Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar dilatör setini n11 den hangi magazadan aldınız yazar mısınız.ben ariadne adlı magazadan aldım gelmedi on gündür iade ettim.nerden aldıysanız bende ordan alayim

Kızlar dilatör setini n11 den hangi magazadan aldınız yazar mısınız.ben ariadne adlı magazadan aldım gelmedi on gündür iade ettim.nerden aldıysanız bende ordan alayim
bende hepsiburada.com dan aldım aynı firmadan 2 günde geldi.. Keşke iletişime geçseydin iptal etmeden önce. belki bir hata falan vardır

bende hepsiburada.com dan aldım aynı firmadan 2 günde geldi.. Keşke iletişime geçseydin iptal etmeden önce. belki bir hata falan vardır
Beklerdim aslında acelem yoktuda.kargo takip ederken teslim edildi yazısını görünce panik oldum.cünkü teslim almamıştım.baska adrese gitti sandım

Beklerdim aslında acelem yoktuda.kargo takip ederken teslim edildi yazısını görünce panik oldum.cünkü teslim almamıştım.baska adrese gitti sandım
Hmm olsun canım iade yaptıysalar paranı sıkıntı yok. tekrar sipariş et bir an önce başla :)

Kızlar ben dun aksam bu böyle olmicak diyip 2 tane allık fircami sarıp yağladim biri ince biri parmaktan biraz daha kalın ikisini de soktum saskinliklar icerisindeyim hiç beklemezdim bunu yapabileceğimi
Canım giriyor zaten fazlası bile giriyor onları görünce de şaşıracaksın. Ben de allık fırçasıyla yendim. düzenli egzersizle başaracaksın emin ol

Kızlar dün allık fircasi bugun rimel sokabildim ama belli biyeri geçene kadar çok yanıyo yara olmuş olabilir mi
Kendini kastığın için oluyor. Tamamen rahat bırak kendini. Bende yara yaptım ilk defalarda. Sonra dedim ki yapan nasıl yapıyor. Ikınarak al içine. Girdiği an salıyorsun kendini zaten

Evet git gel yap ve sık bırak arkadaşın dediği gibi. Ve o his seni rahatsız etmeyene kadar devam et. Vücudun alışıyor zaten. Sonrakilerde rahat yapmaya başlıyorsun
İcerde git gel yapinca bi süre sonra hissetmiyorum bile alisiyo ama baştan çıkarıp sokunca o can acitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…