Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 parmak mıı ben 2 den sonra eşli denicem sanıyordum.nasıl olacsk dört parmak banada aşamaları anlatırmısınız..

3 ve 4 olmadı malesef yapamadıkca morelim bozuldu ikiyi bile almakta zorlandım.şimdi parmakla sıfırdan baslamışım gibi hissederek tekrar basladım ama 4 parmak egzersizi falan oldugunu bilmiyordum
O yüzden dilatör daha kolay bana da burda bi arkadaş söylemişti. Önce karnını şişirerek nefes al. Ikınarak verirken dilatörleri almaya çalış. Bebe yağı yada zeytin yağı kullanın

Benimde aynen daha önce öyle his oluyodu itiyodum o esnada yeter diye eşimde korkuyo zorlayamıyo oraya dayanınca neyise ven dilatörle denerken 1 2 damla pembe kan oldu sonra doktora gttm zar duruyo dedi neyse bi daha denedik bende aynı yırtılma hissi dayanamadım sonra dilatöre dönüş yaptım ama 4. Dilatörüm yoktu 3.yle denedim 2 gün bayagı denedim içimde 15 dakika tuttum gel gir yaptım 1 2 damla pembelikte o zaman oldu neyse bugun eş denemesi yaptım eşim 5 santim kadar girdi giriş kısmı cok acılıydı ama itmedim bu sefer sonra eşimin ereksiyonu bitti cıktı tabi kanamam olmadı ya bekaretim bozulmustu dilatörle ya da hala bozulmadı duruyo

EVET uzun zamandır bende bugunü bekledim üstüne düşüp hiç egzersiz yapmamıştım egzersiz yaptım 3 4 gün ara verdim tekrar yaptım en son 4ü denedim aradan yine 3 gün fln geçti bugun ikindi civarı eşli denedim sadece başını alabildim olmadı tamamı. Elimfen ayağımdan can gtti üzüldüm yine burdan bi kaç arkadşla konuştum sağolsun destek oldular akıl verdiler. Az önce yine denedim bu sefer üst pozisyonda ve oldu tamamı girdi 2 defa tamamnı aldım içime . BENDE YENDİM BENDE .. şimdilik sprey ve dilatörle yendim ama Rabbiminde izniyle bundan sonra yavaş yavaş onları da bırakıcam . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Bana destek olan arkadaşlardanda Rabbim binlerce kez razı olsun

Çok sevindimmm tebrikleeer bu sayfadaki dayanışmamız hepimize yaradı

Evet çok şükür , binlerce şükür inşallah spreyle dilatörü de bırakıp normal bir yaşam kaliteaine erişmek istyrum
Vajinismus bitti artık devamı gelir zamanla alışıcaz hepimiz inşallah. Ben tümünü alamadım ama yarısından fazlasını aldım ileri geri yaparken ağrı oldu biraz ama alışınca o da bitecek insallah

Ben altta denedm sadefe başı girdi mümlün değil ilerletemedim. Ama üstüne oturma pozisyonu gerçekten rahat derlerdi de inanamazdım ama doğruymuş yönünü bulunca herşey oluyomuş. Daha gel git yapmadm ama oda dedğiniz gbi zamanla olur inşallah

Sizin adiniza da cok sevindim.. peki nasil buldunuz ypnu ben bir turlu yonunu bulamiyorum... Ayrica bahsetiginiz sprey vemcaine mi? Eczanelerden bulabilir miyim? Yardimci olursaniz cok sevinirin...

Arkadaşlar sizce en rahat pozisyon hangisi peki? Üstte olmak diyorlar ama cesaret edemiyorum ben
Bugum denemiş biri olarak wallahi en rahat pozisyon üstte olmak elinizle yönünü ayarlayarak dizlerinizin üstünede yavaş yavaş oturun kasmaykn kendinizi

Arkadaşlar sizce en rahat pozisyon hangisi peki? Üstte olmak diyorlar ama cesaret edemiyorum ben
Bence herkesin rahat ettiği pozisyon farklı olabilir biz birçok pozisyon denedik bana en rahat gelen alta geçip dizlerimi yukarı çektiğim pozisyon oldu daha kolay içeriye alabildim deneyerek bulun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…