- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.701
Ben de aynı süreçten geçiyorum eşimle denerken canım yandı maalesef ama eşle denemenin daha iyi olduğunu penisin yumuşak olduğu için daha konforlu olduğunu söylüyorlar! Üstüne gitmeye, yenemeye çalışıyorum. Başaracağız3. Dilatörü bol zeytinyağıyla alabiliyorum ilk girişi zor olsada sonradan rahat girdiriyorum 4. Yü bi kere aldım hafif kanamam oldu die eşim attırdı bi daha kullanma diye sonra pişman olduda olan oldu o tepkisinden snra daha bi korktum başa aldım falan filan benim sorunum şu artık acı yaşıyorum zorlanıyorum cok dar diye sanki kızlık zarı bozulsa agrım acım olmayacak gibi geliyo ama bozulmuyo her ne hikmetseama kızlık zarıyla acının alakası yok deniyo psikolojik heralde ya bi de bende güven problemi var kendim dilatörle rahatım eşim sanki yapamaz canımı acıtır gibime geliyo eşimin p dilatör gibi kullanamıyorum cok denedim onu bi de bi yere dayanıp agrım cok olunca parçalanıyoruö gibi hissedince durduruyorum ama son ilişki denememde bayagı dayandım ama o acı her defasında olunca psikolojim bozuluyo isteksizlik oluyo yine aynı acı olacak diye değişik duygular yani
Aparatla bozuldu benim. Bişey hissetmedim ben spreyin etkisiydi galiba. Sonra da aparat çalışmamda hiç kan olmadı. Yırtıldı yani tamamen. Çünkü benim aparat epey büyük. Yani kanama olurdu tam yırtılmamış olsaydı. Benim korkum zar değilmiş yırtılınca anladım. Ben oranın genişleyebileceğine inanmıyordum. Ona yoğunlaştımSizin aparatlami oldu bu peki girebildinizmi
Ben bebek istiyorum çok fazla benim takılmam birazda ondandı hamile kalmayı engeller diye yorumlar duydum hatta biri 4 sene hamile kalamıyomuş doktora gittiğinde kızlık zarının durdugunu ameliyatla yırtılması gerektigini söylemiş anlatan yalanmı söyledi bana doğru mu bilemem ama doktor bana kesinlikle engel degil eşin içine boşaldımı kalabilirsin dediKizlar benden kan gelmedi 1 hafta oldu yeneli niye bilmiyorum. esimin p... hepsini alabildim fakat yine kan gelmedi ve acısız iliskiyi yasayabildim sonunda. Bu yuzden artik kan gelmiş gelmemis pek umursamadim eşimde ayni sekilde. Cunku nasil zorlu bir surecten gectigimi gördü oda. Bende parmagimi değdiremiyordum sonra parmak egzersizleriyle calistim ,dilatör kullanmadim direk eşli denedim. Once afedersiniz kafasini alabildim . Ertesi gunler yarisini sonrada tamamını. Tabi yine baskı hissettim ama devam ettim . Sonrada oluverdi
Eczanelerde var canm diş uyuşturma spreyi olarak biliniyoKızlar bu wrmcaine spreyi nerden alıyorsunuz ben neden bulamıyorum ?
Özelden atabilme şansınız varmiAparatla bozuldu benim. Bişey hissetmedim ben spreyin etkisiydi galiba. Sonra da aparat çalışmamda hiç kan olmadı. Yırtıldı yani tamamen. Çünkü benim aparat epey büyük. Yani kanama olurdu tam yırtılmamış olsaydı. Benim korkum zar değilmiş yırtılınca anladım. Ben oranın genişleyebileceğine inanmıyordum. Ona yoğunlaştım
Kızlar o acı olayı maalesef bende de oluyor sanırım kasmamızdan dolayı olan bir durum.Çünkü kendini rahat bırakan kadınlarda hiç böyle şikayetler olmuyor eşim de kastığım için acı hissettiğimi söylüyor inşallah kasmamayı da öğreniriz.
Bunu bende sormak istiyordum. Evet bende öyle düşünüyorum. Ne o acabaKizlar cok sacma bir soru olabilir ama ben bir turlu emin olamadim.. vajinanin tam ortasinda beyaz bir et parcasi gibi birsey var, nasil desem sekli kuru fasulyeye benziyor sanki? Youtube'dan yabanci doktor videolarina baktigimda iliski yasayan kadinlarin vajinasinda o gorunmuyor, kocaman delik olarak gormustum mesela. O nedir?
Cok tebrik ederim, nasil basardiniz acaba? Bize de yardimci olabilir misiniz?Kızlar ben de bu dertten kurtuldum sonunda
İnşallah herkes bi an önce yener bu hastalığı
Çok teşekkür ederim tabi olurumCok tebrik ederim, nasil basardiniz acaba? Bize de yardimci olabilir misiniz?☺
Çok teşekkür ederim tabi olurum
İlk başta bende herkes gibi çok korkuyordum canım yanacak diye sonra uyuşturucu krem vs araştırdım emlayı aldım emla bende tahriş ve mantar yaptı ama onu sürünce bi cesaret geldi bi parmağımı alabildim parmağımla içerinin şeklini vs anlamış oldum öncesinde asla parmağımı falan alamıyordum neyse ben mantar oldum mantarım geçene kadar araştırmaya başladım sonra buraya üye oldum bu başlıkta yorumları okumaya başladım dilotör aldım geldiği gün kayganlaştırıcıyla beraber denedim ilk 3 tanesini almakta hiç zorlanmadım art arda aldım bende şaşırdım nasıl olduğuna ertesi gün sırayla başladım bu sefer 4.de aldım. 4. Alırken sanki dar bi yere takılıyo orayı geçtikten sonra girişi rahatlıyor gibiydi yaklaşık 6-7 gün kadar egzersiz yaptım sonra eşli denedik başta olmadı bu arada eşli denerken yine kayganlığı sağlamak için hindistan cevizi yağı ve kayganlaştırıcı kullandım 3-4 kere denedik art arda. bi yanma hissi oldu olmayacak çıkar dedim eşime çıkardığı anda kan gelmeye başladı. Şöyle bi sıkıntımızda var beni kan tutuyor en ufak bi kanda midem çok bulanıyo neyse kan gelince ben biraz rahatladım acımaz artık diye cesaretlendim dedim zar iyice açılsın devam edelim devam ettik her seferinde kan gelmeye devam etti burdan okuduklarıma göre benim baya kanamam oldu öyle 2-3 damla değil. Neyse devam ettik ama çok canım yanıyordu bıraktık bi süre sonra. 2-3 saat geçti aşırı canım yanıyo kaşıntım var idrarımı yaparken yanmam oluyordu idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor enfeksiyon değilmiş ilaç falan kullandım o bahsettiğim yanma kaşıntı falan geçti yine kullandığımız ürünlerden mantar olmuşum. Neyse bu ilaçları kullandım tam bitti regl oldum reglim geçince denedik dün bu sefer tekrar mantar olmaktan korktuğumdan kayganlaştırıcı vs kullanmadım ama ilk seferde giriş oldu vajinaya ama çok canım yandı. bugün dedim mantar olursa olsun kullanıcam kayganlaştırıcıyı hiç acı vs olmadı. Zannediyorum zamanla daha rahat olur.
İnşallah herkes bi an önce kurtulur bu derttenSupersiniz, cok tesekkurler bu kadar ayrintili aydinlattiginiz icin.. ☺ ah su aci olayi yok mu! Bir de kasinti olayi!! Allah yardimcimiz olsunne mutlu size ☺
Çok teşekkür ederim tabi olurum
İlk başta bende herkes gibi çok korkuyordum canım yanacak diye sonra uyuşturucu krem vs araştırdım emlayı aldım emla bende tahriş ve mantar yaptı ama onu sürünce bi cesaret geldi bi parmağımı alabildim parmağımla içerinin şeklini vs anlamış oldum öncesinde asla parmağımı falan alamıyordum neyse ben mantar oldum mantarım geçene kadar araştırmaya başladım sonra buraya üye oldum bu başlıkta yorumları okumaya başladım dilotör aldım geldiği gün kayganlaştırıcıyla beraber denedim ilk 3 tanesini almakta hiç zorlanmadım art arda aldım bende şaşırdım nasıl olduğuna ertesi gün sırayla başladım bu sefer 4.de aldım. 4. Alırken sanki dar bi yere takılıyo orayı geçtikten sonra girişi rahatlıyor gibiydi yaklaşık 6-7 gün kadar egzersiz yaptım sonra eşli denedik başta olmadı bu arada eşli denerken yine kayganlığı sağlamak için hindistan cevizi yağı ve kayganlaştırıcı kullandım 3-4 kere denedik art arda. bi yanma hissi oldu olmayacak çıkar dedim eşime çıkardığı anda kan gelmeye başladı. Şöyle bi sıkıntımızda var beni kan tutuyor en ufak bi kanda midem çok bulanıyo neyse kan gelince ben biraz rahatladım acımaz artık diye cesaretlendim dedim zar iyice açılsın devam edelim devam ettik her seferinde kan gelmeye devam etti burdan okuduklarıma göre benim baya kanamam oldu öyle 2-3 damla değil. Neyse devam ettik ama çok canım yanıyordu bıraktık bi süre sonra. 2-3 saat geçti aşırı canım yanıyo kaşıntım var idrarımı yaparken yanmam oluyordu idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor enfeksiyon değilmiş ilaç falan kullandım o bahsettiğim yanma kaşıntı falan geçti yine kullandığımız ürünlerden mantar olmuşum. Neyse bu ilaçları kullandım tam bitti regl oldum reglim geçince denedik dün bu sefer tekrar mantar olmaktan korktuğumdan kayganlaştırıcı vs kullanmadım ama ilk seferde giriş oldu vajinaya ama çok canım yandı. bugün dedim mantar olursa olsun kullanıcam kayganlaştırıcıyı hiç acı vs olmadı. Zannediyorum zamanla daha rahat olur.
İlk üç boy hiç tahmin etmediğim kadar rahat oldu hangisini yerleştirip ittiysem çok rahat girdi. Dördüncü boy bi yerde takılır gibi oldu orda da nefes alıp ittiğimde sanki bi eşiği geçiyor da sonra devam ediyor gibiydi ondan sonra dördüncü boyda çok rahat olmaya başladı hatta belli bi süre sonra ilk üç boydan başlamayıp direkt dördüncüyle başladım yavaş yavaş ve nefes alarak yaptığımda o da oldu. Zaten birincinin gittiğini görünce diğerleri çok kolay oldu sadece doğru yere yerleştirdim ve yavaş yavaş ittim.Peki sunu sormayi unuttum: hic kasilmadiniz mi? Dilator egzersizlerinde aci ve agri olmadi mi?
Doğru yeri bulabilmemde de parmağımı içeriye sokmuş olmamım büyük etkisi varİlk üç boy hiç tahmin etmediğim kadar rahat oldu hangisini yerleştirip ittiysem çok rahat girdi. Dördüncü boy bi yerde takılır gibi oldu orda da nefes alıp ittiğimde sanki bi eşiği geçiyor da sonra devam ediyor gibiydi ondan sonra dördüncü boyda çok rahat olmaya başladı hatta belli bi süre sonra ilk üç boydan başlamayıp direkt dördüncüyle başladım yavaş yavaş ve nefes alarak yaptığımda o da oldu. Zaten birincinin gittiğini görünce diğerleri çok kolay oldu sadece doğru yere yerleştirdim ve yavaş yavaş ittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?