Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsan ilişkiyi denemeden anlayamıyor maalesef vajinismus olduğunu egzersizle başarabilirsiniz doğru buradaki arkadaşların motive eden mesajları sayesinde ben de cesaretimi topladım ve bu motivasyon yenme sürecime ciddi katkıda bulundu.Vajinanızı inceleyin ayna karşısında öncelikle deliği görün orayı sıkıp bırakın kegel egzersizi yapın yani.Ardından ise baş parmağa kayganlaştırıcı bir ürün veya yağ uygulayarak deliğin etrafında dolaştırın ve ardından ilk parmak boğumunuzu içeriye sokmayı deneyin.

Iste sorun şu ki oraya dokunamiyorum

Cok tesekkur ederim bana destek ciktiginz icin simdi ilk yapmam gereken ne peki buradaki doktorlar 4 5 hatta 6 bin isteyen bile var
Canım öncelikle aynayı al ve vajinanı incele . İncelerken biraz da ıkın orda bi deliğin olduğunu açılıp kapandığını hissedeceksin ama eğer ki ben kendim bulamam dersen hemen bi randevj alıp kadın doğuma git ve sor bu ayıp değil. Ben doktora gttğimde parmak soktuğunda kendime güvenim gelmişti cesaretlenmiştim

Kızlar yedi aylık evliyim ve bende bu illettenim yenenler ne olur yardım bugün kadın doğuma gittim 3500 lira istedi ancak onu verecek durumda değiliz burayı okudum ama 24000 sayfa okumam mümkün değil ne yapmamız lazım burdakileri özetleyecek kimse yokmu çok duamı alırsınız

Arkadşlar , adetime 3 gün varken eşli deneme yaptım kan geldi. Geçen ayssa 2 gün varken denediğimde kan geldi sanrm adetim erken geldi ama böyle adetine yakın deneyen var mı sizede oluyor mu. Cevaplarınızı bekliyorum

Adetin günü gününe oluyorsa adet kanı değildir. Benim de birkaç gün vardı adetime öyle sanmıştım ama değilmiş. İlk zamanlarsa eğer kanama olabiliyor.

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun ama geçiyor emin olun..
Ben 1 buçuk yıllık evliyim, ve 1 buçuk senedir bu sıkıntıyı yaşadım. Sonra bu foruma denk gelince Allah dedim bitiyo galiba. Öncesinde doktora muayene oldum fiziksel bir problem yok dedi.
Burda fikirler çok yardımcı oldu.
İlk baş elime Bi ayna alıp ya dedim ben buraya hiç bakmamıştım baktım dokundum elimi sürdüm aldım kulak çubuğunu deliğin etrafında gezdirdim e yavaş yavaş içine soktum ve girdi o an sanki üstümde ki bütün zincirler kırıldı.. İki tane üst üste koydum gene girdi sonra anestol pomad aldım oraya sürdüm ama dışına sürdüm sonra serçe parmakla denedim başını soktum bütün parmaklarımın başı girdi. Sonra serçe parmağımı komple soktum hissetmiyorsun bile asla! Uyuşturucunun etkisi de çok tabi iki parmakla denedim sonuna kadar sokabildim sürekli denedim ve yapabildim yani. Sonra uyuşturucu keremle eşimle deneme yaptık yaklaşık 2 hafta kademe kademe ilerledik önce başını sonra biraz daha ileri şekilde devam ettik. Ve olmuştu yani ucu ya da sonu giriyordu yani yenimiştim hala inanamadım. Sonra bu şekilde devam ettik ve uyuşturucu kremi bıraktığımda hiç acımadığını fark ettim korkmayın hiç acı hissedilen Bi yer değil parmağın kesilse daha çok acır.

Kizlar ben o kadar kötü durumdaydim ki en son eşimle yazın tatile gittigimizde denicem dedim güvenim geldi dedim kafada biter dedim hatta gittim spreyle basaranlar var diye wemcain aldim.sonra o gün esim bana yanastiginda orama penis degdiginde yapamıyorum diye agladim.sonra sonra o wemcain in ince çubuğunu soktum sıktım.baktım uyusuyor ama yine eşim daha başı değdiği anda titriyorum baskı hissi geliyo direkt itiyordum.parmak aparat yapamam alamam diyordum.birgun tamamen durduk yere ince allık ucunu otururken evde normal aklıma geldi bunu denicem dedim.tabi öncesinde ilk bi vajinayi inceledim bi delik gördüm ama ufacık geldi.neyse sonra yagladim baktım girdi ama bi yanma oluştu.sonra zamanla o yanma gitti baya git gel yapabiliyordum artik bu ince çubuk bana kucucuk gibi gelmeye basladi.sonra bi büyüğünü yaptım. Buyuttum buyuttum.sonra hiç umudum yokken esimle sadece sevisirken bi deneyelim dedik ama hani ben nasılsa artık aparat yapiyorum bugün olmicak ama basaricam az kaldı diyordum ki o gün yarısı girdi.çok sevindim.ertesi gün tamamı girdi.bi arkadaş sagolsun tamamı girmiyo dediğimde esimin üstüne sirtim donuk yaptım oldu demişti.o şekilde yaptım oldu o gün çok yanmam oldu git gel yapamadım yanmadan ama ona rağmen o sevincle bütün pozisyonlari dahi denedim.2 gün yapmadım. 3.gun ise 0 aci girişte bi sizlama ama git gel vs 0 aci yanma vardı hiç bişey hissetmiyordum.ikinin.gerçekten ilk girişte ikinca sadece bi yanma oluyor ama tamamı girince o da geçiyor.ilkinden sonra bende sadece ilk girişte 2 sn yanma oldu bidaha ki girişlerde git gellerde sorun hiç yaşamadım.bir tek cis vae hissi oluşuyor suan bende o.gerçekten ikininca hiç acimiyor.ama mesela ben aparat yaparken ikindigimi sanip baktım aynadan popo kismim hala kasili duruyor.sonra anladım ki ciddi anlamda da ikinmiyormusum.hepinize çok teşekkür ederimm bana çok yardımcı oldunuz.ben yaptım herkes yapar diyorlardi ben daha kötüyüm diyordum artık hiç denemek istemiyordum.öyle spreymis falan hiç ugrasmayin çünkü herşey kafamızda o da işe yaramiyor.belki aparatta yarar ama ben hiç kullanmadım bir kere kullandım işte onda da işe yaramadigini gördüm aparatta falan hiç kullanmadım. Deneyin lutfen

Adetin günü gününe oluyorsa adet kanı değildir. Benim de birkaç gün vardı adetime öyle sanmıştım ama değilmiş. İlk zamanlarsa eğer kanama olabiliyor.
Sürekli günü gününe olmaz 1 2 gün sarkardı . Sizin neden oluyomuş doktra gtmişmydnz

Yani diyeceğim o ki başını yapınca sonu geliyor yendiğim ilk ay hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim çok şükür herkese Allah bu sıkıntıları yenmeyi nasip etsin..

Yani diyeceğim o ki başını yapınca sonu geliyor yendiğim ilk ay hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim çok şükür herkese Allah bu sıkıntıları yenmeyi nasip etsin..
İnşallah ayrıca Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . kaçıncı denemenizde oldu ve yumutlama gününüze mi denk gelmişti

İlk denememizde oldu Rabbime çok şükür Allah onca sıkıntının ardından güzel Bi sevinç verdi.. Valla adetim bitti denedik yumurtlama günlerinde de 2 gün denedik sonra ben biraz rahatsızlandım üstünde durmadık ama sonra 3 haftalık hamileyken öğrendim

Merhaba yeni gelen yardım isteyen arkadaşlar. Ben de bir tavsiyede bulunayım. Birçok kişi farklı yöntemlerle yeniyor farkındaysanız. Kimisi aparat kimisi parmak kimisi eşli denemeyle direk. En doğrusu siz kendinizi en eahat nasıl hissesiyorsanız onu bulmakla işe başlayın. Ben parmakta zorlanırım mesela bence aparat iyiydi. Ama sizler parmakla daga rahat yaparsınız. Öncelikle erteleme olayını kenara bırakın. Yarın yaparım sonra yaparım demeyin. Ben 1.5 yıllık evliydim. 1.5 yıl bişey yapmadım kaydi olarak. Sanki sihirli değnek değecek gibi bekledim. 6 aralıkta başladım bu yola 18 ocak günü de yendim. Sizinki belki 1 hafta sürcek belki 2 ay. Ama içten bir istekle başlayın. Yöntemleri deneyin size en uygununu bulun. İlerleyin oradan. Msj atın sorun yapanlara. Çekinmeyin. Sizi bizler anlarız en çok.

Maşallah ne güzel . Bizede dua edin bizde bebek istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah

B
Maşallah ne güzel . Bizede dua edin bizde bebek istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah
Bacım ayakları dikin biz yendik diye seviniyozama nasıl olacak bitçek Bi fikrimiz yok tek bildiğim ayak kaldırmak yarım saat diktim şansa oldu sonra enfeksiyon kaptım ilk denemeler olduğu için aman ona dikkat edin hemen temizleyin üstüne bile denk gelse.
Hepiniz dualarımdasınız o duygu çok kötü. Sanki hiç çocuğun olmayacak gibi hissettiriyor insana.. Çok çektik Allah hepimizi mükafatlandırsın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…