- 15 Kasım 2019
- 119
- 253
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.661
İnşallahhh inşallahhhBende hep agliyordum iliskiden sonra olmadigi için . Ama sunu anladim o 2-3 parmagini sokuyosun ya , yada ne bileyim biseyin oraya girdigini gormek bile daha cabuklastiriyor. Eminim sende kısa zamanda yeneceksin. Bu siteye ne zaman uye oldum bi cesaret geldi .
Ben de bir yıla yakın uğraştım bununla gerçekten zor bir süreçti. Herkesin süreci ve yöntemi farklı.Ben mesela hiç kendi parmağımı sokmadım hep eşimin parmağıyla parmak egzersizi yaptım ama ona bile alışmak 3 ayımı aldı baktım o iş öyle olmayacak kendime farklı farklı yöntemler buldum buradaki arkadaşların desteği de çok cesaretlendirdi beni sağ olsunlar.Her gün mesaj atanlar,korkularıma hapsolduğum anlarda verdikleri cesaretle ayağa kaldıranlar hepsinden tek tel Allah razı olsun. En son bir cesaret hissedip kendimi de arzulu hissettiğim bir anda eşimle denedim ilk başta bir kısım aldım yırtılma gibi bir acı duydum ama derin nefes alıp verip bacaklarımı gevşetmeye çalışarak ağrı seviyesini azaltmayı denedim.Bir dakika kadar eşim içeride kaldı sonra devam etmedik çünkü ağrım geçmedi hemen ve kasılmamı geçiremedim, rahatlamaya çalışsam da.İkincide daha korkusuz ve rahattım kasma ve acı gene oldu ama ilkiyle alakası yoktu üçüncüde daha iyiydim dördüncüde çok daha rahattım ağrı baya azalmıştı sadece girerken oluyor o da kendimi hala istemsiz kasıyorum muhtemelen ondan.Bu süreçte türlü kayganlaştırıcılar denedik ama en rahat etiğimiz işimizi kolaylaştıran şey hindistan cevizi yağı oldu.Mantar veya enfeksiyona sebep olmadı bende.Bazı kaynaklar hindistan cevizi yağının vajinayı enfeksiyon ve mantardan da koruduğunu yazıyor o sebepten güvenle kullandım ve işimizi çok çok kolaylaştırdı.Daha önce kullandıgım bazı kayganlaştırıcılar bende enfeksiyon yaptı çünkü.Önemli olan sabırlı ve cesaretli olmanız bu süreçte.Çünkü gerçekten psikolojik bir olay ve sabır gerektiriyor ciddi anlamda.Herkes kendini rahatlatan yöntemi bir şekilde deneyerek buluyor.Siz de bulacaksınız eminim ve rahatça gerçekleşecek üzmeyin yıpratmayın kendinizi. Ben çok yıprattım kendimi.Hala bazen yatağa girerken acaba yapabilecek miyim diye endişelenirken buluyorum kendimi sonra hatırlıyorum yaptın zaten diye ,düşünün yani nasıl yerleşmişse o kötü deneyimler zihnime,bir de her başarısız olduğumda kendimden deli gibi nefret ederdim.O sebepten siz benim gibi kendinize kötü davranmayın umutlu cesur ve sabırlı olun elbet geçecektir.Nasıl oldu allah için yardım edin ya bıktık şu illetten ...
Evet gerçekten çok güzel bir gelişme harikasınızKızlar lütfen cevap yazın. Aparatla egzersiz yapıyorum ve sona geldim bugün eşimle denedik penisin sadece 4 santim kadarını alabildim. İçerde bi yanma oluştu sanki. Penisten çok az küçük bi aparatı kendim çok rahat sokabiliyorum. Sizce ilişkinin devamı gelir mi yoksa tehlike devam mı ediyor
Evet gerçekten çok güzel bir gelişme harikasınızKızlar lütfen cevap yazın. Aparatla egzersiz yapıyorum ve sona geldim bugün eşimle denedik penisin sadece 4 santim kadarını alabildim. İçerde bi yanma oluştu sanki. Penisten çok az küçük bi aparatı kendim çok rahat sokabiliyorum. Sizce ilişkinin devamı gelir mi yoksa tehlike devam mı ediyor
Acı değil de daha fazla almaya çalışınca içte bir yanma oluyor sankiEvet gerçekten çok güzel bir gelişme harikasınızBen de denedim ve yarısını alabildim ama canım yandı sizde de oldu mu acı ağrı?
Bence esnedikçe acı kalmıyorarkadaşlar bu acı ve yanma dediğiniz şey siz kendinizi kastığınız için oluyor. ben vajinismusu 1 yıl önce yendim 1 yıldır zerre acı hissetmiyorum. neden? çünkü kendimi kasmıyorum. cinsel ilişki acı veren bi şey değildir, acının sebebi sizin kendinizi kasmanızdır. acıyı düşünmeyin artık lütfen nolur ya :)
vajinismusu yendiğim ilk gün de hiç acı hissetmedim esneme falan yoktu.
Bence esnedikçe acı kalmıyor
Neden olmuş ve nası geçecekmiş doktor bişey demedi mi pekiMerhaba kizlar, bende bir ay öncesine kadar yendim sanirum, ilk yendigim zamanda hiç acı ağrı hisettemedim ama sonra denemeler de hep yarım kalıyor yanıyor ağrıyordu bende tkerar başarısız olduğunu düşündüm bu sebeple yenemedim diye üzülüyordum devlet Hastanesi'nde doktora gittim genel kontrol amaçlı ve rahim ağzında yara oluşmuş acaba bu aparatlardan mi oldu yoksa eşli denemelerden mi? Size tavsiyem Çok aşırıya kaçmadan çalışın kizlar,
Eşli denemeden yara olsa bütün kadınlar yarayla gezer o zaman. Doktor bişey söylemedi mi? Aparattan olabilir ama zaten p de giriyor girecek yani. Başka sebebi de olabilir. Orası hassas biryer sonuçta. Ama tek bir sonuca bağlamamak lazım. Eğer doktor söylediyse bişey diyemem tabikiMerhaba kizlar, bende bir ay öncesine kadar yendim sanirum, ilk yendigim zamanda hiç acı ağrı hisettemedim ama sonra denemeler de hep yarım kalıyor yanıyor ağrıyordu bende tkerar başarısız olduğunu düşündüm bu sebeple yenemedim diye üzülüyordum devlet Hastanesi'nde doktora gittim genel kontrol amaçlı ve rahim ağzında yara oluşmuş acaba bu aparatlardan mi oldu yoksa eşli denemelerden mi? Size tavsiyem Çok aşırıya kaçmadan çalışın kizlar,
Üzülmeyin eminim kötü bişey çıkmaz. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahDoktor parça aldı yaradan incelenecek sonuca öyle bakalım dedi , bişey olurken başka şeyler cikiyor hayırlısı bakalım
Hiç korkma devam etKızlar ben sadece merak ettiğim için biraz önce hiç uyuşturucu sıkmadan yaptım. Ve evet aparatı o şekilde de aldım. Çünkü sürekli spreyle çalışmak yapamıcam hissi vermişti. Demekki alakası yokmuş. Gittikçe sona yaklaşıyorum artık
Çok güzel siz ilk denemeyi de atlatmışsınız. Ben de yaparım inşallah. Eşli deneme beni geriyor ama yapıcam. Bu organ benim vücudumun bir parçası ve amacı bu işi yapmak. Diğer tüm organlarım gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her sabah uyanınca inşallah bir kadın daha kurtulmuştur bu rahatsızlıktan diyorumHiç korkma devam et
Ben de şuan mevcut durumum hakkında tam emin değilim ama buradaki öneriler sayesinde bu kadar ilerledim
En son penisi alabildim kanamam oldu ardından çok canım yandığı için devam etmedik sonra doktora falan gittik kullanılan kayganlaştırıcı yağ falan derken mantar vs olmuş ilaç kullandım bu sefer de regl oldum geçince durumu netleştiricem ben de sanırım
Tebrik ederimKızlar ben sadece merak ettiğim için biraz önce hiç uyuşturucu sıkmadan yaptım. Ve evet aparatı o şekilde de aldım. Çünkü sürekli spreyle çalışmak yapamıcam hissi vermişti. Demekki alakası yokmuş. Gittikçe sona yaklaşıyorum artık
Vala 3 haftadır aparat büyüterek çalışıyorum. Dün spreysiz yaptım ilk defa. Hiç farkı olmadı. Şaşırdım hatta. Demekki alılıyoruzTebrik ederimKaçıncı denemeden sonra spreyi bıraktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?