Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence de bir doktora gorunun, mantar iyilesmemis olabilir -ki bir haftada ancak iyilesiyormus. Ben buyuzden tedavi goruyorum, elma sirkesini de denemistim ama daha kotu yapti. Uzulmeyin, tedavisi olan birsey, gecmis olsun..

Çok sağolun arkadaşlar ama doktorlar benden bıkmıstır artık burası küçücük yer secenekde az olunca hep aynı doktorlarla muhattap oluyoz ben cok fazla gittiğimden 3 aylık evlilikte 5 kere gittim doktora ve 5 ayrı doktor mantardan bende şüphelendim ama kaşıntım yok vajinamda kızarıklıkta yok akıntımda yok anlamadım aşırı kuruluktan kasmaktanmı acaba bilemedim ama ilişki istemiyorum yaraya tuz basılıyomuş gibi bi sızlama napacam bilmiyorum mantar kendiliğinden iyileşirmi acaba

Evet ıslak mendil sürdüm ondan mı oldu acaba ilkinde bile bu kadar yanma olmadı çünkü yaraya tuz basılıyodu sanki bitse die bekliodum uzun sürmedi zaten 30 saniye falan sonrasındada 4 5 dakika devam ettü sızlamam ama gecti sonra napsam bilemedim doktora gitmek istemiyorum artık

Ben de yeni yendim ve ayni sekilde iliskide bir yanma oluyor orada sanki yara varmis gibi.Doktora gitmeye de hala korkuyorum malesef,cünkü doktor bakarken aci hissediyorum neden böyle acaba

Ben de yeni yendim ve ayni sekilde iliskide bir yanma oluyor orada sanki yara varmis gibi.Doktora gitmeye de hala korkuyorum malesef,cünkü doktor bakarken aci hissediyorum neden böyle acaba
Aynen benimde öyle yaraya tuz basılıyo gibi evet bende aynı 5 ayrı doktor ve hepsi alttan muayane etti 3ü erkek 2si kadındı artık doktorlara gitmek istemiyorum alttan muayanedede kasılıyorum doktorlarda özel olmasına ragmen önemsemiyolar sanki zamanla gecebilir denemeye devam et aparatları kullan hep aynı şeyler benim ilk ilişkidede yanma oldu eşim ilk kez o kadar ilerleyebildi hep yarım yamalaktı zaten giriş sonra düz bi ilerleme sonrasında böyle delikli ayrı bi bölme var çukur oraya giriyo hissediyorum ama 2. İlişki berbattı üstelik 4 gün ara verdik 5. Gündü ve yine cok az kanamam oldu

Relg biteli bir hafta olmuştu gecen cumartesi geceside tam birlesme oldu ne acı ne kanama salı aksam tekrar hepsini aldım gene kanama olmadı dün aksam kanamam oldu ole cok degil ama biraz geldi ara ara gum içinde ve bu aksam da devam etti acaba neyden kaynaklı olmuş olabilir doktora gidecem bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Ben biraz yanma olmasina
Evet bir yerde takiliyor ve ordan gecmesi cok zor oluyor bende de.Aparatta da öyle olurdu.Kan da gelmedi hic benden nedense

Ben biraz yanma olmasina

Evet bir yerde takiliyor ve ordan gecmesi cok zor oluyor bende de.Aparatta da öyle olurdu.Kan da gelmedi hic benden nedense
Aynı şeyleri yaşıyoruz heralde ben daha fazla kastıgımdan kanamalarım olabilir ıslanmam sıfır benim korku ve tedirginlikten isteklide değilim açıkcası tahrişten ya da kızlık zarı açılmasından olabilir kanama bilmiyorum çokta önemli değilde yanma sızlama ve bi yerden geçme duyguları bi geçse umarım psikolojik değildir bir de cesaretimi kaybettim sanki en başa döndüm gibi aşırı korku var bende bilmiyorum nolacak bu halimiz

Kuru halde ilişkiye girmek vajina içinde yaralanmaya doku zedelenmesine ve kanamalara sebep olabiliyormuş geçenlerde bir makalede okudum o sebepten de acı hissediyor olabilirsiniz ama bence kesinlikle doktora gidin ihmal etmeyin.Acı çekmek isteksizliğe sebep oluyor haklısınız bir ara bende öyleydim burada bunu yenen arkadaşlardan yardım aldım hep bol kayganlaştırıcı kullanmamı ve cinselliğin haz veren yönlerini daha fazla düşünmemi söylediler.Biraz açık konuşuyorum kusura bakmayın ama yardımcı olmak açısından yazıyorum hayal gücünüz,hoşlandığınız şeyler belki fantezileriniz sizi germeyecek olan soft erotik filmler duyularınızı harekete geçirip sizi cesaretlendirebilir.Olaya sadece görev gibi girdi çıktı bozuldu bozulmadı mantığıyla yaklaşıyor insan bu hastalıgı yendikten sonra bile ama artık o mantığı geride bırakabilirsiniz hepsi geçti siz başardınız.Görev gibi bakınca insan acı çekiyor isteksizlik oluyor eşle soğukluk oluyor.Buradaki arkadaşlar da bana beni korkutmayacak soft erotik filmler izleyebileceğimi işe yaradıgını söylemişlerdi ve denedim hayatımda hiç izlememiştim.İlk başta pek anlamlı gelmedi ama zamanla o kadınları gördükçe bunu ben de yapabilirim ben de haz alabilirim bu güzel bir duygu olmalı diye kendimi motive ettim ve inandırdım sonuç da başarılı oldu.Naçizane tavsiyem ilk başta doktora görünüp tam olarak ne oldugunu anladıktan sonra cinselliğin bir zorunluluk ve acılı bir durum değil sevdiğiniz adamla paylaştığınız çok özel ve eğlenceli anlar olarak gözünüzde canlanması.Haklısınız zorlanmakta ben ve diğer arkadaşlar da çok zorluk çektik insanı zorlayan ve yoran yıpratan bir süreç ama çok büyük kısmını aştınız daha iyi olacaksınız.

Az önce eş denemesine gectim. Yine olmadı.gittikce dahada kotuye gidiyorum. Dahada korkmaya başladım. Eşim artik anlamiyor beni. Bilerekten kendimi kastigimi soyluyor. Istemsizce kendimi kastigimi anlatamiyorum. Annemler. Esimin aileside biliyor. Üstüme üstüme geliyolar.ağrı herkese oluyomus soyluyolar. Yoruldum artık.ben herseyin farkindayim. Ama kendimle baş edemiyorum. Annem benim yuzumden ne hale dustu. Ben biseyi beceremiyorum.artik Yasamak istemiyorum. Herkes benim yuzumden ne halde..

Ya siz ne tatlısınız daha önceki mesajlarınızıda okumuştum sizin çok yardımcı konusuyosunuz ❤ bencede benim durumum mantar enfeksiyon falan dgl kuruluk ama biz zaten kayganlaştırıcıyla ilişki yapabiliyoruz ama ben iç kısma süremiyorum zeytinyağı gibi eşim kendine kullanıo ben sadece girişe kullanıyom öyle giriş sağlıyoruz ve devamı gelio ama uzun süre bi birlikteliğimiz olmuo eşim erken boşalıyo sonrasındada kanama olunca devam edemiyozki o sızlamadan sonra ben mumkun dgl izin veremem sonrasında sızlamam yok oturuken kalkarken şu sıra akıntım hiç yok soğan suyundan heralde ondan dolayı azıcık rahatsızlık hissim oluyo ama normalde kaşıntı akıntı falan yok tuvalettede aşırı bi sıcaklık hissediyom tamam idrar sıcakta kaç gündür aşırı sıcak sızlamada olabilir ayırt edemiyorumdur belki yani demek istediğim şy zaten kayganlaştırıcı kullanıoz ona ragmen yaraya tuz basılıyo sanki anlatamam acısını kayganlaştırıcısız giriş mümkün dgl zaten onla bile acı oluyosa ne kullanayım ki

Ay canım benim benim ilk zamanlarımda böyleydim ölmek istiodum artık kendimden herkesten nefret ediodum eşimin ailesi bilmiodu ama bnm ailem biliodu her gün annemin sorması zaten kayınvalidemin bilmesini düşünemiorum tüm aleme ilan ederdi pek sevmediği için beni ben şimdi bile bazen öyle hissediom yeter artık öleyim bu ne böyle diorum üstüne yaşımda 20lerin başında dgl benim oldu ilk giriş ama şimdide devamını getiremiorum aşırı kuruluk ağrı sızlama yanma var aşırı isteksizlik tabi seni çok iyi anlıyorum yani eşli deneme yapma bi hafta falan dilatörlerle çalış en ilk serçe parmağınla bol zeytinyağıyla yağla vajina içinide parmağınıda daha sonrada aynı şekilde dilatörleride biraz etraf batiyo ben kaç şey attım ha bi de vemcain ya da başka bi uyuşturucu krem al sür ilk zamanlar dilatöre alışınca sadece zeytinyağı yeterli gelecek ama pes etme ağlaya ağlaya günlerim gitti yapamadım ağladım en küçük dilatörü deneyip mümkün dgl girmez die saatlerce agladım ne emla kremler vemcain kayganlaştırıcı kas gevsetici haplar kremler neler yapmadım ki ilk başta çalışmalarda kullanın uyuşturucu kremler kas gevsetici hap zeytinyagı bi de sonra alışacaksınız zor kolay degil ama zamanla olacak ❤

Ben eşli denemeyi kaçıncı seferde oldu kaç kere denedik olmadı üstelik bnmde eşim destek vermiodu pek hatta şimdi sızlamam var diincede kızıyo ilki oldu nie hala var die sanki ben zevk almak istemiyorum üstünede kayınvalidemin eleştirileri eşime alışma yeni bi şehire alışma hepsi bi arada yaşadım tek başımayım ablam kardeşim teyzem halam falanda yok derdimi paylaşayım bir tek burası destek oldu bana sağolsun herkes

Benim anlamadığım birşey daha var bu kadar dr un terapistin yaptığı şeyi biz neden yapamıyoruz ne oluyo yani sihirli değnek değil ki bu
Canım aslında yapılan şeyler aynı ama doktorlara milyarlar bayınca insan daha cok yapmak istiyor sanırım.Bide zorluyorlar eşli dene eşli dene diye ondan hemen oluyor.bi burdan kendi yöntemlerimizle yapınca tüm kontrol bizde oluyor.Vajinusmus zaten tembellik hastalıgı.hem erteliyoruz hem zamana yayıyoruz ama yavas yavasta olsa ilerliyoruz.ben çok yazdım buralara bende delik yok.parmak girse zaten eşimle yaparım vs vs.ama herşey oluyormuş.suan sona geldim ve eskisi gibi korkum yok.ucunu degdiremezken dün girsin diye zorladıgımda anladım bende bazı şeylerin tamam oldugunu..

Acaba tekrardan mı kastın yada orda mantar dalan oluştu ondan mı oldu bence doktora gitmelisin.acısı kasmaktan degil diye düşünüyorum cünkü sen yendin.ama oraya kullandgmz zeytin yaglar kremler vs mantar yada siğil yapabiliyor bir git göster derim canım

Canım sende o yanmayı azaltmak için bi süre daha wemcay sıksan?

Eşinin ailesine kim söyledi? Bu durumda bizimde baslarda biliyorlardı.eşimle konştm herkese oldu dedik.bu aramızda bir sır olarak kaldı.suan yenisiniz bu işin olmaması konusunda sor saklama konusunda eşini ikna etmen zor olacak onu kolundan tut.bilinçli bi doktora git sana ve eşine vajinusmusn ne oldugunu anlatsın.senin elinde olmadıgını bilerej yapmadıgını ögrenmesi gerekli

Canım sende o yanmayı azaltmak için bi süre daha wemcay sıksan?
Sağol cnm cevapların için bende aynısını düşündüm ama vemcainde yakıyo bi de eşide etkiliyo ayrıca alışkanlık haline getirmek istemiyorum uyusturucu kremleri falan doktora gidecemde mahrumiyet bölgesi gibi bi ilçede oldugumuzdan havalar düzelince yola cıkıp merkeze gidip doktora gidebiliyoruz o da merkezdede doktor sınırlı ama yarın gidersem durumu yazacam buraya umarım mantardır tedavi edilir psikolojik falanda yine işim var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…