Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zor olur sanıyordum ve üstte zaten hiç rahat değildim. Dilatörü yeni çıkardığım için deliği hissediyordum hala. Alaturka Tuvalete oturur gibi oturunca ayarladım. O şekilde giriş yapabildi. Ardından yavaşca dizlerimin üstünde oturdum. Asla yapamam dediğim pozisyonda yaptım. 2. denemede ben altta iken denedik. Girişte zorluk yaşamadım ama ilerletirken yanma hissettim. Eşim üstüme uzanınca ve zeytinyağının etkisi ile o da ben de anlamadık ne kadar girdiğini. Ben sanki sadece başı girmiş gibi hissettim. Ama üstte iken hiç acı yokken altta biraz yanma hissettim ve ilerlemesine müdahale ettim sanki. Sanki içerde duvar var ve onlara çarpıyor hissini fazla yaşadım alttayken

Tek olmadğıma sevindim ya ben bitek bende sanıyordum altta yapamayan .inşallah zamanla ona da alışırıx bu arada yüzünüz mü eşinize dönüktü yoksa sırtınız mı

Ben denedim ama yapamadım. Aparatla mükemmelim ama eşimle olmuyor. Moralimi bozmuyorum. Tekrar denemek istiyorum bu defa eşim tekrar olmuyor. Napcam ben

Ben denedim ama yapamadım. Aparatla mükemmelim ama eşimle olmuyor. Moralimi bozmuyorum. Tekrar denemek istiyorum bu defa eşim tekrar olmuyor. Napcam ben
Cnm eşle deneme daha kolay aslında sadece kendinizi kasmayin ve gerilmeyin o işi yaparken muhabbet edin kafanizı dagıtın baya ise yaradı bende sizede tavsiye ederim ilk önce beyninizi kontrol edin cnk o bize oyun oynuyo cidden rahatlat kendini guzel şeyler düşün

Ben doğru pozisyonu mu bulamıyorum anlamadım. Aparatta nefes verirken giriyor. Ama eşimle imkanı yok kapı duvar. Biraz heyecanlanıyorum kabul ediyorum ama ne bilim olsa da ben de artık hayatıma baksam. Eşim aparatla yaptığımı görüyor. Görmese yalan söylüyorum zanneder

Ben de sizin gibiyim

Ben de sizin gibiyim
Eminim yapıcaz. Ben şöyle bir çözüm buldum. Ne olursa olsum hergün denicem. Yani erken geç demicem. Yani ne kaybederim. Olayı sıradan hale getircem. Yoksa deneme günü belirleyince çok heyecanlanıyorum. Eskiden yapmak istemezdim. Şimdi çok istiyorum her ab deneyip yenmek istiyorum. Bizde bu istek oldukça yaparız değil mi kızlar? Bize moral verin lütfen biraz

Canim biz kadinlar herşeyi yapabiliriz bu vajinusmus illetide kim o bizi yenemez bak şöyle düşün bu devirde kucük kızlar bile sevgilileriyle ilişki yasio hatta benim bi tanıdığın kızı yapmisti yenmeden oturup hungür hüngür aglamıştim ben nie yapamiyorum die buarada kız kücük 17 yasindaydi ALLAH onlara akıl fikir versin neyse azmedicez kimse iliskiye girdikten sonra ölmedi hastanelik olmadı sadece beynimizin oyunu bu onuda atlatıcaksınız inanin kendinize kadinlar herzaman güçlü olmak zorunda ve olucazdaki ben ileri derece vajinusmustum afedersin esime vajinamı bile elletmiodum bende onunkini elleyemiodum okadar ileri yaniii ama basardim 1bucuk senelik evliyken yendim 2nci senemdeyim ALLAH tum bu konuyla savaşanlara yardim etsin ve biran once yenmelerini sağlasın ..

Yeniceksin eminim.ben senden daha ince Aparatla deniyordum.o sıra da ikiniyor musun

Tv karsisinda deneyin bence. Ben yag ve kayganlastirici surup 2 parmagimla once biraz icinde oynuyordum orasi açılsın ve yaglansin diye sonra hemen p.. le denemeye basliyorduk. Ilk seferde sadece 3 cm kadar alabildim ama yirtilir gibi bi aci hissetmistim o yuzden çıkarmıştı esim. 2-3 dk sonra tekrar denedik yine aynıydı o kadar yaptık. Ertesi gun yine parmakla sonra esli denememde yarisina kadar alabildim . Artik azda olsa girdigini gorunce daha cok cesaretlenmistim cunku. Yine o gun yarisina kadar denedik hep. Sonraki günde tamamini almistim cok az ileri geri yaptik ve sonra bitirdik. Sonra mutluluktan uctum tabi. Diger gunlerde artik hepsini alabiliyorum:) ama yine iliskiye girerken parmakla biraz icini kayganlastiriyorum . Bence kizlar aparatlarda takili kalmayin . Her denemede eşli deneyin derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…