Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet öyle yapınca daha rahat giriyor ama bu takılan yer neresi acaba zarın olduğu yer mi hep böyle mi olacak
Yok tabi ki öyle olmucak kendinizi kastığınız için öyle oluyo kasmayın rahat olun o zaman göreceksiniz öyle engel falan yok . Bende de öyle oluyodu orda bişey var gibi . Ama egzersiz yapa yapa kendimi rahatlattım . Tam o noktada ıkındım . Ikındıgında kasılma falan olmuyo çünkü direkt alıyorsun içeri. Sonra bi baktım girmiş üstelik ne acı vardı ne de kan .

Ben 2 gundur yapıyorum gerçi de o engebeli kısımda yaniyo o zaman ikiniyorum orayı geçince ne acı var ne yanma ama bi o kısım arada zoeluyo

Ben 2 gundur yapıyorum gerçi de o engebeli kısımda yaniyo o zaman ikiniyorum orayı geçince ne acı var ne yanma ama bi o kısım arada zoeluyo
O yanma çok hafif bişey canım korkutmasın seni dediğin gibi ıkınınca geçiyo . Yavaş yavaş o yanmada kalmıcak zaten

Bu samimi, sıcak ve cesaretlendiren cevabınız için çok teşekkür ederimEgzersizlerime devam edeceğim. Umarım bir an önce sonuca ulaşırım. Allah kimseye yaşatmasın!

O yanma çok hafif bişey canım korkutmasın seni dediğin gibi ıkınınca geçiyo . Yavaş yavaş o yanmada kalmıcak zaten
Doğru diyosun bende yanınca dayanilmicak biseu değil diye düşünüyorum öyle devam ediyorum ama gecicek demen yinede sevindirdi valla.bebek yağı sürüyorum ondan mı diye düşündüm bide

Doğru diyosun bende yanınca dayanilmicak biseu değil diye düşünüyorum öyle devam ediyorum ama gecicek demen yinede sevindirdi valla.bebek yağı sürüyorum ondan mı diye düşündüm bide
Bebek yağından olduğunu sanmıyorum . İlk zamanlar illaki o yanmalar olur . Normal ilişki yaşayanlarda bile oluyo alışana kadar . Bende de oluyodu ıkındığım an geçiyordu . Şöyle düşün bi anlık yanma hissi ne kadar kötü olabilir :) baya yol katetmişsiniz böyle devam edin. eşinizle denediğinizde daha kolay daha rahat olacaksınız inanın :)

Ay insallah buranın bana çok faydası oldu umarım hepimiz cozeriz bu isi

Ay insallah buranın bana çok faydası oldu umarım hepimiz cozeriz bu isi
Bende buradakiler sayesinde yendim yorumları okuyarak egzersizleri her şeyi burdan öğrendim . evliliğimin ilk ayını zehir etmiştim kendimi ama buradakilerin yardımıyla 2 haftada yendim :) parmak egzersizleri ilk başta iğrenç geliyordu ama yaptıkça güven geldi rahatlama geldi . Sizde başarmış sayılırsınız bence :)

Yaa ne guzel atlatmissiniz ben daha cok basindayim 2 3 gün yaptım ama inşallah esli denemeyide basaririm

Vemcaine sprey. Bana doktor verdi bunu epey uyuşturuyor

Ya bide şeyi sorucam ben normalde baskı hissinden çok rahatsız oluyorum hatta o yüzden yapamıyorum.ama egzersizde aparatta baskı hissi o kadar olmuyo etkiler mi bu eslide
Rahat olmana bağlı . Aparatla yaparken daha rahat olduğumuz için o baskı hissi pek olmuyo . Ama eşli denemelerde ister istemez daha bi kasılıyoruz . Eşli deneme yaparken de aparatla çalışıyormuş gibi yap . Eşinin penisini kendin yerleştir aparatla yaptığın gibi içeri girmesini sağla. O zaman daha rahat olursun çünkü kontrol sende . Öyle yapınca rahat olunca bide ıkınınca eşli denemede de o baskı hissi olmuyo

Ya bide şeyi sorucam ben normalde baskı hissinden çok rahatsız oluyorum hatta o yüzden yapamıyorum.ama egzersizde aparatta baskı hissi o kadar olmuyo etkiler mi bu eslide
Bence biz anlık bir rahatlamayla bunu atlatıcaz. Yani ben öyle hissediyorum. Çünkü aparatı yapan onu da yapar. Acele etmememiz lazım. Kendi adıma ben biraz acele ettim başta. Ondan yapamayınca üzüldüm. Biraz sabır işi sanki. Ama yapınca bu kadar basit miydi dicez

Doğru tamam öyle yapayım çok tesekkurler

Ay aslında o kadar egzersiz yapıyoruz farkidayiz yani 1 saniyelik bişey sonea hiç bişey hissedilmiyo o an ikincaz bi gazla artik

Ay aslında o kadar egzersiz yapıyoruz farkidayiz yani 1 saniyelik bişey sonea hiç bişey hissedilmiyo o an ikincaz bi gazla artik
İnşallah başardım diye bizde yazıcaz. Derdi veren Allah dermanı da veriyor. Biz kendimizin neler başarabileceğini gördük bu sayede. Bugün olmaz yarın olur. Ama olcak emin olun. Artık sona geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…