Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet bende 7 günü bekliyorum. Sadece bana anormal gelen olay hiçç gecikmem olmaz ondan dolayı cok heyecan yaptim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin benimde bu mucizem olsun
gönlünden geçen olur inşallah canımm Sanırım ben sadece vajinusmus degilim dogumdanda korkuyorm.su durumda cocuk yapamazdm sanrm.niye bu kdr korkak dogduö ben yaaa

Benim de birkac kere ayni sey basima gelmisti,10 gün gecikti hatta normal olan adet ama hamile değilmişim malesef çok da umutlanmistimyani belli olmaz bazen olabiliyormus ama cok cok düsük bir ihtimal ne yazikki

Kızlar benim dün kanamam oldu zar gitti. Ancak sonrasında ilişkiye girmeye çalışırken çok yanmam acımam oldu normal mi o zarın yırtılan yeri midir acıyan

Kızlar benim dün kanamam oldu zar gitti. Ancak sonrasında ilişkiye girmeye çalışırken çok yanmam acımam oldu normal mi o zarın yırtılan yeri midir acıyan
Dogru mudur bilemem ama kizlik zari yirtildiktan sonra o gece tekrar iliskiye girmeyin deniyordu dinlendirmek amaciyla.Bence zarin yirtildigi yerlerde yanma olusmustur.

Dogru mudur bilemem ama kizlik zari yirtildiktan sonra o gece tekrar iliskiye girmeyin deniyordu dinlendirmek amaciyla.Bence zarin yirtildigi yerlerde yanma olusmustur.
Benim anlamadigim kızlık zarı ince bi doku hemde cok ince agrısız sızısız oluo benimki oyle olmustu hic agrimamisti bile bozulurken sonrarsindada agri olmamisti belkide kisiden kisiye degisiodur bn yendim cok sukur baya 3 4 ay oldu yeneli rabbim tüm bu dertle ugrasanlara yardim etsin insallah biran once yenersiniz kızlar pes etmeyin sakin emin olunki dogru hareketlerle hemen yenersiniz insallah olmicak dusuncelerini atın kafanızdan once kendinizi rahatlatın olucak diyin hem biz kadinlar cok gucluyuz yapamicagımız hicbirsey yok elhamdulillah hadi bi cesaret toplayin kendinizi ve korkularinizin ustune gidin biliyorum belki diceksinizki demesi kolay cunku yenmeden once bnde oyle dusunuodum ama gercekten oyle hadi artik herkes yazssın bende yendim die guzel mesajlarinizi bekliyoruz kızlar....

Lütfen herkes bana yardım etsin çok dua ederim psikolojim bozuldu hiçbir problemim yok jinekoloji olarak çok mutsuzum

Merhaba, gelişmelerden haberdar etmek için geldim. Her gün izliyorum burayı zaten. Geçen hafta dilatör seti aldım ve 4. Boya kadar içime alabildim. Tabi öncesinde vajinama bakamıyordun bile. Ağlıyordum, deliğim yok diye düşünüyordum. Yani dilatör kullanamam diyenler sanmasın ki ben de pat diye kullandım. Bir zamanlar yorumları okurken parmak mı dilatör mü? Asla aslaaaa diyordum. Ağlıyordum devamlı. Neyse ben vajina içi nemlendirici bir ürün aldım. Hem de bir sürü. Onu içime sıkıyorum. İç kısımda kuruluk kalmıyor. Sonra aldım tüm dilatörleri. Biraz ara vermiştik. Müsait değildik. Bugün ilk kez eşime verdim dilatörü. Önce ben denedim, gösterdim. Sonra o bana yaptı. Ona kendimi teslim etmek güvenmek için. Ama hiç beni dinlemiyor. Yavaş diyorum, pat diye sokuyor. İçeride hızlı ileri geri gidiyor. İçerde bir yerlere değiyor canım acıyor. Alış alış diyor. 2 boyu denedik beraber. Tutturdu 4. Boyu da yapalım sonra ikimiz deneyelim. Ben korktum, zaten buz gibi terler akıttım. Tamam soğutma beni egzersizden dedim. Sonra egzersizden de kaçıcam korkunca.

Biz ilkinde zar gittikten sonra bıraktık acı oluyor normal. Benim 3.de bile acı vardı hala zamanla azalarak biter diyorlar.

Herkese merhaba bir zamanlar bende vajinismustum. 2 yıl olacak nerdeyse yeneli. Bu arkadaşa tamamen katılıyorum. Bende aynı pozisyonda aynı şekilde yenmiştim. Kendinize güvenin. Bol kayganlaştırıcı kullanın, doğru pozisyonu bulun ve sakın ama sakın vazgeçmeyin. İnat edin. Kesinlikle başaracaksınız.

Benim Benim eşimde senin eşin gibiydi. Beni dinle ne dersem yap sonra terapi süresini uzatırsın dedim. Sözümü dinledi. Sürekli anlatacaksın erkekler böyle malesef

Merhaba bana yardım edin artık psikolojim kaldırmıyo gecen ilişki denemesi yaptıktan sonra hafif pembe su gelmişti sevindim kızlkk zarı bozuldu diye daha önce 4. Boy dilatörle denemiş yine pembe kan gelmişti doktora gitmiştim ve kızlık zarın bozulmamış demişti eşim sıkıntı yaotı demiştim dilatörle oldu diye hatta doktordan şüphelenmiştim acaba bozulduda bozulmadımı dedi diye neyse sonra tekrar oldu bugun doktora gittim tekrar enfeksiyon için kızlık zarımada baktırdım ve bozulmamış dedi başka doktor bu ve bozulmasını istiyom dediğim halde sadece azıcık yırtık var bi kenarında dedi ve zedelenme var dedi sonra biz zorlanıyoz diyince aşırı dar vajinan perdende aşırı dar dedi ameliyat önerdi 1 santim genişletme kızlık zarını yırtacak tabi napsam ben ya

Yardım edin nolur kafayı yicem aşırı acı cekiyorum ameliyatmı olsam yoksa bi kısmı yırtılmış artık acısı azalırmı kafayı yiyecem keşke evlenmeseydim ya da artık ölsem diyorum herkesin becerdiğini ben beceremedim dayanamıyom acıya korku bilmem ne kendimden iğreniyorum nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…