- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.601
Evet öyle yapınca daha rahat giriyor ama bu takılan yer neresi acaba zarın olduğu yer mi hep böyle mi olacakTakılan yerde derin derin nefes alıp ıkınırsanız daha rahat girer
Aynen canım o engebe var ama dgru yöne dgru yapınca parmakla hissediyor sadece baska birşeyle hissedilmiyorEvet iste takılma derken bir engebe gibi sanki
Yok tabi ki öyle olmucak kendinizi kastığınız için öyle oluyo kasmayın rahat olun o zaman göreceksiniz öyle engel falan yok . Bende de öyle oluyodu orda bişey var gibi . Ama egzersiz yapa yapa kendimi rahatlattım . Tam o noktada ıkındım . Ikındıgında kasılma falan olmuyo çünkü direkt alıyorsun içeri. Sonra bi baktım girmiş üstelik ne acı vardı ne de kan .Evet öyle yapınca daha rahat giriyor ama bu takılan yer neresi acaba zarın olduğu yer mi hep böyle mi olacak
Ben 2 gundur yapıyorum gerçi de o engebeli kısımda yaniyo o zaman ikiniyorum orayı geçince ne acı var ne yanma ama bi o kısım arada zoeluyoYok tabi ki öyle olmucak kendinizi kastığınız için öyle oluyo kasmayın rahat olun o zaman göreceksiniz öyle engel falan yok . Bende de öyle oluyodu orda bişey var gibi . Ama egzersiz yapa yapa kendimi rahatlattım . Tam o noktada ıkındım . Ikındıgında kasılma falan olmuyo çünkü direkt alıyorsun içeri. Sonra bi baktım girmiş üstelik ne acı vardı ne de kan .
O yanma çok hafif bişey canım korkutmasın seni dediğin gibi ıkınınca geçiyo . Yavaş yavaş o yanmada kalmıcak zatenBen 2 gundur yapıyorum gerçi de o engebeli kısımda yaniyo o zaman ikiniyorum orayı geçince ne acı var ne yanma ama bi o kısım arada zoeluyo
Merhaba. Ben de bu çileyi 1 yıla yakın çekmiş biri olarak size şunu söyleyebilirim ;herkesin iyileşme süreci ve yöntemi farklı.Bu öyle bir süreç ki gerçekten aceleciliği kaldırmıyor sabırlı olmak ve kendinize şefkatle anlayışla yaklaşmanız gerekiyor. Size en uygun yöntemi deneye yanıla bulacaksınız psikiyatri,jinekolog veya kendi kendinize yeneceksiniz denemeden bulamıyor insan.Belki çok kısa sürede çözülecek belki biraz zaman alacak ama inanç ve istek önemli.Siz inancınızı ve cesaretinizi koruyun.Bazı kadınlar acısız bir şekilde başarıya ulaşıp aa bu muydu yani diyorlar bazıları ise acıyı deneyimleyerek geçiyorlar bu sınavı.Yani birazcık bedenimize söz geçirmeyi ne kadar öğrendiğimizle de alakalı acılı veya acısız bir deneyim yaşamak.Benim ki acılı olmuştu hatta hala acı hissediyorum ama azalıyor kademeli biçimde.Gözünüzü korkutmasın büyütülecek bir şey gerçekten yok.Kendinizi rahatlatmak çok önemli.Bu süreçte psikolojik olarak o kadar yıpranmışım ki yendikten sonra cinsel istek azalması ve ıslanma sorunları yaşamaya başladım ki eşime deliler gibi aşığım ve onu her zaman arzulamışımdır.Fakat zihnen öyle yorucuydu ve zorlayıcıydı ki bu süreç,eşim anlayışlı davranmasına rağmen kendime öyle çok yüklendim ki hala kendimi toparlamaya çalışıyorum. O sebepten siz siz olun kendinize çok yüklenmeden sakince atlatın bu süreci.Umarım kısa sürede yener güzel keyifli günlerinize başlarsınız sevgiler.
Bu samimi, sıcak ve cesaretlendiren cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba. Ben de bu çileyi 1 yıla yakın çekmiş biri olarak size şunu söyleyebilirim ;herkesin iyileşme süreci ve yöntemi farklı.Bu öyle bir süreç ki gerçekten aceleciliği kaldırmıyor sabırlı olmak ve kendinize şefkatle anlayışla yaklaşmanız gerekiyor. Size en uygun yöntemi deneye yanıla bulacaksınız psikiyatri,jinekolog veya kendi kendinize yeneceksiniz denemeden bulamıyor insan.Belki çok kısa sürede çözülecek belki biraz zaman alacak ama inanç ve istek önemli.Siz inancınızı ve cesaretinizi koruyun.Bazı kadınlar acısız bir şekilde başarıya ulaşıp aa bu muydu yani diyorlar bazıları ise acıyı deneyimleyerek geçiyorlar bu sınavı.Yani birazcık bedenimize söz geçirmeyi ne kadar öğrendiğimizle de alakalı acılı veya acısız bir deneyim yaşamak.Benim ki acılı olmuştu hatta hala acı hissediyorum ama azalıyor kademeli biçimde.Gözünüzü korkutmasın büyütülecek bir şey gerçekten yok.Kendinizi rahatlatmak çok önemli.Bu süreçte psikolojik olarak o kadar yıpranmışım ki yendikten sonra cinsel istek azalması ve ıslanma sorunları yaşamaya başladım ki eşime deliler gibi aşığım ve onu her zaman arzulamışımdır.Fakat zihnen öyle yorucuydu ve zorlayıcıydı ki bu süreç,eşim anlayışlı davranmasına rağmen kendime öyle çok yüklendim ki hala kendimi toparlamaya çalışıyorum. O sebepten siz siz olun kendinize çok yüklenmeden sakince atlatın bu süreci.Umarım kısa sürede yener güzel keyifli günlerinize başlarsınız sevgiler.
Doğru diyosun bende yanınca dayanilmicak biseu değil diye düşünüyorum öyle devam ediyorum ama gecicek demen yinede sevindirdi valla.bebek yağı sürüyorum ondan mı diye düşündüm bideO yanma çok hafif bişey canım korkutmasın seni dediğin gibi ıkınınca geçiyo . Yavaş yavaş o yanmada kalmıcak zaten
Bebek yağından olduğunu sanmıyorum . İlk zamanlar illaki o yanmalar olur . Normal ilişki yaşayanlarda bile oluyo alışana kadar . Bende de oluyodu ıkındığım an geçiyordu . Şöyle düşün bi anlık yanma hissi ne kadar kötü olabilir :) baya yol katetmişsiniz böyle devam edin. eşinizle denediğinizde daha kolay daha rahat olacaksınız inanın :)Doğru diyosun bende yanınca dayanilmicak biseu değil diye düşünüyorum öyle devam ediyorum ama gecicek demen yinede sevindirdi valla.bebek yağı sürüyorum ondan mı diye düşündüm bide
Ay insallah buranın bana çok faydası oldu umarım hepimiz cozeriz bu isiBebek yağından olduğunu sanmıyorum . İlk zamanlar illaki o yanmalar olur . Normal ilişki yaşayanlarda bile oluyo alışana kadar . Bende de oluyodu ıkındığım an geçiyordu . Şöyle düşün bi anlık yanma hissi ne kadar kötü olabilir :) baya yol katetmişsiniz böyle devam edin. eşinizle denediğinizde daha kolay daha rahat olacaksınız inanın :)
Bende buradakiler sayesinde yendim yorumları okuyarak egzersizleri her şeyi burdan öğrendim . evliliğimin ilk ayını zehir etmiştim kendimi ama buradakilerin yardımıyla 2 haftada yendim :) parmak egzersizleri ilk başta iğrenç geliyordu ama yaptıkça güven geldi rahatlama geldi . Sizde başarmış sayılırsınız bence :)Ay insallah buranın bana çok faydası oldu umarım hepimiz cozeriz bu isi
Yaa ne guzel atlatmissiniz ben daha cok basindayim 2 3 gün yaptım ama inşallah esli denemeyide basaririmBende buradakiler sayesinde yendim yorumları okuyarak egzersizleri her şeyi burdan öğrendim . evliliğimin ilk ayını zehir etmiştim kendimi ama buradakilerin yardımıyla 2 haftada yendim :) parmak egzersizleri ilk başta iğrenç geliyordu ama yaptıkça güven geldi rahatlama geldi . Sizde başarmış sayılırsınız bence :)
Vemcaine sprey. Bana doktor verdi bunu epey uyuşturuyorHayir, agri kesici sprey kullanmiyorum. Sizin kullandiginiz spreyin adi nedir? Prezervatif takmiyordum ama deneyecegim cok sagolun.. ilk baslarken benim de orasi kapali gibi oluyor ve giriste aciyor, bu da beni tedirgin ediyor. Yaptikca alisiyorum ama her egzersizde basa sariyorum
Başarırsın canım egzersize devam umudunu hiç yitirme . Yarısını başarmışsın zaten :)Yaa ne guzel atlatmissiniz ben daha cok basindayim 2 3 gün yaptım ama inşallah esli denemeyide basaririm
Ya bide şeyi sorucam ben normalde baskı hissinden çok rahatsız oluyorum hatta o yüzden yapamıyorum.ama egzersizde aparatta baskı hissi o kadar olmuyo etkiler mi bu eslideBaşarırsın canım egzersize devam umudunu hiç yitirme . Yarısını başarmışsın zaten :)
Rahat olmana bağlı . Aparatla yaparken daha rahat olduğumuz için o baskı hissi pek olmuyo . Ama eşli denemelerde ister istemez daha bi kasılıyoruz . Eşli deneme yaparken de aparatla çalışıyormuş gibi yap . Eşinin penisini kendin yerleştir aparatla yaptığın gibi içeri girmesini sağla. O zaman daha rahat olursun çünkü kontrol sende . Öyle yapınca rahat olunca bide ıkınınca eşli denemede de o baskı hissi olmuyoYa bide şeyi sorucam ben normalde baskı hissinden çok rahatsız oluyorum hatta o yüzden yapamıyorum.ama egzersizde aparatta baskı hissi o kadar olmuyo etkiler mi bu eslide
Bence biz anlık bir rahatlamayla bunu atlatıcaz. Yani ben öyle hissediyorum. Çünkü aparatı yapan onu da yapar. Acele etmememiz lazım. Kendi adıma ben biraz acele ettim başta. Ondan yapamayınca üzüldüm. Biraz sabır işi sanki. Ama yapınca bu kadar basit miydi dicezYa bide şeyi sorucam ben normalde baskı hissinden çok rahatsız oluyorum hatta o yüzden yapamıyorum.ama egzersizde aparatta baskı hissi o kadar olmuyo etkiler mi bu eslide
Doğru tamam öyle yapayım çok tesekkurlerRahat olmana bağlı . Aparatla yaparken daha rahat olduğumuz için o baskı hissi pek olmuyo . Ama eşli denemelerde ister istemez daha bi kasılıyoruz . Eşli deneme yaparken de aparatla çalışıyormuş gibi yap . Eşinin penisini kendin yerleştir aparatla yaptığın gibi içeri girmesini sağla. O zaman daha rahat olursun çünkü kontrol sende . Öyle yapınca rahat olunca bide ıkınınca eşli denemede de o baskı hissi olmuyo
Ay aslında o kadar egzersiz yapıyoruz farkidayiz yani 1 saniyelik bişey sonea hiç bişey hissedilmiyo o an ikincaz bi gazla artikBence biz anlık bir rahatlamayla bunu atlatıcaz. Yani ben öyle hissediyorum. Çünkü aparatı yapan onu da yapar. Acele etmememiz lazım. Kendi adıma ben biraz acele ettim başta. Ondan yapamayınca üzüldüm. Biraz sabır işi sanki. Ama yapınca bu kadar basit miydi dicez
İnşallah başardım diye bizde yazıcaz. Derdi veren Allah dermanı da veriyor. Biz kendimizin neler başarabileceğini gördük bu sayede. Bugün olmaz yarın olur. Ama olcak emin olun. Artık sona geldikAy aslında o kadar egzersiz yapıyoruz farkidayiz yani 1 saniyelik bişey sonea hiç bişey hissedilmiyo o an ikincaz bi gazla artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?