Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 haftadamı ne güzel haber.benim dilatörlerimde pazartesi elimde olacak inşallh.nası ilerledinşz.ben 4. Dilatörden cok korkuyorum ya.kolay yapabiliyor musunuz onunla sonuna gelmişsnz ne güzel.bence soreyi kayganlaştırıcıyı boca edin olacaktır.yarım alıyor bazısı okdr oldumu mesela.dilatör sert daha zor diyorlar inşallah olur sizim içinde dua edicem.

Ben aparatımı kendim yaptım. Dilatörün büyüklüğünü bilmiyorum. Benim aparat p.. boyutundan biraz küçük. Eş denemesi fikri beni kasıyor. Aslında epey yol aldım ama nedense önceki olumsuz denemeler aklıma geliyor galiba. O zaman bu kadar cesaretli değildim aslında. Şimdi yapabileceğimi gördüm sadece kendimi hırslandırmam lazım biraz.

Ben de aparatımı kendim yaptım p.. boyutundan küçüktü. Sonra eşli deneme yaptım ve oldu . İnanın eşli daha kolay.

Ben de aparatımı kendim yaptım p.. boyutundan küçüktü. Sonra eşli deneme yaptım ve oldu . İnanın eşli daha kolay.
Evet öyle dediler gerçekten daha kolaymış. Ben geriliyorum eşimle. Kendim yaparken çok sakinim eşimle garip bir his oluyor. Hatta bunun için bir randevu alıp doktorla görüşcem. Eşimle de konuşmasını isticem

Kizlar kizlik zari tam olarak ne kadar ileride. Yarisina kadar girdi esim ama bozuldumu nasil oldu anlamadim kan felan da gelmedi

Merhabalar! Ben 8 aylık evliyim ve düşündüğünüz üzere vajinismus sorunu yaşayan bir kadınım. Hepinizin deneyimlediği umutsuzluk, buhran, bunalım, hüsran vs gibi bir çok duyguyu yaşıyorum. 3 kere jinekoloğa bir kere de psikoloğa gittim. En son geçen hafta gittiğim jinekoloğum vajinismusu 3 günde aşabileceğimi söyledi. Aparat çalışması yaptık. 4 numara aparatta ilk önce çok zorlansam da başardım. İlişki denedik fakat başarılı olamadık. Çünkü çok canım yanıyor ve kasılmalarım devam ediyor. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bu dertten muzdarip birileri ile konuşmanın iyi geleceğini düşündüm ve hemen kayıt oldum. Merak ettiğim bir kaç konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Aparat uygulamasında herkes bu şekilde zorlanıyor mu? Hastalığı yenmek için sabırlı mı olmam o acıya dayanmam mı gerekiyor? Yoksa acısız başka bir yöntemi var mı? Hipnoz ve akupunktur uygulamaları tedavi ediyor mu? Yanıtlayıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim!

Hayir, agri kesici sprey kullanmiyorum. Sizin kullandiginiz spreyin adi nedir? Prezervatif takmiyordum ama deneyecegim cok sagolun.. ilk baslarken benim de orasi kapali gibi oluyor ve giriste aciyor, bu da beni tedirgin ediyor. Yaptikca alisiyorum ama her egzersizde basa sariyorum

Merhaba. Ben de bu çileyi 1 yıla yakın çekmiş biri olarak size şunu söyleyebilirim ;herkesin iyileşme süreci ve yöntemi farklı.Bu öyle bir süreç ki gerçekten aceleciliği kaldırmıyor sabırlı olmak ve kendinize şefkatle anlayışla yaklaşmanız gerekiyor. Size en uygun yöntemi deneye yanıla bulacaksınız psikiyatri,jinekolog veya kendi kendinize yeneceksiniz denemeden bulamıyor insan.Belki çok kısa sürede çözülecek belki biraz zaman alacak ama inanç ve istek önemli.Siz inancınızı ve cesaretinizi koruyun.Bazı kadınlar acısız bir şekilde başarıya ulaşıp aa bu muydu yani diyorlar bazıları ise acıyı deneyimleyerek geçiyorlar bu sınavı.Yani birazcık bedenimize söz geçirmeyi ne kadar öğrendiğimizle de alakalı acılı veya acısız bir deneyim yaşamak.Benim ki acılı olmuştu hatta hala acı hissediyorum ama azalıyor kademeli biçimde.Gözünüzü korkutmasın büyütülecek bir şey gerçekten yok.Kendinizi rahatlatmak çok önemli.Bu süreçte psikolojik olarak o kadar yıpranmışım ki yendikten sonra cinsel istek azalması ve ıslanma sorunları yaşamaya başladım ki eşime deliler gibi aşığım ve onu her zaman arzulamışımdır.Fakat zihnen öyle yorucuydu ve zorlayıcıydı ki bu süreç,eşim anlayışlı davranmasına rağmen kendime öyle çok yüklendim ki hala kendimi toparlamaya çalışıyorum. O sebepten siz siz olun kendinize çok yüklenmeden sakince atlatın bu süreci.Umarım kısa sürede yener güzel keyifli günlerinize başlarsınız sevgiler.

Kızlar egzersiz yaparken biyere takiliyor o yerde çok yanma oluyo orayı asinca hiç bişey kalmiyo.o yanma egzersiz yaptıkça geçiyor mu acaba

Kızlar egzersiz yaparken biyere takiliyor o yerde çok yanma oluyo orayı asinca hiç bişey kalmiyo.o yanma egzersiz yaptıkça geçiyor mu acaba
Nereye takılıyor acaba.bende hiç takılma olmuyor girdikten sonra boşluk gibi.ama popo yönime itiyorm.yani delik dimdirek karşıda degilde asagı dogru giriş yapıyorum.siz nasıl yapıyosun.bende dümdüz gidiyor ve yanma olmuyor.parmakl yapınca o engeli hissediyorum mesrla böyle cıkıntılı bişey.insanı biraz huylandırıyor.ama yöne hep popoya dogru.vajina içi resimlerine bakınca daha met anladım sizde bir bakın isterseniz

Aynı sorun bende de var. Kızlık zarı+ genişletme operasyonu oldum
4. Boy aparatı yaptım eşli deneme de üst kısmını sıkıyorum. Doktorum psikolojik diyip psikiyatriye yönlendirdi ama o dönem zaten depresan kullanıyordum. Çrş günü hipnoza gidiyorum. Grupta bir arkadaş 2 emdr bir.hipnoz sonrası aparatlarla başlayıp 5 günde kurtulmuş. İstanbuldaysan doktoru söyleyeyim

Evet iste takılma derken bir engebe gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…