- 1 Ocak 2020
- 40
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.841
İnsan ilişkiyi denemeden anlayamıyor maalesef vajinismus olduğunu egzersizle başarabilirsiniz doğru buradaki arkadaşların motive eden mesajları sayesinde ben de cesaretimi topladım ve bu motivasyon yenme sürecime ciddi katkıda bulundu.Vajinanızı inceleyin ayna karşısında öncelikle deliği görün orayı sıkıp bırakın kegel egzersizi yapın yani.Ardından ise baş parmağa kayganlaştırıcı bir ürün veya yağ uygulayarak deliğin etrafında dolaştırın ve ardından ilk parmak boğumunuzu içeriye sokmayı deneyin.Merhaba arkadaşlar, ben de vajinusmus olduğumu düşünüyorum erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum artık ama yapamıyorum sanki orada duvar varmış gibi hissediyorum kendimi kasıyorum canımın acısından ağlamak istiyorum ve otomatik olarak onu itiyorum. Bu arada yaşım 27. Ama bende bu durumun olduğunu yeni yeni farkediyorum ve yenmek istiyorum. Doktora gidemem Amerikada yaşıyorum. Bunu egzersizle başaranların öyküsü beni cesaretlendirdi. Bende kendi kendime bunu yenebilir miyim ? Destek arıyorum kendime.
Iste sorun şu ki oraya dokunamiyorumİnsan ilişkiyi denemeden anlayamıyor maalesef vajinismus olduğunu egzersizle başarabilirsiniz doğru buradaki arkadaşların motive eden mesajları sayesinde ben de cesaretimi topladım ve bu motivasyon yenme sürecime ciddi katkıda bulundu.Vajinanızı inceleyin ayna karşısında öncelikle deliği görün orayı sıkıp bırakın kegel egzersizi yapın yani.Ardından ise baş parmağa kayganlaştırıcı bir ürün veya yağ uygulayarak deliğin etrafında dolaştırın ve ardından ilk parmak boğumunuzu içeriye sokmayı deneyin.
Canım öncelikle aynayı al ve vajinanı incele . İncelerken biraz da ıkın orda bi deliğin olduğunu açılıp kapandığını hissedeceksin ama eğer ki ben kendim bulamam dersen hemen bi randevj alıp kadın doğuma git ve sor bu ayıp değil. Ben doktora gttğimde parmak soktuğunda kendime güvenim gelmişti cesaretlenmiştimCok tesekkur ederim bana destek ciktiginz icin simdi ilk yapmam gereken ne pekiburadaki doktorlar 4 5 hatta 6 bin isteyen bile var
Evet bende oyleyimKızlar yedi aylık evliyim ve bende bu illettenim yenenler ne olur yardım bugün kadın doğuma gittim 3500 lira istedi ancak onu verecek durumda değiliz burayı okudum ama 24000 sayfa okumam mümkün değilne yapmamız lazım burdakileri özetleyecek kimse yokmu çok duamı alırsınız
Adetin günü gününe oluyorsa adet kanı değildir. Benim de birkaç gün vardı adetime öyle sanmıştım ama değilmiş. İlk zamanlarsa eğer kanama olabiliyor.Arkadşlar , adetime 3 gün varken eşli deneme yaptım kan geldi. Geçen ayssa 2 gün varken denediğimde kan geldi sanrm adetim erken geldi ama böyle adetine yakın deneyen var mı sizede oluyor mu. Cevaplarınızı bekliyorum
Sürekli günü gününe olmaz 1 2 gün sarkardı . Sizin neden oluyomuş doktra gtmişmydnzAdetin günü gününe oluyorsa adet kanı değildir. Benim de birkaç gün vardı adetime öyle sanmıştım ama değilmiş. İlk zamanlarsa eğer kanama olabiliyor.
İlk başlarda kastığımızdan dolayı kanamanın olması normalmiş .birkaç kişiden duymuştum. İlk birkaç ilişkide kanama oldu sonra geçti. Doktora gitmedimSürekli günü gününe olmaz 1 2 gün sarkardı . Sizin neden oluyomuş doktra gtmişmydnz
İnşallah ayrıca Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . kaçıncı denemenizde oldu ve yumutlama gününüze mi denk gelmiştiYani diyeceğim o ki başını yapınca sonu geliyor yendiğim ilk ay hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim çok şükür herkese Allah bu sıkıntıları yenmeyi nasip etsin..
Maşallah ne güzel . Bizede dua edin bizde bebek istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallahİlk denememizde oldu Rabbime çok şükür Allah onca sıkıntının ardından güzel Bi sevinç verdi.. Valla adetim bitti denedik yumurtlama günlerinde de 2 gün denedik sonra ben biraz rahatsızlandım üstünde durmadık ama sonra 3 haftalık hamileyken öğrendim
Bacım ayakları dikinMaşallah ne güzel . Bizede dua edin bizde bebek istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?