- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.501
Doktor konumunda olup vajinusmusu hic duymamış kişiler var üzülmeyin bende bu sorunu yaşıyorum bana da başkasıyla mi birlikte oldun o yüzden mi yanastirmiyorsun demişlerdi siz onları bosverin Cenabı Allah dermansız dert vermez illaki birgün biticek alaninda çok iyi doktorlar var umudunuzu kesmeyin..Bugün bi doktora daha gittim profesördü ama muayene etmek için öyle bi çekiştirdi ki çok çok canım acıdı sanki bıçak battısonra sinirlenip muayene edemem seni böyle izin vermiyosun falan dedi.. ama böyle şeylere inanma Uyuşturan iğneyle yenebilirsin 3 saat uyuşturuyor ya da botoks dedi. Hiç biriyle ilgili bir bilgim de yok aptal gibi oldum iyice ne yapıcam bilmiyorum psikolojim gitti artık
Valla bende ilk sefer baya titredim ama alıştım alışmak zorundayım dedim zorladım kendimi tabiki rahatsız edici Bi durum inan ki başka bayanlar için de öyle yani bu sorunu yaşamayanlar da rahatsız oluyo muayene olurkenBende bebek istiyorum ama vajinal ultrasona izin veremedim acidigindan degil degdirdigi anda reflesk olarak kendimi geriye cekiyorum savunmasiz hissediyorum sankikontrolum disinda oluyor gibi
Haklisinizzz da nasil asicam bu durumu bayada cesaretli gitmistim doktorda cok ugrasmadiii devlet hastanesi olunca.Valla bende ilk sefer baya titredim ama alıştım alışmak zorundayım dedim zorladım kendimi tabiki rahatsız edici Bi durum inan ki başka bayanlar için de öyle yani bu sorunu yaşamayanlar da rahatsız oluyo muayene olurken
Ya merakımdan soruyorum bebek için neden vajinal ultrason kullanıyo ki anlamdö ben ama aydınlatırsanız gerçekten sevinirimBende bebek istiyorum ama vajinal ultrasona izin veremedim acidigindan degil degdirdigi anda reflesk olarak kendimi geriye cekiyorum savunmasiz hissediyorum sankikontrolum disinda oluyor gibi
İnanamıyorum gerçekten... bi gün hepsini unutucaz inanıyorum hiç bi saçmalığı hatırlamicaz. Tek güç aldığım şey bu hala canım ara ara acıyor bi de adetliyim üstüne sürekli bir sızı benim ömrümden seneler gitti bir hafta boyuncaDoktor konumunda olup vajinusmusu hic duymamış kişiler var üzülmeyin bende bu sorunu yaşıyorum bana da başkasıyla mi birlikte oldun o yüzden mi yanastirmiyorsun demişlerdi siz onları bosverin Cenabı Allah dermansız dert vermez illaki birgün biticek alaninda çok iyi doktorlar var umudunuzu kesmeyin..
Hiç kremlerle denedin mi canımHaklisinizzz da nasil asicam bu durumu bayada cesaretli gitmistim doktorda cok ugrasmadiii devlet hastanesi olunca.
çok sevindimVee sonunda bende başardım.. 21 aylık evliyim.. Burada yazan arkadaşların ve kendi çabalarım sonucunda ilk denemeyi gerçekleştirdim çok şükür..
senin için yapacak bir şeyim kalmadı nedir ya? şaşırdım doğrusu. ama önemli olan yenmiş olman..Bende uzun süre tedavi gördüm doktor artık benim için yapabileceği bişey kalmadığını söyleyip bıraktı. Ardından burdaki arkadaşların desteği sayesinde yendim 1 yıl önce
Hangi seviye olduğum konusunda onu yanıltmışım ve tedavi bittikten sonra ben senin bu kadar ileri seviye olduğunu bilmiyordum yanılttın beni dedi. Devam edebilmemiz için de ücret istedi. Hayal kırıklığımı tahmin bile edemezsiniz. Sonra burdaki arkadaşlar bana o kadar iyi geldi ki yendim. Emla kremle başardım ilk dilatörü. Tamamen psikolojik uyuşuk olduğunu düşünerek denedim ve oldu. Ama etkileri devam ediyor işte doktor muayenesinde gördüğüm gibi :/senin için yapacak bir şeyim kalmadı nedir ya? şaşırdım doğrusu. ama önemli olan yenmiş olman..
Özel hastaneye git cnm anlat durumunu anlayışla karşılıyorlarHaklisinizzz da nasil asicam bu durumu bayada cesaretli gitmistim doktorda cok ugrasmadiii devlet hastanesi olunca.
Bakicam canim duruma gore sagolÖzel hastaneye git cnm anlat durumunu anlayışla karşılıyorlar
Neyi canimHiç kremlerle denedin mi canım
Canim vajinal ultrasonda her sey daha net gozukur yumurtaliklar rahimi daha net gorurlerYa merakımdan soruyorum bebek için neden vajinal ultrason kullanıyo ki anlamdö ben ama aydınlatırsanız gerçekten sevinirim
egzersizleri ve ilişki denemesiniNeyi canim
Ben cok sukur vajinusmus olmadim ilerlemedi 6 gun sonra oldu ama baya zorlanmistimegzersizleri ve ilişki denemesini
adet günü bikaç gün geçtikten sonra kan testi kesin sonuç verir. bi de değer <5 se bu zaten negatif sayılıyor yani düşük değer değil. zaten 12 günde idrar testi bile pozitif göstermesi lazım idrar testini tekrarlayın negatifse adet düzensizliğinden doktora görünün.Bir sorum daha olacak :) kan testi sonucum negatif çıktı yani hamile değilim. Ama hala regl olmadım 12 gün gecikti. Normalde tam gününde olurdum ve bu durum beni endişelendiriyor. Değerlerm sonradan artabilir mi sizce? Hamile olma ihtimalim sıfır mıdır? Değerleri düşük gelip sonradan yükselen hamile olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?