için mi ya da güven hissi vermiyor bana zeytinyağı

Ben de yarısını alabiliyorum ve aynı acı hissi bende de oluyor sanırım giriş kısmındaki o kas alısık olmadıgı için ve kasmaktan yırtılma acısı duyuyoruz aynısı bende de var.Dün 2.kez denedik yarısını aldım alırken gene ağrı ve yırtılm hissi oldu ama şöyle ilkinde acı 10 üzerinden 10’du dün 8’e düştü ağrı ilkinde 2 gün sürdü dün ise 10-15 dk içinde geçti gitti sanırım yavaş yavaş alışılıyor.Şimdi kasmadan yapmayı denemek hepsini almak istiyorum.İnşallah hepimiz kısa sürede alışırız.

Ben hindistan cevizi yağı denedim hem genital mantarı önleme özelliği varmıs hem de zarar vermedi hiç.Defalarca denemişimdir hindistan cevizi yağı kesinlikle daha iyi hem asidik değil bildiğim kadarıyla.

Açıkcası bunu bende düşündüm doktora söyler söylemez zannetmiyorum dedi sonra alttan baktı ve duruyo dedi açıkcası bozulmuş olsa sevinirim eşim üzülürde ama bozulmuşsa eşli denemede neden ilerlemesine izin veremiyorun girişte zorlanıyo eşim ben ilk girişte bişey hissetmiyorum çok fazla ama 2 3 santimden sonra yırtılma hissi aşırı bi acı oluyo ağlayacagım kadar bagıracagım kadar o neden ki

Yok benim ki sürmüyo o anlık hissediyorum itiyorum zorlamasına izin vermiyorum sonrasında acı yok ama bizim bu 3.ydü böyle oldu 3 keredir aynısını hissettim dilatör deniyorum 3.yü bugunde bi arkadasın önerdiği gibi 15 dakika içimde tutacam gel git yapınca acı olmuyo ama içerde sağ sol yapınca 3. Dilatördede hissiyat ve agrı oluyo inşallah çok yıpranıyoruz eşimde bende onada üzülüyorum

Canım o acı hissi ordaki kasları kastıgın için eşin girerken zorluyor ondan oluyor.yoksa zar böyle eşinin girmesini engelleyecek kalınlıkta güclü birşey kesinlikle degil.ben cok az kan gelince sadece zorlandı bence yırtılmadı dedim.doktor yırtılmıs dedi.bu beni daha cok rahatlattı orda zar yok olarak bilmek.gidebiliyosan eşinden gizli git.bence kesin kan geldiyse yırtıldı.cnkü bu kan üç kere dört kere gelen bişey degilki bir kere oluyor minnacık kan geliyomus.bence kesin kurtuldum hadi gözün aydın varsın eşin bilmesim sen emin ol ama.

İnşallah yaa gitsin kurtulayım malesef şu ara yalnız gidemem şehire çok uzak bi yerdeyiz görev nedeniyle kaslar olabilir belki yanlış yöne zorluyodur bi de bende korku panik olunca acı 1 ken 10 oluyodur ama ilişki öncesi 1 2 saat önce 2 tane kas gevsetici hap alıyorum işe yaramıyomu ki dilatör denerken bile dizlerim titriyo ter içinde kalıyorum

Nolur nasıl yaptın anlatırmısın acı varmıydı uyusturucu krem kullandınmı
ben baya zor bir hastaydım. çocukluğumda anne ve babamın ilişkisini görmüştüm. değil eşimin elini kendim bile dokunamıyodum hatta bakamıyodum. burda kızların yazdıklarını uygulamaya çalıştım epey. olmadı. sağolsun eşim çok anlayışlı davrandı. tedaviye gidelim diye çok yer araştırdık. bir yer buldum. hem bilinçaltı tedavisi uyguladılar hem de vajinismus tedavisi yaptılar. 5 gün sürdü tedavim. ve hafta sonu eşimin gerçek karısı oldum

Bacılar çok acele ediyorsunuz sanki. Ben dilatörlerle 1 hafta kadar tek tek çalıştım. Kızlık olmadığı halde. 4 boyda çok kötü oldum içim parçalanacak gibiydi. Doktor 4. Boyu 10 gün yap olmazsa ameliyat edecem dedi. Darlık varmış. Siz hemen bi sonraki boya geçiyorsunuz. 1 hafta olmasada 4 gün yapın. Hatta eşli yapın. Günlere bölün 2 gün siz yaptıysanız 2 gün eşinize yaptırın. En içinizde 10 15 bekletin ki açılsın. Denemelerde de dilatörü çıkarttığınızda giriş yapın. Kayganlaştırıcı daha etkili deneme sırasında. Eşlerinizde doktora danışıp ilaç kullansınlar. Stres kaynaklı onlarda da sorun oluşuyor. Birde denemede popoya doğru giriş olacak düz değil. Kendime faydam olamadı ama bunları deneyimledim. İnşallah birine faydam dokunur. Terapileri eşli yaparsanız ilişki esnasında eşi itme durumu olmaz yada az olur.

Bilinçaltı tedavisi kaç seans yapıldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…