Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar valla bende kac kere acidi pes ettim agladim sonra tekrar denedik. Once parmagimla actirdim hemen sonra p.. almaya calistim. 1 gunde bitmedi yani. Once 3-4 cm girdi yirtilir gibi aci cektim ama yine denedim. Sonra yarisi girsin diye ugrastik. Yarisida girince tamami girsin diye ugrastik. Zor zamanlar ama sabredin . Ustte deneyin hemen girmesini beklemeyin. Kademe kademe. Nasil parmak veya aparati yavas yavas arttirarak sokuyorsak buda oyle. Yavas yavas olacak

Sirtim. Çok korkdugumda p,,, i alamiyorum. 2kere alkol aldım. O zamanda çok acılı oldu. Doktora gittim. Zar kalinmiw. Aldirdm operasyonla. Ama yine ayni durum. Aci
Şuan tezim çürüdü diyebilirim yani bnce en kolay yöntem tam olarak bu tabi bana göre ama vajina yönğde o yönde ya daha rahat oluyo . Kayganlaştırıcı bşşey kullanymsnz ben bebek yağı kullanyrum ama zeytin yağı da iyi. Walla ne diyim bilemdm ama pes etmeyin bi arkadşımız yazmıştı üstte derin derin nefes alın sakinleşin ve rahat bırakın kendinizi. Aşılmayacak bişey değil

Ben ustte denedim. Esime dogruydu yüzüm. Bi foto ekledim gozukurmu pozisyon bilmiyorum ama bu şekilde denedim. Iyice boynuna dogru uzandim yuzune bakmadim hic. dizlerimin ustunde

Eklentiler

• 20200122_183615.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 43
Zeytin yağı da kullandim. Şu an bebek yağı kullaniyorum. Belki de çok cabuk pes ediyorum.

Ben ustte denedim. Esime dogruydu yüzüm. Bi foto ekledim gozukurmu pozisyon bilmiyorum ama bu şekilde denedim. Iyice boynuna dogru uzandim yuzune bakmadim hic. dizlerimin ustunde
Ya ben ilk yaptığımda bunla yaptım gayet rahattti ama 2. Denememde asla yapamdm gitmedi ilerlemedi deflarca denedm olmadı öyle olınca sırtımı dönerek yaptım artık o daha basit gbi geldi

Her iliskide once ben ustte oluyordum . Son 2 iliskimde ustte biraz canim yandi alamadim tamamini. Sonra alta ben gectim daha rahat aldim. O yuzden artik cogunlukla ben altta oluyorum. Kayganlastirici isimi cok kolaylastiriyor. Önceden cok yakiyordu ama suan memnunum

İlk evlendiğimde kabusumdu o güzel günlerim böyle heba oldu. Oysaki çok gereksiz kasmışım en az 2 yıl ilişkiye giremedik. En önemli püf noktası iyi ıslanın kızlar ve çok rahat olun sıkmayın kasmayın

Popoya dogru ilerlettiginde oluyor canim bizimde. Ama ben hala zevk alamiyorum. G noktasi vajinal orgazm felan diyorlar ama ben hala anlayamiyorum

Popoya dogru ilerlettiginde oluyor canim bizimde. Ama ben hala zevk alamiyorum. G noktasi vajinal orgazm felan diyorlar ama ben hala anlayamiyorum
Popoya dgru gitmiyo sanki biizmki ha olcaktır bakalm bende saha zevk alma aşamasına geçemdm denemeyede üşenyrum zaten

Bide ben ustte yapamiyorum. Acı yanma hissi olunca birakiyorum.
Ben de öyleydim üstteyken başaramadım acı olunca kaçıyordum.Alttayken kaçamıyorsunuz acı aynı oldu bende ama eşime bırakmadan devam etmesini söylemiştim biraz zorlayınca zaten girdi ve 10-15 saniye içinde o acı epeyce azaldı.Alttayken bacakları göğsünüze doğru çekin ve ikisini iyice ayırın ki vajina kaslarınız gevşek olsun.Şimdi bile ilişkiye girerken bacaklarımı kapattığımda yanma oluyor ama serbest bırakıp açtığımda hiç acı hissetmiyorum .Bacakların açık olması önemli.

Popoya dgru gitmiyo sanki biizmki ha olcaktır bakalm bende saha zevk alma aşamasına geçemdm denemeyede üşenyrum zaten
Kızlar zevke odaklanın ben de hiç zevk alamıyordum ve acı oluyordu sürekli.Geçen gün istekli bir şekilde başladım ve öyle devam etti ne acı ne bişey az bir batma hissi oluyor arada ama normalmiş o da.Ona rağmen çok keyifli geldi bana.Hiç orayı düşünmedim acı olacak mı vs. Diye ve rahatça güzel bir ilişki yaşadım size de tavsiye ediyorum mutlaka zevk almaya odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…