Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasil basardiniz bende o durumdaymm

Ben buraya yeni uye oldum anlayamadim pek nerden bahsettiğinizi
Bu konu başlığı altındaki yazılan bütün yorumları okumanı öneririm.buraya sana cevap olarak birkaç kişi yazar tabi ama 2009 yılından beri bu konu burada konuşuluyor. Çok fazla kişiden başarı hikayesi var onları okuman sana güç,cesaret verir ve yol gösterir.

Tebriklerr kesinlikle dilatörden daha kolay. Dilatör yapamamıştım ben hatta.

Nasıl ve ne kadar sürede yendiniz bizede anlatır mısınız? O spreyden bendede var parmak egzersizinde kullanmıştım ama eşimin parmagını alırken yine kasıyordum hatta iki parmak alamadım bile.siz hiç mi hissetmednz yoksa cok mu sıktnz nasıl oldu

Sizin adınıza cok seviniyorum Allahım nolur bende yazayim artık bitti diye.dilatör siparişi verdm snra regl oldm bi hafta oldu hala gelmedi çıldırcam

Sizin adınıza cok seviniyorum Allahım nolur bende yazayim artık bitti diye.dilatör siparişi verdm snra regl oldm bi hafta oldu hala gelmedi çıldırcam
Darısı başınıza inşallah. Bizim parça parça oldu. 1 aydır uğraşıyoruz önce ucunu almıstım sonra yarım bi süre yarım gittik sonra hepsini aldım ama hala canım yanıyor tabi. Dişi sıkıp dayanmak gerek.Bazı kadınlarda hiç acı olmuyormus kasmakla ilgili sanırım ben de biraz kasılıyorum galiba.

Onlarda geçecek inşallah yüzde 99 u bitmiş canım

O spreyi içine dışına en az 5 fıs sıktım ben.parmağı hissetmedim bile.p nin girişini bile hiç hissetmedim çok fazla uyuşturuyor bence.o sırada nefes egzersizi yaparsan rahatlatır.kendini rahat bırak hiç hissetmeyeceksin bana güven.ben çok korkuyordum.nasıl olup bittiğini anlamadım bile

Düzenli çalılırsan her gün 1 saatini ayırırsan bence 1 ay içinde yenersin.öncelikşe inanmalısın ve istemelisin başaracağım diye kafanda bitirmelisin.ben buna çok inandım.egzersize her oturdugumda acımayacak ve olacak dedim

Bende yenemedim bak henuz.eşinle değil kendin denesen.ilk önceaynanın karşısında otur ac bak incele sonra ince birşey al yağla onu sokmayı dene inan hissetmiyosun bende bak aynı durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…