- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.821
Haklısın..uzatmamaya çalışıcam..O anlık sinirle söylenen bir laftır.Ben de eşimden birkaç kez duydum böyle sözler ama aslında sinirinden öyle dediğini biliyordum hiç tepki vermeden arkamı dönüp uyuyordum sonra ertesi gün onunla konusurken söyle söylerdim; gerçekten bundan rahatsızsan devam etmek zorunda değilsin bu süreç inan benim için de çok zor ve ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum bazen derdim.Eşimin de o anlık yükselişi geçtiği için: Hayır seninle mutluyum ama biraz daha cesur ol biz birbirimizi seviyoruz ben sana zarar vermiyorum bunu atlatmalıyız sadece bazen kızıyorum kırıldıysan özür dilerim derdi bu şekilde tatlıya bağlardık.İki tarafı da çok yoran bir durum bu o sebepten eşinizle iletişiminizi açık ve net tutun küslükleri uzatmamaya bakın derim.
Biz de ayni sizin gibiydik canim.Bugüne kadar hep bir küs bir baris gecti evliligimiz,bu da zamanla cinsellikte falan soğukluğa sebep oldu tabi ama bir süredir daha iyiyiz.Benim esim biraz çabuk sinirleniyor ben üzerine gidince.Ben de arada cok fevri davranabiliyorum,anladim ki bunu yapmamam gerekiyor.O bazi seylere sinirlendiginde ben de büyütmemeye calisiyorum artik.Zaten onun siniri de geciyor cabuk.Söyleyeceklerimi de cok sinirlenmeden söylemeye calisiyorum.Bir de bazi seyleri ne yaparsam yapayim degistiremedigim icin oldugu gibi kabul etmeyi ögreniyorum yavas yavas.Yani canim evlilikler zamanla oturuyor merak etme,yalnizca sabirli ol ve küslügü fazla uzatmamaya calis,çünkü hicbir yarari olmuyor ve hicbir seyi de düzeltmiyor malesefBende şuan ağlıyorum.eşimle basit bi sebepten dolayı tartıştık 10 gündür küsüz.aparatlarımdan 3 boyu cok rahat alabiliyordum.sona geldim derken bu durum girdi.sorun su ki normalde ben uzatmayacaktım ama o bana trip atıyor arkasını dönüp yatıyor.eskiden ne olursa olsun sarılırdı.ama on gündür sadece önemli durumlarda konusuyoruz..sogudu mu benden başkasına mı yöneldi bilmiyorum.telefonunda öyle birşeye denk gelmedim.evden dısarı cıkan biride degil direk işten eve gelir.ama bir erkek 10 gün nasıl yaklaşmaz eşine daha 8 aylık evliyiz aklım almıyor.hiç mi özlemiyor sevmiyor arzulamıyor bilmiyorum..sanırım bu hastalık yüzünden tamamen uzaklaştırdım kendimden.ve bitse tek bi sebebim bile yok yanımda tutmak için...
Erkekler sinirliyken hep böyle seyler söylerler canim,benimki neler demedi ki,kac kere bosanalim dedik ama hepsi lafta kaldi.Bazen bunlari duymaman gerekiyor canim zamanla anlayacaksinİnanın kendimi hasta olarak gördügümden cogu şeyi alttan alırdım genelde bende adım atardım.ama bu sonkinde ikimizde kırıcı konustuk.eşime huzursuzluk veren biri degilim.dedigim gibi tek eksigim vajinusmus olmam..ama tartışma anında yeter ya yeter bu evde huzurum yok demeye basladı.bende alındım.benim yanımda olmak bile huzur vermiyor artık ona..alttan alsam bu hastalıgı yensem belkide yine böyle olacak en ufak birşeyde huzursuzum diyecek alışacak.bilmiyorum inanın napıcam.çok zormuş.çok büyük sınanıyorum...
Buradakilerin neredeyse hepsi zaten dokunamadığı için ilişkiye giremiyorlardı canım. Ve o kadar fazla yenen var ki bu hastalığı. İstekli,kararlı ve azimli ol. Dokunamıyorum yapamam deme kademe kademe başla. Buradaki yorumları yazılanları baştan itibaren okumalısın bence. Benim de yaşadığım şehirden dolayı doktor imkanın yoktu. Buradaki bütün yazılanları okudum,yenenlerin hikayeleri bana cesaret verdi birkaç hafta içinde kendi kendime egzersizlerle yendim. Sen de başaracaksın buna inan öncelikleIste ne yaptiysam dokunamiyorum esime bile izin veremiyorum doktor tavsiyesiyle mi iyilestinz yoksa kendinz mi astiniz bnm maddi durum iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?