- 15 Kasım 2019
- 119
- 253
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.421
Amin amin inşallahInsallah hepimiz kurtuluruz ve bebislerimiz olur
gönlünden geçen olur inşallah canımmEvet bende 7 günü bekliyorum. Sadece bana anormal gelen olay hiçç gecikmem olmaz ondan dolayı cok heyecan yaptim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin benimde bu mucizem olsun
Amin inşallah canım. Sen yinede kendine dikkat et ama çok da ümitlenmeEvet bende 7 günü bekliyorum. Sadece bana anormal gelen olay hiçç gecikmem olmaz ondan dolayı cok heyecan yaptim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin benimde bu mucizem olsun
Olurum tabi. Ne aşamadasınYardımcı olur musunuz
Benim de birkac kere ayni sey basima gelmisti,10 gün gecikti hatta normal olan adet ama hamile değilmişim malesef çok da umutlanmistimArkadaşlar merhabalar bende 3 yıldır vajinusmus illetiyle uğraşanlardanım. Tedavi egzersiz hic bisey yapmıyoruz. Saldık resmen. Iliskilerimizde sürtünme yoluyla oluyor. Şimdi size sorum şu, benim adetlerim hep düzenli 1 gün bile sekmez esim sehir disindaydi baya bi 2 ay falan ılişkimiz olmadi, en son 1 hafta once eşimle bi sürtünme yoluyla ilişki yaşadık üstüme falan da boşalma falan olmadi. Ama adetim bugün 3 gün gecikti cok cok cok zor bi ihtimal ama böyle hamile kalınabilir mi sizce? Yaşayan var mi?
Umut fakirin ekmeği iste ne bileyim
İlk defa iki parmak aldım.ama rahat alamıyorum hala .kendi parmagımı aldım eşimin iki parmak olmadı..Olurum tabi. Ne aşamadasın
Dogru mudur bilemem ama kizlik zari yirtildiktan sonra o gece tekrar iliskiye girmeyin deniyordu dinlendirmek amaciyla.Bence zarin yirtildigi yerlerde yanma olusmustur.Kızlar benim dün kanamam oldu zar gitti. Ancak sonrasında ilişkiye girmeye çalışırken çok yanmam acımam oldu normal mi o zarın yırtılan yeri midir acıyan
Benim anlamadigim kızlık zarı ince bi doku hemde cok ince agrısız sızısız oluo benimki oyle olmustu hic agrimamisti bile bozulurken sonrarsindada agri olmamisti belkide kisiden kisiye degisiodur bn yendim cok sukur baya 3 4 ay oldu yeneli rabbim tüm bu dertle ugrasanlara yardim etsin insallah biran once yenersiniz kızlar pes etmeyin sakin emin olunki dogru hareketlerle hemen yenersiniz insallah olmicak dusuncelerini atın kafanızdan once kendinizi rahatlatın olucak diyin hem biz kadinlar cok gucluyuz yapamicagımız hicbirsey yok elhamdulillah hadi bi cesaret toplayin kendinizi ve korkularinizin ustune gidin biliyorum belki diceksinizki demesi kolay cunku yenmeden once bnde oyle dusunuodum ama gercekten oyle hadi artik herkes yazssın bende yendim die guzel mesajlarinizi bekliyoruz kızlar....Dogru mudur bilemem ama kizlik zari yirtildiktan sonra o gece tekrar iliskiye girmeyin deniyordu dinlendirmek amaciyla.Bence zarin yirtildigi yerlerde yanma olusmustur.
Lütfen herkes bana yardım etsin çok dua ederim psikolojim bozuldu hiçbir problemim yok jinekoloji olarak çok mutsuzumBenim anlamadigim kızlık zarı ince bi doku hemde cok ince agrısız sızısız oluo benimki oyle olmustu hic agrimamisti bile bozulurken sonrarsindada agri olmamisti belkide kisiden kisiye degisiodur bn yendim cok sukur baya 3 4 ay oldu yeneli rabbim tüm bu dertle ugrasanlara yardim etsin insallah biran once yenersiniz kızlar pes etmeyin sakin emin olunki dogru hareketlerle hemen yenersiniz insallah olmicak dusuncelerini atın kafanızdan once kendinizi rahatlatın olucak diyin hem biz kadinlar cok gucluyuz yapamicagımız hicbirsey yok elhamdulillah hadi bi cesaret toplayin kendinizi ve korkularinizin ustune gidin biliyorum belki diceksinizki demesi kolay cunku yenmeden once bnde oyle dusunuodum ama gercekten oyle hadi artik herkes yazssın bende yendim die guzel mesajlarinizi bekliyoruz kızlar....
Cnm seve seve yardimci oluruz buyur yaz sıkıntılarınıLütfen herkes bana yardım etsin çok dua ederim psikolojim bozuldu hiçbir problemim yok jinekoloji olarak çok mutsuzum
Canım sana özelden yazdım.İlk defa iki parmak aldım.ama rahat alamıyorum hala .kendi parmagımı aldım eşimin iki parmak olmadı..
Biz ilkinde zar gittikten sonra bıraktık acı oluyor normal. Benim 3.de bile acı vardı hala zamanla azalarak biter diyorlar.Kızlar benim dün kanamam oldu zar gitti. Ancak sonrasında ilişkiye girmeye çalışırken çok yanmam acımam oldu normal mi o zarın yırtılan yeri midir acıyan
Herkese merhaba bir zamanlar bende vajinismustum. 2 yıl olacak nerdeyse yeneli. Bu arkadaşa tamamen katılıyorum. Bende aynı pozisyonda aynı şekilde yenmiştim. Kendinize güvenin. Bol kayganlaştırıcı kullanın, doğru pozisyonu bulun ve sakın ama sakın vazgeçmeyin. İnat edin. Kesinlikle başaracaksınız.acı hissetmek ilk zamanlar normal bence benim de acı oldu ama dayanmak lazım ben elimle yönlendirmedim sadece bacaklarımı ayırıp kendime doğru çektim eşimin de biraz zorlaması gerekti hemen girmiyor dar oldugu için giriş.Ondan sonra oldu hatta Bir süre sonra çıkıp tekrar girdiğinde artık acımıyordu bile. Tamamen orayı alıştırmakla ilgili.
Benim eşimde senin eşin gibiydi. Beni dinle ne dersem yap sonra terapi süresini uzatırsın dedim. Sözümü dinledi. Sürekli anlatacaksın erkekler böyle malesefMerhaba, gelişmelerden haberdar etmek için geldim. Her gün izliyorum burayı zaten. Geçen hafta dilatör seti aldım ve 4. Boya kadar içime alabildim. Tabi öncesinde vajinama bakamıyordun bile. Ağlıyordum, deliğim yok diye düşünüyordum. Yani dilatör kullanamam diyenler sanmasın ki ben de pat diye kullandım. Bir zamanlar yorumları okurken parmak mı dilatör mü? Asla aslaaaa diyordum. Ağlıyordum devamlı. Neyse ben vajina içi nemlendirici bir ürün aldım. Hem de bir sürü. Onu içime sıkıyorum. İç kısımda kuruluk kalmıyor. Sonra aldım tüm dilatörleri. Biraz ara vermiştik. Müsait değildik. Bugün ilk kez eşime verdim dilatörü. Önce ben denedim, gösterdim. Sonra o bana yaptı. Ona kendimi teslim etmek güvenmek için. Ama hiç beni dinlemiyor. Yavaş diyorum, pat diye sokuyor. İçeride hızlı ileri geri gidiyor. İçerde bir yerlere değiyor canım acıyor. Alış alış diyor. 2 boyu denedik beraber. Tutturdu 4. Boyu da yapalım sonra ikimiz deneyelim. Ben korktum, zaten buz gibi terler akıttım. Tamam soğutma beni egzersizden dedim. Sonra egzersizden de kaçıcam korkunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?