- 22 Ocak 2020
- 24
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.881
Dizlerimin. Ayaklarda da deneyince titriyor ayaklarAyaklarının üstünde mi denysun dizlerinin mi
Tamam bnde aynı peki eşin yüzüne mi dönük oluyo yoksa sırtın mıDizlerimin. Ayaklarda da deneyince titriyor ayaklar
Sirtim. Çok korkdugumda p,,, i alamiyorum. 2kere alkol aldım. O zamanda çok acılı oldu. Doktora gittim. Zar kalinmiw. Aldirdm operasyonla. Ama yine ayni durum. AciAslında
Tamam bnde aynı peki eşin yüzüne mi dönük oluyo yoksa sırtın mı
Şuan tezim çürüdü diyebilirimSirtim. Çok korkdugumda p,,, i alamiyorum. 2kere alkol aldım. O zamanda çok acılı oldu. Doktora gittim. Zar kalinmiw. Aldirdm operasyonla. Ama yine ayni durum. Aci
Zeytin yağı da kullandim. Şu an bebek yağı kullaniyorum. Belki de çok cabuk pes ediyorum.Şuan tezim çürüdü diyebilirimyani bnce en kolay yöntem tam olarak bu tabi bana göre ama vajina yönğde o yönde ya daha rahat oluyo . Kayganlaştırıcı bşşey kullanymsnz ben bebek yağı kullanyrum ama zeytin yağı da iyi. Walla ne diyim bilemdm ama pes etmeyin bi arkadşımız yazmıştı üstte derin derin nefes alın sakinleşin ve rahat bırakın kendinizi. Aşılmayacak bişey değil
Ya ben ilk yaptığımda bunla yaptım gayet rahattti ama 2. Denememde asla yapamdm gitmedi ilerlemedi deflarca denedm olmadı öyle olınca sırtımı dönerek yaptım artık o daha basit gbi geldiBen ustte denedim. Esime dogruydu yüzüm. Bi foto ekledim gozukurmu pozisyon bilmiyorum ama bu şekilde denedim. Iyice boynuna dogru uzandim yuzune bakmadim hic. dizlerimin ustunde
Pes etmek yok balım bu kadar aşmışken az daha sabır ve gayretZeytin yağı da kullandim. Şu an bebek yağı kullaniyorum. Belki de çok cabuk pes ediyorum.
Saol canmPes etmek yok balım bu kadar aşmışken az daha sabır ve gayret
Nasıl yani detay varsa alablrm ben hala alta geçmekten korkyrum yapamam diyeBiz bayadir ben sirti yatarak deniyoruz. Cunku suan bende ustte oldugumda zorlaniyorum. Simdide alt daha kolay geliyor
Ya ben altta olduğumda ilerletemyrum istediğim kadar apartla önce deneme yapiym bebe yağı kullanym bi yer var orda takılıyo gbi olyoAma hala parmakla actiriyorum sonra p.. aliyorum. Korkuyorum acir diye acikcasi
Popoya dgru gitmiyo sanki biizmkiPopoya dogru ilerlettiginde oluyor canim bizimde. Ama ben hala zevk alamiyorum. G noktasi vajinal orgazm felan diyorlar ama ben hala anlayamiyorum
Ben de öyleydim üstteyken başaramadım acı olunca kaçıyordum.Alttayken kaçamıyorsunuz acı aynı oldu bende ama eşime bırakmadan devam etmesini söylemiştim biraz zorlayınca zaten girdi ve 10-15 saniye içinde o acı epeyce azaldı.Alttayken bacakları göğsünüze doğru çekin ve ikisini iyice ayırın ki vajina kaslarınız gevşek olsun.Şimdi bile ilişkiye girerken bacaklarımı kapattığımda yanma oluyor ama serbest bırakıp açtığımda hiç acı hissetmiyorum .Bacakların açık olması önemli.Bide ben ustte yapamiyorum. Acı yanma hissi olunca birakiyorum.
Kızlar zevke odaklanın ben de hiç zevk alamıyordum ve acı oluyordu sürekli.Geçen gün istekli bir şekilde başladım ve öyle devam etti ne acı ne bişey az bir batma hissi oluyor arada ama normalmiş o da.Ona rağmen çok keyifli geldi bana.Hiç orayı düşünmedim acı olacak mı vs. Diye ve rahatça güzel bir ilişki yaşadım size de tavsiye ediyorum mutlaka zevk almaya odaklanın.Popoya dgru gitmiyo sanki biizmkiha olcaktır bakalm bende saha zevk alma aşamasına geçemdm denemeyede üşenyrum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?