- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.341
Allah razi olsun sizden 5 yil sonra artik psikoloji de kaldirmiyor bakalim bu dediginizi de deneyecegim o kasilma olayini bi aşsak zaten hersey olacakCanim sana doktor oneremiyecegim ama nasil yendigimi anlatabilirim 3 aylik evliyim 2 ay ugrastik canim okadr yaniyoduki devam edemiyorduk kendimi kastigimdan canim yaniyodu zeytinyagi ile ve esin ustunde yenenleri okudum burda bende oyle denedim esimin ustunde ben ve esim bol yag sürdük yavas yavas kendimi kasmadan ve en onemlisi ıkındım ıkıninca delik buyuyo ıkıninca cok rahat girdi ve canim hic acimadi resmen saka gibi geliyo insana yapamadigim zman kendimi kastigimda asiri derecede aciyodu o acinin ceyregini yasamadim orda bi baskı ve açılma hissediyorsun inan bana kendini kasmazsan kesinlikle acı hissetmiyorsun insaAllah yenersin kurtulursun.
cocuk yok artik yaşdan dolayida cocuk istiyoruz belki bu durumu yenmeden asilama yaptirip en azindan su ustmuzde ki cocuk baskisini yeneriz diye dusunuyoruz cok zor bi durum Rabbim sevmedigi kulunu sınamazmis bizim de sinavimiz bu napalim buna da cok sukurÇocuğun var mı peki? Ben de 1yil çektim snra ameliyat oldum şuan tam olmasada oluyor kasmıyor eskisi gibi kızlığı alıp genişletme yaptılar .psikolojik onu anladm kendimi kasinca ilk evlendigimde mosmor oluyordu vücudum .şimdi iyiyiz şükür
Doğru ama sabırsızlanıyo insan eşte stres oluyo etkileniyo doğru bugun denileni yapacam 3. Boyu 15 20 dakika içimde tutacam inşallah 4. Boy dilatörüm yok malesef artık olsa hayırlısıyla olmazsa başka yollar deneyecem doktorda deneyecem Allah yardımcımız olsun güzel haberler sizede banada herkesede nasip etsinBacılar çok acele ediyorsunuz sanki. Ben dilatörlerle 1 hafta kadar tek tek çalıştım. Kızlık olmadığı halde. 4 boyda çok kötü oldum içim parçalanacak gibiydi. Doktor 4. Boyu 10 gün yap olmazsa ameliyat edecem dedi. Darlık varmış. Siz hemen bi sonraki boya geçiyorsunuz. 1 hafta olmasada 4 gün yapın. Hatta eşli yapın. Günlere bölün 2 gün siz yaptıysanız 2 gün eşinize yaptırın. En içinizde 10 15 bekletin ki açılsın. Denemelerde de dilatörü çıkarttığınızda giriş yapın. Kayganlaştırıcı daha etkili deneme sırasında. Eşlerinizde doktora danışıp ilaç kullansınlar. Stres kaynaklı onlarda da sorun oluşuyor. Birde denemede popoya doğru giriş olacak düz değil. Kendime faydam olamadı ama bunları deneyimledim. İnşallah birine faydam dokunur. Terapileri eşli yaparsanız ilişki esnasında eşi itme durumu olmaz yada az olur.
Amin inşallah canım. Senin eşte sıkıntılı kan zar vs biz 2 seneden fazladır uğraşıyoruz. Hepsi ameliyatla oldu. Biraz daha çalış olmazsa sende bi psikolojik destek al canımDoğru ama sabırsızlanıyo insan eşte stres oluyo etkileniyo doğru bugun denileni yapacam 3. Boyu 15 20 dakika içimde tutacam inşallah 4. Boy dilatörüm yok malesef artık olsa hayırlısıyla olmazsa başka yollar deneyecem doktorda deneyecem Allah yardımcımız olsun güzel haberler sizede banada herkesede nasip etsin
Dilatörle çalışıp 1 ay yarım alıp sonra normale dönen arkadaşım var. Kayganlaştırıcı jeli bol kullan belki ıslaklık az oluyordurArkadaşlar ben p*nisin yarısını alabiliyorum sonra bir baskı hissi duvar gibi bir his oluşuyor dilatör e çalışmam gerekiyor mu?
Aynen öyle sizin nasıl ameliyatla oldu psikolojik destekmi alayım jinekologamı gideyimAmin inşallah canım. Senin eşte sıkıntılı kan zar vs biz 2 seneden fazladır uğraşıyoruz. Hepsi ameliyatla oldu. Biraz daha çalış olmazsa sende bi psikolojik destek al canım
Bu hastalık için bir doktora görünün o sizi yönlendirir.Aynen öyle sizin nasıl ameliyatla oldu psikolojik destekmi alayım jinekologamı gideyim
Merhaba, sizin adiniza cok sevindim:) acaba nerden terapi aldiginizi ogrenebilir miyim? O kadar umutsuzum ki, o kadar biktim ve yoruldum ki anlatamam...2 seans EMDR, 1 Seans Hipnoz yapıldı
Yani yaş ilerlediyse aşılama yapın tabicocuk yok artik yaşdan dolayida cocuk istiyoruz belki bu durumu yenmeden asilama yaptirip en azindan su ustmuzde ki cocuk baskisini yeneriz diye dusunuyoruz cok zor bi durum Rabbim sevmedigi kulunu sınamazmis bizim de sinavimiz bu napalim buna da cok sukur
Selam arkadaşlar ben de bu dertten muzdariptim ve bunu uzman yardımıyla çözmeye karar verdim. Uzuun araştırmalar sonucu hera kliniğe gittim ve tedavilere başladım. Çok sevimli dr şenay hanım ve nuray hanımla derdime çare buldumeğer sizde bu sorunu bi uzman yardımıyla aşmak isterseniz daha fazla beklemeden HERA kliniğe gidebilirsiniz. Tedaviler tamamen sizin isteğiniz ve gelişiminize göre ilerliyor hiç bir şekilde size zaman kısıtlaması yapmıyorlar. Her türlü soru ve sıkıntılarıma cevap oldular özellikle nuray hanımı çok uğraştırdım ama değdi sonunda yendim
Hindistan cevizi yağı en iyisi hiç sıkıntısız işinizi kolaylaştırıyor ve konforlu tavsiye ederim.Arkadaşlar bebe yağı iyi mi yoksa zeytinyağı mı olmalı?
Cnm ilk önce kendi parmağınla alış icinde tut git gel yap orayi alıştır sonra eşinin parmagını dene bnce vemcaineyi ben kullanmıştım bende işe yaramamıştı sıkıodum 5 dk bekliyip deniyodum uyusukluk cok cabuk geciodu bnde ust ustde sıktığım zamanda yanma yapiodu baya ve yanma gecmiodu tahriş oluodu bnde olmadı yaniKızlarr demin vemceine spreyle ilk defa iki parmak denedim.ve oldu.ama eşimin parmakları Yarıya kadar girdi.spreyin etkisi ne kadar sürüyor.ya da yine mi yapamadım
Bazıları çatala çıkarıyor bazıları sedyede yapıyormuş. Ben çatala çıkmıştım. Sakın korkma sen istemediğin sürece hiçbişey yapmaz. Öncesinde konuşup rahatlatacak seni.Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum aslında 4. Boy ve 4. Boy aparatı kalınlaştırıp egzersiz yapıyorum ama eşli deneme bir türlü olmuyor aylardır uğraşıyorum bekliyorum erteliyorum ama başaramadım.. çarşamba günü için doktora randevu aldım buradan öğrendiğim bir doktor Burcu Çetinkaya.. ama içimde korku var muayene yada seanslarda neler yapıyor doktorlar yani aparat deniyorlar biliyorum ama ben bacaklarımı açmaya korkan biriyim çatal gibi mi yoksa daha rahat bir ortam mı doktora gidenler Bilgi verebilir mi kasılıp korkacak birşey var mı
Umarım olur.dünden beri çok üzünüm...aslında iki parmagı alamıyordum bir anda oldu.bu aşama böyle gşdiyor sanırım zamanla hiç yapamadıklarımızı yapıyoruz ama eşimin p.nisinde ölçümtm 3 4 parmak gibi duruyo arkadaslar normal mi ya.olmcak gibi hissediyorum çok korkuyorum ve hergün aglıyorum artık..Cnm ilk önce kendi parmağınla alış icinde tut git gel yap orayi alıştır sonra eşinin parmagını dene bnce vemcaineyi ben kullanmıştım bende işe yaramamıştı sıkıodum 5 dk bekliyip deniyodum uyusukluk cok cabuk geciodu bnde ust ustde sıktığım zamanda yanma yapiodu baya ve yanma gecmiodu tahriş oluodu bnde olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?