Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam arkadaşlar ben de bu dertten muzdariptim ve bunu uzman yardımıyla çözmeye karar verdim. Uzuun araştırmalar sonucu hera kliniğe gittim ve tedavilere başladım. Çok sevimli dr şenay hanım ve nuray hanımla derdime çare buldum eğer sizde bu sorunu bi uzman yardımıyla aşmak isterseniz daha fazla beklemeden HERA kliniğe gidebilirsiniz. Tedaviler tamamen sizin isteğiniz ve gelişiminize göre ilerliyor hiç bir şekilde size zaman kısıtlaması yapmıyorlar. Her türlü soru ve sıkıntılarıma cevap oldular özellikle nuray hanımı çok uğraştırdım ama değdi sonunda yendim

Allah razi olsun sizden 5 yil sonra artik psikoloji de kaldirmiyor bakalim bu dediginizi de deneyecegim o kasilma olayini bi aşsak zaten hersey olacak

cocuk yok artik yaşdan dolayida cocuk istiyoruz belki bu durumu yenmeden asilama yaptirip en azindan su ustmuzde ki cocuk baskisini yeneriz diye dusunuyoruz cok zor bi durum Rabbim sevmedigi kulunu sınamazmis bizim de sinavimiz bu napalim buna da cok sukur

Doğru ama sabırsızlanıyo insan eşte stres oluyo etkileniyo doğru bugun denileni yapacam 3. Boyu 15 20 dakika içimde tutacam inşallah 4. Boy dilatörüm yok malesef artık olsa hayırlısıyla olmazsa başka yollar deneyecem doktorda deneyecem Allah yardımcımız olsun güzel haberler sizede banada herkesede nasip etsin

Amin inşallah canım. Senin eşte sıkıntılı kan zar vs biz 2 seneden fazladır uğraşıyoruz. Hepsi ameliyatla oldu. Biraz daha çalış olmazsa sende bi psikolojik destek al canım

Merhaba, orada nasil bir tedavi uyguladilar size? Parmak ve dilayor ehzersizi yaltiniz mi? Yoksa psikolojik danismanlkk mi yaptilar acaba? Bunlarin hic biri bende ise yaramadi, artik umudum tukendi...

Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum aslında 4. Boy ve 4. Boy aparatı kalınlaştırıp egzersiz yapıyorum ama eşli deneme bir türlü olmuyor aylardır uğraşıyorum bekliyorum erteliyorum ama başaramadım.. çarşamba günü için doktora randevu aldım buradan öğrendiğim bir doktor Burcu Çetinkaya.. ama içimde korku var muayene yada seanslarda neler yapıyor doktorlar yani aparat deniyorlar biliyorum ama ben bacaklarımı açmaya korkan biriyim çatal gibi mi yoksa daha rahat bir ortam mı doktora gidenler Bilgi verebilir mi kasılıp korkacak birşey var mı

Kızlaaar işi ilerlettim bir üst seviyeye çıktımYarısından biraz daha fazlasını aldım ve ileri geri yapabildik acıdan sadece içimde durup sonra çıkıyordu eşim hala orada hassasiyet var.Bu kez 2 kez girip çıktı ve kasılmalarım azaldı. Benim sürecim biraz yavaş ilerledi ama şükür bitti bitiyor.Bekaret olmaması da artık beni çok rahatlatan bir unsur ne yalan söyleyeyim. Gittiğim regresyon çalışmaları sonuç verdi.Herkesin tedavi süreci farklı bunu anladım.Hepiniz kendinize en uygun tedavi yöntemini bulun ve devam edin.Hepiniz iyi ki varsınız bu sayfa bana çok cesaret verdive vermeye de devam ediyor.

Kızlarr demin vemceine spreyle ilk defa iki parmak denedim.ve oldu.ama eşimin parmakları Yarıya kadar girdi.spreyin etkisi ne kadar sürüyor.ya da yine mi yapamadım

Kızlarr demin vemceine spreyle ilk defa iki parmak denedim.ve oldu.ama eşimin parmakları Yarıya kadar girdi.spreyin etkisi ne kadar sürüyor.ya da yine mi yapamadım
Cnm ilk önce kendi parmağınla alış icinde tut git gel yap orayi alıştır sonra eşinin parmagını dene bnce vemcaineyi ben kullanmıştım bende işe yaramamıştı sıkıodum 5 dk bekliyip deniyodum uyusukluk cok cabuk geciodu bnde ust ustde sıktığım zamanda yanma yapiodu baya ve yanma gecmiodu tahriş oluodu bnde olmadı yani

Bazıları çatala çıkarıyor bazıları sedyede yapıyormuş. Ben çatala çıkmıştım. Sakın korkma sen istemediğin sürece hiçbişey yapmaz. Öncesinde konuşup rahatlatacak seni.

Umarım olur.dünden beri çok üzünüm...aslında iki parmagı alamıyordum bir anda oldu.bu aşama böyle gşdiyor sanırım zamanla hiç yapamadıklarımızı yapıyoruz ama eşimin p.nisinde ölçümtm 3 4 parmak gibi duruyo arkadaslar normal mi ya.olmcak gibi hissediyorum çok korkuyorum ve hergün aglıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…