- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.461
Şimdi 4.boyu denerken yırtıklarınız oluştu ya tamamen yırtılmadı peki eşinizle denerken acınız azaldımı bi kaç yerinde yırtık oluştu diye sonuçta tamamen degilde daha az yer yırtılıyo bence ama ne diyosunuz bi de tamamen yendiniz değilmi ne kadar sürdü bende 4. Boyu ne kadar deniyeyim
Sert bi yapısı varMerhaba arkadaşlar,dilatör yapı olarak silikon mu yoksa sert plastik mi bilgi verirseniz sevinirim
Kokulu akıntı varsa mutlaka doktora görünün. Çoğu kadın ilk ilişkisinden sonra vajinal mantara yakalanabiliyor ama tedavisi oldukça basitmiş yakın arkadaşıma da olmuştu 1-2 haftada geçmiş onunki. Güvenebileceğiniz bir doktor bulup görünün.Arkadaşlar ben yendim mi yenemedim mi anlamadım çarşamba ilişki oldu kan geldi. canım yandı ama iyice açılsın zarda açılmayan yer kalmasın diye dayandım. Okeyin kayganlaştırıcısıyla hindistan cevizi yağı kullandık kayganlık için. Şuan hem beyaz kokulu bi akıntım var hem de acı mı kaşıntı mı olduğunu anlamadığım ikisinin arasında bi hissiyatım var. Kullandığım ürünler mantar yapmış olabilir mi? Yoksa yırtıldıktan sonra zorladık o mudur bunun sebebi. Belirgin acı diyemem belirgin kaşıntı da diyemem ikisinin arasında bi hissiyatı var. Daha önce kötü doktor tecrübelerim var doktora gidip vajinamı göstermek istemiyorum
Herkesin ağrılı olmak zorunda değil bazı kadınlar hissetmiyorlar bile.Bir arkadaşıma sormustum sende ağrı oldu mu diye o girdiğini hissetmemiştim bile dedi. Zar gitmiştir rahat olun.Girişten 1.5-2 cm içeride olan kelebek kanadı gibi incecik bir doku zaten.Benden de az pembe leke geldi sonra bir daha hiç gelmedi.Kızlar ben yine yardım isticem sizden bugun dünkü sinirle eşimi ilişkiye zorladım önce 3. Bıy dilatörle girişi gösterdim dilatöre bol zeytinyağı sürdüm iç kısımda yağlansın diye bol bol ama sonra eşimede bolca sürdüm uyusturucu krem kullanmadan eşim girdi az bi acı oldu girişte korkuda tabi eşim ilerledi bu sefer yaklaşık 5 santim ilerledi acı oldu ama aman aman bi agrı olmadı içerde hafif gel git yaptı ama cıkmadan cok hafif sonra cıktı kan yok neyse ben dedim hadi bi daha ben dayanırım o saçmalama zarar görme falan dedi neyse dedi 3. Boy dilatörü dene sızlaman yoksa benle deneriz dedi tam dilatörü elime aldım ucuna doğru sokmadım içine tuttum baktım toplu iğne ucu kadar pembe kan sonra aaa bak ddm eşimde yine zedelenmiştir belki ya da bi kısmı yırtılmıştır dedi yine dedi peçeteye sildim bi toplu iğne ucu kadarda ona pembe kan geldi leke gibi ama küçücük ve bitti daha da gelmedi sizce nedir bu durum yaa bişey diyin bana nolurpenis buyuklüğüyle kızlık zarı bozulma ilişkisi varmı anlamadıkki bizde ucuna degdi zedelendimi sadece agrım sızım hiç yok şimdi eşim bozulsa sızlama agrı olurdu demek bozulmadı yine dedi sizce yinemi doktora gideyim
Ayrıca tebrik ederim sizi ilerleme kaydetmişsinizHerkesin ağrılı olmak zorunda değil bazı kadınlar hissetmiyorlar bile.Bir arkadaşıma sormustum sende ağrı oldu mu diye o girdiğini hissetmemiştim bile dedi. Zar gitmiştir rahat olun.Girişten 1.5-2 cm içeride olan kelebek kanadı gibi incecik bir doku zaten.Benden de az pembe leke geldi sonra bir daha hiç gelmedi.
Aynen bu bile cok buyuk adım benim içinAyrıca tebrik ederim sizi ilerleme kaydetmişsiniz
Eşin kaç kere kız olmuşki bozulunca agrı sızı oldugunu biliyor.hiç hissetmeyenlerde var.eşinin seni pskoljik olarak etkilemesine sakın izin verme canımKızlar ben yine yardım isticem sizden bugun dünkü sinirle eşimi ilişkiye zorladım önce 3. Bıy dilatörle girişi gösterdim dilatöre bol zeytinyağı sürdüm iç kısımda yağlansın diye bol bol ama sonra eşimede bolca sürdüm uyusturucu krem kullanmadan eşim girdi az bi acı oldu girişte korkuda tabi eşim ilerledi bu sefer yaklaşık 5 santim ilerledi acı oldu ama aman aman bi agrı olmadı içerde hafif gel git yaptı ama cıkmadan cok hafif sonra cıktı kan yok neyse ben dedim hadi bi daha ben dayanırım o saçmalama zarar görme falan dedi neyse dedi 3. Boy dilatörü dene sızlaman yoksa benle deneriz dedi tam dilatörü elime aldım ucuna doğru sokmadım içine tuttum baktım toplu iğne ucu kadar pembe kan sonra aaa bak ddm eşimde yine zedelenmiştir belki ya da bi kısmı yırtılmıştır dedi yine dedi peçeteye sildim bi toplu iğne ucu kadarda ona pembe kan geldi leke gibi ama küçücük ve bitti daha da gelmedi sizce nedir bu durum yaa bişey diyin bana nolurpenis buyuklüğüyle kızlık zarı bozulma ilişkisi varmı anlamadıkki bizde ucuna degdi zedelendimi sadece agrım sızım hiç yok şimdi eşim bozulsa sızlama agrı olurdu demek bozulmadı yine dedi sizce yinemi doktora gideyim
Valla aynen öyle bozuldumu bilmem ama kan bir toplu iğne ucu kadar oldu ve bittiEşin kaç kere kız olmuşki bozulunca agrı sızı oldugunu biliyor.hiç hissetmeyenlerde var.eşinin seni pskoljik olarak etkilemesine sakın izin verme canım
Canım sen teklif et deneyelim diye cesaretli hissettiğin zamanlar sık sık deneyin. 4.boya geçmeyi bekleme dene yine benceVajinusmus yenenler.bu egzersiz aşamasında eşiniz istediginde deniyor muydunuz?? Napmam lazım nolur bişey diyin.eşim ne zaman deneyelim dese agzımdan otomatik yok cıkıyor asırı isteksizleşiyorum korkudan sanırım.napmam lazım yaa.bi cesaret yapmam mı lazım yoksa egzersiz aşamasında 4 dilatöre geldkten snra mı eşimle denemem lazım
Canim ben henüz yenemedim ama ultrasonla cok rahat muayene oluyorum ultrason prob dedigimiz sey acitmiyo ki aslinda olabilirsin niye korktunselam kızlar. Bende vajinismusu 1 yıl önce yenenlerdenim. Bugün adet gecikmesi sebebiyle ilk kez doktora gittim. Gebelik beklemiyordum zaten negatif çıktı sonuç. Doktor muayene edelim ultrasonla bakalım dediğinde de resmen deliye döndüm. Bi anda ağlamaya başladım bacaklarım titremeye başladı kendimi kontrol edemedim. Vajinismusu yendim artık neden böyle oluyor? Benim vajinismus olmamın sebeplernden biri de ergenlik döneminde gecikme sebebiyle gittiğim doktorlarda muayene odalarını görmem. Muayene edilmesem de o odada muayene edilen kadınların sesini duymamdı. Psikolojimi kötü etkilemişti. Bugün resmen o günlere döndüm. Bunu nasıl aşabilirim sizce?
Ama p.nis iki parmaktan geniş nerdeyse iki katı diye korkuyorum denemek istemiyorum hiçCanım sen teklif et deneyelim diye cesaretli hissettiğin zamanlar sık sık deneyin. 4.boya geçmeyi bekleme dene yine bence
Emin olmak için başka doktora da gidin.Bu durumdan para için faydalanan çok doktor var piyasada.Merhaba kızlar ben de 1.5senedir vajinismusum ilk defa doktora gittim ve vajinan yapışık senin sadece adet olacak kadar açık dedi. Önce anestezi verip deneyecekmiş olmazsa vücudumun bi yerinden deri alınıp plastik cerrahın da olduğu bir ameliyat olacakmışım. Tekrar bi doktora gitmek istiyorum ama regl oldum. Ağlamaktan mahvoldum artık bilgisi olan var mı bununla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?