- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.681
Doktor parça aldı yaradan incelenecek sonuca öyle bakalım dedi , bişey olurken başka şeyler cikiyor hayırlısı bakalım
İkiden hiç bi farkı yok aynen alabilirsin 2.nin hemen ardından yap hiç zorlanmazsınMerhaba kizlar, ucuncu ve dorduncu aparati deneyenler var mi aranizda? Suan ikinci aparattayim ve uce gececegim ama korkuyorum. Bunu da digerleri gibi mi aliyoruz, nasil bir hissiyat olusturuyor merak ediyorum..
Kaçıncı aparatı yapiyorsunuzÇok güzel siz ilk denemeyi de atlatmışsınız. Ben de yaparım inşallah. Eşli deneme beni geriyor ama yapıcam. Bu organ benim vücudumun bir parçası ve amacı bu işi yapmak. Diğer tüm organlarım gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her sabah uyanınca inşallah bir kadın daha kurtulmuştur bu rahatsızlıktan diyorum
Merhabalar ben eski üyelerdenim, ve bugün bir şey araştırmak için n kk ya girip bu başlık altında eski mesajlarımı gördüm. Tüm bu problemi yaşayan kadınlar inşallah kısa zamanda atlatırlar. Konu üzerinden 2 çocuk geçti, 2009da evlenip 1yıldan fazla bu sıkıntıyı yaşadım. O günler çok zor günler, ama asla asla demeyin. 2 doğumum da normal oldu, hatta ikincisi neredeyse evde oluyordu. Umutlarınızı kırmayın, erteleme yapmayın. Ben bir şwy keşfetmiştim, gözlerimi kapatıyordum ve bu benim alt bilincimdeki durumlardan dolayı kasmalarıma sebebiyet veriyordu. Eşimin gözlerine bakarak, ona olan sevgimi düşünerek bu kısmı atlattım.Çok güzel siz ilk denemeyi de atlatmışsınız. Ben de yaparım inşallah. Eşli deneme beni geriyor ama yapıcam. Bu organ benim vücudumun bir parçası ve amacı bu işi yapmak. Diğer tüm organlarım gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her sabah uyanınca inşallah bir kadın daha kurtulmuştur bu rahatsızlıktan diyorum
Ben kendim yapmıştım aparat. Dilatör boyutlarını tam bilmiyorum ama ben de streçle büyüterek ilerledim. Bir üst seviyeye geçince ilk başta korkardım. Sonra farkettim olay ebat değil. Yani o anda nasıl hissederseniz o şekilde ilerliyor. Neden yapamadınız diceksiniz. Ben eş olayını çok deneyemiyorum. Ben işten geliyorum eşim gidiyor işe malesef. Yapıcam az kaldı. Yapıcaz hepimizKaçıncı aparatı yapiyorsunuz
Ben kendim yapmıştım aparat. Dilatör boyutlarını tam bilmiyorum ama ben de streçle büyüterek ilerledim. Bir üst seviyeye geçince ilk başta korkardım. Sonra farkettim olay ebat değil. Yani o anda nasıl hissederseniz o şekilde ilerliyor. Neden yapamadınız diceksiniz. Ben eş olayını çok deneyemiyorum. Ben işten geliyorum eşim gidiyor işe malesef. Yapıcam az kaldı. Yapıcaz hepimiz
Bende kendim yapıyorum da bugün rolonu aparat yaptım olmadı acaba ucu geniş olduğu için miBen kendim yapmıştım aparat. Dilatör boyutlarını tam bilmiyorum ama ben de streçle büyüterek ilerledim. Bir üst seviyeye geçince ilk başta korkardım. Sonra farkettim olay ebat değil. Yani o anda nasıl hissederseniz o şekilde ilerliyor. Neden yapamadınız diceksiniz. Ben eş olayını çok deneyemiyorum. Ben işten geliyorum eşim gidiyor işe malesef. Yapıcam az kaldı. Yapıcaz hepimiz
Sakin olun.Psikolojinizi bozmayın lütfen.Herkesin zar yapısı değişkendir doğum yapana dek kızlığı yerinde kalan kadınlar var.Zarın bozulmasını değil ilişkiye girebilmeyi önemseyin.Önemli olan içinize alabilmekti siz başardınız artık aynı acıları yaşamayacaksınız.Eşinizle bir araya geldiğinizde ilişki denemelerinize kaldığınız yerden devam edin bence artık daha da ilerleteceksiniz hiç üzmeyin kendinizi.Eğer herhangi bir hastalık yaşamıyorsanız iltihaplanma vs. İlişki sonrası hemen doktora gitmenize gerek yok.İlk ilişkiden 3 ay sonra muayeneye çağırır doktorlar genelde.Siz ilişkiye girip giremediğinize yoğunlaşın zarınıza değil.Çünkü inanın o zar dokusu çok önemsiz bir doku.Çok iyi olacak herşey lütfen zorlaştırmayın kendinize hayatınızı.Kızlar ben artık dayanamıyorum eşimle 15 gündür ayrıyız iş sebebiyle ve en son denemede zeytinyağıyla eşim girdi içime tamamen dgl belki bilmiyorum ama cogu girdi öyle dedi eşim sonra cekildi 1 damla pembe kan geldi toplu iğne ucu kadar snra bitti kızlık zarım bozuldu die sevindim yine bozulmamış dedi doktor 3. 4. Dilatörleri denememe ragmende bozulmadı bıktım artık hep acı mı cekecem erkeğin penia boyu kalınlıgı etkili mi bu işte artık tüm mahremi döküyorum ortayaama bıktım neden hep acı hissetmeme ragmen 1 damla kan olmasına ragmen hep zedelenmiş snra onarılmış oluyo ki hayır gel git yapmadı diyemi bozulmadı diecemde arkadaşlarım ilkinde zaten 1 kere giriolar ve bozulup bitio diolar gel git yapılmıo ilkinde diolar üstelik artık travma oldu bnde başa sardım bugun parmagımı alamadım 4. Dilatörden geldiğim hale bakın başa aldım hem de daha kötü halde napacam ben artık o kadar psikolojim bozulduki kız cocuklarınk görünce üzülüyorum onlarda mı yaşayacak diye iyice delirdim
Evet büyük ihtimalle. Bir de o sert yapıda ya ondan öyle oluyor bence. Normalde p hem yumuşak hem esnek daha kolaymışBende kendim yapıyorum da bugün rolonu aparat yaptım olmadı acaba ucu geniş olduğu için mi
Ben de katılıyorum. Kızlık zarına takılmayın. Benden de 2 damla kan geldi. Umrumda olmadı ve kızlık zarına yoğunlaştıkça diğerine odaklanamıyorsunuz bence. Hepimizden iyi durumdasınız. Bence pratiği hızlandırıp işi geliştirinSakin olun.Psikolojinizi bozmayın lütfen.Herkesin zar yapısı değişkendir doğum yapana dek kızlığı yerinde kalan kadınlar var.Zarın bozulmasını değil ilişkiye girebilmeyi önemseyin.Önemli olan içinize alabilmekti siz başardınız artık aynı acıları yaşamayacaksınız.Eşinizle bir araya geldiğinizde ilişki denemelerinize kaldığınız yerden devam edin bence artık daha da ilerleteceksiniz hiç üzmeyin kendinizi.Eğer herhangi bir hastalık yaşamıyorsanız iltihaplanma vs. İlişki sonrası hemen doktora gitmenize gerek yok.İlk ilişkiden 3 ay sonra muayeneye çağırır doktorlar genelde.Siz ilişkiye girip giremediğinize yoğunlaşın zarınıza değil.Çünkü inanın o zar dokusu çok önemsiz bir doku.Çok iyi olacak herşey lütfen zorlaştırmayın kendinize hayatınızı.
Merhabalar canım neden zara ve kan olayına takıldığını anlamadım eğer eşin sorun ediyorsa doktor zarın bozulmamış olduğunu söylemiş zaten. Yapıya göre oradaki damarlara göre erkeğin girişine göre herkeste farklı kanama olur çok yoğun yaşayan da var 1 2 damla olan da var hiç kanamayam da var bence orayı unut aklından çıkar bizim bu hastalığa kapılmamızın en büyük nedeni zaten herşeyi gözümüzde büyütüyor olmamız en ufak detaya bile kafa yormamız. Düşünme bunu biz yıllardır ora patlayacak kanlar akacak çok zor diye duyduğumuz için olan şey seni tatmin etmiyor hepsi bu. Sen en zorunu başarmışsın zaten o korkunu yenmişsin bir defa yarısı bile girse devamı çorap söküğü gibi geliyor sen hayret ediyorsun nerden nerelere geldim neler başardım diye. Şimdi eşin dönünce sadece zevk almaya odaklan evet girmeye de değil sadcee zevke odaklan bu çok güzel bir şey eşine sımsıkı sarıl girdiği anda ve girdiğini unut beynine yıllardır olan bir olaymış gibi his gönder ve Kendin de başka şeyler düşün eşini ne kadar sevdiğini, ilişkinin ne kadar güzel bir şey olduğunu ve o an almasan bile zevk aldığını düşün, beynini kandır yani ben hep öyle yaptım kendimi kandırdım zaten acı hissetmiyordum hissettiğim şeyi de zevkmiş gibi yansıtıyordum sonra bir kaç denemenin peşine gerçekten bunun güzel bir şey olduğu farkettim eminim sen de edeceksin. Eşini geç, kendin için yap bunuKızlar ben artık dayanamıyorum eşimle 15 gündür ayrıyız iş sebebiyle ve en son denemede zeytinyağıyla eşim girdi içime tamamen dgl belki bilmiyorum ama cogu girdi öyle dedi eşim sonra cekildi 1 damla pembe kan geldi toplu iğne ucu kadar snra bitti kızlık zarım bozuldu die sevindim yine bozulmamış dedi doktor 3. 4. Dilatörleri denememe ragmende bozulmadı bıktım artık hep acı mı cekecem erkeğin penia boyu kalınlıgı etkili mi bu işte artık tüm mahremi döküyorum ortayaama bıktım neden hep acı hissetmeme ragmen 1 damla kan olmasına ragmen hep zedelenmiş snra onarılmış oluyo ki hayır gel git yapmadı diyemi bozulmadı diecemde arkadaşlarım ilkinde zaten 1 kere giriolar ve bozulup bitio diolar gel git yapılmıo ilkinde diolar üstelik artık travma oldu bnde başa sardım bugun parmagımı alamadım 4. Dilatörden geldiğim hale bakın başa aldım hem de daha kötü halde napacam ben artık o kadar psikolojim bozulduki kız cocuklarınk görünce üzülüyorum onlarda mı yaşayacak diye iyice delirdim
Bu kadar ciddi reaksiyonlar vermeye devam ediyorsanız cetad eğitmli cinsel terapi verme yetisi olan bir psikiyatristle görüşebilirsiniz.Bu tamamen zihinsel bir durum çünkü.Hepiniz çok sağolun çünkü kimse anlamıyo beniherkes dayan dişini sık canında ne tatlıymış deyip duruyo
Cok gecmis olsun, ben de mantar olmustum egzersizler sirasinda
İkiden hiç bi farkı yok aynen alabilirsin 2.nin hemen ardından yap hiç zorlanmazsın
Hepiniz çok sağolun çünkü kimse anlamıyo beniherkes dayan dişini sık canında ne tatlıymış deyip duruyo
3. Dilatörü bol zeytinyağıyla alabiliyorum ilk girişi zor olsada sonradan rahat girdiriyorum 4. Yü bi kere aldım hafif kanamam oldu die eşim attırdı bi daha kullanma diye sonra pişman olduda olan oldu o tepkisinden snra daha bi korktum başa aldım falan filan benim sorunum şu artık acı yaşıyorum zorlanıyorum cok dar diye sanki kızlık zarı bozulsa agrım acım olmayacak gibi geliyo ama bozulmuyo her ne hikmetseMerhaba, suan tedaviniz bitti mi? Kacinci dilatore kadar gelmistiniz? Kasmalarin zamanla gectigini duymustum, hemen birden yok olmuyormus. Bu gercekten sabir isi ve sabredip cabalamaktan baska yapabilecegimiz birsey yok...
Sizin aparatlami oldu bu peki girebildinizmiBen de katılıyorum. Kızlık zarına takılmayın. Benden de 2 damla kan geldi. Umrumda olmadı ve kızlık zarına yoğunlaştıkça diğerine odaklanamıyorsunuz bence. Hepimizden iyi durumdasınız. Bence pratiği hızlandırıp işi geliştirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?