- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.481
O biraz psikolojik bende de oluyordu. Ama eşiniz istediğinde de istemeseniz bile uyum sağlamaya çalısın bir şekilde süreç hızlanıyor Sonra alışıyorsunuz.Şu an bende de yenmeme rağmen isteksizlik var canım acıdığı için yaptığımızda ama sık sık ilişki yaşamak acıyı çabuk atlatmaya yarıyormuş. O sebepten denemeye devam edin isteksizliğinize karşı koyun elinizden geldikçe.Vajinusmus yenenler.bu egzersiz aşamasında eşiniz istediginde deniyor muydunuz?? Napmam lazım nolur bişey diyin.eşim ne zaman deneyelim dese agzımdan otomatik yok cıkıyor asırı isteksizleşiyorum korkudan sanırım.napmam lazım yaa.bi cesaret yapmam mı lazım yoksa egzersiz aşamasında 4 dilatöre geldkten snra mı eşimle denemem lazım
Zaten bacaklarım titremeye başladı değdirdiği an ağladım istemiyorum diye. Doktor da yapamadı doğal olarak hazır hissettiğinde gel dedi. Kafamda hep daha ince boru gibi bişey düşünmüştüm ultrason cihazı bile büyük geldiCanim ben henüz yenemedim ama ultrasonla cok rahat muayene oluyorum ultrason prob dedigimiz sey acitmiyo ki aslinda olabilirsin niye korktun
Kalin degil aslinda dilatorle egzersiz yaptiysan 2. Boy gibi rahat giriyo icinde cok hissetmiyorsun ki ben daha eşli denemeyi tam yapamadim düşün, rahatca muayene olabilirsin benceZaten bacaklarım titremeye başladı değdirdiği an ağladım istemiyorum diye. Doktor da yapamadı doğal olarak hazır hissettiğinde gel dedi. Kafamda hep daha ince boru gibi bişey düşünmüştüm ultrason cihazı bile büyük geldi
canım benim doktorum da vajinusmustan şüpheleniyordu sora alttan muayene yaptılar ufacık bir kist çıktı ondan acı çekiyormuşum ameliyala aldılar evliliğimin ilk senesi neler çektim çok kötü inşallah tez zaman da iyileşirsin bitanem benim şimdi iyi ama bazen acı oluyor yine idare ediyorum işte öncelikle rahat ol bu tamamen psikolojik bir şey ilişki esnasında sakın acı çekeceğini düşünme biraz hayal kurarak kendini motive et bitanem ben bu şekilde mücadele verdim zamanla geçecek sabırlı olman lazım eşinlede her şeyi çok açık bir şekilde konuş duygu ve düşüncelerini paylaş bu illeti el ele vererek atlatırsınız ancak
Ben artık eşimle birlikte olabiliyorum zaten ama çocukluğumdan kalma bi korku bu. Muayene masasına çıktığım an kötü oldum. Bunun için de destek almam gerekiyor sanırım. Alttan muayene illa olması gereken bir şey değil mi kaçışım yok yaniKalin degil aslinda dilatorle egzersiz yaptiysan 2. Boy gibi rahat giriyo icinde cok hissetmiyorsun ki ben daha eşli denemeyi tam yapamadim düşün, rahatca muayene olabilirsin bence
bu korkular için ben de psikolojik destek aldım ve yoğun bir terapinin sonunda tüm korkularımı yendim.Ben artık eşimle birlikte olabiliyorum zaten ama çocukluğumdan kalma bi korku bu. Muayene masasına çıktığım an kötü oldum. Bunun için de destek almam gerekiyor sanırım. Alttan muayene illa olması gereken bir şey değil mi kaçışım yok yani
Ben bebek istediğim için oluyorum cnm alttan muayene ve 4 yıla yakın yaşadım vajinismusu. İster istemez kasıyosun kendini ama inan ki acımıyor ve en net sonucu vajinal muayene veriyoBen artık eşimle birlikte olabiliyorum zaten ama çocukluğumdan kalma bi korku bu. Muayene masasına çıktığım an kötü oldum. Bunun için de destek almam gerekiyor sanırım. Alttan muayene illa olması gereken bir şey değil mi kaçışım yok yani
Kesinlikle alttan muayene çok önemli her kadinin belirli aralikta olmasi gerekiyor, eger ki cataldan korkuyorsan muayene masasinda istedigin pozisyonda olmasini iste hatta doktordan rica et kendin de dokunarak yap ben ilk muayene icin gittigimde devlet hastanesi olmasina ragmen genc bir doktordu vajinismus rahatsizligimi soyleyince isterseniz siz yapin dedi probu verdi o zaman rahatladim aci falan yok merak etmeyin olsaydi söylerdim çünkü henüz ben vajinismusu atlatmis degilim:)Ben artık eşimle birlikte olabiliyorum zaten ama çocukluğumdan kalma bi korku bu. Muayene masasına çıktığım an kötü oldum. Bunun için de destek almam gerekiyor sanırım. Alttan muayene illa olması gereken bir şey değil mi kaçışım yok yani
Bugün bi doktora daha gittim profesördü ama muayene etmek için öyle bi çekiştirdi ki çok çok canım acıdı sanki bıçak battıEmin olmak için başka doktora da gidin.Bu durumdan para için faydalanan çok doktor var piyasada.
Biz 3 kez denedik her seferinde acı oldu bende ya rahat mı bırakamıyorum acaba? Veya içeride birşey olması hareket etmesi hissi mi garioçp geliyor bilemedim.Siz nasıl yapıyorsunuz acısız?Yenelı bir kaç gün oldu vajıyı ıcı yara olmustu ıyılestı ıkı günde bugun tekrar denedik yaptım ınanamıyorum. En ağır derece vajınısmus hastasıydım kızlar ben . Inanın suan nasıl gırıyor bende şaşırıyorum ama gayet rahat bir şey
Cinsellikten keyif alacağım acı yaşamayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :/Biz 3 kez denedik her seferinde acı oldu bende ya rahat mı bırakamıyorum acaba? Veya içeride birşey olması hareket etmesi hissi mi garioçp geliyor bilemedim.Siz nasıl yapıyorsunuz acısız?
Yine kremlemi deniyorsunuz acabaYenelı bir kaç gün oldu vajıyı ıcı yara olmustu ıyılestı ıkı günde bugun tekrar denedik yaptım ınanamıyorum. En ağır derece vajınısmus hastasıydım kızlar ben . Inanın suan nasıl gırıyor bende şaşırıyorum ama gayet rahat bir şey
Bende bebek istiyorum ama vajinal ultrasona izin veremedim acidigindan degil degdirdigi anda reflesk olarak kendimi geriye cekiyorum savunmasiz hissediyorum sankiBen bebek istediğim için oluyorum cnm alttan muayene ve 4 yıla yakın yaşadım vajinismusu. İster istemez kasıyosun kendini ama inan ki acımıyor ve en net sonucu vajinal muayene veriyo
Lütfen bana da yardımcı olun dilatör aldım ilerleme kaydedemiyorum 3 e kadar almıltık naşa döndüm hevesim kırılıyorSelamun aleyküm kızlar, ben vajinismusu geçen Mayıs ayında yendim çok şükür. Yardıma ve desteğe ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum.
Aslında doğru diyorsun ilk şoku atlattıktan sonda ben deniyim deseydim yapabilirdim. Birdahakinde başarmış olucam emin olabilirsiniz :)Kesinlikle alttan muayene çok önemli her kadinin belirli aralikta olmasi gerekiyor, eger ki cataldan korkuyorsan muayene masasinda istedigin pozisyonda olmasini iste hatta doktordan rica et kendin de dokunarak yap ben ilk muayene icin gittigimde devlet hastanesi olmasina ragmen genc bir doktordu vajinismus rahatsizligimi soyleyince isterseniz siz yapin dedi probu verdi o zaman rahatladim aci falan yok merak etmeyin olsaydi söylerdim çünkü henüz ben vajinismusu atlatmis degilim:)
Aynı şey oldu işte elim ayağım titremeye başladı çok korktum midem bulanmaya başladıBende bebek istiyorum ama vajinal ultrasona izin veremedim acidigindan degil degdirdigi anda reflesk olarak kendimi geriye cekiyorum savunmasiz hissediyorum sankikontrolum disinda oluyor gibi
Bende uzun süre tedavi gördüm doktor artık benim için yapabileceği bişey kalmadığını söyleyip bıraktı. Ardından burdaki arkadaşların desteği sayesinde yendim 1 yıl öncebu korkular için ben de psikolojik destek aldım ve yoğun bir terapinin sonunda tüm korkularımı yendim.
Yani ben o kadar kotu olmadim ama kendimi cok kastim doktorda zorlayamadi keske ben denemek isteseydim basini doktor devamini getirmek isteseydi cok moralim bozulduAynı şey oldu işte elim ayağım titremeye başladı çok korktum midem bulanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?