Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok bu sefer bayagı korktum istemedim hatta eşimin girmesine izin vermedim kendimi geri çektim falan sonra eşimi istekli görünce eninde sonunda olacak olsun ddm hala orası dar girerken zorluo bastırıyo mecburen eskiler nası yapıodu bu işleri yaa hele ki görücü usulu bir kere falan gördükleri kişiyle

Kızlık zarıdır cnm herarlde zamanla açılıyo çünkü

Mantar tam olarak ilişkiye girince farklı mı oluyor bilmiyorum ama bende bir ara çok kaşımtk vardı.annem mantar olmussun dedi.sadece iki sefer kaynar su içine sirke koyup buharına oturdum.sanki birşeyler aktı gitti.birde onu dene derim

Bunu bende çok düşünüyorum belkide eşler cok zorluyordu.sert davranıyorlardı.bizim eşler anlayışlı en azından idare ediyorlar iyi kötü..

Hepsini yaptim canım. Bi p,,,, s boyutubda olanı alamiyorum acı veriyor.

Evet aynen. Benide kimse anlamiyor. Buradan başka.. İlk zamanlar kayınvalidem beni anlamış gibi yapti.Sonradan hep beni suçladı anneme. Psikyatriste goturdu beni. Benden ilk gece neler olduğunu sordu. İlk geceden korkmusum. Oda bende birşey olmadığını eşimin sayesinde böyle olduğumu kayınvalidem söyledi. Tabii oda inanmadı. Çünki oğlu... Annem de anlamiyor.boyle biseyin olduğunu hiç duymamis. Bana hergun bu işi yap. Sonra akil sagligimin yerinde olmiycagini söyleyeceklermiş. Ne soylicem artık bilmiyorum....

5aydir evliyiz. Ben Tabii basta ne olduğunu anlamadım.ilk gece kayınvalidem söylədi vajinismus a bilir diye.sonra korkumdan o gece regl oldum. Bende oldu diye bildim.Balayinda iken eşime dr a gidelkm dedim.cunki kasiyodum kendimi. Kendimden gidiyodum korkumdan.esim Anneme soyleyeyim o bizi anlar. Oda benim Anneme söylemis.esimle dr a da gittim basta anlayış göstərdi ama sonra yok. sonra esimi isten cikardilar. Kaç aydır işsiz.stressli o da. Çok sinirleniyo

İdtarda sıcaklık hissediyorsanız idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz.ilişki sonrası hemen tuvalete gitmek gerek yoksa idrar yolu enfeksiyonu da yanma ve acı yapar.Benim bünyem o kadar hassas ki hatta ayaklarım üşüse bile hemen idrar yolu enfeksyionu oluyorum.Eşimle denememizde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum bir keresinde farkında değildim ama yaparken o kadar yanmıştı ki içi anlam verememiştim.Sonra geçti idrar yolu enfeksiyonuydu büyük ihtimalle sebebi.Bir idrar tahlili yaptırıp ürolojiye gösterin isterseniz.İdrar yolunu temizleyen basit ilaçlar var onlar hemen çözüyor işi.Eğer ilerlediyse 1 hafta antibiyotik veriyor ve bitiyor sorun. Size kayganlaştırıcı tavsiyem eczanelerde satılan gleitgelen jel veya hindistan cevizi yağı ikisi de çok yardımcı oluyor.Eşiniz erken boşalıyorsa geciktirici krem veya geciktirici kremli kondom kullandırabilirsiniz.Hepsinin çaresi var merak etmeyin.Bir süre sonra o acıyı hissetmeyeceksiniz eminim.Ve son olarak bacakları açık tutum vajinayı kasmadığınızdan da emin olun acı azalacaktır

Bu arada gleitgelen jel in güzel yanı vajinaya hiç zarar vermiyor kendinize de sürebilirsiniz.5’li tek kullanımlık tüp halinde satılan paketi var uçları ince biraz uzun vajinanıza da uygulayabilirsiniz benim hayatımı kurtaran ürünlerden biri diyebilirim.

Böyle bişeyi aileler neden biliyor ki çok ayıp değilmi ne alaka nacizane tavsiyem asla anlatmayın çözüldü deyin geçin şu aşamadan sonrada sizin en özelinizi neden bilsinler ki. Hem kime ne yani kime ne Herkes en yakınınına anlatır kimseye söyleme diye bunu asla unutmayın ve dilden dile şunlar varya bunlar varya yapamıyolarmış hiç hoş değil

Ailelerden başka hickimse bilmiyo. Benim annem babam ve esimin Anne babası biliyo.Ben gizleyelim bu durumu,herkes oldu bilsin diyicemde ama eşim biliylrumki annesine yalan soylemez

Ailelerden başka hickimse bilmiyo. Benim annem babam ve esimin Anne babası biliyo.Ben gizleyelim bu durumu,herkes oldu bilsin diyicemde ama eşim biliylrumki annesine yalan soylemez
Anlıyorum seni ama eşini ikna et bu konunun özeliniz olduğunu. Bende vajinismusum kadın doğuma gittim ve kadının ilk sorduğu sorulardan biri aileler nasıl herşeyi anlatıyomsnz sorun varmı vs oldu. Düşünün o bile etkiliyo. Onların bu durumu bilmesi bile sizin bilinçaltınıza işliyo. Ayrıca gerçekten çok çok özel bi konu hadi diyelim dayanamadn arkadaşınla paylaştın ama aile nedir ya onlar anne baba bi sınır olmalı arkadaşımz değil onlar bizim canımız ciğerlerimiz ama asla mahremiyeti anlatacağımız değil. Büyük konuşmayımda Allah korusun aileler bilse durumumu stresten ölürüm heralde ve çok kızarım hemde aşırı

Ben normal bilinen markanın kayganlaştırıcısını sürdüm kendime vajinaya uygun diyodu normal marketlerde satılandan o mu kötü yaptı acaba

Ben acisa da üzerine gittim ama yordu beni.Zevk falan alamadim malesef insallah duzeliriz canim.

Ben normal bilinen markanın kayganlaştırıcısını sürdüm kendime vajinaya uygun diyodu normal marketlerde satılandan o mu kötü yaptı acaba
Ben onu denediğimde direkt idrar yolu enfeksiyonu yaptı bende.Hiç kötü kokulu akıntı gelmez benden onu kullanınca iki gün kadae kötü kokulu akıntım oldu ve idrarım bulanık geldi.Yanma ve ağrı da cabası.Benim gibi hassassanız dokunmuş olabilir.O sebepten gleitgelen çok iyi bir ürün bende hiç sıkıntı yapmadı güvenle kullandım.

Benim ailem de biliyor. Siz gibi düşünüp söylemedim başta. Sonra söyledim ve ben 1 ayda yendim. Çünkü çok destek oldular. Bu utanılcak ya da stres yapılcak diye şartlandırmamak lazım kendinizi. Bence bilinçaltına ne söylerseniz o oluyor. Anne duası da geçermiş dedikleri oldu bana. O yüzden herkesin kendi düşüncesi fikri demek daha doğru. Direk yargılamak yanlış olur benim fikrim.

Ben kimseye soyleyemedim . Evlenmeden once arkadaslarima felan hep korkuyorum diyodum ve korkulan oldu yapamadim. Arkadaslarim surekli yaparsin nolcak , niye korkuyosun vs dedikleri icin onlara bile soylememistim. Allah a sukur 5 ay sonra atlattik . Eşimin cok sinirlendigi zamanlar oldu , hergun agliyordum ama sonradan oda benimle beraber vajinismus hakkinda bilgi edindi bunun aşılabileceğini gördü ve cok destek oldu ve ugrasa ugrasa atlattik. Herkes atlatir insallah bu durumu zor gercekten . Ve tedavisi olmayacak bir hastalik felanda degil herkes bunun bilincine varmalı once. Biz kadinlar istersek yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…