Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklısın..uzatmamaya çalışıcam..

Oncelikle hepimizin problemi orada delik varmi , delik kucuk nasil girecek gibi korkular oluyor baska. Once sirtustu uzan ac bacaklarini ayna ile (ben telefonun on kamerasiyla bakmistim) vajinani incele iyice . Delik goremiyorsan biraz ıkın delik acilacak zaten. Ben vazelin kullanmistim iyice etrafina felan sürmüştüm . Parmagima surdum actirdim parmaklarimla biraz dudaklarini felan. Ama zeytinyagini duyduktan sonra onunla demedim daha kolay oldu. 1 parmagini yagla ve sokmaya calis . Baslarda yanma hissedebilirsin. Biraz sok sonra cikar tekrar sok . 1 parmagini rahat alana kadar ugras. Sonra parmak sayisini arttir. Kolay acilmasi icin deligin ıkınarak sokabilirsin. Aparat alipta yapanlar var . Imkanin varsa aparatta alabilirsin boylari var

5 ay cektim bende cok zor zamanlardi dokunman icin iste genital bolgeni yagla iyice . Benim dudaklarda biraz buyuk yaglamadan dokunamiyordum cok. Hatta tv karsisinda felan yap. Uzan koltugun kenarlarına bacaklarini felan uzat . Tv acik kalsin kafan dağılsın kasmamak icin. Once incele deligi gor 1 parmagini sokmaya calis . Ondan sonra bi özgüven gelecek oraya bisey girdiğini gorunce.

Biz de ayni sizin gibiydik canim.Bugüne kadar hep bir küs bir baris gecti evliligimiz,bu da zamanla cinsellikte falan soğukluğa sebep oldu tabi ama bir süredir daha iyiyiz.Benim esim biraz çabuk sinirleniyor ben üzerine gidince.Ben de arada cok fevri davranabiliyorum,anladim ki bunu yapmamam gerekiyor.O bazi seylere sinirlendiginde ben de büyütmemeye calisiyorum artik.Zaten onun siniri de geciyor cabuk.Söyleyeceklerimi de cok sinirlenmeden söylemeye calisiyorum.Bir de bazi seyleri ne yaparsam yapayim degistiremedigim icin oldugu gibi kabul etmeyi ögreniyorum yavas yavas.Yani canim evlilikler zamanla oturuyor merak etme,yalnizca sabirli ol ve küslügü fazla uzatmamaya calis,çünkü hicbir yarari olmuyor ve hicbir seyi de düzeltmiyor malesefbir de sana tavsiyem her zaman beklentini az tut hayal kirikliklari yasamamak icin,ben cok yasadim 7 yil boyunca,hicbir seyi takmayinca daha mutluyum

Kendi cabamla yendim canim ben. Ilk evlendigim hafta gittim doktora olmuyor diye acti bakti . Olmamasinda bir sebep yok jel sur felan dedi. Sonra gitmedim buraya uye oldum . Senin gibi okudum sordum burdakilere . Onlarda bana incelememi soyledi. Sonra parmak egzersizleri felan. Daha sonrada eşli denemeler oldu ve yendim

Erkekler sinirliyken hep böyle seyler söylerler canim,benimki neler demedi ki,kac kere bosanalim dedik ama hepsi lafta kaldi.Bazen bunlari duymaman gerekiyor canim zamanla anlayacaksin

Merhaba arkadaşlar, ben de vajinusmus olduğumu düşünüyorum erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum artık ama yapamıyorum sanki orada duvar varmış gibi hissediyorum kendimi kasıyorum canımın acısından ağlamak istiyorum ve otomatik olarak onu itiyorum. Bu arada yaşım 27. Ama bende bu durumun olduğunu yeni yeni farkediyorum ve yenmek istiyorum. Doktora gidemem Amerikada yaşıyorum. Bunu egzersizle başaranların öyküsü beni cesaretlendirdi. Bende kendi kendime bunu yenebilir miyim ? Destek arıyorum kendime.

Iste ne yaptiysam dokunamiyorum esime bile izin veremiyorum doktor tavsiyesiyle mi iyilestinz yoksa kendinz mi astiniz bnm maddi durum iyi degil
Buradakilerin neredeyse hepsi zaten dokunamadığı için ilişkiye giremiyorlardı canım. Ve o kadar fazla yenen var ki bu hastalığı. İstekli,kararlı ve azimli ol. Dokunamıyorum yapamam deme kademe kademe başla. Buradaki yorumları yazılanları baştan itibaren okumalısın bence. Benim de yaşadığım şehirden dolayı doktor imkanın yoktu. Buradaki bütün yazılanları okudum,yenenlerin hikayeleri bana cesaret verdi birkaç hafta içinde kendi kendime egzersizlerle yendim. Sen de başaracaksın buna inan öncelikle

kızlar gerçekten çok zor ancak yaşayan bilir. burda yazılanlar bana o kadar iyi gelmişti ki. tecrübelerinizi paylaşmanız çok kıymetli. Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkesi kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…