- 10 Aralık 2019
- 598
- 841
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.561
Ben sürekli çıkarıp baştan sokuyorum. O zaman da alışıyorsunuz. Yani ben de girişte baskı hissedenlerdenim. Girişe çalışmak lazım. Şimdi sorunsuz giriyor.İcerde git gel yapinca bi süre sonra hissetmiyorum bile alisiyo ama baştan çıkarıp sokunca o can acitiyo
Bende baskı yüzünden yapamiyorum o şekilde yapmam lazım demekkiBen sürekli çıkarıp baştan sokuyorum. O zaman da alışıyorsunuz. Yani ben de girişte baskı hissedenlerdenim. Girişe çalışmak lazım. Şimdi sorunsuz giriyor.
İlk başta kan ter içinde kalırdım. Şimdi alıştım. Giriş çalıştım epey. Faydası oluyor gerçektenBende baskı yüzünden yapamiyorum o şekilde yapmam lazım demekki
Ben 2 gundur yapıyorum mantar değil de tahris oldum.yanma da oluyor evet kendimizi kastigimiz icinmisMerhaba kizlar, siz de egzersiz yaparken tahris veya mantar oluyor musunuz acaba? Uzun sure egzersiz yapamiyorum buyuzden.. bir de, egzersizden sonra agri veya yanma oluyor mu?
Siz asabildinizmiİlk başta kan ter içinde kalırdım. Şimdi alıştım. Giriş çalıştım epey. Faydası oluyor gerçekten
Ben 2 gundur yapıyorum mantar değil de tahris oldum.yanma da oluyor evet kendimizi kastigimiz icinmis
Ben dilator almadim kendi kendime yapıyorum allik fircasindan başladım rimeli yapıyorumHmm,ben de kasmadigimi dusunuyordum cunku bacaklarimi serbest birakabiliyordum. Demek onyuzden oluyormus.. Siz hangi asamadasiniz acaba? Kacinci boy dilatordesiniz?
Ben eş denemesine takıldım. Aparatımı büyüttüm. Eş denemesinde kasılıyorum. Benle ilgili bir durum galiba. Eşimden çekiniyorum. Yaptığım aparat nerdeyse p.. Boyutunda. Ama eşimden çekindiğim için kasılıyorum. Artık sona geldim bitmek üzere. Ben dokunamıyordum bile bu duruma gelmem bile mucize. 2 haftada bu hale geldim. Onu da başarıcam inşallahSiz asabildinizmi
Ben dilator almadim kendi kendime yapıyorum allik fircasindan başladım rimeli yapıyorum
Ben eş denemesine takıldım. Aparatımı büyüttüm. Eş denemesinde kasılıyorum. Benle ilgili bir durum galiba. Eşimden çekiniyorum. Yaptığım aparat nerdeyse p.. Boyutunda. Ama eşimden çekindiğim için kasılıyorum. Artık sona geldim bitmek üzere. Ben dokunamıyordum bile bu duruma gelmem bile mucize. 2 haftada bu hale geldim. Onu da başarıcam inşallah
Farkında olmadan sıkmış oluyorum kendimi ama hemen farkedip ikinir gibi yapıyorum ben diğer türlü csnim aciyo yani acı değil yanma oluyoDoktorda mi tedavi gordunuz peki? Egzersiz yaparken de kasiyor musunuz? Ben egzersizlerde de kasiyorum, sadece sonlarina dogru serbest birakabiliyorum kendimi..
Farkında olmadan sıkmış oluyorum kendimi ama hemen farkedip ikinir gibi yapıyorum ben diğer türlü csnim aciyo yani acı değil yanma oluyo
İlk doktora gittim. Bana yolu o gösterdi. Sonra evde aparat yaptım. Büyütmeye başladım gün gün. Başta kasılıyordum. Nefes egzersizi çok iyi geldi bana. Başta kastığım için yanmam ve kaşımtım oluyordu. Korkuyordum bir daha yapacağım zaman yanma olcak diye. Sonra burda yazanlardan çok cesaret aldım. Aslında herşey kafada bitiyormuş. Rahatlatınca kendinizi direk giriyor. Eş daha kolaymış. Yapamadım ama yapanlara sordum hep öyle söyledilerDoktorda mi tedavi gordunuz peki? Egzersiz yaparken de kasiyor musunuz? Ben egzersizlerde de kasiyorum, sadece sonlarina dogru serbest birakabiliyorum kendimi..
İlk doktora gittim. Bana yolu o gösterdi. Sonra evde aparat yaptım. Büyütmeye başladım gün gün. Başta kasılıyordum. Nefes egzersizi çok iyi geldi bana. Başta kastığım için yanmam ve kaşımtım oluyordu. Korkuyordum bir daha yapacağım zaman yanma olcak diye. Sonra burda yazanlardan çok cesaret aldım. Aslında herşey kafada bitiyormuş. Rahatlatınca kendinizi direk giriyor. Eş daha kolaymış. Yapamadım ama yapanlara sordum hep öyle söylediler
Yok bacaklarımı kasmıyorum nasi duruyosun kiBacaklarinizi kasiyor musunuz? Ben de ayji sekilde farkinda olmadan kasiyorum ama bacaklarimi daha cok
Umarim basaririz bende daha önce dokunamiyodum bileBenim de egzersixlerden sonra yanma ve kasinti oluyor, bir de egzersize baslamadan once bir stres oluyorum, ilk giris hemen olmuyor sizde de oyle mi acaba? Yoksa ben mi yapamiyorum anlamadim.. ilk giristen sonra tekrarladikca alisiyorum ama bacaklarim yine istemsizce kasiliyor. Ben de duymustum es daha kolaymis ama yasamadan anlasilmiyor ki..
Ağrı kesici sprey kullanıyor musun? Ben onun faydasını çok gördüm. Bacaklarım titriyordu başta. Şimdi titreme ve kasılmam yok. Hatta önce başlarken orası kapalı gibi olurdu şimdi bakıyorum aynada açık. Kasılmadan kapalı gibi görünüyormuş meğer. Şimdi çalışmam bitince acı ve yanmam olmuyor artık. Prezervatif de takıyorum ben aparata. O da iyi oldu. Enfeksiyon olmasını engelliyorBenim de egzersixlerden sonra yanma ve kasinti oluyor, bir de egzersize baslamadan once bir stres oluyorum, ilk giris hemen olmuyor sizde de oyle mi acaba? Yoksa ben mi yapamiyorum anlamadim.. ilk giristen sonra tekrarladikca alisiyorum ama bacaklarim yine istemsizce kasiliyor. Ben de duymustum es daha kolaymis ama yasamadan anlasilmiyor ki..
Sizden kan geldi miAğrı kesici sprey kullanıyor musun? Ben onun faydasını çok gördüm. Bacaklarım titriyordu başta. Şimdi titreme ve kasılmam yok. Hatta önce başlarken orası kapalı gibi olurdu şimdi bakıyorum aynada açık. Kasılmadan kapalı gibi görünüyormuş meğer. Şimdi çalışmam bitince acı ve yanmam olmuyor artık. Prezervatif de takıyorum ben aparata. O da iyi oldu. Enfeksiyon olmasını engelliyor
Benimde ilk giris zorluyo girdikten sonra rahatBenim de egzersixlerden sonra yanma ve kasinti oluyor, bir de egzersize baslamadan once bir stres oluyorum, ilk giris hemen olmuyor sizde de oyle mi acaba? Yoksa ben mi yapamiyorum anlamadim.. ilk giristen sonra tekrarladikca alisiyorum ama bacaklarim yine istemsizce kasiliyor. Ben de duymustum es daha kolaymis ama yasamadan anlasilmiyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?