- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.901
Ay size maşallah bizede inşallahKızlar zevke odaklanın ben de hiç zevk alamıyordum ve acı oluyordu sürekli.Geçen gün istekli bir şekilde başladım ve öyle devam etti ne acı ne bişey az bir batma hissi oluyor arada ama normalmiş o da.Ona rağmen çok keyifli geldi bana.Hiç orayı düşünmedim acı olacak mı vs. Diye ve rahatça güzel bir ilişki yaşadım size de tavsiye ediyorum mutlaka zevk almaya odaklanın.
Aynisini bende yaptim. Ama şiddetli ağrı hiss ettim.tam giriş olmadı. Eşim beni öyle görünce korktu geri çekildi. Bu kadar ağrı olacağını tahmin etmiyordumBen de öyleydim üstteyken başaramadım acı olunca kaçıyordum.Alttayken kaçamıyorsunuz acı aynı oldu bende ama eşime bırakmadan devam etmesini söylemiştim biraz zorlayınca zaten girdi ve 10-15 saniye içinde o acı epeyce azaldı.Alttayken bacakları göğsünüze doğru çekin ve ikisini iyice ayırın ki vajina kaslarınız gevşek olsun.Şimdi bile ilişkiye girerken bacaklarımı kapattığımda yanma oluyor ama serbest bırakıp açtığımda hiç acı hissetmiyorum .Bacakların açık olması önemli.
Çok haklısın canım..bende alttan almaya karar verdim.ve bugün ilk kez eşli denedik..Erkekler sinirliyken hep böyle seyler söylerler canim,benimki neler demedi ki,kac kere bosanalim dedik ama hepsi lafta kaldi.Bazen bunlari duymaman gerekiyor canim zamanla anlayacaksin
Benimkide kapalıydı meger açıkmışOff of daha çok başındaym sanırımakşam ayna aldım baktm iyice inceledim ama orası kapalı ne yaptıysam ne kadar ıkındıysam açılmadı nası yaptınz kızlar bana yardımcı olacak kimde yokmu
Canım bende ilk baktıgımda göremedim hatta afedersin eşime bile gosterdim bak delik yok die esimde baktı hatta komik olcak ama oda evet yok dedi internetten baktim et parçasimi desen ne desen hepsini araştırdım doktorada gitmedim korkumda sonra bigün otururken cesaret geldi dedim zorliyim isaret parmagımi soktum ve iceri girdi ıkınınca ufacik olsada görünüo dene istersen emin olki basaramicak hic bisi yok sadece cesaret lütfen bekletmeyin kızlar giden zaman oluyo göz açıp kapanincaya kadar benim bu illet yüzünden birbucuk senem gitti bunada sükür diyorum atlattım elhamdulillah darısı tüm bu dertlerle uğraşanlara olsun insallah.Off of daha çok başındaym sanırımakşam ayna aldım baktm iyice inceledim ama orası kapalı ne yaptıysam ne kadar ıkındıysam açılmadı nası yaptınz kızlar bana yardımcı olacak kimde yokmu
Başlarda bizde de öyle oluyordu ben kasmaktan ve ağrıdan ağlıyordum eşim korkup çekiliyordu.İlk girdiğinde o kasmanın da etkisiyle keskin yırtılmaya benzer bir ağrı oldu bende gerçekten baya ağrı vardı ama şöyle düşünün anlık bişey o ağrı o sebepten denemeye başlarken ağrısa da acısa da bu beni öldürmez yapabilirim deyin ikna edin kendinizi.Ben kendimi acıya da hazırlamıstım ve oldu.Hatta ilk denemede sadece bir kısmını alabildim git gel bile yapmadık ağrı hissettiğimden ama sonra her denemede daha ileri gittik ve ağrılarım azaldokça azaldı.Aynisini bende yaptim. Ama şiddetli ağrı hiss ettim.tam giriş olmadı. Eşim beni öyle görünce korktu geri çekildi. Bu kadar ağrı olacağını tahmin etmiyordum
Çok şükür bu günleri görebildik darısı diğer arkadaşlarımızın başınaAy size maşallah bizede inşallah
Sizi tebrik ederim adım adım başaracaksınız hiç aceleye gerek yok.Sabırlı olun bazılarımızın süreci daha farklı işliyor. İlerleme kaydetmişsiniz pes etmeden devam edin denemeye başaracaksınızKızlar hayatımda ilk defa eşli deneme yaptım.öncesinde ucu degdigi an iten ben suan kendi ellerimle ittirdim o bölgeye..başlamadan önce 4. Dilatörü yaptım olunca cok şaşırdm ve eşimi cagırdım.ama bir türlü dogru pozisyın bulamadık resmen 4 kez şekil degiştik ama yok.en sonunda o yüz üstü dümdüz uzandı ben altaa sırt üstüydüm bacaklarım bana dogru çekili.açık açık yazıyorm ama kusura bakmayın cidden olmadı sanki modum düştü.yani en son o pozisyonda olur gibi oldu derin derin nefes aldım verdim yarısı girdi dedim bir baktımki sönmüş..sürekli sprey sıkıp durdum zaten muhtemelen ondan söndü.eşime soruyorm oldumu diye blmyorm bende hissetmedim diyor.hala yazarken titriyorum resmen.yinede büyük başarı sanki hiç girmese bile denemek benim için
Bende sekizinci ayıma girdi ilk zamanlardaki istek arzumda kalmadı gittikçe kapattım kendimi kadın doğuma gittim psikoterapi için 3500 lira istedi. Burdaki yorumları okudum aynayı al incele fln kadın doğuma gittiğimdede kadın bakarken ıkın dedi ve o zaman açıldı sanırım çünkü zar duruyo fln dedi ordaki kaslarımı çalıştırabldiğimi hissediyorum yada öyle zannediyorum ama dün akşam aynanın karşısında resmen kapalıydı ne kadar ıkınsamda açılmadı birde çok afedersiniz yumurtlama dönemim sanırm akıntım vardı pis bi insanda değilim galiba aşırı titizim o yüzden o görüntü hiç hoşuma gitmedi peçeteyi aldım temizliyrm ama töbe yarabbim sanki çok hassas bişe dokunamadm bile parmak nası sokcam bilmyrm off iyice psikolojim bozuldu 31 yaşındaym bu yaşıma kadar miğde ağrısı bilmeyen ben miğde ilaçları kullanyrm. Boş boş yazdıysamdq kusura bakmayınCanım bende ilk baktıgımda göremedim hatta afedersin eşime bile gosterdim bak delik yok die esimde baktı hatta komik olcak ama oda evet yok dedi internetten baktim et parçasimi desen ne desen hepsini araştırdım doktorada gitmedim korkumda sonra bigün otururken cesaret geldi dedim zorliyim isaret parmagımi soktum ve iceri girdi ıkınınca ufacik olsada görünüo dene istersen emin olki basaramicak hic bisi yok sadece cesaret lütfen bekletmeyin kızlar giden zaman oluyo göz açıp kapanincaya kadar benim bu illet yüzünden birbucuk senem gitti bunada sükür diyorum atlattım elhamdulillah darısı tüm bu dertlerle uğraşanlara olsun insallah.
Başlarda bunu hepimiz hissettik merak etme. Sadece sabırla devam et. Bende delik yok zannediyordum hatta bakamıyordum bile. İncele ve oraya dokun. Keşfet yani. Sonra kademe kademe parmak egzersizi yap. Kayganlık olmadığı için bebeyağı ya da kayganlaştırıcı kullanabilirsin. Onunla yavaş yavaş parmaklarını sokmaya çalış. İlk etap buBende sekizinci ayıma girdi ilk zamanlardaki istek arzumda kalmadı gittikçe kapattım kendimi kadın doğuma gittim psikoterapi için 3500 lira istedi. Burdaki yorumları okudum aynayı al incele fln kadın doğuma gittiğimdede kadın bakarken ıkın dedi ve o zaman açıldı sanırım çünkü zar duruyo fln dedi ordaki kaslarımı çalıştırabldiğimi hissediyorum yada öyle zannediyorum ama dün akşam aynanın karşısında resmen kapalıydı ne kadar ıkınsamda açılmadı birde çok afedersiniz yumurtlama dönemim sanırm akıntım vardı pis bi insanda değilim galiba aşırı titizim o yüzden o görüntü hiç hoşuma gitmedi peçeteyi aldım temizliyrm ama töbe yarabbim sanki çok hassas bişe dokunamadm bile parmak nası sokcam bilmyrm off iyice psikolojim bozuldu 31 yaşındaym bu yaşıma kadar miğde ağrısı bilmeyen ben miğde ilaçları kullanyrm. Boş boş yazdıysamdq kusura bakmayın
sanırım doktordan korkumuza yapıyoruz.Benim anlamadığım birşey daha var bu kadar dr un terapistin yaptığı şeyi biz neden yapamıyoruz ne oluyo yani sihirli değnek değil ki bu
Canım sen başindasın daha bak dün yasadigin sey emin olki hepimize oldu asla yapamam dedigimiz şeyleri başaraldik hepimiz ve yaptıktan sonra kendimize kızdık neden bukadar bekledik die artik denemek istemiyorum falan demessin o bendede oldu iyice iğrenmiştim ilişkiden ama sonra çocuk istedigimiz için azim gösterdim ve yendim sadece bir adım başar ve başardığını görunce dahada cesaretlenceksin ve arkası gelicek emin olkiBenim anlamadığım birşey daha var bu kadar dr un terapistin yaptığı şeyi biz neden yapamıyoruz ne oluyo yani sihirli değnek değil ki bu
Oraya ıslak mendil sakın sürme aman aman çok hassas bi yer orası sabunla flnda yıkamayacaksn doğal suyla sadece peçeteylede güzel kurula. Benim aklıma mantar olmuş olabileceğin geldi oda yakıyormuş çünküKızlar bana yardım edin nolur eşimle 18 ocak birliktelik yaşadık ilkti ve az yanmam oldu eşim ilerledi hissettim ilerlediğinide sadecd kayganlaştırıcı kullandım sonrasında boşalacaktı die cok uzun süre kalmadı ve geri çekildi kalktıgımda ıslak mendile kan geldi sürüntü şeklinde sonrada beze sürüntü şwklinde 2 3 damla neyse sonra 4 gün ara verdik ama ben korktum heralde bugun tekrar denemek istedik 5.gündü bugun iyileşmiştir die düşündük ama hiç isekli değildim daha doğrusu son zamanda hiç isteğim yok en başa aldım sanki aşırı korku isteksizlik neyse bi de şey yaptım sogan suyu 2 gün kullandım baktım akıntımı tamamen kesti bende bıraktım daha öncede yapmıştım aşırı kuruluk yapmıştı hiç akıntım yoktu vajinam nemli değil kupkuruydu o aklıma gelince bıraktım hemen tabi bugun denemede cok korktum eşimde artık neyin korkması dedi kayganlastırıcıyla denedik ama bu sefer ki yanma aşırı aşırıydı yani yaraya tuz basar gibi resmen mahvoldum eşim erken boşalıyo geri cekildi hemen ve ben ıslak mendille silerken 12 damla daha leke şeklinde kan geldi kan değilde sürüntü şeklinde anlayamadım noluyo artık doktorada gitmek istemiyorum vajinusmusu yenemedimmi noluyo anlamıyorum eşimde benden uzaklaşıyo ama bende öyle eşimi görmek istemiyorum resmen bu arada adetime 7 8 gün var ben napacam bunun sebebi ne
Bence yara gibi bişey mi oldu acaba. Doktora git bence korkma. Söyle ben vajinismusu yeni yendim ama böyle olsu diye. Doktorlar daha anlayışlı yaklaşıyor vajinismus olunca. Yani sana ani bişeyler yapmadan bakar en fazla. Sonuçta sağlık bu ihmal etme benceKızlar bana yardım edin nolur eşimle 18 ocak birliktelik yaşadık ilkti ve az yanmam oldu eşim ilerledi hissettim ilerlediğinide sadecd kayganlaştırıcı kullandım sonrasında boşalacaktı die cok uzun süre kalmadı ve geri çekildi kalktıgımda ıslak mendile kan geldi sürüntü şeklinde sonrada beze sürüntü şwklinde 2 3 damla neyse sonra 4 gün ara verdik ama ben korktum heralde bugun tekrar denemek istedik 5.gündü bugun iyileşmiştir die düşündük ama hiç isekli değildim daha doğrusu son zamanda hiç isteğim yok en başa aldım sanki aşırı korku isteksizlik neyse bi de şey yaptım sogan suyu 2 gün kullandım baktım akıntımı tamamen kesti bende bıraktım daha öncede yapmıştım aşırı kuruluk yapmıştı hiç akıntım yoktu vajinam nemli değil kupkuruydu o aklıma gelince bıraktım hemen tabi bugun denemede cok korktum eşimde artık neyin korkması dedi kayganlastırıcıyla denedik ama bu sefer ki yanma aşırı aşırıydı yani yaraya tuz basar gibi resmen mahvoldum eşim erken boşalıyo geri cekildi hemen ve ben ıslak mendille silerken 12 damla daha leke şeklinde kan geldi kan değilde sürüntü şeklinde anlayamadım noluyo artık doktorada gitmek istemiyorum vajinusmusu yenemedimmi noluyo anlamıyorum eşimde benden uzaklaşıyo ama bende öyle eşimi görmek istemiyorum resmen bu arada adetime 7 8 gün var ben napacam bunun sebebi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?