Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bende bugun denedim tekrar zeytinyağı ve aparatla genişlettikten sonra girdi eşim hissiyat sıfırdı bende yani haz vs yoktu ama aşırı yanma hissi var neden oluyo sizce ayrıca kanama falan aştık artık bayagı esnettim heralde orayı ben ve bolca zeytinyagından kayganlıktan esniyo acaba yanma hissi mantarmı oldum yaa aşırı sık sık tuvalete gidiyorum akıntım cok yok ama kaşıntı var bi çok şey sürdüm oraya zeytinyagı aparat vemcain oldu ilişki eşim oldu dedi ben göremedim cokta anlayamadım uyusmadan sadece yanma vardı neyse şimdi eşim tekrar deneyelim diyo ama ben zeytinyagı olmadan olmayacak gibi geliyo onu nası aşacaz her yer batıyo zeytinyagıyla ne önerirsiniz ve yanma kaşıntı doktora gideyimmi

Canım ilk zamanlar yanma olması normal yavaş yavaş geçiyo . Ama geçmezse çok aşırı dereceyse git. Birkaç kez daha zeytinyağıyla dene istersen sonra yavaş yavaş bırak onları da

Tebrik ederim, yanma olmasi normal ama yasadiginiz belirtileri ben de yasamistim ve mantar teshisi konulup iki gun ara vermek zorunda kalmistim. Ayrica sistit de dusunulebilir ama doktorlar daha iyi bilir.. gecmis olsun..

Cok tebrik ederim, nasil yendiniz? Ben de denemek istiyorum ama korkuyorum..
Teşekkür ederim. Ben de çok korkuyordum deneme olayı beni geriyordu. Ama ben üstüne gittim. Dün olmamıştı ve olmadı diye yazmıştım hatta. Bugün başta yine olmadı. Üstteydim ben bu arada. Ama eşim biraz oturma pozisyonundaydı. Çünkü tam uzanında dik şekilde olduğu için girmedi diye düşündüm. Oturma pozisypnunda hafif eğimli oluyor. Ikındım var gücümle. Aaa gidiyor dedi eşim. Ben hafif yanma hissettim. Ama acı yoktu hiç. Sonra ben çıkardım tekrar tekrar baştan yaptım. Ağladım görünce. İnşallah sen de mutluluk gözyaşını yazcaksın buraya. Sadece vazgeçme devam et

Ayy ne guzel bir an canim insallah o kadar cok istiyorum ki anlatamam... Oncesinde herhangi birsey yaptin mi peki kayganlastirici vs.. ne kullanmistin?

Tebrikler nasil basardiniz:)
çok teşekkür ederim ben şunu anladım dün. Kendin için en uygun pozisyonu sen buluyorsun. O kadar okudum sordum falan ama benimki çok değişik bir pozisyondu bunu aparat sayesinde keşfettim. Aparatı eğimli olunca alabiliyordum. Eşimi o pozisyonda oturttum. Ve zaten gerisi ıkınmak nefes al ver. Denemeyi kesme. Benim eşim gece 2 de geliyor. Bekledim vala. Ben de çalışıyorum yorgundum ama bekledim. Üstüne git ve erteleme

Ayy ne guzel bir an canim insallah o kadar cok istiyorum ki anlatamam... Oncesinde herhangi birsey yaptin mi peki kayganlastirici vs.. ne kullanmistin?
Vemcain sprey sıktım. Ve kayganlaştırıcı vardı. Hatta kayganlık hissi geçtikçe yeniden sıktım. Ben kayganlaştırıcının aparatta da çok faydasını görmüştüm. Bebeyağı ve zeytinyağı bende olmamıştı. Spreyi sıkıp 20 dk sonra falan yapmış oldum. Bir bayan şey yazmıştı buraya. Ben pes ettim ama eşim etmedi devam etti git gel yaptı öyle aldım demişti. Benimde öyle oldu. Eşime yapıcaz dedim git gel yap biraz dedim. Başta girmiyor gibi geliyor çünkü. Sonra da uğraşırken ıkınırken içimdeydi. Hatta sonra emin olmak için prezervatifi çıkarıp tekrar girdi. O anda aaa evet hissediyorum dedi ve ben ağlamaya başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda. Çok değişik bir mutluluk

Kesinlile tarifsiz bir mutluluk, yasamadim ama anlattiklarinizdan anlasiliyor.. cok gecmis olsun, atlattiniz ne mutlu size ayrica tekrardan tesekkur ederim

Kesinlile tarifsiz bir mutluluk, yasamadim ama anlattiklarinizdan anlasiliyor.. cok gecmis olsun, atlattiniz ne mutlu size ayrica tekrardan tesekkur ederim
Sakın erteleme üstüne git. Ben öyle bir hale geldim ki artık hep denemek istiyordum. Başta denemekten kaçan ben. Burada birçok insan birbirine cesaret oluyor. Herkesten Allah razı olsun. Hergün girdim okudum dua ettim. Senin de birgün yazacağını biliyorum ve seni de tebrik edicez. Yeter ki iste ve bırakma işin ucunu

İnsallah en kisa zamanda ben de deneyecegim, cok sagolun, yazdiklarinizi okuyunca daha da cesaretleniyorum

Kimse pes etmesin özellikle o delige parmak ,aparat sokan insanlar biraz sabretmeliler . Ugrastikca oluyor. Kasilmalar ,yanmalar hemen geçmiyor tabi ama azalıyor girdikce
Bende yanma hissettim biraz ama dayanılmaycak bişey değil. Ve aparattan daha rahatmış. Hep derlerdi bana garipgelirdi ve sonrasında biraz orası açılmış hissi oldu bende. Psikolojik galiba yenenler sayesinde yeniyoruz bizde. Herkese çok teşekklürler

Kızlar tebrik ederim kazanan herkesi bi ben kaldım sanırım darısı bana..hala dilatör 3 teyim dörde bi türlü geçemedim.eşimlede 2 haftadır küsüs geri gelcek regl günüm.cıldırıcam hep bir engel hep...

Benimde engel olurdu hep. Aksilik zaman sıkıntısı regl. Kendin oluştur zamanı ortamı. Eşimle ben çok sorun yaşadım seni anlıyorum. Ben son 1 aydır arayı daha samimi yapmak için uğraştım. Geçen akşam elinde çiçekle geldi eşim. Şaşırdım. Biz kadınlar istesek neler yapcaz da bazen özgüvenimizi kaybediyoruz. Kendine güven lütfen

Ben baglayamıyırum özelden taktik beklerim

Merhaba, mantar olmus olabileceginizden bahsetmissiniz ve aparatla egzersiz yaparken rahatca yapabildiniz mi? Yani ben de suan mantar oldum ama dilatoru yerlestiremiyorum bile, cok kotu aciyor dayanamiyorum. Siz yapabilmissiniz ama, hic zorlanmadiniz mi merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…