Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet başta yakıyor biraz ama sonra uyuşturuyor. Kasınca bunu sıksak bile acıyor. Aklınıza acımadığı anları getirin rahatlatın kendinizi. Emin olun hemen giriyor acısız

Bir kere denedim ama gercekten uyusturmadi, bende etki etmedi galiba.. peki egzersiz sirasinda aci duyuyor musunuz? Bacaklarinizi serbest birakabiliyor musunuz?

Bir kere denedim ama gercekten uyusturmadi, bende etki etmedi galiba.. peki egzersiz sirasinda aci duyuyor musunuz? Bacaklarinizi serbest birakabiliyor musunuz?
Zamanla alışıyorsunuz. Başta ıkınmaktan hızlı hızlı nefes almaktan yorulurdum. Bcaklarım titrerdi. Ben günlük 2 saat uğraştım. Şimdi o kasılmalarım gitti. Hissi öğrendi beynim iyice

Zamanla alışıyorsunuz. Başta ıkınmaktan hızlı hızlı nefes almaktan yorulurdum. Bcaklarım titrerdi. Ben günlük 2 saat uğraştım. Şimdi o kasılmalarım gitti. Hissi öğrendi beynim iyice
İki saat calismayla hic mantar veya tahris olmadiniz mi peki? Ben 1,5 saat calisirsam hemen tahris oluyorum ah su bacak titremesi

İki saat calismayla hic mantar veya tahris olmadiniz mi peki? Ben 1,5 saat calisirsam hemen tahris oluyorum ah su bacak titremesi
Bende tahriş olurdum başta. Kaşıntım olurdu. Sonra kızdım kendime. Öğreniceksin bu hissi diye. Ben egzersizden önce müzik eşiliğinde nesef egzersizi yaptım. Çok duyduk duyuyoruz biliyorum ama kendini rahatlatman lazım. Düşününce çok girmicek gibi kasıyoruz. Kafayı rahatlat kendine güven ve ben yaparım diyerek başla. Ben yaptıysm sen de yaparsın. Ben oraya dokunamıyordum bile sen düşün

Merhaba kızlar. Kısa süre önce vajinismusu yendim çok şükür.Ben egzersiz yapıyordum vajinusmusu yenmek için 4 boy aparat yapmıştım allık fırçasının etrafına pamuk koyup streçle sarıp.en son denediğim p.. boyundan bir boy küçüktü onunla denerken son 5-6 denememde biraz (ortalama bozuk para büyüklüğünde)kanamam oldu .sonra eşli denedik çok daha kolay oldu ama kanamam yine oldu .herhalde orası açılıyor dedik. 2 gün ara verdik 2.yi denedik yine kanama oldu. normal mi bu ya endişelendim.hala biraz kasıyorum.giriş oluyor fakat çıkınca kanama oluyo.doktora gidip gitmeme konusunda tereddütteyim.yardımcı olursanız sevinirim.

Canım seni bilmem ama bende yendigimde 3 denememde kanamam olmustu sonra durmuştu

Kızlar lütfen cevap yazın. Aparatla egzersiz yapıyorum ve sona geldim bugün eşimle denedik penisin sadece 4 santim kadarını alabildim. İçerde bi yanma oluştu sanki. Penisten çok az küçük bi aparatı kendim çok rahat sokabiliyorum. Sizce ilişkinin devamı gelir mi yoksa tehlike devam mı ediyor

Tebrik ederim güzel bir gelişme kaydetmişsiniz devamı gelir mutlaka rahat olmaya bakın .Ben de ilk seferde birazını almıştım sonrakinde biraz daha fazla sonra biraz daha fazla ve 4.de tamamını alabildim.Rahatlamakla alakalı bence.Denemeye devam edin

Çok teşekkür ederim içimi o kadar rahatlattınız ki bu illeti yenemedim galiba diye çok üzülmüştüm. Bir de biz yasemin yıldız hanıma tedavi oluyoruz onun gösterdiği yöntemle neredeyse yarısını alabildim bir de eşim üstte deneyelim dedik o anda biraz kastım kendimi

Kasmak çok normal ben 5.denememizde yapamadım mesela sonra yaptım hala ara ara o kasılma istemeden yaşanıyor ama geçici emin olun.Hepsi zihnimizde bitiyor.En rahat pozisyonu deneyerek buluyor insan.Ben de alttayken yendim o da kolay bir yöntem deneyebilirsiniz.

Kızlar şimdi biz kendimiz aparatları calisiyoruz ya esli de nasıl oluyo sonuçta burda kontrol bizde baskı hissinden patlicak gibi hissederdim aparatları büyütmeye rağmen hissetmiyorum esli de yaşarsam aynı sorunu diye korkuyorum

Eşli ,aparattan daha kolay. Nasıl girdiğini anlamıyorsun bile. Eşlide kontrol sende olması için üstte olman daha rahat olacaktır.

Ben de rn son penisten biraz küçük aparatla deniyordum.sonra eşliye geçtim.uyuşturucu spreyle tamamını aldım.çok daha kolaydı.

Kizlar yaptım yarisi kadar giriyordu tamamini aldim artik ve girerken felan acı hissetmedim. Sadece oynatirken bi baskı oluyordu yine ama basardım sonunda insallah devami gelir artikk cok sagolunn
Çok şükür birimiz daha kurtuldu.tebrikler canımm darısı bize inşallah.bizide bilgilendirirsen sevinirizz.daha önce hep yarısı giriyordu yazmıssın.her egzersizden sonra eşli mi denedin.ben eşli denemeye cok korkuyorum yaa

Ben 6 aylik evliyim kizlar basta parmagimi bile degdiremedim. Sonra oturdum inceledim sonra iyice vazelinleyip 1 parmagimi sokmayi denedim baslarda acidi ama alisti. Sonra 2 ye cikardim yine aciyinca zeytinyagi yazan arkadaşlar sayesinde onunla deneyip girdim. Ben oyle hergun egzersiz yapamadim acikcasi kosusturmaktan ama denedigim vakitler hep cesaretlendim. Kasilmalarim fln oldu yine o baski hissi hep vardi. Boyle boyle 1-2 parmak denedikten sonra eşli denedik tabi basarisiz oldum. Sonra iyice zeytinyağıyla birazda disimi sikarak yarisina kadar aldim. Ve 1-2 hafta hep esli denedik. Bugunde akşam evde kayganlastirici vardi once zeytinyagi surdum sonra kayganlasticiyi parmak egzersizi yaptım. Hic acimadan 3 parmaga kadar aldim 5 dk icimde beklettim. 1 saat sonrada eşli denememde hic acisiz girdi. Yani kayganlastiricinin etkisimi benim cesaretimmi bilmiyorum inanin

Tebrikler bende suan iki parmaga kadar alabiliyorum.dilatördede 3.deyim.ama hiç eşli denemiyorum.olmayacakta eşimin moreli yine bozulacak diye.yada o an kendini tutamazda zorlar diye korkuyorum bilmiyorum ama birgün olacak elbet..

Alışıp açılıyor sanirim orasi oyle hissettim. Ama zevk yoktu tabi. Bide yine ittim onu kasilmalarimda oldu ama eskisi gibi yırtılma hissi acı hissi olmadi. Belki boyle boyle alışır. Onceden kayganlastirici bile canimi yakiyordu bu sefer yakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…