- 20 Haziran 2019
- 113
- 24
- 13
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.361
Dilatör daha kolay 3 4 ü yapınca olur. Terapi yaparken tüm boylar yanında olsun gözün alışsın.penis dilatör gibi sert değil.Umarım olur.dünden beri çok üzünüm...aslında iki parmagı alamıyordum bir anda oldu.bu aşama böyle gşdiyor sanırım zamanla hiç yapamadıklarımızı yapıyoruz ama eşimin p.nisinde ölçümtm 3 4 parmak gibi duruyo arkadaslar normal mi ya.olmcak gibi hissediyorum çok korkuyorum ve hergün aglıyorum artık..
Üzmeyin kendinizi bir anlık cesarete bakıyor derin nefes alın ve kendinizi serbest bırakın saniyelik birşey o giriş. Girişteki acıyı atlattıktan sonra biraz daha alışıyorsunuz ve acı azalıyor giderek yani korkacak birşey olmadıgını bilinçaltı da anlıyor ve kabul etmeye başlıyor.Zamana ihtiyaç duyuyor insan bu rahatsızlığı yaşarken kendinize zaman tanıyın.Bakın burada bir sürü kadın bunu başardı siz de başaracaksınız.Denemelerinizde kayganlaştırıcı,yağ vs bunların desteğini de mutlaka kullanmayı bırakmayın.Ve penis kesinlikle dilatörden çok daha kolay ve rahat denemekten vazgeçmeyin.Umarım olur.dünden beri çok üzünüm...aslında iki parmagı alamıyordum bir anda oldu.bu aşama böyle gşdiyor sanırım zamanla hiç yapamadıklarımızı yapıyoruz ama eşimin p.nisinde ölçümtm 3 4 parmak gibi duruyo arkadaslar normal mi ya.olmcak gibi hissediyorum çok korkuyorum ve hergün aglıyorum artık..
Pes etmicem elimden geleni yapıcam yalnız utanarak soruyorum.p nesi gerçekten 4 parmak kalınlıgında mı.evde dilatörüm var ama dördüncü dilatör okdr kalın degil sanki.beni en cok endişelendiren bu oluyo suan.kendimi telki etmeye çalışıyorum sonucta ordan bebek kafası cıkıyor diye.iki parmagı zor yaptıgm için 4 parmagı düşünemiyorum..Üzmeyin kendinizi bir anlık cesarete bakıyor derin nefes alın ve kendinizi serbest bırakın saniyelik birşey o giriş. Girişteki acıyı atlattıktan sonra biraz daha alışıyorsunuz ve acı azalıyor giderek yani korkacak birşey olmadıgını bilinçaltı da anlıyor ve kabul etmeye başlıyor.Zamana ihtiyaç duyuyor insan bu rahatsızlığı yaşarken kendinize zaman tanıyın.Bakın burada bir sürü kadın bunu başardı siz de başaracaksınız.Denemelerinizde kayganlaştırıcı,yağ vs bunların desteğini de mutlaka kullanmayı bırakmayın.Ve penis kesinlikle dilatörden çok daha kolay ve rahat denemekten vazgeçmeyin.
Evet erekte olmuş penisin çapı biraz daha kalın benim de ilk başta gözüm korkmuştu. Ama unutmayın dilatör sert bir yapı. Penis ise yumuşak dokulu bir organ.Biliyorum ne kadar korkutucu geldiğini ama dediğim gibi saniyelik bir şey giriş acı veriyor başta doğru ama alıştıkça ağrı azalacak.Benim ilk başta keskin olmuştu ağrısı sonra azalmaya başladı.Tamamen yok olmadı henüz ama azaldığını gördükçe umutlanıp katlanıyorsunuz.Şöyle düşünün orası bir kas dokusu esnek olmasına rağmen bunca yıl oraya hiçbir şey girmedi acıması da ağrıması da doğal.Siz kendinizi rahatlatarak bacaklarınızı gevşeterek kendinize yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca bu iç huzursuzluğu umut kırıklığıyla ruhumuzda kalbimizde yaşadığımız acının yanında inanın o anlık fiziksel acı ufacık kalır.En azından bunu düşünün.Olduktan sonra üzerinizden dünyanın yükü kalkmış gibi olacaksınız.Parmağın vajinanıza girmesine alışıp duyarsızlaştıktan sonra penis alma cesareti kendiliğinden geliyor.Eşinizin parmağıyla egzersize devam edin.İlişki deneyeceğiniz zaman yine önce parmakla deneyip ardından penisle denemeye geçebilirsiniz.Parmak girip çıktıktan sonra oraya birşeyin girip çıkması fikri normal geliyor korku biraz olsun azalıyor.İyi haberlerinizi bekliyoruz denemeye devam.Pes etmicem elimden geleni yapıcam yalnız utanarak soruyorum.p nesi gerçekten 4 parmak kalınlıgında mı.evde dilatörüm var ama dördüncü dilatör okdr kalın degil sanki.beni en cok endişelendiren bu oluyo suan.kendimi telki etmeye çalışıyorum sonucta ordan bebek kafası cıkıyor diye.iki parmagı zor yaptıgm için 4 parmagı düşünemiyorum..
Bekaretiniz nasıl gitti acaba giderken hissettinizmi acı falan ve penisin yarısını gecmişsiniz eşiniz zorlayarakmı giriyo eşim giremiyo bazen cok dar duvar var sanki diyo ama ben rahatlatıyorum kendimi anlayamıyorum ki birde girdikten sonrası 2 3 santimden sonrası sanki parçalanıyo gibiyim öyle bi acı ağrı normal diyo arkadaşlarım ama bnmde kızlık zarımın hepsi gitmediyse bile bi kısmı yırtıldı zedelendi biliyorum valla anlayamadıgım için soruyorumKızlaaar işi ilerlettim bir üst seviyeye çıktımYarısından biraz daha fazlasını aldım ve ileri geri yapabildik acıdan sadece içimde durup sonra çıkıyordu eşim hala orada hassasiyet var.Bu kez 2 kez girip çıktı ve kasılmalarım azaldı. Benim sürecim biraz yavaş ilerledi ama şükür bitti bitiyor.Bekaret olmaması da artık beni çok rahatlatan bir unsur ne yalan söyleyeyim. Gittiğim regresyon çalışmaları sonuç verdi.Herkesin tedavi süreci farklı bunu anladım.Hepiniz kendinize en uygun tedavi yöntemini bulun ve devam edin.Hepiniz iyi ki varsınız bu sayfa bana çok cesaret verdive vermeye de devam ediyor.
Dilatör varken neden parmak kiPes etmicem elimden geleni yapıcam yalnız utanarak soruyorum.p nesi gerçekten 4 parmak kalınlıgında mı.evde dilatörüm var ama dördüncü dilatör okdr kalın degil sanki.beni en cok endişelendiren bu oluyo suan.kendimi telki etmeye çalışıyorum sonucta ordan bebek kafası cıkıyor diye.iki parmagı zor yaptıgm için 4 parmagı düşünemiyorum..
Yani sorma nedenim parmak daha zor dilatör daha kolay ve dilatör p... den biraz daha küçük ama 4. Dilatörün faydası olacaktır diye düşünyrum bende 4. Dilatörü aldm bugun eşli denicem inşallah sorun yaşamasan hallederimPes etmicem elimden geleni yapıcam yalnız utanarak soruyorum.p nesi gerçekten 4 parmak kalınlıgında mı.evde dilatörüm var ama dördüncü dilatör okdr kalın degil sanki.beni en cok endişelendiren bu oluyo suan.kendimi telki etmeye çalışıyorum sonucta ordan bebek kafası cıkıyor diye.iki parmagı zor yaptıgm için 4 parmagı düşünemiyorum..
Ben bebe yağı hiç almadım jel işe yaramadı bende yapış yapış oluyodu ama zeytünyagından memnun kaldım şöyle ki dilatörde memnun kaldım p...te kayıyo arada ama yüne en iyisi zeytinyağı benceArkadaşlar bebe yağı iyi mi yoksa zeytinyağı mı olmalı?
bebe yağı ben de aşırı yanma yapmıştı. zeytinyağı daha iyi benceArkadaşlar bebe yağı iyi mi yoksa zeytinyağı mı olmalı?
Alerjik bünyeniz varsa gleitgelen kullanabilirsinizbebe yağı ben de aşırı yanma yapmıştı. zeytinyağı daha iyi bence
alerjikmi bilmiyorum ama baya yanmam olmuştu. ondan zeytinyağı denemiştim. o yakmadıAlerjik bünyeniz varsa gleitgelen kullanabilirsiniz
Normal tabi cnm aşama aşama ilerle hızlı ilerlersen sonuca ulasamazsin busrfer karamsara vaglarsin hic yapamicam drrsin ben 4 parmagi alioken gun geliodu 1 parmagi alamiodum duzgun ve dengeli ilerlersen 1 2 haftaya atlatırsın inanki bak yapilmicak hicbirsey yok biz gözümüzde büyütüyomuşuz simdi diceksin demesi kolay cunku yenmeden once bende oyle diyodum ama maalesef dogruUmarım olur.dünden beri çok üzünüm...aslında iki parmagı alamıyordum bir anda oldu.bu aşama böyle gşdiyor sanırım zamanla hiç yapamadıklarımızı yapıyoruz ama eşimin p.nisinde ölçümtm 3 4 parmak gibi duruyo arkadaslar normal mi ya.olmcak gibi hissediyorum çok korkuyorum ve hergün aglıyorum artık..
Kaç cm tir bilemyrum da ben orta parmaığımı denerken bozolmuştumerhaba arkadaşlar bugun ilişki denemesi yaptım yine ilk girişte cok kötüydü zeytinyağıyla denedim ama dayanacam ddm eşim bi 5 santim kadar girdi sonra ereksiyonu bitti geri çekildi ama kanamam olmadı kızlıj zarı 5 santim girince bozulması gerekmiyomu yaa valla yoruldum artıkkimseyede soramıyorum
Dilatörle denememde pembe su gelmişti o zaman o kızlıktı ama bnm orta parmak cift parmak hiç bişey olmamıştı hatta 3. Dilatördede bişey olmamıştı 4. Dilatörde pembe su gelmişti doktor duruyo demişti ama bozulmuş demekKaç cm tir bilemyrum da ben orta parmaığımı denerken bozolmuştu
çatal zor değil mi bana çok korkutucu geliyor vajinismus olmayanlar bile çekiniyor çataldanBazıları çatala çıkarıyor bazıları sedyede yapıyormuş. Ben çatala çıkmıştım. Sakın korkma sen istemediğin sürece hiçbişey yapmaz. Öncesinde konuşup rahatlatacak seni.
Sanırım bu ağrı olayı biraz yapısal ve kasılmayla da ilgili bir durum.Eşim ilk başta biraz zorladı girmek için yoksa olmuyordu bizim. Eşinizin duvar dediği şey muhtemelen kasılmanızdan dolayı vajina içinin sertleşip devam etmesine izin vermemesinden olabilir.Eşim ilk seferde bana daha ilerletemiyorum çok sıkıyorsun orayı sert duvar gibi oluyor demişti.Dün gece mesela biraz daha rahattım yavaş yavaş ilerletebildik.Bekaretim ilk gittiğinde yırtılma hissi gibi çok keskin bir ağrı hissettim.Hiç anlamadım nasıl oldu diyenlere çok özeniyorum bu yüzden. Yani keskin bir ağrı duyabilirsiniz buna hazır olun bu acıdan da kaçınmayın o acının sonucunda ölmüyorsunuz neticede bunu kendinize hatırlatın ben hep öyle yaptım.O yırtılma acısının ardından biz devam etmedik eşim 1-2 dk içeride kaldı hareketsiz sonra çıktı ve bitti.Bir iki damla kan gördüm tuvalete gittiğimde o kadarcık hiç öyle akan bişey yok ortada bize hep yalan atılmış bu konuyla ilgili.Ben ikincide bile kan gelir mi ürküntüsü içindeydim hiçbir şey gelmedi.Biz hindistan cevizi yağının çok faydasını gördük çünkü korku ve endişeden ıslaklık azalıyor.Hem kendime hen eşime hindistan cevizi yağından uyguladım.Ve daha kolay ilerledik.Kayganlaşmadan denemek çok daha acılı oluyor tecrübeyle sabit.Yani diyeceğim o ki sıkın dişinizi dayanın acı 1 seferlik ve yendiğinizde eşinizin yüzündeki o mutlu ifade içinizdeki başarma hissi gerçekten acıyı unutturuyor. Umarım hızlıca çözüme kavuşursunuz.Bekaretiniz nasıl gitti acaba giderken hissettinizmi acı falan ve penisin yarısını gecmişsiniz eşiniz zorlayarakmı giriyo eşim giremiyo bazen cok dar duvar var sanki diyo ama ben rahatlatıyorum kendimi anlayamıyorum ki birde girdikten sonrası 2 3 santimden sonrası sanki parçalanıyo gibiyim öyle bi acı ağrı normal diyo arkadaşlarım ama bnmde kızlık zarımın hepsi gitmediyse bile bi kısmı yırtıldı zedelendi biliyorum valla anlayamadıgım için soruyorum
Kan gelmek zorunda değil belki esnektir zarınız. Kızlık zarı vajina girişinden 1.5-2 cm içeridedir.merhaba arkadaşlar bugun ilişki denemesi yaptım yine ilk girişte cok kötüydü zeytinyağıyla denedim ama dayanacam ddm eşim bi 5 santim kadar girdi sonra ereksiyonu bitti geri çekildi ama kanamam olmadı kızlıj zarı 5 santim girince bozulması gerekmiyomu yaa valla yoruldum artıkkimseyede soramıyorum
Dediklerinizi tek tek uygulcam inşallah bende yazarım buraya gelin oldum diye...Evet erekte olmuş penisin çapı biraz daha kalın benim de ilk başta gözüm korkmuştu. Ama unutmayın dilatör sert bir yapı. Penis ise yumuşak dokulu bir organ.Biliyorum ne kadar korkutucu geldiğini ama dediğim gibi saniyelik bir şey giriş acı veriyor başta doğru ama alıştıkça ağrı azalacak.Benim ilk başta keskin olmuştu ağrısı sonra azalmaya başladı.Tamamen yok olmadı henüz ama azaldığını gördükçe umutlanıp katlanıyorsunuz.Şöyle düşünün orası bir kas dokusu esnek olmasına rağmen bunca yıl oraya hiçbir şey girmedi acıması da ağrıması da doğal.Siz kendinizi rahatlatarak bacaklarınızı gevşeterek kendinize yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca bu iç huzursuzluğu umut kırıklığıyla ruhumuzda kalbimizde yaşadığımız acının yanında inanın o anlık fiziksel acı ufacık kalır.En azından bunu düşünün.Olduktan sonra üzerinizden dünyanın yükü kalkmış gibi olacaksınız.Parmağın vajinanıza girmesine alışıp duyarsızlaştıktan sonra penis alma cesareti kendiliğinden geliyor.Eşinizin parmağıyla egzersize devam edin.İlişki deneyeceğiniz zaman yine önce parmakla deneyip ardından penisle denemeye geçebilirsiniz.Parmak girip çıktıktan sonra oraya birşeyin girip çıkması fikri normal geliyor korku biraz olsun azalıyor.İyi haberlerinizi bekliyoruz denemeye devam.
Dilatörde 3 ve dördü alamadım.parmaga geçtim iki parmak alamayınca ona caba sarfedeyim dedimDilatör varken neden parmak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?