- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.621
Ay insallah hep dua ediyorum bizler icinİnşallah başardım diye bizde yazıcaz. Derdi veren Allah dermanı da veriyor. Biz kendimizin neler başarabileceğini gördük bu sayede. Bugün olmaz yarın olur. Ama olcak emin olun. Artık sona geldik
Hangi boydasin aniden mi sokuyosun
Nefes alırkrn karnını şişir verirken hafif ıkın ve bu esnada aparatı yavaşca ilerlet ben öyle yapyrdumİkinci boydayim, aniden sokmuyorum bence? Siz nasil sokuyorsunuz ilk basta? Baska yapmam gereken birsey mi var acaba?
Bizede anlatır mısınızzKızlar bende vajinismus u yendim bu sayfa vesilesi ile yorumum da var hatta şimdi Bi oğlum var 6 aylık. Asla yapamam derdim olduktan sonra güldüm. Bu kadar mı dedim ağladım sıkıntısı olan özelden aklına takılanı yazabilir. Kendinize güvenin.İnşallah olacaktır
Ben de çok zorlandım! Canım çok yandı ve korktum ama zamanla alıştı gerçekten. 4 de geçtim onda da canım yandı ama bir kereden sonra devam ettikçe acısı azalıyor ve bitiyor. Alışma süreci sadece. Korkmayın ve egzersizi yapmadan önce kendinizi rahatlatın, sıcak bir duş alın, bir müzik açın veya eşinizle yakınlaşın ki vajina ıslak olsun esnesin. O zaman çok daha rahat oluyor emin olun!Kızlar bende vajinismus u yendim bu sayfa vesilesi ile yorumum da var hatta şimdi Bi oğlum var 6 aylık. Asla yapamam derdim olduktan sonra güldüm. Bu kadar mı dedim ağladım sıkıntısı olan özelden aklına takılanı yazabilir. Kendinize güvenin. ❤İnşallah olacaktır
Zamanla açılacak yani.hiç bu kadar ter dökmemiş.git gel bile yapamadımBen de çok zorlandım! Canım çok yandı ve korktum ama zamanla alıştı gerçekten. 4 de geçtim onda da canım yandı ama bir kereden sonra devam ettikçe acısı azalıyor ve bitiyor. Alışma süreci sadece. Korkmayın ve egzersizi yapmadan önce kendinizi rahatlatın, sıcak bir duş alın, bir müzik açın veya eşinizle yakınlaşın ki vajina ıslak olsun esnesin. O zaman çok daha rahat oluyor emin olun!
Kendinize biraz zaman verin! Çok iyi anlıyorum sizi aynısını yaşadım. Büyük bir acı hissediyorsunuz ama İnan’ın zamanla geçiyor ben de henüz ilişkşye tam olarak giremedim ama en azından artık aparatlar canımı yakmıyor. Sadece rahatsızlık hissi var! O da geçecekZamanla açılacak yani.hiç bu kadar ter dökmemiş.git gel bile yapamadım
Sprey? Uyuşturmak için mi? Ben sprey kullanmadım!Birde spreyin etkisi ne zaman geçiyor.hemen geçicekte acayacak diye bile panik halindeyim
Evet uyuşturuyorum.bir boy büyügünü aldıgımda uyuşturarak baslıyorum.sonra yapabildigim boyu aldıgımda uyuşturmadan baslıyorum.mesela bugün üçü aldım.yarın uyuşturmadan üçü alıcam sonra uyuşturup dördü alıcam.beni pskoljk olarak rahatlatıyor ondan öyle yapıyorum..Sprey? Uyuşturmak için mi? Ben sprey kullanmadım!
Kayganlaştorıcı bişey kullanıyor musunBende hala biyeri geçene kadar yanma oluyor ikinmama ragmen nasi geçecek bilmiyorum alismadan buna başka boya geçmeyim diyorum
Bebe yagiKayganlaştorıcı bişey kullanıyor musun
Normal kayganlaştırıcı dene bir de. Ben de ilk bebeyağı kullanıyordum. Bebeyağı bir süre sonra su halini alıyor diye okumuştum. Hemen kayganlaştırıcı aldım. O daha iyi sonuç verdi bendeBebe yagi
Aaaa bilmiyodumNormal kayganlaştırıcı dene bir de. Ben de ilk bebeyağı kullanıyordum. Bebeyağı bir süre sonra su halini alıyor diye okumuştum. Hemen kayganlaştırıcı aldım. O daha iyi sonuç verdi bende
Denemekten zarar gelmez. Böyle böyle öğrendik öğreniyoruz hepimizAaaa bilmiyodum
Hmm,ikinma olayini yapmiyordum aslinda.. cok tesekkur ederim, reglik bitince o sekilde deneyecegim...Nefes alırkrn karnını şişir verirken hafif ıkın ve bu esnada aparatı yavaşca ilerlet ben öyle yapyrdum
Bunu ben de denemistim ama cok fena yakti ve uyusturmadiVemcaine sprey. Bana doktor verdi bunu epey uyuşturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?