- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.381
Anladım dilatörler daha basit aslındaDilatörde 3 ve dördü alamadım.parmaga geçtim iki parmak alamayınca ona caba sarfedeyim dedim
4 parmak mıı ben 2 den sonra eşli denicem sanıyordum.nasıl olacsk dört parmak banada aşamaları anlatırmısınız..Normal tabi cnm aşama aşama ilerle hızlı ilerlersen sonuca ulasamazsin busrfer karamsara vaglarsin hic yapamicam drrsin ben 4 parmagi alioken gun geliodu 1 parmagi alamiodum duzgun ve dengeli ilerlersen 1 2 haftaya atlatırsın inanki bak yapilmicak hicbirsey yok biz gözümüzde büyütüyomuşuz simdi diceksin demesi kolay cunku yenmeden once bende oyle diyodum ama maalesef dogru
3 ve 4 olmadı malesef yapamadıkca morelim bozuldu ikiyi bile almakta zorlandım.şimdi parmakla sıfırdan baslamışım gibi hissederek tekrar basladım ama 4 parmak egzersizi falan oldugunu bilmiyordumAnladım dilatörler daha basit aslında
O yüzden dilatör daha kolay bana da burda bi arkadaş söylemişti. Önce karnını şişirerek nefes al. Ikınarak verirken dilatörleri almaya çalış. Bebe yağı yada zeytin yağı kullanın3 ve 4 olmadı malesef yapamadıkca morelim bozuldu ikiyi bile almakta zorlandım.şimdi parmakla sıfırdan baslamışım gibi hissederek tekrar basladım ama 4 parmak egzersizi falan oldugunu bilmiyordum
Yardımcı olur musunuzSelamun aleyküm kızlar, ben vajinismusu geçen Mayıs ayında yendim çok şükür. Yardıma ve desteğe ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum.
Deneyim o zaman tekrardanO yüzden dilatör daha kolay bana da burda bi arkadaş söylemişti. Önce karnını şişirerek nefes al. Ikınarak verirken dilatörleri almaya çalış. Bebe yağı yada zeytin yağı kullanın
Aynen parmakla daha zor çünküDeneyim o zaman tekrardan
Ben kızlığımdan beri alışkınım bartolin kist operasyonu geçirdim. 2 kez. 2 kez ameliyat oldum. 3 kez falan ilişki olmayınca doktora gidip çıktım derken. Baya bi deneyimim varçatal zor değil mi bana çok korkutucu geliyor vajinismus olmayanlar bile çekiniyor çataldanyendin mi sen
Benimde aynen daha önce öyle his oluyodu itiyodum o esnada yeter diye eşimde korkuyo zorlayamıyo oraya dayanınca neyise ven dilatörle denerken 1 2 damla pembe kan oldu sonra doktora gttm zar duruyo dedi neyse bi daha denedik bende aynı yırtılma hissi dayanamadım sonra dilatöre dönüş yaptım ama 4. Dilatörüm yoktu 3.yle denedim 2 gün bayagı denedim içimde 15 dakika tuttum gel gir yaptım 1 2 damla pembelikte o zaman oldu neyse bugun eş denemesi yaptım eşim 5 santim kadar girdi giriş kısmı cok acılıydı ama itmedim bu sefer sonra eşimin ereksiyonu bitti cıktı tabi kanamam olmadı ya bekaretim bozulmustu dilatörle ya da hala bozulmadı duruyoSanırım bu ağrı olayı biraz yapısal ve kasılmayla da ilgili bir durum.Eşim ilk başta biraz zorladı girmek için yoksa olmuyordu bizim. Eşinizin duvar dediği şey muhtemelen kasılmanızdan dolayı vajina içinin sertleşip devam etmesine izin vermemesinden olabilir.Eşim ilk seferde bana daha ilerletemiyorum çok sıkıyorsun orayı sert duvar gibi oluyor demişti.Dün gece mesela biraz daha rahattım yavaş yavaş ilerletebildik.Bekaretim ilk gittiğinde yırtılma hissi gibi çok keskin bir ağrı hissettim.Hiç anlamadım nasıl oldu diyenlere çok özeniyorum bu yüzden. Yani keskin bir ağrı duyabilirsiniz buna hazır olun bu acıdan da kaçınmayın o acının sonucunda ölmüyorsunuz neticede bunu kendinize hatırlatın ben hep öyle yaptım.O yırtılma acısının ardından biz devam etmedik eşim 1-2 dk içeride kaldı hareketsiz sonra çıktı ve bitti.Bir iki damla kan gördüm tuvalete gittiğimde o kadarcık hiç öyle akan bişey yok ortada bize hep yalan atılmış bu konuyla ilgili.Ben ikincide bile kan gelir mi ürküntüsü içindeydim hiçbir şey gelmedi.Biz hindistan cevizi yağının çok faydasını gördük çünkü korku ve endişeden ıslaklık azalıyor.Hem kendime hen eşime hindistan cevizi yağından uyguladım.Ve daha kolay ilerledik.Kayganlaşmadan denemek çok daha acılı oluyor tecrübeyle sabit.Yani diyeceğim o ki sıkın dişinizi dayanın acı 1 seferlik ve yendiğinizde eşinizin yüzündeki o mutlu ifade içinizdeki başarma hissi gerçekten acıyı unutturuyor. Umarım hızlıca çözüme kavuşursunuz.
Çok sevindimmm tebrikleeer bu sayfadaki dayanışmamız hepimize yaradıEVETuzun zamandır bende bugunü bekledim üstüne düşüp hiç egzersiz yapmamıştım egzersiz yaptım 3 4 gün ara verdim tekrar yaptım en son 4ü denedim aradan yine 3 gün fln geçti bugun ikindi civarı eşli denedim sadece başını alabildim olmadı tamamı. Elimfen ayağımdan can gtti üzüldüm yine burdan bi kaç arkadşla konuştum sağolsun destek oldular akıl verdiler. Az önce yine denedim bu sefer üst pozisyonda ve oldu tamamı girdi 2 defa tamamnı aldım içime . BENDE YENDİM BENDE .. şimdilik sprey ve dilatörle yendim ama Rabbiminde izniyle bundan sonra yavaş yavaş onları da bırakıcam . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Bana destek olan arkadaşlardanda Rabbim binlerce kez razı olsun
Evet çok şükür , binlerce şükürÇok sevindimmm tebrikleeer bu sayfadaki dayanışmamız hepimize yaradı
Vajinismus bitti artık devamı gelir zamanla alışıcaz hepimiz inşallah. Ben tümünü alamadım ama yarısından fazlasını aldım ileri geri yaparken ağrı oldu biraz ama alışınca o da bitecek insallahEvet çok şükür , binlerce şükürinşallah spreyle dilatörü de bırakıp normal bir yaşam kaliteaine erişmek istyrum
Ben altta denedm sadefe başı girdi mümlün değil ilerletemedim. Ama üstüne oturma pozisyonu gerçekten rahat derlerdi de inanamazdım ama doğruymuş yönünü bulunca herşey oluyomuş. Daha gel git yapmadm ama oda dedğiniz gbi zamanla olur inşallahVajinismus bitti artık devamı gelir zamanla alışıcaz hepimiz inşallah. Ben tümünü alamadım ama yarısından fazlasını aldım ileri geri yaparken ağrı oldu biraz ama alışınca o da bitecek insallah
Selamun aleyküm kızlar, ben vajinismusu geçen Mayıs ayında yendim çok şükür. Yardıma ve desteğe ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum.
Ben altta denedm sadefe başı girdi mümlün değil ilerletemedim. Ama üstüne oturma pozisyonu gerçekten rahat derlerdi de inanamazdım ama doğruymuş yönünü bulunca herşey oluyomuş. Daha gel git yapmadm ama oda dedğiniz gbi zamanla olur inşallah
Bugum denemiş biri olarak wallahi en rahat pozisyon üstte olmak elinizle yönünü ayarlayarak dizlerinizin üstünede yavaş yavaş oturun kasmaykn kendiniziArkadaşlar sizce en rahat pozisyon hangisi peki? Üstte olmak diyorlar ama cesaret edemiyorum ben
Bence herkesin rahat ettiği pozisyon farklı olabilir biz birçok pozisyon denedik bana en rahat gelen alta geçip dizlerimi yukarı çektiğim pozisyon oldu daha kolay içeriye alabildim deneyerek bulun bence.Arkadaşlar sizce en rahat pozisyon hangisi peki? Üstte olmak diyorlar ama cesaret edemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?