- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.441
Canım bence asla yaptırma baska bi doktora git banada biri kızlık zarın kalın dedi digeri yoo gayet ideal dedi.eskiden kızlık zarını aldıran annelerimiz teyzelerimiz mi vardı.esnek zar lada ilişkiye giriliyor.kiminin zarı dogumda yırtılıyorz.durduk yere bıçak altına yatma.4.dilatörü aldıysan esli denemeye çalış yırtılmazsada dogumda yırtılacak demekki simdi niye durduk yete ameliyat olasın ya.gittigin hastane özel miydi.para almak için mi dediler aklım almıyo.eskiden kim yaptırdı ki bu ameliyat yada yaptırmayanlrı cocugu mu olmadı yani hiç sanmıyorum böyle bişey oldugunuYardım edin nolur kafayı yicem aşırı acı cekiyorum ameliyatmı olsam yoksa bi kısmı yırtılmış artık acısı azalırmı kafayı yiyecemkeşke evlenmeseydim ya da artık ölsem diyorum herkesin becerdiğini ben beceremedim dayanamıyom acıya korku bilmem ne kendimden iğreniyorum nefret ediyorum
Ben dayanamıyorum artık ilişkin rahat olur diyince artık yaptırmak istedim 2 aydır evliyim kafayı yicem eşim girerken zorlanıyo cok dar benim aşırı agrım oluyo sonra ilerlerken yine deri yırtılma agrım oluyo ilerletemiyom ben napacam yaa napacamCanım bence asla yaptırma baska bi doktora git banada biri kızlık zarın kalın dedi digeri yoo gayet ideal dedi.eskiden kızlık zarını aldıran annelerimiz teyzelerimiz mi vardı.esnek zar lada ilişkiye giriliyor.kiminin zarı dogumda yırtılıyorz.durduk yere bıçak altına yatma.4.dilatörü aldıysan esli denemeye çalış yırtılmazsada dogumda yırtılacak demekki simdi niye durduk yete ameliyat olasın ya.gittigin hastane özel miydi.para almak için mi dediler aklım almıyo.eskiden kim yaptırdı ki bu ameliyat yada yaptırmayanlrı cocugu mu olmadı yani hiç sanmıyorum böyle bişey oldugunu
Bunların hepsini hepimiz yaşadık..ama oraya p.nisin girmesini engelleyen zar degil kendini kasmandan oluyor bence.. sen yinede bir doktora daha gir.cünkğ ben zarı aldırıp hala yapamaynları cok gördüm.. bizim hastalıgımız tamamen pskolojik..isyan etme ama hastalıgımızın 100 de 100 çözümü var.buraya geçmişte yazan herkesin yorumlarıma bakıyorum snra profiline girip diger mesajlarına bakıyorum istisnasız hepsi gebelikle ilgili sayfalara yazmıslar.bizde öyle olucaz buna inan.çözümsüz bir hastalıgımız yokbunun için binlerce şükür..olacak sadece biraz sabır dua ve egzersiz..Ben dayanamıyorum artık ilişkin rahat olur diyince artık yaptırmak istedim 2 aydır evliyim kafayı yicem eşim girerken zorlanıyo cok dar benim aşırı agrım oluyo sonra ilerlerken yine deri yırtılma agrım oluyo ilerletemiyom ben napacam yaa napacamondan sıcak baktım kızlık alınırsa artık o yırtılma acım olmaz en azından diyorum kafayı yicem artık üzüntüden saç kıran oldum hayatımda görmemiştim saçımda sorun ne evliliğimden anladım ne başka bişey keşke evlenmeseydim diyorum kendimi biliyodum baştan beri bekarkende vardı korkum kendimden nefret ediyorum
Bunların hepsini hepimiz yaşadık..ama oraya p.nisin girmesini engelleyen zar degil kendini kasmandan oluyor bence.. sen yinede bir doktora daha gir.cünkğ ben zarı aldırıp hala yapamaynları cok gördüm.. bizim hastalıgımız tamamen pskolojik..isyan etme ama hastalıgımızın 100 de 100 çözümü var.buraya geçmişte yazan herkesin yorumlarıma bakıyorum snra profiline girip diger mesajlarına bakıyorum istisnasız hepsi gebelikle ilgili sayfalara yazmıslar.bizde öyle olucaz buna inan.çözümsüz bir hastalıgımız yokbunun için binlerce şükür..olacak sadece biraz sabır dua ve egzersiz..
Haklısınız reglim bittikten sonra hemen başlıcam egzersizlere 3 ve 4. Yü yapmaya calışacam 4. Dilatörüde sipariş verecem inşallah olur Allah razı olsun sizden moral verdiniz ama cidden dayanamıyom bazen eşimde destek olmuyo iyice berbat oluyo her şeyBunların hepsini hepimiz yaşadık..ama oraya p.nisin girmesini engelleyen zar degil kendini kasmandan oluyor bence.. sen yinede bir doktora daha gir.cünkğ ben zarı aldırıp hala yapamaynları cok gördüm.. bizim hastalıgımız tamamen pskolojik..isyan etme ama hastalıgımızın 100 de 100 çözümü var.buraya geçmişte yazan herkesin yorumlarıma bakıyorum snra profiline girip diger mesajlarına bakıyorum istisnasız hepsi gebelikle ilgili sayfalara yazmıslar.bizde öyle olucaz buna inan.çözümsüz bir hastalıgımız yokbunun için binlerce şükür..olacak sadece biraz sabır dua ve egzersiz..
İki operasyonuda oldum.4. Boyda aldığım halde hala olmuyor. Eşinle konuş 4. Boyu dene 4. Boyu 10 gün dene olmazsa tekrar doktora gidersin. Artık kanı görmüş bunu bu kadar sorun etmenin anlamı yok. 2 ay diyorsun ben 2 yıldır. Doktorlardayım. Zamanını harcama. Olan sana olur. Erkekler bir süre sonra bu sürece alışıyor. Alışmadan çözmeye çalışHaklısınız reglim bittikten sonra hemen başlıcam egzersizlere 3 ve 4. Yü yapmaya calışacam 4. Dilatörüde sipariş verecem inşallah olur Allah razı olsun sizden moral verdiniz ama cidden dayanamıyom bazen eşimde destek olmuyo iyice berbat oluyo her şey
Farklı doktordan da görüş alın benceMerhaba bana yardım edin artık psikolojim kaldırmıyo gecen ilişki denemesi yaptıktan sonra hafif pembe su gelmişti sevindim kızlkk zarı bozuldu diye daha önce 4. Boy dilatörle denemiş yine pembe kan gelmişti doktora gitmiştim ve kızlık zarın bozulmamış demişti eşim sıkıntı yaotı demiştim dilatörle oldu diye hatta doktordan şüphelenmiştim acaba bozulduda bozulmadımı dedi diye neyse sonra tekrar oldu bugun doktora gittim tekrar enfeksiyon için kızlık zarımada baktırdım ve bozulmamış dedi başka doktor bu ve bozulmasını istiyom dediğim haldesadece azıcık yırtık var bi kenarında dedi ve zedelenme var dedi sonra biz zorlanıyoz diyince aşırı dar vajinan perdende aşırı dar dedi ameliyat önerdi 1 santim genişletme kızlık zarını yırtacak tabi napsam ben ya
Bu bir fobi durumu lütfen pes etmeyin.Aynı darlık aynı acılar hepimiz o hislere kapıldık tabi ki girişi dar olacak oraya yıllarca bişey girmemiş çok normal. Rahatlamak çok önemli bir faktör derin nefes alıp kendinizi rahat bırakın sadece.Acıdan korkmayın hepimiz acıdan korktuğumuz için bu kadar zorlandık belki de dayanmak gerek geçici bu durum.Haklısınız reglim bittikten sonra hemen başlıcam egzersizlere 3 ve 4. Yü yapmaya calışacam 4. Dilatörüde sipariş verecem inşallah olur Allah razı olsun sizden moral verdiniz ama cidden dayanamıyom bazen eşimde destek olmuyo iyice berbat oluyo her şey
Bence sakin ol öncelikle bende evde kendi imkanlarimla egzersizleri yaptim tedavi olmadim 4. Boyu yaparken centik seklinde zedelenmis demisti doktor bir kac kez egzersiz sonrasi gitmistim bir gün eşli denerken yarisina kadar almistim o zaman tamamen açıldı ve rahatladim zaten o acilmalarda hafif bir sizlama hissediyorsun o kadar yirtildi cok acidi seklinde bir sey degil o 1 gün hafif sizliyo sonra geciyo elindeki bir yaraya kolonya değer de hafif sizlar geçer öyle bir sey. bence sende 4. Boyla egzersizlerini yap yaparken daire seklinde hareketler yaparsin orasi iyice alışır bende cok hassastim aşırı derecede ama kafamda artik bunu kabullendim defalarca alttan muayene oldum hem ultrason hem spekulum düşün yaniYardım edin nolur kafayı yicem aşırı acı cekiyorum ameliyatmı olsam yoksa bi kısmı yırtılmış artık acısı azalırmı kafayı yiyecemkeşke evlenmeseydim ya da artık ölsem diyorum herkesin becerdiğini ben beceremedim dayanamıyom acıya korku bilmem ne kendimden iğreniyorum nefret ediyorum
Ben eşli denemede yaridan fazlasini alamadim defalarca doktora gittim alttan muayene oldum kendimi o kadar sikiyomusum ki doktor bile dedi vajinismus degilsin aslinda muayene olurken kendini siksan da dayaniyorsun büyük ihtimalle esli denerken esini durdurdugun icin olmuyo dedi çünkü alttan muayene olurken doktora aglasam da sizlasam da bitti bitti diyeme kadar o aciya dayandimBen dayanamıyorum artık ilişkin rahat olur diyince artık yaptırmak istedim 2 aydır evliyim kafayı yicem eşim girerken zorlanıyo cok dar benim aşırı agrım oluyo sonra ilerlerken yine deri yırtılma agrım oluyo ilerletemiyom ben napacam yaa napacamondan sıcak baktım kızlık alınırsa artık o yırtılma acım olmaz en azından diyorum kafayı yicem artık üzüntüden saç kıran oldum hayatımda görmemiştim saçımda sorun ne evliliğimden anladım ne başka bişey keşke evlenmeseydim diyorum kendimi biliyodum baştan beri bekarkende vardı korkum kendimden nefret ediyorum
Şimdi 4.boyu denerken yırtıklarınız oluştu ya tamamen yırtılmadı peki eşinizle denerken acınız azaldımı bi kaç yerinde yırtık oluştu diye sonuçta tamamen degilde daha az yer yırtılıyo bence ama ne diyosunuz bi de tamamen yendiniz değilmi ne kadar sürdü bende 4. Boyu ne kadar deniyeyimBence sakin ol öncelikle bende evde kendi imkanlarimla egzersizleri yaptim tedavi olmadim 4. Boyu yaparken centik seklinde zedelenmis demisti doktor bir kac kez egzersiz sonrasi gitmistim bir gün eşli denerken yarisina kadar almistim o zaman tamamen açıldı ve rahatladim zaten o acilmalarda hafif bir sizlama hissediyorsun o kadar yirtildi cok acidi seklinde bir sey degil o 1 gün hafif sizliyo sonra geciyo elindeki bir yaraya kolonya değer de hafif sizlar geçer öyle bir sey. bence sende 4. Boyla egzersizlerini yap yaparken daire seklinde hareketler yaparsin orasi iyice alışır bende cok hassastim aşırı derecede ama kafamda artik bunu kabullendim defalarca alttan muayene oldum hem ultrason hem spekulum düşün yanikendine güven bazi kisilerin aci eşiği yüksek olur sabredip 1 kerede yapiyo bazi kisilerde bizim gibi daha cekingen hassas olabiliyor biraz cesaretlen eşini kendini düşün ☺
Ben denerken hep wemcaine kullandim o yüzden o zedelenmeleri o an yaparken hissetmedim uyusukluk gecince sadece sizlamasini hissettim o kadar zar tamamen gidene kadar hep wemcaine spreyle deniyodum egzersizleri falan onla yapiyodum. İlk evlendigimde afedersin deligi bile bulamamistim sanki kapali gibi etliydi hep parmak egzersizleri yapa yapa alistirdim kendimi aparatlari yapip en son parmak egzersizi de yapiyodum 2 parmak 3 parmak uyusukken cok kolay oluyoŞimdi 4.boyu denerken yırtıklarınız oluştu ya tamamen yırtılmadı peki eşinizle denerken acınız azaldımı bi kaç yerinde yırtık oluştu diye sonuçta tamamen degilde daha az yer yırtılıyo bence ama ne diyosunuz bi de tamamen yendiniz değilmi ne kadar sürdü bende 4. Boyu ne kadar deniyeyim
Ben sprey kullandm ama iki parmak alırken zorlandm ya dısına sürdm deliginde sdce uc kısmnı bir cm içine sıkarak yaptm ondan mı tam. Uyuşmadı acabaBen denerken hep wemcaine kullandim o yüzden o zedelenmeleri o an yaparken hissetmedim uyusukluk gecince sadece sizlamasini hissettim o kadar zar tamamen gidene kadar hep wemcaine spreyle deniyodum egzersizleri falan onla yapiyodum. İlk evlendigimde afedersin deligi bile bulamamistim sanki kapali gibi etliydi hep parmak egzersizleri yapa yapa alistirdim kendimi aparatlari yapip en son parmak egzersizi de yapiyodum 2 parmak 3 parmak uyusukken cok kolay oluyo
Ben önce girise sikiyorum sonra uzun cubukla icine sikiyorum bir kac kez en son bir daha disina sikiyorum 10 15 dk ya uyuşuyorBen sprey kullandm ama iki parmak alırken zorlandm ya dısına sürdm deliginde sdce uc kısmnı bir cm içine sıkarak yaptm ondan mı tam. Uyuşmadı acaba
Bende artık uyusturucu spreyle deneyecem ama bi iki defa denedim eşim ereksiyonunu etkiledi bıraktım tekrar uyuşturucu kreme başlıcam wemcain emla artık mecbur ama bi olsun burdaki herkese söylicemBen önce girise sikiyorum sonra uzun cubukla icine sikiyorum bir kac kez en son bir daha disina sikiyorum 10 15 dk ya uyuşuyor
Benim esimide etkilemisti korunmayi deneyebilir en azindan bir denersiniz ama pes etme bu yollardan hepimiz gectik ilk zamanlar hep sıkıntı yasadik üstüne gidip cabaladikca yol aliyorsun tek ben miyim diye düşünme hep bu psikolojiyi yasadik ama en azindan bu platform sayesinde tek olmadigimizi görüp cesaretleniyoruz egzersizlere devamBende artık uyusturucu spreyle deneyecem ama bi iki defa denedim eşim ereksiyonunu etkiledi bıraktım tekrar uyuşturucu kreme başlıcam wemcain emla artık mecbur ama bi olsun burdaki herkese söylicemİnşallah
Anestol de deneyebilirsin hem fiyati da uygun o da uyusturuyor ama en etkilisi wemcaineBende artık uyusturucu spreyle deneyecem ama bi iki defa denedim eşim ereksiyonunu etkiledi bıraktım tekrar uyuşturucu kreme başlıcam wemcain emla artık mecbur ama bi olsun burdaki herkese söylicemİnşallah
Merhaba neoldu anlatırmisınızYARDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?