Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay size maşallah bizede inşallah

Aynisini bende yaptim. Ama şiddetli ağrı hiss ettim.tam giriş olmadı. Eşim beni öyle görünce korktu geri çekildi. Bu kadar ağrı olacağını tahmin etmiyordum

Erkekler sinirliyken hep böyle seyler söylerler canim,benimki neler demedi ki,kac kere bosanalim dedik ama hepsi lafta kaldi.Bazen bunlari duymaman gerekiyor canim zamanla anlayacaksin
Çok haklısın canım..bende alttan almaya karar verdim.ve bugün ilk kez eşli denedik..

Kızlar hayatımda ilk defa eşli deneme yaptım.öncesinde ucu degdigi an iten ben suan kendi ellerimle ittirdim o bölgeye..başlamadan önce 4. Dilatörü yaptım olunca cok şaşırdm ve eşimi cagırdım.ama bir türlü dogru pozisyın bulamadık resmen 4 kez şekil degiştik ama yok.en sonunda o yüz üstü dümdüz uzandı ben altaa sırt üstüydüm bacaklarım bana dogru çekili.açık açık yazıyorm ama kusura bakmayın cidden olmadı sanki modum düştü.yani en son o pozisyonda olur gibi oldu derin derin nefes aldım verdim yarısı girdi dedim bir baktımki sönmüş..sürekli sprey sıkıp durdum zaten muhtemelen ondan söndü.eşime soruyorm oldumu diye blmyorm bende hissetmedim diyor.hala yazarken titriyorum resmen.yinede büyük başarı sanki hiç girmese bile denemek benim için

Off of daha çok başındaym sanırım akşam ayna aldım baktm iyice inceledim ama orası kapalı ne yaptıysam ne kadar ıkındıysam açılmadı nası yaptınz kızlar bana yardımcı olacak kimde yokmu

Off of daha çok başındaym sanırım akşam ayna aldım baktm iyice inceledim ama orası kapalı ne yaptıysam ne kadar ıkındıysam açılmadı nası yaptınz kızlar bana yardımcı olacak kimde yokmu
Canım bende ilk baktıgımda göremedim hatta afedersin eşime bile gosterdim bak delik yok die esimde baktı hatta komik olcak ama oda evet yok dedi internetten baktim et parçasimi desen ne desen hepsini araştırdım doktorada gitmedim korkumda sonra bigün otururken cesaret geldi dedim zorliyim isaret parmagımi soktum ve iceri girdi ıkınınca ufacik olsada görünüo dene istersen emin olki basaramicak hic bisi yok sadece cesaret lütfen bekletmeyin kızlar giden zaman oluyo göz açıp kapanincaya kadar benim bu illet yüzünden birbucuk senem gitti bunada sükür diyorum atlattım elhamdulillah darısı tüm bu dertlerle uğraşanlara olsun insallah.

Aynisini bende yaptim. Ama şiddetli ağrı hiss ettim.tam giriş olmadı. Eşim beni öyle görünce korktu geri çekildi. Bu kadar ağrı olacağını tahmin etmiyordum
Başlarda bizde de öyle oluyordu ben kasmaktan ve ağrıdan ağlıyordum eşim korkup çekiliyordu.İlk girdiğinde o kasmanın da etkisiyle keskin yırtılmaya benzer bir ağrı oldu bende gerçekten baya ağrı vardı ama şöyle düşünün anlık bişey o ağrı o sebepten denemeye başlarken ağrısa da acısa da bu beni öldürmez yapabilirim deyin ikna edin kendinizi.Ben kendimi acıya da hazırlamıstım ve oldu.Hatta ilk denemede sadece bir kısmını alabildim git gel bile yapmadık ağrı hissettiğimden ama sonra her denemede daha ileri gittik ve ağrılarım azaldokça azaldı.

Sizi tebrik ederim adım adım başaracaksınız hiç aceleye gerek yok.Sabırlı olun bazılarımızın süreci daha farklı işliyor. İlerleme kaydetmişsiniz pes etmeden devam edin denemeye başaracaksınız

Bende sekizinci ayıma girdi ilk zamanlardaki istek arzumda kalmadı gittikçe kapattım kendimi kadın doğuma gittim psikoterapi için 3500 lira istedi. Burdaki yorumları okudum aynayı al incele fln kadın doğuma gittiğimdede kadın bakarken ıkın dedi ve o zaman açıldı sanırım çünkü zar duruyo fln dedi ordaki kaslarımı çalıştırabldiğimi hissediyorum yada öyle zannediyorum ama dün akşam aynanın karşısında resmen kapalıydı ne kadar ıkınsamda açılmadı birde çok afedersiniz yumurtlama dönemim sanırm akıntım vardı pis bi insanda değilim galiba aşırı titizim o yüzden o görüntü hiç hoşuma gitmedi peçeteyi aldım temizliyrm ama töbe yarabbim sanki çok hassas bişe dokunamadm bile parmak nası sokcam bilmyrm off iyice psikolojim bozuldu 31 yaşındaym bu yaşıma kadar miğde ağrısı bilmeyen ben miğde ilaçları kullanyrm. Boş boş yazdıysamdq kusura bakmayın

Başlarda bunu hepimiz hissettik merak etme. Sadece sabırla devam et. Bende delik yok zannediyordum hatta bakamıyordum bile. İncele ve oraya dokun. Keşfet yani. Sonra kademe kademe parmak egzersizi yap. Kayganlık olmadığı için bebeyağı ya da kayganlaştırıcı kullanabilirsin. Onunla yavaş yavaş parmaklarını sokmaya çalış. İlk etap bu

herkese günaydın. ben de sizler gibi vajinusmusum! ben ağustos 15 geliniyim ve doğal olarak bende o gece yapamadım. Vajinusmus olduğumu tahmin ediyordum ama eminde olamıyordum ta ki o geceye kadar. o gece içki içerek rahatlar ve yaparız düşüncesiyle denedik ama maalasef ekim ayında kadın doğuma gittik; kızlık zarının normal olduğunu kastığım için geriye doğru çektiğini ve ilişki ile yırtılma olabileceğini söyledi. (doktor karşısında zor da olsa baktırabildim. doktor çok sevecen ve babacan bir adamdı sakinleştirerek baktı) . ara ara denemelerimiz oluyordu ama ben her defasında korkuyordum ve bacaklarımı kasıyordum. 1 hafta sonra vajinusmusla ilgili uzmanlığı olan bayan doktora gittik. ilk randevumuzda çok güzel konuştu ve 1-ayna egzersizleri ile vajinayı tanımam gerektiğini 2- kendini gevşetme ve nefes tekniklerini 3- parmak egzersizlerini verdi ve bir hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi. ilk akşam elime aldım aynayı vajinama bakmaya çalıştım gerçi bende deliğin nerde olduğunu bilmiyordum ve çok iğrenç gelmişti. ilk gün zorda olsa ayna ile bakmaya çalıştım. 2. gün parmak çalışmam vardı ama bana çok saçma geliyordu parmağımı sokabilsem zaten eşimin penisine izin veriridim. tabiki ben parmak egzersizlerini yapamadım ve hala deliğin nerde olduğunu bilmiyordum. bir hafta sonra tekrar gittik doktora ve ödevlerimi yapamadığımı söyledim.tabiki doktor da bunuları yapmam gerektiğini başka bir alternatifin olmadığını söyledi ve umutsuz ve mutsuz bir şekilde çıktım odadan bir daha da gitmedim. eşimle denemelerimiz devam ediyordu ama bir türlü olmuyordu. eşim çok anlayışlı olmasına rağmen onu da mutsuz ettiğim için vicdan azabı çekiyordum. internetten sürekli doktor araştırması yapıyordum bir taraftan . Kuşadası'nda Dr. Murat ULUSOYu aradım konuştum. Murat bey çok kibar bir şekilde hipnozla tedavi şeklini anlattı.eşim de bir taraftan doktor araştırması yapıyordu. en yakın arkadaşım benim vajinusmus olduğumu biliyor bir taraftanda kendisi de doktor araştırması yapıyordu. ben doktorların nasıl tedavi etiğine bakıyordum eğer parmak çalışması veriyorsa eleme yapıyordum. arkadaşımında dr Murat ULUSOY'un numarasını göndermesi ve içimden bir hissin oraya gitmem gerektiğini söylemesi ile aralık ayında oraya gitmeye karar verdik. Kuşadasına gittik ve dr Murat ULUSOY kapıyı açtı nazik ve çok kibar bir beyfendiydi. içeriye girdiğimizde öncelikli olarak hipnoz şeklini anlattı bizde kabul ettik. daha sonra beni içeriye aldı. hipnoz etti. eşinde diğer odada kamerada seni seyredebiliyor. ben hipnoz olmadığımı düşünüyordum ama meğerki olmuşumiki saat falan içerde kaldıktan sonra otelimize gitik. ertesi gün tekrar gittiğimizde önce hipnoz etti sonrasında diğer bir odaya geçtik ve ben alt tarafımı çıkarttım ve karşımda büyük bir ayna vardı .Murat Bey İçeri girdi ve dilatör diye tabir edilen 1. boy aparata jel sürdü ve nasıl nefes almam gerektiğini gösterdi ve aparat içeriye girdi. 1,2,3 derken 4. aparatta girdi. daha sonra kendisi çıktı ve eşimle de her bir dilatörü 20-30 kere çıkartarak denedik. ikinci günün sonunda otele gidip aparatları deneyip ilişkiye girebileceğimizi söyledi . fakat been denememizde yine korktum ve yapamadık. doktora tekrar dönüş yaptık ve tekrar gelmemizi söyledi. ertesi gün gittiğimizde benim hazır olduğumu söledi tekrar dan aparatları bu sefer benim sokmamı istedi. ve yine denemelerimizde aparatların hepsini sokabiliyordum. deliğim varmı yok mu nerde olduğunu bilmeyen ben çatır çatır aparatları sokup sokup çıkarabiliyordum. daha sonra eşimin parmağını daha sonra iki parmağını denettirdi ve tekrar denememiz gerektiğini söyledi.biz otele gittiğimizde aparatları daha sonra eşimin iki parmağini denedikten sonra ilişkiye girmişiz. o kadar rahat bir şekilde oldu ben inanamadım. bneim için Kuşadası bir balayı gibi oldu ve 3 gün içinde herşey halloldu. doktorumuza teşekkür ettikten sonra evimize geldik. ben aparatları nefes tekniğiyle çok güzel alıyorum ama eşimin penisini yarıya kadar alabiliyorum. biz bir türü pozisyonu bulmadık sanırım

Benim anlamadığım birşey daha var bu kadar dr un terapistin yaptığı şeyi biz neden yapamıyoruz ne oluyo yani sihirli değnek değil ki bu
Canım sen başindasın daha bak dün yasadigin sey emin olki hepimize oldu asla yapamam dedigimiz şeyleri başaraldik hepimiz ve yaptıktan sonra kendimize kızdık neden bukadar bekledik die artik denemek istemiyorum falan demessin o bendede oldu iyice iğrenmiştim ilişkiden ama sonra çocuk istedigimiz için azim gösterdim ve yendim sadece bir adım başar ve başardığını görunce dahada cesaretlenceksin ve arkası gelicek emin olki

Ben kendi parmagimi alabiliyorum.aama eş parmagini asla.o bana dokununca acı hiss ediykrum. Eş parmagini denemekte istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum. Bide şu nefes ve ıkınma tekniğini iyi yapamiyorum. Yani hiç yararlı olmuyo bana(

Kızlar bana yardım edin nolur eşimle 18 ocak birliktelik yaşadık ilkti ve az yanmam oldu eşim ilerledi hissettim ilerlediğinide sadecd kayganlaştırıcı kullandım sonrasında boşalacaktı die cok uzun süre kalmadı ve geri çekildi kalktıgımda ıslak mendile kan geldi sürüntü şeklinde sonrada beze sürüntü şwklinde 2 3 damla neyse sonra 4 gün ara verdik ama ben korktum heralde bugun tekrar denemek istedik 5.gündü bugun iyileşmiştir die düşündük ama hiç isekli değildim daha doğrusu son zamanda hiç isteğim yok en başa aldım sanki aşırı korku isteksizlik neyse bi de şey yaptım sogan suyu 2 gün kullandım baktım akıntımı tamamen kesti bende bıraktım daha öncede yapmıştım aşırı kuruluk yapmıştı hiç akıntım yoktu vajinam nemli değil kupkuruydu o aklıma gelince bıraktım hemen tabi bugun denemede cok korktum eşimde artık neyin korkması dedi kayganlastırıcıyla denedik ama bu sefer ki yanma aşırı aşırıydı yani yaraya tuz basar gibi resmen mahvoldum eşim erken boşalıyo geri cekildi hemen ve ben ıslak mendille silerken 12 damla daha leke şeklinde kan geldi kan değilde sürüntü şeklinde anlayamadım noluyo artık doktorada gitmek istemiyorum vajinusmusu yenemedimmi noluyo anlamıyorum eşimde benden uzaklaşıyo ama bende öyle eşimi görmek istemiyorum resmen bu arada adetime 7 8 gün var ben napacam bunun sebebi ne

Oraya ıslak mendil sakın sürme aman aman çok hassas bi yer orası sabunla flnda yıkamayacaksn doğal suyla sadece peçeteylede güzel kurula. Benim aklıma mantar olmuş olabileceğin geldi oda yakıyormuş çünkü

Bence yara gibi bişey mi oldu acaba. Doktora git bence korkma. Söyle ben vajinismusu yeni yendim ama böyle olsu diye. Doktorlar daha anlayışlı yaklaşıyor vajinismus olunca. Yani sana ani bişeyler yapmadan bakar en fazla. Sonuçta sağlık bu ihmal etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…