Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O biraz psikolojik bende de oluyordu. Ama eşiniz istediğinde de istemeseniz bile uyum sağlamaya çalısın bir şekilde süreç hızlanıyor Sonra alışıyorsunuz.Şu an bende de yenmeme rağmen isteksizlik var canım acıdığı için yaptığımızda ama sık sık ilişki yaşamak acıyı çabuk atlatmaya yarıyormuş. O sebepten denemeye devam edin isteksizliğinize karşı koyun elinizden geldikçe.

Canim ben henüz yenemedim ama ultrasonla cok rahat muayene oluyorum ultrason prob dedigimiz sey acitmiyo ki aslinda olabilirsin niye korktun
Zaten bacaklarım titremeye başladı değdirdiği an ağladım istemiyorum diye. Doktor da yapamadı doğal olarak hazır hissettiğinde gel dedi. Kafamda hep daha ince boru gibi bişey düşünmüştüm ultrason cihazı bile büyük geldi

Ya kızlar ben yaptım tamam ama bazen hala denerken başı girdikten sonra ilerleyemiyo biyerde takılıyo gbi oluyo ve ilerltmk istediğimde acıyo baskı hissi değil baya bildiğinz acı sizdede oluyormuydu

Kalin degil aslinda dilatorle egzersiz yaptiysan 2. Boy gibi rahat giriyo icinde cok hissetmiyorsun ki ben daha eşli denemeyi tam yapamadim düşün, rahatca muayene olabilirsin bence

Kalin degil aslinda dilatorle egzersiz yaptiysan 2. Boy gibi rahat giriyo icinde cok hissetmiyorsun ki ben daha eşli denemeyi tam yapamadim düşün, rahatca muayene olabilirsin bence
Ben artık eşimle birlikte olabiliyorum zaten ama çocukluğumdan kalma bi korku bu. Muayene masasına çıktığım an kötü oldum. Bunun için de destek almam gerekiyor sanırım. Alttan muayene illa olması gereken bir şey değil mi kaçışım yok yani

bu korkular için ben de psikolojik destek aldım ve yoğun bir terapinin sonunda tüm korkularımı yendim.

Ben bebek istediğim için oluyorum cnm alttan muayene ve 4 yıla yakın yaşadım vajinismusu. İster istemez kasıyosun kendini ama inan ki acımıyor ve en net sonucu vajinal muayene veriyo

Kesinlikle alttan muayene çok önemli her kadinin belirli aralikta olmasi gerekiyor, eger ki cataldan korkuyorsan muayene masasinda istedigin pozisyonda olmasini iste hatta doktordan rica et kendin de dokunarak yap ben ilk muayene icin gittigimde devlet hastanesi olmasina ragmen genc bir doktordu vajinismus rahatsizligimi soyleyince isterseniz siz yapin dedi probu verdi o zaman rahatladim aci falan yok merak etmeyin olsaydi söylerdim çünkü henüz ben vajinismusu atlatmis degilim:)

Emin olmak için başka doktora da gidin.Bu durumdan para için faydalanan çok doktor var piyasada.
Bugün bi doktora daha gittim profesördü ama muayene etmek için öyle bi çekiştirdi ki çok çok canım acıdı sanki bıçak battı sonra sinirlenip muayene edemem seni böyle izin vermiyosun falan dedi.. ama böyle şeylere inanma Uyuşturan iğneyle yenebilirsin 3 saat uyuşturuyor ya da botoks dedi. Hiç biriyle ilgili bir bilgim de yok aptal gibi oldum iyice ne yapıcam bilmiyorum psikolojim gitti artık

Biz 3 kez denedik her seferinde acı oldu bende ya rahat mı bırakamıyorum acaba? Veya içeride birşey olması hareket etmesi hissi mi garioçp geliyor bilemedim.Siz nasıl yapıyorsunuz acısız?

Biz 3 kez denedik her seferinde acı oldu bende ya rahat mı bırakamıyorum acaba? Veya içeride birşey olması hareket etmesi hissi mi garioçp geliyor bilemedim.Siz nasıl yapıyorsunuz acısız?
Cinsellikten keyif alacağım acı yaşamayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :/

Ben bebek istediğim için oluyorum cnm alttan muayene ve 4 yıla yakın yaşadım vajinismusu. İster istemez kasıyosun kendini ama inan ki acımıyor ve en net sonucu vajinal muayene veriyo
Bende bebek istiyorum ama vajinal ultrasona izin veremedim acidigindan degil degdirdigi anda reflesk olarak kendimi geriye cekiyorum savunmasiz hissediyorum sanki kontrolum disinda oluyor gibi

Selamun aleyküm kızlar, ben vajinismusu geçen Mayıs ayında yendim çok şükür. Yardıma ve desteğe ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı olurum.
Lütfen bana da yardımcı olun dilatör aldım ilerleme kaydedemiyorum 3 e kadar almıltık naşa döndüm hevesim kırılıyorlütfen öle bişi diyin ki cesaretim gelsin yeneyim artık.çnki daha çok psikolojik olduğuna inanıyorum artık

Aslında doğru diyorsun ilk şoku atlattıktan sonda ben deniyim deseydim yapabilirdim. Birdahakinde başarmış olucam emin olabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…