- 26 Aralık 2019
- 168
- 219
- 23
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.861
İnsan ilişkiyi denemeden anlayamıyor maalesef vajinismus olduğunu egzersizle başarabilirsiniz doğru buradaki arkadaşların motive eden mesajları sayesinde ben de cesaretimi topladım ve bu motivasyon yenme sürecime ciddi katkıda bulundu.Vajinanızı inceleyin ayna karşısında öncelikle deliği görün orayı sıkıp bırakın kegel egzersizi yapın yani.Ardından ise baş parmağa kayganlaştırıcı bir ürün veya yağ uygulayarak deliğin etrafında dolaştırın ve ardından ilk parmak boğumunuzu içeriye sokmayı deneyin.
Ben egzersiz de yaptım birlikte de olabildim ama benden kan gelmediÇok teşekkür ederim yanıtınız için. Siz Yendiniz mi ? yoksa egzersiz aşamasında mısınız ?
Parmak sokamam gibi geliyor bana. Farklı bir cisim denedim. önce inceledim orayı ve gerçekten deliği ilk kez görmek bile beni şaşırttı. Sonra sadece inceleyerek kalmamak için, bir şeyler sokup alışmalıyım dedim. Ve bunu başardım. Çok hafif girdi ama girdiğini gördükçe daha da cesaretlendim. Ama hala penis kalınlığında bir cisimin (veya penisin) girebileceğine beynim inanmıyor.
Bir de egzersizin ileri ki aşamalarında iyice derine sokarak kızlık zarını ben bozmuş olacağım değil mi ?
Ben egzersiz de yaptım birlikte de olabildim ama benden kan gelmedi
Tabi ki yok bana buranın çok yararı oldu belki bende birine yardımcı olurum diye duruyorum hala.1 hafta içinde falan sanırım esimle denk gelemedik pek bide evde yoksa daha kısa sürerdi diye dusunuyorum o sıra ben full buna odaklandım kendimi çünkü. Hani tuvalete girdiğimde bile bi 10 dk ayırdım her seferindeEgzersizden ne kadar süre sonra birlikte olabildiniz acaba ? Sormamın bir sakıncası yoksa.
Biran önce yenmek istiyorum bu durumu.
Sizden de hix kan gelmedi mi parmakta yada birlikte olma durumundaBenden de kan gelmedi . Benim 1 ayı buldu yenmem ama biz musait olamama durumundan haftada 1 kere felan deniyorduk o yüzden. Ustelerseniz 1 -2haftada yenersinz. Ben aparat denemedim hic 2 parmagimla ugrastim. Icinde oynattim beklettim açtırdım oyle öyle yendim
Aparat parmak falan yapınca alistiysa ondandirGelmedi canım 5 ay sonra yenince çokta ustelemedik acikcasi. Afedersin sonuna kadar alabildim icime ama yine gelmedi
Ben kısa bir süre önce yendim.Bu yöntemi cinsel terapi yapan uzman bir psikiyatrist önerisiyle denedim ben de parmaktan hoşlanmadım ama ilk adımlar bana uygun geldi sonra eşimin parmağını soktum oraya kendim yapmadım ama denedim.Daha sonra buradan bir arkadaş penisle denemenin beni daha rahatlatacağını söyledi ama cesaret toplamak çok zordu ben aşırı korkuyordum çünkü.Vajinama bakmak bile ilk başta germişti beni.Neyse 1 sene çeşitli yöntemler deneyereK geçti burası bana çok cesaret verdi ve ben regresyon yöntemini denedim bende çok işe yaradı ve eşimle adım adım ilişkiye girebildik.Önce baş kısmı sonra yarısı ve sonra tamamı olarak devam ettik.İlk başlarda ben de çok acı hissediyordum ama 5. Kez yaptığımızda keyif bile aldım geçti gitti tüm o ağrılar korkular.Sanırım zevk odaklı olmak ve cesaretlenmek çok önemli.Siz kendi vajinanızı inceleyip anlamaya çalışın ki yapmışsınız da.O delikten bebek çıkıyor neticede eminim başarabilirsiniz.Burayı sık sık takip etmenizi öneririm.Bu hastalığı yenme konusunda herkesin yöntemi farklı deneye yanıla bulunuyor bir şekilde.Siz de deneyerek hangi yöntemin size daha iyi geleceğini bulacaksınızdır.cesareti yüksek tutun.Egzersizi nasıl yaptığınıza bağlı kızlığı bozma durumu.Ben parmak egzersizini çok yüzeyde bıraktım.Oraya birşey girdiğini anlamam için gerekliydi ama sevemedim bir türlü o yöntemi ki çok faydalı oldugunu söylerler.Penis ile deneme yapmak daha rahatlatıcı geldi bana.Yavaş yavaş kendimi korkularımı anladım ve bununla nasıl başa çıkacağımı çözdüm kendinize kulak verin mutlaka.Sizi bu kadar korkutan nedir?Bu durum size ne hissettiriyor? Bu durumu çözmek için ne yapabilirsiniz? Bu durumla daha kolay bir şekilde hangi yöntemle başa çıkabilirsiniz? Hepsinin cevabı inanın sizde.Motivasyona ve merak ettiğiniz durumlarla ilgili sorularınızda da biz buradayız platform üyeleri olarak.Bu grup birbirini tanımadan birbirinin hayatına dokunuyor ve bu hastalıgı yenmek için güç veriyor.Eminim cevaplarınızı bulup doğru yöntemle bunu aşacaksınız sevgiler:)Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Siz Yendiniz mi ? yoksa egzersiz aşamasında mısınız ?
Parmak sokamam gibi geliyor bana. Farklı bir cisim denedim. önce inceledim orayı ve gerçekten deliği ilk kez görmek bile beni şaşırttı. Sonra sadece inceleyerek kalmamak için, bir şeyler sokup alışmalıyım dedim. Ve bunu başardım. Çok hafif girdi ama girdiğini gördükçe daha da cesaretlendim. Ama hala penis kalınlığında bir cisimin (veya penisin) girebileceğine beynim inanmıyor.
Bir de egzersizin ileri ki aşamalarında iyice derine sokarak kızlık zarını ben bozmuş olacağım değil mi ?
Pozisyounu değiştir canm tek çaren bu benceBende artık yapamiyorum.3parmak ala bilyorum. Eş denemesinde de çok zorlaniyorum. Çok acıyor. Kendimi kasarken ıkınmaya çalışıyorum.ama oluyor. Lütfen biseyler yazin
Yılmadan denemeye devam.Denerken dern nefesler alıp verin sizi rahatlatır biraz.Bende artık yapamiyorum.3parmak ala bilyorum. Eş denemesinde de çok zorlaniyorum. Çok acıyor. Kendimi kasarken ıkınmaya çalışıyorum.ama oluyor. Lütfen biseyler yazin
Hangi pozisyonda olmalı pekiPozisyounu değiştir canm tek çaren bu bence
Bence beli bi süre alışana kadar kadının üst pozisyonda olması lazım çünkü gördüğüm kadarıyla bende dahil çoğu kişi altta yapmak istediğinde ya yarısını alıyo yada alamıyo bn üstte başlayıp sonra pozisyn değiştirlmesindeym alışana kadar en azındanHangi pozisyonda olmalı peki
Hangi pozisyonu onerirsiniz?Pozisyounu değiştir canm tek çaren bu bence
Bide ben ustte yapamiyorum. Acı yanma hissi olunca birakiyorum.Yılmadan denemeye devam.Denerken dern nefesler alıp verin sizi rahatlatır biraz.
Ayaklarının üstünde mi denysun dizlerinin miBide ben ustte yapamiyorum. Acı yanma hissi olunca birakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?