- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.401
Canımm çok sevindimmmEVETuzun zamandır bende bugunü bekledim üstüne düşüp hiç egzersiz yapmamıştım egzersiz yaptım 3 4 gün ara verdim tekrar yaptım en son 4ü denedim aradan yine 3 gün fln geçti bugun ikindi civarı eşli denedim sadece başını alabildim olmadı tamamı. Elimfen ayağımdan can gtti üzüldüm yine burdan bi kaç arkadşla konuştum sağolsun destek oldular akıl verdiler. Az önce yine denedim bu sefer üst pozisyonda ve oldu tamamı girdi 2 defa tamamnı aldım içime . BENDE YENDİM BENDE .. şimdilik sprey ve dilatörle yendim ama Rabbiminde izniyle bundan sonra yavaş yavaş onları da bırakıcam . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Bana destek olan arkadaşlardanda Rabbim binlerce kez razı olsun
İnşallah canm inşallah tez vakitte hayırlı haberlerini alırızCanımm çok sevindimmmDarısı bize inşaalah.umarım o günleri görürüz
Cnm 3 yazcagima 4 yazmisim k.bakma4 parmak mıı ben 2 den sonra eşli denicem sanıyordum.nasıl olacsk dört parmak banada aşamaları anlatırmısınız..
Ya ayıp olur mu bilemyrum umuyrum ki olmayacaktır çünkğ bugun denedm ve olmaadı nerde yanlış yaptığımı anlayamadm. Bende alt pozisyondaydım kendim vajina girişine yerleştirdim başı girdi ama sonra ilerletmek istediğimzde baskı değil de bildiğiniz acı hissetim . Bu pozisyonda denerken alt tarafa doğru yine elimizle mi ilerletmek gerekiyo çünkü kaymadı gbi olduBence herkesin rahat ettiği pozisyon farklı olabilir biz birçok pozisyon denedik bana en rahat gelen alta geçip dizlerimi yukarı çektiğim pozisyon oldu daha kolay içeriye alabildim deneyerek bulun bence.
Ya ayıp olur mu bilemyrum umuyrum ki olmayacaktır çünkğ bugun denedm ve olmaadı nerde yanlış yaptığımı anlayamadm. Bende alt pozisyondaydım kendim vajina girişine yerleştirdim başı girdi ama sonra ilerletmek istediğimzde baskı değil de bildiğiniz acı hissetim . Bu pozisyonda denerken alt tarafa doğru yine elimizle mi ilerletmek gerekiyo çünkü kaymadı gbi oldu
Yanilk girişte zaren acı yok ama ilerlemek iatediğinde sanki yanlış bi yere çarpıyomuş gbi bi his oluyo o yüzden sordumacı hissetmek ilk zamanlar normal bence benim de acı oldu ama dayanmak lazım ben elimle yönlendirmedim sadece bacaklarımı ayırıp kendime doğru çektim eşimin de biraz zorlaması gerekti hemen girmiyor dar oldugu için giriş.Ondan sonra oldu hatta Bir süre sonra çıkıp tekrar girdiğinde artık acımıyordu bile. Tamamen orayı alıştırmakla ilgili.
Tebrik ederim sizi cok sevindim, ust pozisyonu nasil ayarladiniz sakincasi yoksa biraz ayrintili anlatir misiniz wc pozisyonumu yoksa dizlerinizin ustundemi bende üstte denemistim ama yapamadikEVETuzun zamandır bende bugunü bekledim üstüne düşüp hiç egzersiz yapmamıştım egzersiz yaptım 3 4 gün ara verdim tekrar yaptım en son 4ü denedim aradan yine 3 gün fln geçti bugun ikindi civarı eşli denedim sadece başını alabildim olmadı tamamı. Elimfen ayağımdan can gtti üzüldüm yine burdan bi kaç arkadşla konuştum sağolsun destek oldular akıl verdiler. Az önce yine denedim bu sefer üst pozisyonda ve oldu tamamı girdi 2 defa tamamnı aldım içime . BENDE YENDİM BENDE .. şimdilik sprey ve dilatörle yendim ama Rabbiminde izniyle bundan sonra yavaş yavaş onları da bırakıcam . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Bana destek olan arkadaşlardanda Rabbim binlerce kez razı olsun
İlerlerken bende de oluyor o his ama eşim normal oraya ilk kez bir şey girip temas ediyor,alışırsın dedi.Sanırım zamana ihtiyaç var.Yanilk girişte zaren acı yok ama ilerlemek iatediğinde sanki yanlış bi yere çarpıyomuş gbi bi his oluyo o yüzden sordum
Sağol canım benim. Ya ben ilk 4 boy dilatöre oturmaya çalıştım öyle ypabildim. Dizlerimin üstünde Yüzüm eşime dönüktü p... vajina girişine yerleştirdim kendim yavaş yavas oturmaya başladım bazen yanlış yere gtti hissettim yani acıdı ama sonra hafif yine geriye kalçaya doğru ittim p....i yavaş yavaş oturdum bi baktım içimdrTebrik ederim sizi cok sevindim, ust pozisyonu nasil ayarladiniz sakincasi yoksa biraz ayrintili anlatir misiniz wc pozisyonumu yoksa dizlerinizin ustundemi bende üstte denemistim ama yapamadik
Ha ayırxa wc pozisyonunda ayaklarımın üstünde denedim öyle yapamadım dizlerimin üstünde rahat oldıTebrik ederim sizi cok sevindim, ust pozisyonu nasil ayarladiniz sakincasi yoksa biraz ayrintili anlatir misiniz wc pozisyonumu yoksa dizlerinizin ustundemi bende üstte denemistim ama yapamadik
Hıı anladım canm peki sağolasınİlerlerken bende de oluyor o his ama eşim normal oraya ilk kez bir şey girip temas ediyor,alışırsın dedi.Sanırım zamana ihtiyaç var.
Benim bazen girişte bile acıyor girmiyor bile ama bazen hiç acımıyor , giriyor devamında sadece baskı oluyor cesaret edemiyorum ne yapmalıyımacı hissetmek ilk zamanlar normal bence benim de acı oldu ama dayanmak lazım ben elimle yönlendirmedim sadece bacaklarımı ayırıp kendime doğru çektim eşimin de biraz zorlaması gerekti hemen girmiyor dar oldugu için giriş.Ondan sonra oldu hatta Bir süre sonra çıkıp tekrar girdiğinde artık acımıyordu bile. Tamamen orayı alıştırmakla ilgili.
Benim bazen girişte bile acıyor girmiyor bile ama bazen hiç acımıyor , giriyor devamında sadece baskı oluyor cesaret edemiyorum ne yapmalıyım
Eşinle konuşmalısın. Tek başına biyere kadar gidersin. Sen kendin dilatörleri yap 4 e alışınca eşli deneme yap. İtme durumu olursa eşine ver dilatörleri 1. Boydan itibaren o soksun. O şekilde dene. Dilatörle çalışırken en son hangi boyu yapıyorsan içerde 15 dk kadar beklet. Hergün dilatörle çalış ara verme.Egzersizleri hergün yapın diyorsunuzda eşim hep erteliyor.dün gece iki parmak aldm bugünde deneyelim dedim uyudu bile erken uyanıcsm diyerek..sürecim hem benden hem ondan uzayıp duruyor basa dönmem inşallah...
Anladim canim bende denemistim ama sanki afedersin p.. cok kalinmis gibi hic ilerlemiyodu aparattaki gibi olmadi en fazla yarisina kadar alabildim gerisini yapamadimSağol canım benim. Ya ben ilk 4 boy dilatöre oturmaya çalıştım öyle ypabildim. Dizlerimin üstünde Yüzüm eşime dönüktü p... vajina girişine yerleştirdim kendim yavaş yavas oturmaya başladım bazen yanlış yere gtti hissettim yani acıdı ama sonra hafif yine geriye kalçaya doğru ittim p....i yavaş yavaş oturdum bi baktım içimdr
Bende bazenyanlış yere gidiyo gbi kalın gbi hissettim ama geriye doğru hafif itince oldu çok şükür canmAnladim canim bende denemistim ama sanki afedersin p.. cok kalinmis gibi hic ilerlemiyodu aparattaki gibi olmadi en fazla yarisina kadar alabildim gerisini yapamadim
Zevk suyundan da sperm oluyor.düşük bir ihtimal ama bekleyin stres kaynaklı da olabilir. 7 gün gecikmesi normal diye duymuştum.Arkadaşlar merhabalar bende 3 yıldır vajinusmus illetiyle uğraşanlardanım. Tedavi egzersiz hic bisey yapmıyoruz. Saldık resmen. Iliskilerimizde sürtünme yoluyla oluyor. Şimdi size sorum şu, benim adetlerim hep düzenli 1 gün bile sekmez esim sehir disindaydi baya bi 2 ay falan ılişkimiz olmadi, en son 1 hafta once eşimle bi sürtünme yoluyla ilişki yaşadık üstüme falan da boşalma falan olmadi. Ama adetim bugün 3 gün gecikti cok cok cok zor bi ihtimal ama böyle hamile kalınabilir mi sizce? Yaşayan var mi?
Umut fakirin ekmeği iste ne bileyim
Evet bende 7 günü bekliyorum. Sadece bana anormal gelen olay hiçç gecikmem olmaz ondan dolayı cok heyecan yaptim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin benimde bu mucizem olsunZevk suyundan da sperm oluyor.düşük bir ihtimal ama bekleyin stres kaynaklı da olabilir. 7 gün gecikmesi normal diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?