Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet bendr alttaydim o yüzden inanamadimda girdi diyo yarısı ama ne kan geldi ne de tamamı girmedi ondan şüphe duydum ve çok yandı denerken ilerletmeye
Ayrıca eşine inanmalısın girmiştir öyle dediyse.bide bacak omuza şeklinde bi pozsyon var oda rahat oluyomuş illa altta denemek istyrum dersen ilk pozisyonun bu değilse birde bunu dene

Diğer türlü sizde de yanma oluyor muydu deneyeyim öyle de

Bende üstte yendim kontrolu şekilde . Diğer günler alışınca sirtustu denemistim. Simdide once kontrollu sekilde ben üstte sonuna kadar alip genisletiyorum sonra alta geciyorum cok rahat oluyor

Evet ilk denemelerimde oluyordu. Simdide biraz oluyor ama eskisi gibi kasılma ,geri cekme fln olmuyor. Acı felan hic olmuyor girerken hatta alisinca

O ilerletmeye korktugun icinde oluyor biraz. Kan geldimi senden, benden gelmedi hepsi girmesine rağmen. Doktora gideyim diyorum. Ama cok iyi asamadasin benimde yarisi giriyodu baskidan dolayi ilerletemiyodum. Sonra sonra girmeye basliyor. Ustunde ol esinin. Kontrol sende oluyor . Gün gectikce hepsi giriyor merak etme. Yarisi girmis bile. Ben yarisi girince mutluluktan ucuyordum. Sonra o mutlulukla istekle hepsi girdi

Diğer türlü sizde de yanma oluyor muydu deneyeyim öyle de
Yanma olarak mı adlandırılır bilmyrum ama başı grydu biraz ilerltmek istediğim de canım çok acydu ysnlış yeere başkı yapymuş gbi hissedyrdum. Eğer sizdede byle oluysa evet bndedeki yanma kuzum

Ya bn korkumdan daha hiç altta deneyeödm üstte ysptıktan sonra alta geçince hemn oluyo mu

Bendende gelmedi hatta onuda sordum yarısı girdi bozulmamış olma ihtimali var mı ondan mı zorlanıyorum yarıdan sonra diye çünkü bendr çok sevindjm

Ben sirtustu denedigimde aciyordu ilerletemiyodum. Ben once esimin uzerine çıkıyorum otururuyorum ustune sonra ona sariliyorum . Sonra ustteyken elime zeytinyagi suruyorum parmaklarimla once 1 sonra 2 sini sokuyorum . Parmagimla genislettikten sonra hemen p.. sokmaya basliyorum. Giriyordu sonra aciyinca cikarip tekrar alıyordum. Sonra hepsini alacak sekilde uzerine oturdum yavasca. Daha sonrada ileri geri oturmaya calistim. 3 gun fln boyle denedim. Sonra sirtustu denedim ve cok rahat oldu. Ama her iliskiden once parmagimi sokuyordum hala da sokuyorum . Zaten 1 hafta oldu yeneli:)

Bu arada kayganlastirici jel ve zeytinyagi kullandim yenerken. Parmagimi sokmamin sebebi ise icerisi iyice islansin giris kismi yaglansin diye . Cunku kuruluk problemim var

Bu arada kayganlastirici jel ve zeytinyagi kullandim yenerken. Parmagimi sokmamin sebebi ise icerisi iyice islansin giris kismi yaglansin diye . Cunku kuruluk problemim var
Anladimm bende yarın oyle deneyeyim bu bilr beni çok mutlu etti ama olur diyorsunuz yani zoru aştığını düşünüyorum aslında ama yarısından sonra işte çok yandi bidr üstte deneyeyim

Benimde yanıyordu canim ama düşün bu asamalarada nerelerden geldin. Az kalmis basarmana:) birde ben yatak odasinda yenemiyordum bi turlu. sonra tv actik oturma odasinda o seslerin etkisiyle fln olmustu

Benimde yanıyordu canim ama düşün bu asamalarada nerelerden geldin. Az kalmis basarmana:) birde ben yatak odasinda yenemiyordum bi turlu. sonra tv actik oturma odasinda o seslerin etkisiyle fln olmustu
Walla bende aynı yatak odasında hiç yapamadık

Arkadaşlar yendim. Yarım saat önce yendim. Şimdi kahvemi, sigaramı içtim, size yazıyorum. Gözyaşları içinde size yazıyorum. İnşallah bundan sonra da böyle acısız, ağrısız devam eder, daha da güzelleşir. Boynumun borcudur burda paylaşmak. Hala titriyorum. Hala inanamıyorum. 1 yıllık evliyim. Buraya borçluyum. Sizin sayenizde yendim. Burası sayesinde yendim. Adım adım anlatıyorum. İleri derecedeydim. Bir deliğim olduğuna inanmadığım gibi aynada bakamıyordum bile. İlk aynada baktığımda deliği göremedim ve saatlerce ağlamıştım. Buradan öğrendim ve ıkınırken baktım. Minicik bir delik gördüm. Sevindim ama bu minicik delikten asla penis girmez diye daha da ağladım. Sonra öğrendim ki açılacak. Parmağımı aylar sonra 1 cm sokabilmiştim ama içerde bir şeye değdi ve anladım ben parmak egzersizi yapamam. En basitinden başladım. Kaslarımı tanımak için çişimi yaparken çişimi tuttum, bıraktım. Amacım kaslarımı çalıştırmaktı. Aylarca bunu yaptım. Bir adım ileri gitmeye korktum ve erteledim. Cidden bu bir erteleme hastalığı bunu başta anlamıştım ama cesaretim yoktu. Sonra bir gün denebunu kutusundan vajina içi nemlendirici bir paket çıktı. Şırıngaya benzer bir ürün. Vajinaya sokup içindeki sıvıyı vajinaya enjekte ediyorsun. İlk gece kendimi eşime bırakmıştım, içime girememişti. İnanılmaz bir acı, yanma, batma hissetmiştim. O gecenin korkusu ile asla daha bacaklarımı açmamıştım. Devamlı kendimde kuruluk hissetmiştim. O vajina nemlendirici ise evde duruyordu. Bir gün beynime dank etti. Denemek istedim. Vajinamı ıslatmak istedim. İçi nemlensin, çok kuru dedim. Ama nasıl sokacaktım. Ben parmağımla deliğin kenarına dokunamıyordum ki. Yapacam ulan dedim. Minicik ucunu soktum. Ama burayı çok okudum. Burayı okuyup cesaret alıp her gün öyle egzersizlerimi ilerlettim. Başta ucunu sokuyordum ama zamanla hepsini soktum. Bir kalem kalınlığında zaten. Dedim ki dilatör seti alayım. Eskiden internette resmini görünce başım dönüyor, kusuyordum. Asla içime sokamam, bunu kim nasıl yapıyor diyordum. Burayı okuyarak gaza geldim. Yavaş yavaş her boyu içime aldım. Günler haftalar sürdü. En büyüğünü gördükçe kusasım geliyordu, titriyordum. Ama bir gece başardım. Hepsini tek tek içime aldım. Her boyu başardım. Sonra ara verdim. Yeniden başladığımda aşırı zorlandım. Ama dilatörleri asla içime kuru kuru almadım. Gittim kutu kutu vajina nemlendirici sipariş verdim. Her deneme öncesi önce onu vajinama sıktım. Onunla az egzersiz yaptım, sonra dilatörleri aldım. Sonra eşime verdim. Nemlendiriciyi de ona sokturdum, dilatörleri de. Hepsini haftalar boyunca yavaş yavaş denedik. Ben korkak olduğum için ağırdan aldım. Bu gece ağlayarak başladım. Çünkü eşli deneme yapacağımı söylemiştim eşime. O da heveslendi tabi. Vajina nemlendirici sıktık. 4. Aparat ile başlayalım dedim ama ne mümkün asla girmiyor. 3. İle başladık. Onu soktuk. Sonra 4. Aparatı iyice zeytinyağı ile yağladı eşim. Rahatça girdi. Yarım saat içimde tuttum. Sıktım, bıraktım. Eşim çıkarıp kendi girmek istedi. Ben altta idim ama korktum. Ağladım. İstemem dedim. Aklıma burada yazanlar geldi. Eşimin penisini iyice yağladım. Altıma geç dedim. Elime aldım. Nasıl girdi anlamadım. Başını bile alamam derken hepsi girdi. Ya zerre acı olmadı. Kesin yanlışlık var girmemiştir diyorum ama yok içerde yani. Şoktayım. İçerde iken git gel yaptık minik hareketlerle. Acı yok, ama değişik bir baskı hissi var. Sıktım dişimi eşim içine boşaldı. Ama cidden acı yok. Sadece değişik bir his. O histen korkuyordum. Ama götümle gülüyorum şu an kendime. Zeytinyağı ile ilgili başlık vardı. Allah açandan razı olsun. Bu arada hiç kan gelmedi. Eşim biraz üzüldü ama umrumda değil. Belki zamanla o da gelir. Ya da ben kaslarımı güçlendirdim ondan mı gelmedi acaba bilmiyorum ama zaten herkeste gelmek zorunda değilmiş. Birazdan yeniden denemek istiyor eşim. Aşırı korkuyorum hala ama korkularımın üstüne gitmem gerektiğini burası sayesinde öğrendim. İyi ki varsınjz. İyice zeytinyağı sürün. Gün içinde bile sıkıp kasları çalıştırın. Ben bile yaptı isem herkes yapar. Ağır vakaydım ki hala öyleyim sanki. İnşallah bundan sonra sorunsuz, bol bol güzel ilişkilerimiz olur.

Tebrik ederim ne mutlu size insallah bizde basaririz tamamen. Belki özel olucak ama yanlis anlamayin üstte nasil basardiniz ben de denemistim ayarlayamadim bir türlü üstte basaranlar nasil ayarliyor pozisyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…