Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Maşallah tebrik ederim sizi yürekten

Tesekkur ederim tekrardan☺ dogru yer demisken, dilatoru direkt duz yerlestirip itiyorum ben.. umarim dogrudur ama bazen aci oluyor acaba yanlis mi ki
Herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama ben yönünü hafif popo tarafına doğru itiyorum. Nasıl doğru anlatırım onu da bilmiyorum ama elinizi sabit bi nokta olarak düşünün vajinaya düz değilde o düz çizgiyle 15 derece açı yapacakmış gibi aşağı yöne itin. Nasıl anlaşılır anlattım mı bilmiyorum ama

Anladim, tesekkur ederim cok anlasilir yazmissiniz. Galiba ben yanlis yone ittigimde aci hissediyorum, tabi bir de kasinca
Kayganken dediğim yöne doğru iterek deneyin. Ben çok fazla mantarla uğraştım ama tedavisi kolay sizde kayganlaştırmak için bişeyler kullanın. Kasılma da geçer inşallah zamanla

Kayganken dediğim yöne doğru iterek deneyin. Ben çok fazla mantarla uğraştım ama tedavisi kolay sizde kayganlaştırmak için bişeyler kullanın. Kasılma da geçer inşallah zamanla

Ben de cok mantar oluyorum, kullandigim kremlerden dolayi... Bu da sureci uzatiyor ama dediginiz gibi iki, uc gune geciyor. Cok tesekkurler, insallah gecer, sagolun

Ben de cok mantar oluyorum, kullandigim kremlerden dolayi... Bu da sureci uzatiyor ama dediginiz gibi iki, uc gune geciyor. Cok tesekkurler, insallah gecer, sagolun
bnde mantar olmuştum sanırım emla yapmış kullananların çoğu öyle söyledi

Kesinlikle emla bende de mantar yapmisti.. ayrica uyusturucu etkisini de gorememistim.
Bende anestol kremden sonra etkisini farketmiştim ama mantar olunca kullanmadm bida 3 defa aparat denerken wemcanie kullandım o iyi geldi ama şuan sprey kullanmyrum çok şükür

Aa siz yenmis miydiniz? Dilatorde uc ve dort numara nasil zor mu acaba denemis miydiniz?
Artık kesin olarak yendim diyeblrrim bazı pozsiyonlarda hala zorlanyrum ama doktra gtrm bugun daha yeni yenmişsin normal zamanla dedi. 3 çok rahat 4. De ilk denememde yapamamıştım ama 2. Denememde wemcaine spreyi kullandım burda bi arkadaş nefes alırken karnını şişir verirken de ıkın demişti o şekilde yaptım . Ikınırken 4.aparatı soktum kalçaya doğru . İlk ağrı oldu hemen çıkardım ama 2. 3. Denemde o ağrı kalmadı hemen geçti. Dünde sadece bebek yağıyla denedim sprey kullanmak istemedm yine nefes olayını ayarlyıp önce apartı sonra eşli denemeyi başardım çok şükür. Ha bu arada nette bebe yağı zeytin yağı sperm öldürür diye okumuştum burda sordum ama kimse cevap vermemişti bilgileri yoktu muhtemelen doktra sordum öyle bişey yok kullanabilirsin dedi herkesn bilgisi olsun . Zaten Rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok . Sizde umarım en kısa sürede başarırsınız

Ya benim bugün ilk kez yarısı girdi ama çok yaniyo devamını sokturamadim acaba girmemismidir

Ya benim bugün ilk kez yarısı girdi ama çok yaniyo devamını sokturamadim acaba girmemismidir
Pozisyon nasıldı bende altta denedğimde aynı şekilde bı kısmı giriyodu onu da şöyle hissedydum bana göre vajina girişine yerleştirdikten sonra hafif ilerleyince dar bi alandan geçiyo pıt diye hissedysunuz aslında. Ama ben altta denedğimde yapamamıştım . Üstte daha rahat yaptım sizde altta denedyseniz ondan hepsini alamamış olablirsiniz. Ayrıca dediğim gbi bi yer orayı geçince zaten bence hissedysnz siz hissedebldnz mi . Kişiden kişye görede değişiyo olablr bu canm benm o yüzden yanlış bişey söyleyip yanıltmak istemem seni

Cok tesekkur ederim Amin, insallah...

Evet bendr alttaydim o yüzden inanamadimda girdi diyo yarısı ama ne kan geldi ne de tamamı girmedi ondan şüphe duydum ve çok yandı denerken ilerletmeye

Evet bendr alttaydim o yüzden inanamadimda girdi diyo yarısı ama ne kan geldi ne de tamamı girmedi ondan şüphe duydum ve çok yandı denerken ilerletmeye
Üstte dene canm dizlerinin üstünde eşine sırtın dönük olsun nefes al ver biraz rahatla istersen önce apartlada genişlet sonra yavaş yavaş otur üzerine kontrol sende olunca daha rahat olysun ve hepsini alablysun . Ben dün sprey bile kullanmadm sadece bebek yağı . Ama bugun heryerim ağrıyo bacaklarım falan ama oda tamamen benden kaynaklı kendimi o kdar çok sıkmış ve kasmışım ki halbuki acı bile yoktu ama işte daha beynime tam hükmedyrum oda olcak elbet diye ümit edyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…